2019. már 28.

PALLASZ ATHÉNÉ KOMMUNIKÁCIÓS KIEGYENSÚLYOZÁSA, ASTHAR HARMADIK SZEM NYITÁSA A VALÓSÁGRA

írta: Eszter 777
PALLASZ ATHÉNÉ KOMMUNIKÁCIÓS KIEGYENSÚLYOZÁSA, ASTHAR HARMADIK SZEM NYITÁSA A VALÓSÁGRA

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL V. RÉSZ

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL

V. RÉSZ

PALLASZ ATHÉNÉ KOMMUNIKÁCIÓS KIEGYENSÚLYOZÁSA,

ASTHAR HARMADIK SZEM NYITÁSA A VALÓSÁGRA

 

A torokcsakánál Pallasz Athéne megjelenik neked. Hófehér kristályt ad neked. Ez mindenkinek lehet másfajta formájú, esetleg még a szín is eltérhet. Pallasz Athene a szív bölcsességéért felelős. Ellentétben azzal, amiről elhíresült ez a z istennő. És mint, ahogy látjátok a házunk felépítése tökéletes, mert a szív bölcsessége a torokcsakrában rejlő külső belső kommunikációval egységben, a kristályból sugározni kezd és a pentagramma és a kristály fénysugarakkal összekötődik, és együtt forognak a kehellyel, a pajzsokkal és a piramissal. A bölcsességed is teremt, - mondja Pallasz Athéne, hiszen a torokcsakrádat használod ahhoz, hogy kimond a szavakat, amelyekkel igazából tanítasz. Nem mindig a jó szavakat mondod ki, és nem mindig annak, akinek kellene és nem mindig akkor, amikor kellene. De a tanításod az folyamatos. Mert igazából csak te érzed azt, hogy nem jókor és nem jó embernek mondtad ki a szavakat, vagy nem jó szavakat mondtál ki. Valójában tökéletes a terved, és pont akkor  és pont annak és pont úgy tetted mindezt, ahogyan azt együtt . Azzal akinek ezeket kimondtad, megterveztétek. Szépen lassan összehangolták nekünk a torokcsakránkat a szívcsakrával.

 

És most jön Asthar, a harmadik szemmel. A Fényhozóval már nyitottuk a harmadik szemet, viszont Asthar most először avatkozik bele az emberiségnél abba, hogy mind az amit látunk az mennyire a valóság. Hiszen tudjátok, hogy az esemény most is itt van, csak nem látjuk. Ez már egy sokkal magasabb rendű, mint amit megszoktál. Ez egyszerre globális, és egyszerre univerzális és egyszerre egyéni, amit ő most csinálni fog. Apró kék plazmagömbökkel nyitja ki a 3.szemedet. Az egész fejedben feszítést fogsz érezni. A tobozmirigyet is aktiválja még jobban, mint eddig.

Az idő tér valóság mentén a plazmagömbökkel összerendezi a látomásokat, hogy tudd is őket majd értelmezni, valamint a megérzéseket és mindazokat a dolgokat, amiket a belső hallásoddal szoktál hallani. Nemcsak a belső hangot, hanem a hozzád beszélő entitásokat is.

 

Ez most egy nem túlságosan megfogható dolog a számotokra, pusztán csak fényeket láthattatok, esetleg valami furcsa erőteljes dolgot érezhettetek. Ennek a hozadéka később fog megmutatkozni, hiszen voltaképpen a szívcsakrától fölfelé nem teremtünk, hanem befogadunk, tudást, információt, képeket.

 

A részlet a "Teremtő technikák az istenektől" szertartásom hanganyagából való.

Áldás

Eszter

Szólj hozzá

torokcsakra harmadik szem ASTHAR PALLASZ ATHÉNÉ