2019. ápr 01.

NEGYEDIK MÁTRIX KAPU - ÖNZÉS FELOLDOZÁSA - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON.

írta: Eszter 777
NEGYEDIK MÁTRIX KAPU - ÖNZÉS FELOLDOZÁSA - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON.

2019. ÁPRILIS 5. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

NEGYEDIK MÁTRIX KAPU
AZ ÖNZÉS FELOLDOZÁSA
Szertartás az istenek vezetésével
2019. április 5. péntek,
20.00 órai kezdettel
A SEBZETT SZÍV GYÓGYÍTÁSA ÉS KIHÁMOZÁSA A PÁNCÉLBÓL,
A HETEKBŐL A SZERETET ISTENE SEGÍTSÉGÉVEL
A mátrix kapuk nyitogatása és az onnan érkező bennünk is elrejtett érzések TRANSZFORMÁLÁSA komoly önszembesülő folyamat.
Felismerni magadban azokat a dolgokat, melyekről azt hitted, már elengedted... valójában nem, csupán ELTEMETTED, és harag-félelem-fájdalom kötéseket hoztál létre, melyek a múltadhoz és annak szereplőihez köt téged.
A legerősebb kötésed a múlthoz a harag, lévén a legnegatívabb érzések egyike. A "harag kötésed" láthatatlan a számodra, és amikor egy icipicit is hasonló helyzettel találod szembe magadat, mint ami rég, valaki egészen mással történt, máris előjön, és rázúdítod arra, aki "véletlenül arra jár". Nem arra, aki a haragot okozta, és akivel már régen meg kellett volna oldani. Ugyanígy a fájdalom, vagy a félelem is, akár a harag, ROSSZ SÉMÁKAT huzaloz benned, és nem úgy reagálsz helyzetekre, ahogy kellene, hanem a régmúltból hozol elő dolgokat és még ráadásul rá is vetíted a valóságodra...
 
Az önzés azért nehéz téma, mert az emberek mindannyian azt hiszik magukról, ők nem önzők. Az önzés szó fogalmával sincsenek tisztában, és OLYAN DOLGOKRA FOGJÁK RÁ, HOGY ÖNZÉS, MELYEK NEM AZOK, olyan dolgokat tartanak önzetlennek, melyek VALÓJÁBAN AZ ELVÁRÁSOKNAK VALÓ MEGFELELÉS MIATT CSUPÁN EGY SZÍNJÁTÉK, és maga az önzetlennek magát gondoló illető sem tudja, hogy cseppet sem önzetlen, csupán megfelelni akar.
 
Az önzetlenség ott kezdődik, hogy nem megfelelésből teszel meg valamit, hanem azért, mert adni akarsz. Nem vársz érte cserébe semmit, csupán adtál, és ha kapsz, azt azonban el tudod fogadni.
Az önzetlenség ott kezdődik, amikor előhívod a benned rég eltemetett VALÓDI SZERETETET, mely életed egy pontján ELTÖRÖTT, ÉS AZÓTA OLYAN VAGY, MINT AKI CSAK SZEREPET JÁTSZIK... és ezzel te magad sem vagy tisztában. Mert bármit adsz, cserébe vársz valamit... hiába, hogy nem mondod ki, hiába hogy magadnak is hazudsz... ELVÁRÁSOKKAL VAGY TELE, ÉS HA NEM ADJÁK, AMIT VÁRSZ, TÁMADNI KEZDESZ, VAGY BEZÁRKÓZNI. Két véglet.
 
Komoly szer lesz, valódi jézusi út-mérföldkő, melyen a Hetek is képviseltetik magukat. Név szerint a Hetek:
Szeretet. Alázat. Hűség. Egység. Önátadás. Hit. Bizalom.
 
 A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com
 

Szólj hozzá

ÖNZÉS FELOLDOZÁSA NEGYEDIK MÁTRIX KAPU