2019. már 25.

A FÉNY RENDSZERE - SZERTARTÁS JÉZUS VEZETÉSÉVEL. SKYPON

írta: Eszter 777
A FÉNY RENDSZERE - SZERTARTÁS JÉZUS VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2019. MÁRCIUS 28. CSÜTÖRTÖK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A FÉNY RENDSZERE
SZERTARTÁS JÉZUS VEZETÉSÉVEL
2019. március 28. csütörtök
20.00 órai kezdettel skypon
 
A Fény Rendszerét ötmilliárd évvel ezelőtt alkottuk meg, közvetlenül a Szíriusz-Orion Háború utáni fény bukáskor, egy sötét bolygón, sötéten csillogó homokban, Jézus körül ülve, aki felvázolta előttünk az APOSTOLOK-HÍRVIVŐK-VÉDELMEZŐK-NÉGY KAPU ŐRZŐI rendszerét.
A Fény Rendszere hatalmas tudást rejt magában, szintén a "TILTOTT TUDÁS" része, melyet a háttérhatalom titokban kíván tartani. A Fény Rendszerének alapjait már ismeritek:
13 mátrix kapu
TENGELY
13 fénykapu - Bőség Kertje, középen a Teremtés Serlege - ebből nyílik a 13 fénydimenzió
Ezt öleli körbe a Mag Piramis.
A Fény Rendszere szeren Jézus tovább viszi a már elkezdett szálat arról, hogy hogyan vezessük az embereket a fénybe, önmaguk megismerésén keresztül, a jézusi és fényhozó tanításokat értve.
A Fény Rendszere előtt, nem volt a fénynek rendszere, csak fény volt. Ösztönösen áramlott. A Szíriusz-Orion háború után adtunk rendszert neki, és határoztuk meg az aposotolok, hírvivők, védelmezők és a négy kapu őrzői rendszerét, mely magában foglalja a teljes elfogadást és egységet.
A Fény Rendszere a küldetésed is, az egységben, pontosan meghatározott helyen. A rendszer nagyon logikus és pontos, mint egy tökéletes művészeti alkotás.
A Fény Rendszere szertartás megmutatja neked, hogy hogyan építsd fel magadban a fényt olyan stabilra, hogy a sötétségedet elfogadva, azt kordában tartva, végre önmagad tudj lenni, továbbá, hogy HOGYAN ADD ÁT AZT, AMI TE VAGY, KÜLDETÉSED RÉSZEKÉNT.
A Fény Rendszere Szer komoly misztérium tudást, alapokat ad át Jézustól.
Tartsatok velünk, fénytestvérek :)
A szertartáson való részvétel: 3.000/fő, egy hosszú szer van, ami általában másfél órás, és egy ráadás, ami általában 15 perces.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

JÉZUS FÉNY RENDSZERE