AZ ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉS KULCSA - NAP ÉVE, TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON
2019. március 18. írta: Eszter 777

AZ ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉS KULCSA - NAP ÉVE, TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2019. MÁRCIUS 21. CSÜTÖRTÖK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

AZ ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉS KULCSA
NAP ÉVE TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL
2019. MÁRCIUS 21. CSÜTÖRTÖK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL
SKYPON
 
A hét második szertartása egy fenséges nyitánya lesz az új Tervnek, melynek újraindítását már most megpróbálják megállítani :) A próbák, melyeket kapunk az út közben, pontosan tudjuk, hogy miért ilyen kemények. Azért, mert a mátrixból kijönni nem könnyű. Folyamatosan vissza-visszahúz egy-egy illúzió, egy érzés, egy gondolat, ami nem a tiéd, és nem tudod megkülönböztetni, mert mindig elhiszed. Újra és újra. Ne feledd, ami a zéró pont alatt van, az illúzió, a zéró pont alatt van a negatív tartomány mindenre vonatkozólag.
Negatív érzések, negatív gondolatok, és a besugárzott energiáknak megfelelően negatívan való teremtés a valóságodban.
A zéró pont a boldogság, bőség, szerelem, kiteljesedés, küldetés.
Az öntudatra ébredésed nem egy pillanat, hanem egy folyamat, és most is zajlik. Az öntudat teljessége a Teremtéshez való visszatérés pillanata lesz.
Nem csak a saját öntudatra ébredésedet fogjuk megtámogatni, hanem az emberiség tömeges felébresztésének kulcsait is megkapjuk.
Kulcsok vannak hozzá, melyeket ezen a szeren aktiválni fogunk.
Ez is egy csodálatos fényteremtő szer lesz, igazi nyitánya az új életednek.
Tartsatok velünk, fénytestvérek:)
 
 
A szertartáson való részvétel: 3.000/fő, egy hosszú szer van, ami általában másfél órás, és egy ráadás, ami általában 15 perces.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2514699836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.