2019. már 27.

Jézus szeretetfelszabadítása a szívcsakrádban

írta: Eszter 777
Jézus szeretetfelszabadítása a szívcsakrádban

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL IV. RÉSZ

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL

IV. RÉSZ

JÉZUS SZERETETFELSZABADÍTÁSA A SZÍVCSAKRÁBAN

 

Jézus jön. Bizsergés a szívcsakránál, Arany pentagrammát fog átadni. Belerakja a szívcsakrába . S a pentagramma forogni kezd, egyre gyorsabban. Ez egy rendkívül egyszerű technika, amit most átadok nektek, mondja Jézus. Ennél sokkal bonyolultabbak is vannak. de elsőre ez is megteszi. Az érzéseknek a tisztításáról van szó és az érzésekkel teremtés aktiválásáról. Az előbb érzett végtelenségbe, egységbe olvadásba, belső biztonságérzetbe, mágikus energiákba és teremtő erőkbe becsatlakozik a szeretet érzése. Ha nincs benned szereted, nem működik. Mivel általában van, ezt az érzést nem nehéz előhozni. Ami gátolja az a szívcsakában rendben lerakódó negatív érzelmeknek a lenyomata, Amely miatt a teremtést nem tudod átélni. Amikor azt mondod, nem megy át, akkor ezért nem megy át. Ez nem csak simán szeretet, ez szer-elem, a legerősebb elem, amely alkotja az univerzumot. és melyet a pörgő pentegrammával Jézus voltaképpen kihoz úgy belőled, hogy nem kapcsolódik külső személyhez. A szerelem dimenzió óta tudjuk, hogy a szer-elem az egy belső érzés, amely legelsőként külső ember nélkül ölt bennünk testet.

 

Amikor előjött a szeretet, akkor az bekapcsolódik mindenhová. Hófehér fényeket fogsz érzékelni. A szívcsakrában két elem lakozik, a tűz és a levegő, azaz a fény. A kettő együtt nagyon erős. Egymást hozzák lázba, egymást gyújtják fel, egymás nélkül nem is tudnak létezni. Az érzések tüze és az érzések fénye, ezek ketten tudnak teremteni. És becsatlakozik ez a tűz és fény a kehelybe, a piramisba, a pajzsokba.

A szeretet szinte kiáramlik a tenyereiden. Áramlik belőled és sugárzó fény lesz tőle. Olyan vagy ilyenkor a mátrixon kívül, mint egy útjelző vagy egy világítótorony. Amikor Jézushoz szóltok, akkor ezt a fajta szeretetet érzitek, de ez a szeretet ott van bennetek is és ő most ezt aktiválta nektek. igy már főleg értitek, hogy a napfonat csakrához miért az alázat dimenzió van kapcsolva, és miért  kötődik össze ennyire erősen a napfonat és a szívcsakra. Mert e kettő egysége nélkül a teremtés nem fog működni.

 

A részlet a "Teremtő technikák az istenektől" szertartásom hanganyagából van.

 

Áldás

Eszter

Szólj hozzá

JÉZUS SZÍVCSAKRRA SZERETET FELSZABADÍTÁSA