2019. ápr 25.

A HETEDIK

írta: Eszter 777
A HETEDIK

A mai Hamis Szerelem Mátrix Kapu a Hetedik, egy elég nagy áttörés lesz léleknek és elmének egyaránt azok számára, akik még mindig az IDEÁLIS TÁRSAT /azaz aki MEGFELEL AZ ELVÁRÁSAIKNAK...../ kergetik és vetítik valakibe, vagy éppen az orruk előtt van a valódi Társ, aki MER IGAZ LENNI, de nem látják, mert csak az elvárásaiknak megfelelőt látják.. az elvárások fenemód el tudnak ám rejtőzni.. " SZERESSEN CSAK ENGEM, NE NŐZZÖN, NE CSALJON MEG, HORDOZZON A TENYERÉN, Ő, NE KELLJEN ELTARTANOM, LEGYEN SPORTOS , LEGYEN JÓ AZ ÁGYBAN, LEGYEN HÁZIAS, LEGYEN GYEREKCENTRIKUS..." blabalbla.
Tehát LEGYEN valamilyen ami NEKED MEGFELEL.
Ha nem ilyen, akkor NEM KELL..
Mert akkor nem azt fogja adni amire SZERINTED neked szükséged van...
Tényleg erre van szükséged?
Lefordítom mátrixon kívülre.
Szeretem. Merek mellette igaz lenni. Egység van, nem birtoklom, a hűséget lélekből választjuk, nem kényszerből, a testhez semmi köze. Tisztelem és tisztel engem. A szexualitás mint csoda, alap, a zéró pont felett, tabuk és gátlások nélkül. A testünk egymástól gyógyul, akárcsak a lelkünk és a tudatunk. A családunk egy fénycsalád. Ugyanez visszafelé is. Persze, ehhez egység kell.. nem kétség. Jin-jang teremtő egyensúly kell.
Na? Így már másképp hangzik
Szeretetszaga van.
És mint olyan, félsz tőle, ezért inkább hamis akarsz lenni, hiszen ha hamis vagy /és ez nem tudatos, míg nem ébredsz ÖNTUDATRA/, a HAMISAT KERESED. Hasonló a hasonlót vonzza és ez mindenre érvényes, mivel ez egy Univerzális Szellemi Törvény. A Hamis Szerelem számodra, melyet hívhattál bárhogy, ikerláng, duáltárs, karmikus társ, bármi, egy illúzió volt, melyet kergettél, mint a ló a maga elé kötött répát. Sosem érted el, mert ami hamis, annak sajátossága, hogy nem létezik.
Ha igaz akarsz lenni, légy bátor és lépd át a küszöböd őrét, ismerd meg, hogy milyen A VALÓDI ÉNED, mert amilyen TE vagy, a Társad is éppen olyan, és azért tükröz folyton, hogy észrevedd, itt nem kell megfelelni, de elvárások sincsenek, mert az elvárások a kétségek, és a mátrix egy ELVÁRÁS ALAPÚ VILÁG.
Komoly szer lesz. Nyolctól kezdünk skypon.

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com
Áldás
E

Szólj hozzá