2019. ápr 17.

AZ ÖTÖK. A TRANSZFORMÁCIÓ. SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

írta: Eszter 777
AZ ÖTÖK. A TRANSZFORMÁCIÓ. SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2019. ÁPRILIS 17. SZERDA, MA ESTE, 20.30-22.00

AZ ÖTÖK

Szertartás az istenek vezetésével

Skypon

2019. április 17. szerda

MA ESTE

20.30-22.00

KÖNNYÍTETT PÁLYA :)

FEKETE MÁGIÁS TÁMADÁSOK BESZIVÁRGÁSÁNAK MEGAKADÁLYOZÁSA AZ UTOLSÓ RÉSEK ZÁRÁSÁVAL A PAJZSODON

 

A heti hármasunkból különös szertartással indítunk, igen nagy mérföldkőként. Az Ötök a legnagyobb félelmeidet testesítik meg, melyek eddig észrevétlenül blokkoltak téged. Pénztelenség, szegénység, magányosság, veszteség, bármi. Hogy mik ezek, csak te tudod, vagy még te sem, mert nem mersz letekinteni félelmeid mély kútjába, melyből felsugárzik a félelem energiája még mindig a valóságodra, de ha jól dolgozol magadon, egyre kevésbé, és eljött a nap, amikor az Ötök segítségével ezeket le is tudod tenni. Az Ötök elengedéséhez a Hetek kellenek, azok szilárd, valós minőségében. Tudod, kik a Hetek.

Egység, Szeretet, Bizalom, Alázat, Hűség, Önátadás, Hit.

Valós minőség, azaz ezeket valóban őszintén képviselve, és másokban észrevenni, ha ezek csak ELJÁTSZVA vannak. Mert tudod, ahogy Baál mondta: “Nem az az igaz ember, aki MEGFELEL AZ ELVÁRÁSAIDNAK, hanem az, aki NEM. “

 

Az Ötök egy minden ízében hatalmas áttörés lesz ma este.

Átengedjük az utolsó félelmünket is a küszöbön és búcsút intünk neki.

FÉL ELEM nélkül élni azt jelenti, SZER ELEMBEN élsz, annak energetikai minőségét tekintve, mint a legerősebb teremtő elem, a legnagyobb fényteremtő elem, a legjobban kitöltő és legjobban áradó.



Az Ötök komoly szembesítés ugyan, de komoly oldás is, és nem oly kegyetlen és erőteljes, ámde hatalmasat tanító, mint majd a csütörtöki HATODIK MÁTRIX KAPU, A HAMISSÁG KAPUJA.

 

Ha nem érzed, hogy lennének félelmeid, akkor az Ötök megmutatják, mi van benned, ami mégis blokkol még. Bármiben. Mert az Ötök az öt démonod, mely hozzád tartozik, és rajtad áll, hogy félelmet kovácsolsz-e belőlük, avagy előnyt akképpen, hogy az Ötöket csodálatos transzformációnak vetjük alá.

“Nem űzhetjük el a démonainkat, de túlnőhetünk rajtuk.”

Erős oldás, és erős teremtés lesz az istenek vezetésével.

Tartsatok velünk fénytestvérek :)

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

istenek önelfogadás félelem elengedése Mag Piramis Az Esemény az Ötök a Hetek