FEKETE SÁRKÁNY SZER. AZ ÖRÖK EGYENSÚLYÉRT BENNED. JÉZUS ÉS HAJNALCSILLAG VEZETÉSÉVEL. SKYPE
2019. április 22. írta: Eszter 777

FEKETE SÁRKÁNY SZER. AZ ÖRÖK EGYENSÚLYÉRT BENNED. JÉZUS ÉS HAJNALCSILLAG VEZETÉSÉVEL. SKYPE

2019. ÁPRILIS 24. SZERDA 20.30-22.00

FEKETE SÁRKÁNY SZER

AZ ÖRÖK EGYENSÚLYÉRT BENNED

SÁMÁNISZTIKUS TUDÁSANYAG és BEAVATÁS

Jézus és Hajnalcsillag vezetésével

2019. április 24. szerda

20.30-22.00

Skype

Rövid ámde velős :)

 

A Fekete Sárkánnyal már megismerkedtünk egy hete, mint a fekete mágikus földi és inhumánus támadások elleni legnagyobb védelmezőnk és figyelmeztetőnk. A Fekete Sárkány pontosan tudja, mikor, miért és honnan jön a támadás, azaz a tanítás, és azt is tudja, mikor több puszta tanításnál, mert az INHUMÁNUS OLDAL,  mely a Földet uraló idegen faj által irányított pusztítás, gyökeresen különbözik a SÖTÉT OLDALTÓL, melyről tudjuk, hogy tanító jellegű, és amint elfogadod a sötét részeidet, legyőzted önmagad démonaid, bezárulnak a rések a pajzsodon és a fekete mágia, jöjjön bárhonnan, nem ér el többé, azonban az inhumánus oldal nem tanító hanem pusztító. A Fekete Sárkányunk részletes tanítást ad erről, és ennek kivédéséről, lévén a Földhöz tartozó sötét oldallal kapcsolatban már megkaptuk a tanításokat, melyekkel kivédhetjük avagy elfogadhatjuk azt.

A Fekete  Sárkány a másik négy mellé integrálódik be ugyanúgy, mint a Fekete Ló - saját eleddig elfogadatlan sötét részünk - az Arany, Fehér, Ezüst és Vörös Ló mellé. Van Arany, Fehér, Ezüst és Vörös Sárkányunk - akik a Szabadságot, Szerelmet, Eredetet és Küldetést képviselik, akárcsak a lovak, ugyanebben a sorrendben. Azonban míg a lovaink húzzák a szekerünket előre a Teremtővel való Egység felé, a sárkányaink védelmeznek minket, sokszor önmagunktól is, máskor másoktól, és élesen mutatják az utat, hogy kiigazodjunk és a mátrix kapukat most már messzire elkerüljük.

A Fekete Sárkány megmutatja neked, hogy te magad hogyan bántod magadat. Hogyan ölöd magad a Szaturnusz gyűrűinek végeláthatatlan karmikus bugyraiba elmében és lélekben, és hogyan szabadulj. Mert a fekete mágia és fekete energia, származzon bárhonnan, csak akkor talál meg, ha nem vagy teljes.

Ne szenvedj tovább fénytestvér, és ne hazudd magadnak tovább, hogy a szenvedés, a zéró pont alatti tartomány az normális. A valódi világ a szeretetben kezdődik, és ennek az önmagad szeretete is része, mely egy a mások szeretetével. Az Egységet nem csak látni kell, hanem érteni is :)

Fekete Sárkányunk nem sötét entitás, mégha éjfeketén csillogó is a színe.  Olyan egyensúlyfenntartó entitás, aki mindig tudja, látja, elbillent a libikókád, vagy túlságosan fenn vagy a fényben és tudnivaló, zuhanni fogsz, vagy odalenn a sötétben kuksolsz és azt firtatod magaddal, hogyan sajnáld még jobban magadat, mások pedig mindenben hibásak… Egyik sem jó állapot.

Légy EGYENSÚLYBAN, Fekete Sárkány megtanítja neked ezt. ÖRÖK EGYENSÚLY, VESZTESÉG NÉLKÜL.

A Veszteség amúgy sem létezik, ő maga mondta, az Ötökből :)

Éppen ezért a fekete mágia, mely a Ötöket pedzegeti benned /Veszteség, Csalárdság, Magány, Soha Többé, Szükség/, egy ILLÚZIÓ, hiszen ahogy az Ötök sem léteznek, úgy a fekete mágia sem létezik, csupán az Egységből kivált fény - árnyék.

KEZDETBEN NEM VOLT MÁS, CSAK SÖTÉTSÉG, VÉGTELEN ÜRESSÉG AZ ŰRBEN, A SEMMI. EZ VOLT AZ UNIVERZUM, RÉGES-RÉGEN, AZ IDŐK KEZDETE ELŐTT. MAJD SÖTÉTSÉG MEGTEREMTETTE A FÉNYT, MERT SZÜKSÉGE VOLT ARRA, HOGY ÉRTELME LEGYEN LÉTÉNEK.

EKKOR FÉNY MEGIJEDT SÖTÉTSÉGTŐL ÉS HARCOLNI KEZDETT VELE.  FÉNY NEM AKARTA ELFOGADNI SÖTÉTSÉG LÉTEZÉSÉT, ÉS MINDENÁRON SZÁMŰZNI AKARTA ŐT, MINÉL MESSZEBBRE MAGÁTÓL, ELFELEJTVÉN, HOGY BELŐLE LETT. FÉNY MINDEN ESZKÖZT BEVETETT, ÉS ÉVMILLIÁRDOKON ÁT HARCOLT SÖTÉTSÉG ELLEN, AKI KÖZBEN VÉGZETESEN BELESZERETETT FÉNYBE.

CSODÁLTA SZÉPSÉGÉT, EREJÉT, BÁTORSÁGÁT. MAJD FÉNY EGY NAPON RÁÉBREDT, Ő SÖTÉTSÉG RÉSZE ÉS SÖTÉTSÉG AZ Ő RÉSZE, SÖTÉTSÉG AZ Ő ALAPJA, FÉNY RÁ TÁMASZKODIK ÉS ÚGY LÉTEZIK. MERT A SÖTÉT RÉSZEIDET ÁTTRANSZFORMÁLVA FÉNNYÉ ALAKÍTVA TEREMTED MEG AZ EGYSÉGET. ÉS EKKOR FÉNY NEM  HARCOLT TÖBBÉ SÖTÉTSÉG ELLEN, HANEM ELFOGADTA ŐT ÉS EGGYÉVÁLT VELE. EKKOR LETT EGYENSÚLY ÉS EGYSÉG.

Ez van MOST. Ez történik MOST az Univerzumban és a Földön.

A FEKETE SÁRKÁNYT a fekete mágusok előszeretettel idézik meg, azonban AZ EGY MÁSIK fekete sárkány. Az inhumánus oldal része, és valójában egy eléggé emberellenes, pusztításra programozott lény. Ők, a fekete mágus világ érti és ismeri ezt az entitást. Éppen ezért nem üdvözlik örömmel a mi Fekete Sárkányunk jöttét. Olyan ez, mint ahogyan minden fénynek van egy sötét oldala, úgy a sötétnek is van egy fény ellentéte.

 

A MI Fekete Sárkányunk pedig kiterjeszti köréd hatalmas éjfekete szárnyait, és megvéd attól, hogy újra elhidd, sötétség az ellenséged és nem a részed.

A sötét oldal pedig, mely a Földhöz tartozik, nem más, mint Fény elfogadatlan része.

Érdekes Szer lesz.

Bátran, elő a szív és ész egységével :)

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr6514779588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.