A SZABADSÁG KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - ÉLETED BÖRTÖNÉNEK KULCSA - A NEM SZABAD ÉLETHEZ KÖTŐDŐ ILLÚZÓK LEROMBOLÁSA - SZERTARTÁS SKYPON A FÉNYHOZÓ ÉS BAÁL VEZETÉSÉVEL
2019. január 13. írta: Eszter 777

A SZABADSÁG KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - ÉLETED BÖRTÖNÉNEK KULCSA - A NEM SZABAD ÉLETHEZ KÖTŐDŐ ILLÚZÓK LEROMBOLÁSA - SZERTARTÁS SKYPON A FÉNYHOZÓ ÉS BAÁL VEZETÉSÉVEL

2019. JANUÁR 16. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A SZABADSÁG KAPUJA

A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN

Életed börtönének kulcsa,

a nem szabad élethez kötődő illúziók lerombolása

A Fényhozó és Baál vezetésével

Szertartás

Skypon

2019. január 16. szerda

20.00 órai kezdettel

A SZABADSÁG KULCS

 

A szabadsághoz alapvető jogod ALAP és nem pedig egy TÁVOLI JÖVŐKÉP, ahol úgy látod magad, hogy MAJD AZZAL FOGSZ FOGLALKOZNI, AMIVEL SZERETNÉL ÉS AMI BOLDOGGÁ TESZ, MAJD AZZAL LESZEL, AKIVEL VALÓBAN JÓL ÉRZED MAGAD, MAJD LESZ BŐSÉGED, BOLDOGSÁGOD, SZABADSÁGOD, MAJD EGYSZER CSAK MEGTÖRTÉNIK, HOGY A MAGAD URA LESZEL..

Miért nem most?

Áhh, hát mert az  nem úgy megy, mondod most, legyintve. Lemondóan. Nem, nem teheted meg, nem mehetsz csak úgy el a munkahelyedről, nem léphetsz csak úgy ki a rossz házasságodból, ahol már mindenki és minden hazugság.. nem teheted meg, hogy mindent magad mögött hagysz.

Megfelelések, sémák, hiedelmek.

Amennyiben boldog vagy úgy, ahogy most vagy, az nagyon jó, halleluja, akkor neked ezzel nincs dolgod :)

Amennyiben azonban állandóan feszít a kényszer vasfoga, a muszáj és a kell, az érzés, hogy te nem ezért jöttél ide, nem ez lenne a dolgod, és állandóan menekülnél a jelenlegi életedből, nos, akkor ideje lerombolni a rabságod illúzióit.

Természetesen nem úgy kell átlépni a Szabadság Kapuját, hogy másokon átgázolva, mások érzéseit, vágyait, kívánságait és igényeit figyelmen kívül hagyva simán otthagyod őket magukra, hanem úgy, hogy ELKEZDED ÉRVÉNYESÍTENI A SZABADSÁGODAT, A SZABAD AKARATODAT, ÉS VÉGRE AZ IS FONTOS LESZ, HOGY TE MIT ÉRZEL, NEKED MIK A VÁGYAID, MIK A KÍVÁNSÁGAID ÉS MIK AZ IGÉNYEID, nem akarsz többé senkinek megfelelni, senkiért feláldozni magadat.

Erről is rengeteget olvashattok mások cikkeiben, azonban az illúziók, melyek a rabságodat körbefonják, soha nem tudatosak. Nem tudod, hogy mi tart rabságban, miért nem vagy boldog és miért nem tudsz úgy élni, ahogyan te szeretnél, mi fog vissza attól, hogy ki merd mondani: neked más a vágyad, más volt a TERVED.

A legtöbbször AZZAL VAN A BAJ, HOGY NEM TUDOD, NEKED MIK AZ IGÉNYEID ÉS A TERVEID, MERT SOHA NEM TANULTAD MEG, HOGY EGYÁLTALÁN LEHETNEK..

Felébresztelek a SZABADSÁGODRA, mert A SZABADSÁG MOST IS OTT VAN AZ ÉLETEDBEN, CSUPÁN TE NEM LÁTOD. MERT A SZABADSÁG TÉNY :)

 

A következő négyesfogatunk az illúziók lebontása, és a szerelem, a szabadság, a bőség és a küldetés valóságába való belépésről szól. Mert ezek a VALÓSÁGOD részei, és nem úgy, hogy NINCSENEK, hanem úgy, hogy VANNAK.

Az, hogy ezek az életed részei, egy ALAP ÁLLAPOT, teljesen természetes, de az emberiség a hiányra nevelték.. arra, hogy azt érezze, a hiány és a szükség megélése az élet része. Ezzel nem azt mondom, hogy valamit rosszul csinálsz, ha most hiányt és szükséget érzel, hanem azt, hogy ismerd fel, a szerelem hiánya, a szabadság hiánya, a rabszolgaélet, ahol nem azzal foglalkozol, ami boldoggá tesz téged és a bőség hiánya csupán ILLÚZIÓ. NINCS OLYAN, HOGY VALAMIBŐL HIÁNY VAN, MINDENBŐL VAN BŐVEN A FÖLDÖN.

A hiány csupán egy illúzió, mely köré még további illúziókat szősz azért, hogy kétségbeesetten kielégítsd a hiányt. Sokféleképpen teszed ezt. Egy hamis, viszonzatlan, elképzelt szerelembe való kapaszkodással. Egy olyan munkahellyel, mely számodra nem nyújt se bőséget, se boldogságot, DE AZT HISZED, HOGY NEKED OTT KELL DOLGOZNOD, RÁ VAGY KÉNYSZERÍTVE, ÉS EZZEL A SOHA KI NEM ELÉGÜLŐ BŐSÉGHIÁNYT PÓTOLOD, persze nem keresel eleget…

Egy olyan élethelyzettel, melyben a RABSÁGOT éled meg, és azt mondod magadnak, NINCS MÁS UTAD, de ez illúzió, csakis rajtad múlik, hogy mikor ébredsz rá, RAJTAD ÁLL MINDEN. Meg tudod magadnak teremteni az új életet. Bármikor.

Egy olyan életúttal, melyről azt hiszed, az Isten által van szabályozva, azaz te TEHETETLEN VAGY, és “isten útjai kifürkészhetetlenek”. Ez sem igaz, te vagy a valóságod megalkotója.

Az emberiség a hiányba és a szükségbe lett taszítva azzal, hogy átvették tőlünk a valóságunk gyeplőjét, és ők irányítanak minket. Ebből törünk ki most.

A 13 kapu segít neked, hogy megtaláld, hol akadtál el.

A heti négyesfogatunk elsőként a legfontosabbakat veszi a kezébe.

A SZERELEMKAPUT.

A BŐSÉGKAPUT.

A SZABADSÁGKAPUT.

A KÜLDETÉSKAPUT.

Ezeken vezet át téged, segít az ezekkel összefüggő illúzióidat lerakni.

Ha illúzióban vagy, azért nehéz, mert az illúzió lényege, hogy nem tudod, hogy az…

Ráébresztelek téged. Felnyitom a szemed.

Nincs több kék tabletta, csak piros van :)

 

A heti négyesfogatunk:

 1. A SZERELEM KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN  - A szerelmi illúziók lebontása - Aphrodité és Apolló vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 15. kedd, 20.00 órai kezdettel - A SZERELEM KULCS

 2. A SZABADSÁG KAPUJA -A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - Életed börtönének kulcsa,a nem szabad élethez kötődő illúziók lerombolása - A Fényhozó és Baál vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 16. szerda, 20.00 órai kezdettel - A SZABADSÁG KULCS

 3. A BŐSÉG KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - A szükség és a hiány illúzióinak lerombolása - Jézus vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 17. csütörtök, 20.00 órai kezdettel - A BŐSÉG KULCS

 4. A KÜLDETÉS KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - Képességek fejlesztése a gyakorlatban - A nem saját sors illúzióinak lerombolása - Asthar és a Bolygóközi Tanács vezetésével - SZEMÉLYES KÉPZÉS NÁLAM - 2019. január 20. vasárnap, 14.00-17.00, 13. kerület, Budapest, a Westend közelében.

 

A mátrix elhagyásához segítségedre van a 13 KAPU.

Egy szemléletes képpel mutatták meg nekünk ezt a rendszert az égiek egy szertartás során, ami a 13 Kapu nevet kapta.

Tehát.

Van a Tengely, ami elválasztja a mátrixot és a mátrixon kívült, de csak addig, amíg erre szükség van, és voltaképpen nem is a mátrixon kívüli Terra Novát védi, mert azt nem kell védeni a magas rezgés miatt, mivel semmilyen támadás oda nem jut be, hanem a mátrixot védi a túl magas rezgéstől, mivel az ott élő alvó emberek nem bírnák el a rezgését.

A Tengely, mint említettem, 2024-ben tűnik el, és 2021-ig van idejük az embereknek DÖNTENI, fény, vagy sötét, mátrix vagy mátrixon kívül, szabadság vagy rabszolgaság, igazság vagy hazugság.

2021 és 2024 között se ki, se be. Akkor már a mátrixon belüliek számára mi eltűnünk, nem leszünk láthatóak, addig azonban igen.

A Tengely alatt van a 13 mátrix kapu, ami jelenleg átjárást biztosít a mátrixból a mátrixon kívülre. A 13 mátrix kapura olyasfélék vannak írva, mint pénz, ego, hatalom, harag, fájdalom, betegség, háború, félelem, önzés, hamisság, manipuláció, hazugság, hamis szerelem. Neked kell rájönni, a 13 közül melyik van az életedben mint RAJTAD URALKODÓ ILLÚZIÓ. Ugyanis az illúzió tart téged bennt a mátrixban, és mindaz, ami a kapukra van írva, ILLÚZIÓ.

Minden félelem, fájdalom, harag példának okáért csak illúzió.

Ezek nem valós érzések, valami vagy valaki miatt érzed ezt, aki, vagy ami kontroll alatt tart. Sokszor az egód tart kontroll alatt, de az ego a mátrixon kívül szemlélődő tudatosság csupán, és az elménket ott nem agyalásra, hanem teremtésre használjuk.

Ahogyan a betegség is a test válasza a lélek bajára, ahogyan a háború is csak egy kreált nagyhatalmi játszma, ahogyan a hamis szerelem is csak a fejedben és a vágyaidban létezik, úgy minden illúzió, mely a ZÉRÓ PONT, AZ ALAP BOLDOGSÁG, BŐSÉG ALATTI RÉTEGBEN TART TÉGED.

Mert a zéró pont alatt nyilvánvalóan a mínusz tartomány van, a negatív érzések, az illúziók, melyekben ugyan jól érzed magad, de sosem fognak teljesülni, és a csillogó hamis kirakatok, érdekek mentén alapuló szövetségek világa lapul.

A mínusz tartományban tartózkodtunk eddig és számunkra a rossz, megszokott volt. Nem is tudtuk elképzelni, hogy a jó lenne az alap… Pedig az. ha ráébredsz, melyik illúzióban vagy, akkor az a dolgod, hogy a mátrix kapun kijöjj, a mátrixon kívülre. Hogy hogyan tudsz kijönni? Úgy, hogy lerakod az illúziót. Elengeded és felfogod, NEM VALÓSÁG.

Tehát a 13 mátrix kapu:

 1. PÉNZ

 2. EGO

 3. HATALOM

 4. HARAG

 5. FÁJDALOM

 6. BETEGSÉG

 7. HÁBORÚ

 8. FÉLELEM

 9. ÖNZÉS

 10. HAMISSÁG

 11. MANIPULÁCIÓ

 12. HAMIS SZERELEM

 13. HAZUGSÁG

Mindegyik önmagában is nagy falat, és éppenséggel lehet többi is az életedben ezek közül, illúzióként jelen. Hogy hogyan lehet pl a pénz illúzió az életedben? Úgy, hogy kergeted, keresed de nem találod, és olyan helyeken keresed a pénzt, a bőséget, ahol nincs bőség csak rabszolgaság van.

A háború réme az, amit a nagyhatalom be akar váltani, és azért illúzió, mert habár esélyes, hogy a sötét mátrixban le is játszák a háborús meccset, valójában csak egy cirkusz a népnek, hogy még jobban féljenek…

Találd meg a kaput, tedd le az illúziókat, és gyere át a Fénybe.

A Fényben a mátrixon kívüli világban találod magad, segítőkkel körbevéve, égi és földi segítőkkel. Emelkedni kezdesz itt is, de ez már egy folyamatos tanulás és öröm egyben.

Van 13 Fénykapu is, melyen ki-be szoktunk járkálni, aktuális következő feladattól függően:)

 1. BŐSÉG

 2. SZERELEM

 3. ALÁZAT

 4. HIT

 5. SZERETET

 6. EREDET

 7. KÜLDETÉS

 8. SZABADSÁG

 9. IGAZSÁG

 10. TANÍTÁS

 11. GYÓGYÍTÁS

 12. BIZALOM

 13. ESEMÉNY

 

A 13 mátrix kapun is lehet ki-be járkálni, attól függően, hogy éppen melyik illúziónál jársz és hova csúszol vissza. Ha visszacsúszol, nem baj, a lényeg az, hogy törekedj arra, ne legyenek az életedben illúziók.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8414559908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.