2019. már 14.

AZ ELSŐ MÁTRIX KAPU

írta: Eszter 777
AZ ELSŐ MÁTRIX KAPU

A FÉLELEM FELOLDOZÁSA . MA ESTE NYOLC, SKYPE

AZ ELSŐ MÁTRIX KAPU -
A félelem feloldozása
 
Ma este nyolc, skype :)
Komoly felismerések, erős tanítások,
piros tabletta, úgy igazán, mert minél
jobban kinyílik a tudatod, annál több
igazság érkezik a mátrixon kívülről.
Minden félelem csupán illúzió.
 
A blokkjaid, az elakadásaid, a megoldatlan dolgaid mind a félelmen alapulnak, és amíg nem tudod magadat átkalibrálni,
addig félelem alapú életet élsz. Megállsz mindig, mielőtt valami igazán nagy dolgot megtennél, amire régóta vágysz... ha a boldogság az ajtódon kopogtat, fejvesztve menekülsz és kifogásokat hozol fel magadnak... Ha a küldetésről van szó, csak az kattog benned, hogy hogyan, hogyan, hogyan és te erre nem vagy képes...Ha a VÁLTOZÁS szót meghallod, arra gondolsz, te annyi mindent teszel érte, mégsem változik semmi... mert NEM TESZEL. Csupán a könnyű utakat keresed.
Vesd le a félelem álruháit. Nézz farkasszemet önmagaddal, és merd átlépni a küszöb őrét. A negatív érzéseid és gondolataid mind a félelem táplálta saját mátrixod hozadékai, melyek megszokássá váltak, éspedig azért, mert ha ezeket elengeded, tudod, hogy tényleg meg fog változni az életed, és a legjobban ettől félsz. Félsz a bőség hiányától - pedig csak rajtad múlik, ott van mindenhol, csupán meríteni kell belőle. Félsz a párkapcsolat hiányától - a társ a legnagyobb kihívás, és a mátrixban nem működik. Félsz a jövőtől - pedig te teremted meg magadnak.
A TEREMTÉS FOLYAMATOS, MINDENKOR ÉS MINDENHOL. MINDIG. RAJTAD MÚLIK, MIKOR KAPCSOLÓDSZ BE AZ ÁRAMLÁSBA ÉS A TEREMTÉSBE, AZ EGYSÉGBE.
 
 
A szertartáson való részvétel: 3.000/fő, egy hosszú szer van, ami általában másfél órás, és egy ráadás, ami általában 15 perces.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

Első Mátrix Kapu