2019. már 27.

BALORA KELYHE - JIN JANG EGYENSÚLY, FEKETE MÁGIKUS TÁMADÁS ELHÁRÍTÁSA

írta: Eszter 777
BALORA KELYHE - JIN JANG EGYENSÚLY, FEKETE MÁGIKUS TÁMADÁS ELHÁRÍTÁSA

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL II. RÉSZ

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL II. RÉSZ

BALORA KELYHE - JIN-JANG EGYENSÚLY BEÁLLÍTÁSA

FEKETE MÁGIKUS TÁMADÁS ELTÁVOLÍTÁSA

 

Balora. Kék ruhában lépett elő. Őt már jobban ismeritek, igazi mágikus Istennő. Az egyiptomi kultúrában úgy is ismerik őt, mint Ízisz. A legmagasabb isteni rendű szeretetnek a földi női képviselője volt. A magyarok számára pedig Baál napistennek a női oldala. Egyszerre volt képes uralni az éjszakát és nappalt. Fényével és erejével körbevette a Napot. Ő az, aki szemmel nem látható, csak érezhető, és maga a Balora mágia az egy olyan teremtőerő, ami nem látványos, amely nem kér elismerést és nem kér hálát, hanem a háttérben teszi a dolgát, mint egy jó feleség. A Balora energia lágy és selymes, nőies.

Betölti a gyökér és hasicsakrádat. Lilás-kékes-fehér fénnyel, bizsergetően ébreszti most elsősorban a jin energiákat. Tudjátok, hogy a nők a kettes csakrából teremtenek, azonban jang energia nélkül nem megy. Most ennek a jin párját hozzuk elő, a jangot. Majd Baállal és Jézussal a szivcsakrából és a napfonat csakrából fogjuk.

 

Tehát Jin energiák, lágy nőies, selymes. Természetesen Balora kelyhe jelent meg, hófehér. Ez voltaképpen a Szent Grál, ami voltaképpen minden nő méhében található. A teremtés, születés, a szülés misztériuma. Az élet adásé, melyre csak a nők képesek. A férfiaknál ugyan úgy a hasi csakrában aktiválódik, csak mi nők jobban érezzük. Itt is a víz elemmel fogunk dolgozni. Érezni fogod, hogy úgy viselkedik ez a kehely, mint a teremtés serlege. De most egy megfoghatatlan energiával fog megtelni. A teremtés női aspektusával, és deréktájon az Eredethez fogunk kapcsolódni, amely a teremtésnek a női oldala, az Ősanya.

 

Lazítsatok, engedjétek be az Eredet energiákat. Balora megmutatta a kelyhet. Mint mondtam, minden amit kapunk, az voltaképpen nem kapjuk, hanem meglátjuk. A kehely lassan forog balról jobbra. A jin energia a teremtésben a gyógyításért, a fekete mágiák és negatív entitások oldásáért, és a blokkoldásért felelős energia. Tehát rendkívül fontos.

Szinte hófehér az a vízáradat, ami kibuggyan a kehelyből és betölti a hasicsakrát és a gyökér csakrát. Amivel nem tudtál megbirkózni eddig, most oldódni fog. Öngyógyító folyamat zajlik. Amikor Balora beindította a kelyhet benned, akkor a a hasicsakrája a tiédhez kapcsolódott és az eddig feloldatlan blokkjaid az elkövetkező 30 napban fel fognak oldódni. Tehát itt elindult egy folyamatos teremtés, amely Poseidon védelmezésének is köszönhető.

 

Figyelj a hasi légzésre, mindig egy pár másodpercig tartsd bent, majd engedd ki. Nemcsak a blokkokra hatunk, a negatív energiákra is. Mit kívülről kaptok, újra és újra. Míg meg nem tanuljátok őket leküzdeni.

Itt most arra kérek mindenkit, hogy koncentráljon arra, amit szeretné, hogy Balora eltávolítson a valóságából. Bármilyen külső, folyamatos mentális, asztrális támadást, bármilyen blokkot, és bármilyen jin energiát érintő problémát.

Amikor a parancsokat kiadtátok, akkor aktiválódnak Balora kelyhén oldalt a kristályok, amik nem fehér, hanem színes lesz. Ne feledjétek, a következő 30 napban az oldódás folyamatos. Ez testi tünetekkel fog járni, valamint érzelmi hullámzással.

 

A kehelyből fény is sugárzik, amely minden negatív entitást és energiát eltávolít valóságodból és az asztrál, mentál teredből. Majd látni fogjátok, hogy az ember úgy épül fel, hogy alul vannak a védelmező és oldó energiák, napfonatcsakrától fölfelé a teremtő energiák, és torokcsakrától fölfelé a tudatszintű energiák. Hogyha fel akarod építeni a saját házadat, akkor a biztonságnál, védelmezésnél és oldásnál kell kezdened. Ez nem azt jelenti, hogy minden egyes teremtéskor az összeset be kell vetned, ez azt jelenti, hogy be lehet vetni az összeset, amit ma megkapunk. De azt is lehet, hogy csak egyet-egyet használsz. Ha csak egyet-egyet használsz, akkor csak arra az egyre koncentrálj. Azonban hogy ha mindegyiket, akkor a sorrend rendkívül fontos. Mert másképp olyan, minthogyha egy házat felülről lefelé akarnál felépíteni, ami lehetetlen. Mert, ha nincsen szilárd alap, akkor nem fog működni. Támaszkodj a Balora féle energiára. Érezd, hogy megkönnyebbülést ad és hitet.

 

A részlet a "Teremtő technikák az istenektől" szertartás hanganyagából van.

 

Áldás

Eszter

 

Szólj hozzá

BALORA KELYHE JIN JANG EGYENSÚLY FEKETE MÁGIKUS TÁMADÁS ELHÁRÍTÁSA