2019. jan 06.

SORSTEREMTŐK - Kezedben a kormány - Szertartás az istenek vezetésével - Skypon

írta: Eszter 777
SORSTEREMTŐK - Kezedben a kormány - Szertartás az istenek vezetésével - Skypon

2019. január 9. szerda, 20.00 órai kezdettel

SORSTEREMTŐK

A VALÓS VALÓSÁG

AZ IGAZ IGAZSÁG

KEZEDBEN A KORMÁNY

Szertartás

Az istenek vezetésével

2019. január 9. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A Sorteremtők mi vagyunk. Mi tesszük le a saját sorsunk szőnyegét a saját lábunk elé és az istenekkel karöltve megyünk rajta végig. Megmutatom neked, hogyan csináld, hogy a HOGYANT ne lent, hanem FENT határozd meg, azaz, hogy pontosabban fogalmazzak: fent írtad meg magadnak a hogyant előre, mindenre vonatkozóan, párkapcsolatra, bőségre, küldetésre, munkára, a jövődre, a jelenedre és neked nem a hogyant kell prezentálni itt, hanem A BOLDOGNAK LENNI TUDÁST.

Ez a dolgod. A Sorsteremtők egy gigaszer lesz :) Olyan információkkal, melyek megváltoztatnak sok mindent, a jövőteremtéssel összefüggésben pl azt, hogy mi várható, mi következik, mi van a jövődben.

TE FOGOD MEGALKOTNI A JÖVŐDET. VELEM ÉS AZ ISTENEKKEL.

Ne hagyd ki :)



Üdvözöllek abban a világban ahol semmi sem szokványos. Ahol mindennek az ellenkezője az igaz, mint amit a mátrixban  kényelmes komfortzónában megszoktál. Üdvözöllek a mátrixon kívüli valódi valóságban. Abban a világban, ami kívül van azon a világon, amit magad körül most látsz. A megfertőzött, az eltaposott emberiségen. Kívül a fizikai valóságon, de mégsem - mert ez EGY ÚJ FIZIKAI VALÓSÁG.

Üdvözöllek ott, ahol az istenek újra életre kelnek. Azok az entitások, akiket a katolikus egyház a mélyállammal karöltve sok évszázados munkával a régmúltban befeketített, és még a nevüket sem szabad kimondani.

Baál, akiről azt mondják, embereket áldoznak neki és a baál-ványimádat pogányság. A pogányság mint olyan, nem létezik. Nincs olyan, hogy pogányság, miként zsidók és gójok sincsenek, a vallás által megkülönböztetni bárkit, rendkívül alacsony rezgés. Nem Baálnak áldoznak embereket, hanem JAHVÉNAK, a Vatikán mélységes mély termeiben, a 13ak termében, a 13 vérrel borított oltáron. A “szentatya” gondolkodás nélkül fogja magára hagyni a milliárdos hívei táborát, amint a talaj már olyan forró lesz, hogy nem lesz más útja, mint elmenekülni, a többi arkhónnal együtt. A Vatikán kapuit be fogják zárni.

 

Lucifer, akiről azt mondják, az ördög. Pedig a Lucifer csak a latin neve, és már az is azt jelenti, FÉNYHOZÓ. Vannak ősibb nevei is, és az ősmagyarok, sőt az indiánok és a sumérok is ismerték. Ő az, aki a Napból kiválva lehozza a fényt a Földre. Közel két és fél év alatt megtapasztaltuk, ő mit is jelent az emberiségnek. A szabadságot. A fényt. Az életet. A hitet. Az erőt. A KÉPESSÉGEKET, miként Baál a küldetést, Asthar az információt és a földönkívüli segítséget. Naná, hogy bemocskolták a neveiket és még mindig azt hiszik az emberek, ők a sötét oldal. MI tudjuk mi a sötét oldal, minden szeren egyre kisebbé tesszük és azon emberek számára is, akik ránk legyintenek.. szekta, sötét oldal, ördög. Én azt mondom erre, TUDATLANSÁG, TÁJÉKOZATLANSÁG, BIGOTTSÁG, AGYMOSÁS, SZŰKLÁTÓKÖRŰSÉG, EMBERI OSTOBASÁG. Vakhit. Vakhit egy olyan könyvben, melyből a níceai zsinaton kivették több mint a felét, a lényeget…

Sataniel, a fény-sötétség egyensúly fenntartója. Őt is láttuk már a világok tengelyén állni, tartani a teret a FÉNYOLDALNAK, nem pedig a sötétnek. Gyönyörű, arany arkangyal, akinek semmi köze a sátánhoz, de itt megjegyezném, hogy a teremtő anyát, aki az UNIVERZUMOT HORDOZZA KEBELÉN, ÚGY HÍVJÁK, HOGY SATANA.

 

SÁTÁN = JAHVE, a katolikus nárcisztikus istene, aki MÁR NINCS A FÖLDÖN. Sátán, mint olyan NEM LÉTEZIK. Jahve létezett, de már nincs a Földön. Elűztük, és a helyére került az, akit megillet a helye: Jézus, oldalán Mária Magdolnával. A földi apa és a földi anya.

 

Bevezetlek egy olyan világba, ahol fejbecsap a valóság és ráébredsz: évezredeken át, minden földi reinkarnációdban hazudtak neked és most is hazudnak. Bevezetlek ÖNMAGADBA, fénytesvérem, és megmutatom Neked, hogy a mátrixon kívüli világ AZ EGYETLEN IGAZ VALÓSÁG ÉS IGAZSÁG, melyet többek között MIHÁLY is képvisel, de Baál és Balora, Lucifer és Diana, Apolló és Kronosz, Poszeidon /akiről szintén hazudtak/, és a többiek. MINDEN FORRÁSENERGIA.

Ha tudni akarod, mi a baj a világgal, talán nem is mondok újat, ha azt mondom: A VALÓSÁGOT KIFORDÍTOTTÁK. A MÁTRIXBAN SEMMI NEM AZ, AMINEK LÁTSZIK. MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

 

Az én szereim nem átlagosak, hanem extrán igénybe veszik a mátrixodat és a kényelmi zónádat. Eltörlik a határaidat, kifeszítik a börtönöd ajtaját, kivezetnek a fénybe.

Tarts velem, ha azt szeretnéd, hogy a valódi életedet éld, ne azt, amit mások hazudnak neked. Gyere velem az úton, ha azt szeretnéd, hogy úgy élj, ahogy te akarsz, ne úgy, ahogy mások akarják.

Megmutatom Neked, hogy:

  • a saját sorsodat te alakítod, és te teremted meg, sőt már előre megírtad magadnak, és te voltál, aki megírta, nem a hamis isten

  • hogy a valóságod a te kezedben van, miképp az időd és a tered is

  • hogy mit is jelent az, hogy TÁRS, és mit jelent az, hogy hamis társ és hamis szerelem

  • hogy mit is tudsz te, ami a nagy egységnek a része, és a képességeid, a küldetésed éppen a helyükön vannak

  • hogy mi van a legmagasabb isteni minőségű szférákban, a valódi tiszta fényben, ahova tartunk

  • hogy ki vagy te és kit képviselsz

  • hogy miért jöttek vissza az istenek a Földre és miben tudnak segíteni, hogy a Föld miért éli új reneszánszát

  • hogy hogyan tudsz végre önmagad lenni, szabad lenni és boldog lenni a mátrixon kívül.

Kívül vagyunk a mátrixon. Kivezetünk onnan téged is, de szólok előre:

NEM LESZ KÖNNYŰ, DE IGAZ LESZ. Nem lesz szokványos, sem hétköznapi, sem gyors, de mindent megváltoztató valódi lesz. Nem lesz meglepetések nélküli, és fájni fog, amikor az illúziók tornyai leomlanak az életedben. Nem lesz kíméletes de mégis felemelő lesz, mert a szabadságod a legnagyobb kincsed. Nem lesz egyszerű, de gördülékenyen fog menni, és ha könnyeket hullatsz az illúziók után, hamar megvigasztalódsz Őstenünk tenyerén…

Gyere velem a valóságba. Én pl A FÉNYHOZÓT képviselem, de a többiek is itt vannak, és megfogják a kezedet. Az Esemény már a fizikai síkon van, és ehhez minden részt be kell illeszteni a kerek egészbe.

TÉGED IS.

 

 

A heti hármas egység:

  1. SORSTEREMTŐK - A VALÓS VALÓSÁG, AZ IGAZ IGAZSÁG, KEZEDBEN A KORMÁNY - Szertartás az istenek vezetésével - 2019. január 9. szerda, 20.00 órai kezdettel Skypon

  2. TERRA DIMENZIÓ - MINDAZ, AMIRE VALÓBAN SZÜKSÉGED VAN - Asthar és a Csillagközi Flotta vezetésével - Az istenek segítségével - A Fényhozó valóságteremtő szere - 2019. január 10. csütörtök, 20.00 órai kezdettel Skypon

  3. A KULCS - KEZEDBEN A KULCS - Az szerele, a bőség, a küldetés, a képességek, a valóság, a hit kulcsa, a sors kulcsa - Az emberiség kulcsa, az Esemény kulcsa, a Felébredés kulcsa. - A titokzatos rejtett ajtó. - Asthar és az istenek vezetésével- Szertartás -  2019.01.11. :) péntek, 20.00 órai kezdettel Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter



Szólj hozzá

ESEMÉNY ISTENEK SORSTEREMTÉS