2019. ápr 22.

ANUBIS ÉBRESZTÉSE. AZ ŐSI EGYIPTOM, MINT ÚJ ATLANTISZ ENERGIÁINAK ÁTHOZÁSA AZ ÚJJÁSZÜLETÉSBE. SKYPON

írta: Eszter 777
ANUBIS ÉBRESZTÉSE. AZ ŐSI EGYIPTOM, MINT ÚJ ATLANTISZ ENERGIÁINAK ÁTHOZÁSA AZ ÚJJÁSZÜLETÉSBE. SKYPON

2019. ÁPRILIS 27. SZOMBAT, 20.30-22.00

ANUBIS ÉBRESZTÉSE

Az ősi egyiptom, mint akkori Új Atlantisz

energiáinak átlendítése a küszöbök őrénél

a halálból az újjászületésbe - FÉNY-EGYENSÚLY SZER

2019. április 27. szombat

Az ősi egyiptomi istenek vezetésével

2019. április 27. szombat

20.30-22.00

 

A második olyan szer a héten, ami még a Hamis Szerelemnél is jobban kiveri a biztosítokékot a makacs hamis isten hívők körében, akik szemében Anubis egy sötét istenség, és olyannyira félnek tőle, gondolván, ő a Kapu Őre, a holtak szellemeinek átvivője a túloldalra, hogy annak ellenére, hogy egyházukban az öröklétet hirdetik, és üdvözítik a halál utáni mennyek kapuját, valójában rettegnek a földi lét végétől, az elmúlástól. Az egyház kivette a Bibliából a Jézus által elmondott reinkarnációs tanokat, melyek eléggé egyeznek a buddhisták szemléletével. A hamis isten JHVH nem véletlenül taszította az ősi istenek nevét a sötétségbe, magát pedig imádattal vette körbe, pontosan úgy, mint korábbi formájában Amon Ré néven Egyiptomban, ugyanis Amon  Ré, a REJTETT, ugyanúgy Jahve volt.

Amon Ré néven földi alakban /Jahve félisten/ lépett az emberek elé, önmagát dicsőítve, elvárta, hogy szeressék és FÉLJÉK, akárcsak az istenfélő emberek mostanában.

Amon Ré TÖKÉLETESEN HASONLÍTOTT Ré Napistenhez, mivel lemásolta őt, pont úgy, ahogyan a reptilianok szokták a valódiakat a mátrixban. Ré a mi hitvilágunkban Baál Napisten.

Kedvese Balora.

Ré földi megtestesülése nem Amon Ré volt valójában, csupán eljátszotta, hogy ő az, hanem Osiris, míg kedvese Isis volt. A történetüket ismeritek. Széth, a káosz istene megölette Osirist, akinek holtában Isis egy barlangban magvát vette, és megszülte gyermeküket. Széth Osiris testvére volt, Osiris volt Egyiptom első uralkodója. Széth fia Jahve. Jahve pedig Széth és Harmónia /Káosz és Harmónia/ egyesüléséből született.

Anubis Isis fia volt, aki egyes források szerint mocsárban talált gyermek volt, más források szerint valódi fia volt Isisnek. Anubis nem csak kapuőr, hanem bíra is, az átmenet idején, amikor elhagyod e földi testet.

Bíra, aki mérlegre helyezi a szíved és az igazságot a másik oldalra.. mennyire voltál igaz ember, avagy sem. Miután eldöntetett a kérdés, választhatsz a négy kimeneti kapu közül, melyek a Föld egyenlítő vonalán helyezkednek el az asztrálon a Fény Rendszerében.

ÉSZAKI KAPU /FÉNY, LEVEGŐ ELEM, AZ ÉRTELEM/  - TELJES FÉNY, TALÁN FÉNYMESTERRÉ AVATÁS IS, PLEJÁDOK, SATANIEL ARKANGYAL ÁLL OTT, KEZÉBEN A FÉNY-SÖTÉTSÉG EGYENSÚLY MÉRLEGÉVEL - SATANIELT GYAKRAN AZONOSÍTJÁK A VALÓBAN ÖNTUDATRA ÉBREDETTEK ASTHARRAL, ÉS VALÓBAN NAGYON HASONLÍTANAK EGYMÁSRA

 

KELETI KAPU /VÍZ ELEM, AZ ÉRZELEM/ - FÉNYVÁROSOK ÉPÍTÉSE, AZRAEL, AZ ÚJJÁSZÜLETÉS ANGYALA ÁLL OTT

 

DÉLI KAPU /TŰZ ELEM, A TERJED-ELEM/ - A MARS KOLÓNIÁKBA VALÓ LESZÜLETÉS KAPUJA - NEM TÚL KEGYES FOLYTATÁS, ÁM ANNÁL IZGALMASABB - IGAZI TŰZKAPU, MELYNÉL ÉPPEN ANUBIS ÁLL JELENLEG ŐRT

 

NYUGATI KAPU - /FÖLD ELEM, A GYÖTR-ELEM/ - ÚJJÁSZÜLETÉS A NAP MAGJÁHOZ KÖZEL, A SÖTÉTSÉG ELENGEDÉSE AZOKNAK, AKIK ÉLETÜKBEN A SÖTÉTSÉGET SZOLGÁLTÁK ÉS SZÁMTALAN ÖNZŐ, PUSZTÍTÓ TETTET HAJTOTTAK VÉGRE.  Thot isten áll a “legdurvábbaknak” alkotott Nyugati Kapuban.

 

Anubis Atlantisz Kapujában  is őrt állt, ott a Fény Rendszere még a Sötétség alapjai nélkül létezett. Éppen ezzel hibáztuk el. Kivetni akartuk Sötétséget és nem számoltunk vele, azt gondoltuk, ha tagadjuk létezését, akkor nincs. Amikor pedig jöttek Atlantisz megtámadói, lefagytunk és nem tudtunk kellően reagálni. Jézus mesélte el a Fény Rendszere Szeren, hogy ezúttal biztosra mentünk, ebben a reinkarnációban megismerkedünk Sötétséggel, akit magunkban áttranszformálva erővé és áldássá, a dualitást elvetve építjük meg Új Atlantiszt, melyhez Anubis kulcs, mivel ő az, aki átlendít minket egy olyan küszöb őrén, mely Atlantiszhoz kötődik, de személyes egyéni vonatkozása is van mindannyiunk életében.

Anubis ébresztésére eljött az idő. Amikor az Osiris Felavatás Szeren Osirist ébresztettük, éreztük a minden eddiginél hatalmasabb erőt, mely áttörte a nőkben a jang energia útjában álló gátlásokat és félelmeket, valamint a férfiakban úgyszintén.

Osiris ereje érezhetően jelen van, Anubis pedig őrt áll felettünk, de nem bíraként hanem védelmezőként. Éreztem a napokban, ahogy mögöttem áll, és a vállamat fogja, hatalmas, nehéz tenyerével, mely biztonságot ad. Másfél fejjel magasabb nálam, haja akár a ló fekete sörénye, itt-ott fonatokkal, arany nemezes mellénye van, és emberi kezei és lábai. Izmos és erőteljes, hűséges és nagyon bölcs, sokat tud az istenekről és rólunk még többet. Ugyanúgy látja félelmeinket és kétségeinket, felszínre hozza és mérlegre teszi azokat, mint a Fényhozó, ugyanúgy tükröt tart, de másként szembesít. Szelíden és körbeölelő védelmezéssel vezet az Igazság kapujához minket, mondván, a mi időnk még nem jött el, hogy elhagyjuk e földi síkot, sőt, most kezdődik úgy igazán, és ő jelen lesz velünk, mint legbátrabb harcosunk, de harca nem a küzdés hanem az igazságtétel, nem öl, hanem ölel, nem kitör, hanem betöri a háborgó, egóban tobzódó lelket.

AMIKOR ÁTLENDÜLÜNK A KÜSZÖB ŐRÉN, AKKOR ATLANTISZT IS ÁTLENDÍTJÜK. AZ EDDIG FELÉPÍTETT FÉNY RENDSZERE ALAPJÁN FOGUNK DOLGOZNI, ÉS AZ ÚJJÁSZÜLETÉSBEN ANUBISSZAL EGYÜTT ÉBREDÜNK FEL EGY HOSSZÚ ÁLOMBÓL, MELYBEN EDDIG ÉLTÜNK, ÉS A FÉLELEM HATÁROZTA MEG A LÉPTEINKET. Mostantól a Szer-elem, mert Osiris és Isis frigye visszahozza a Jin-Jang egyensúlyt a Földre. KezükBen a gyermek a fény gyermeke.

Anubis ereje érezhető, Osiris mellett, mint fia, megjelent nekünk és azóta segíti az ÚJJÁSZÜLETÉSÜNKET.

Igazi Óegyiptomi, csodás és misztikus szer lesz, szintén beavatással.



A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

 

Szólj hozzá

ANUBIS ÉBRESZTÉSE ATLANTISZ ÚJÁSZÜLETÉSE