2019. ápr 09.

ÍZISZ FŐPAPNŐK ÉBRESZTÉSE - ÍZISZ ÉS MÁRIA MAGDOLNA VEZETÉSÉVEL. SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
ÍZISZ FŐPAPNŐK ÉBRESZTÉSE - ÍZISZ ÉS MÁRIA MAGDOLNA VEZETÉSÉVEL. SZERTARTÁS SKYPON

2019. április 12. péntek, 20.30-22.00

ÍZISZ FŐPAPNŐK ÉBRESZTÉSE

Ízisz és Mária Magdolna vezetésével

Szertartás Skypon

2019. április 12. péntek

20.30-22.00-ig, Skypon

Könnyített szertartás :)

 

A hét utolsó szertartása.

MÁRIA MAGDOLNA SZAVAI: csodálatos női energia ébresztés, mágikus, mély, simogató, gyógyító, finom, lassú tánc, lágy és selymes, az odaadásról, a felhőtlen érzésekben való nyugodt lebegésről, a szakrális női teremtő erőről és a szakrális szerelemről szól, melyben a nő NŐ tud lenni, melyben Ízisz és a Nő megtalálják egymást odabent és idekint is… Ahol azt, hogy ki vagy te, nőtársam, amazontársam, azt végre megtudod.. hogy milyen mély és hatalmas erő rejlik benned.  Mágikus erő, mely a mágia emelő, gyógyító, szerető, feloldozó erejét használja. A szexuális jin és a tüzes jang találkozásából benned a Szent Grál született meg, melyből előhozod mindazt, ami te vagy, amit csak te tudsz, mert Ízisz főpapnői mind beavatottak voltak, és értettek a Férfihez, értettek a Nőhöz és a Gyermekhez is. A Szent Grálod kerül megtalálásra Benned, amazontársam, a belső kelyhed, mely a méhedben a születés, életadás misztériumával a világ felemeléséről is szól, de úgy, hogy engeded, hagyod, hogy a te főpapod, a te Tanítód, Mestered, a Férfi fel tudjon emelni, mert eléred így a Fényt. Ő emel, tart téged, te pedig megragadva a Fényt, az ő szívébe teszed, hogy erőre kapjon a te társad. Szerelmeddel öleled körbe, szeretetetted tartod őt meg, és leengedi előtted a falait, mert már érti, te Ízisz energiáját mint az Eredetet, az Ősanyát, adod neki át. Az Ős-anyát, mindennek anyját, hogy az ő sosem átélt, sosem elérhető édesanyja légy, a valódi helyett, ahogy neked ő az Ős-atya, apád a valódi helyett, és a szexuális energiákkal egymás életre keltői, hogy az Apa és az Anya helyre kerülésével Nővé és Férfivá érve, Ízisz főpapnője megtalálja Ozirisz főpapját.

Mária Magdolna vezet téged nőtársam, kézenfogva Ozirisz elé, aki bölcs tanításaival a szertartáson szívedbe helyez Téged.

 

Küldetésébresztés, Szívébresztés, Csodaébresztés, Erőébresztés, Gyógyítás, Tanítás és belső Esemény :)

Tartsatok velem a hét záró szertartásán, csodás amazonok :)

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Szólj hozzá

főpapnő ÍZISZ