2019. ápr 28.

A SZÜKSÉG KAPUJÁBÓL A BŐSÉG KAPUJÁBA

írta: Eszter 777
A SZÜKSÉG KAPUJÁBÓL A BŐSÉG KAPUJÁBA

A 13 Mátrix Kapu közepétől a Hetediktől jobbra a jang-mátrix van. A pénz kapuja pontosan azokra a nagyon fogós kérdésekre világít rá benned, melyekkel általában a pénz hiánya miatt rendkívül alacsonyan teremtő, zéró pont alatti negatív rezgésen tartod magad, és a hited, bizalmad önmagadban elvész, valahányszor nem sikerül a teremtés.

A pénz hiánya ugyanúgy illúzió, mint Szükség az Ötökből, aki azt mondta: “Ha Szükségnek hívsz, akkor is jövök, ha Bőségnek, akkor is. Rajtad áll, minek látsz engem.”

 

A pénz számodra egy átok, ha már fel vagy ébredve. Tudod, hogy meghatározza a mátrixot az idővel együtt. A pénz nem boldogít és nem jó, ha van….! Az a jó, ha áramlik, nem az, ha össze tudod gyűjteni…!

A pénz mint olyan, a bőségteremtés csupán EGYTIZEDE, és a világ mégis e körül forog. Mocskos, szagos papírok körül, melyek már főleg elektronikusan léteznek… mögöttük fedezet már alig van. Az inflációról tudod, hogy azért keletkezik, mert a pénz mögött nincsen aranyfedezet.

 

A pénz, mint olyan nem csak meghatározza, hanem tönkre is teszi a világot és az emberi életeket, magát a Földet is. Rendkívüli horderejű negatív aspektus, és a fertőzött jang azt jelenti, hogy az önzés-megfélemlítés alapú férfi energia, melyben maga a férfi sokszor inkább megfélemlített, mint megfélemlítő… ugyanis az istenek alkonya után, amikor a férfinak meg kellett tagadnia ősi hitét, meg kellett vetnie asszonyát, őt használati tárgynak kellett tekintenie, másként asszonyát a máglyára küldték, lévén Lucifer energiáit hordozza magában és boszorkány, Lucifer pedig az ördög., hazudta az egyház, és hazudja most is, ..a kéj, a vágy és a csábítás.. holott Lucifer a tiszta jin-jangban a női oldal, a mágikus Ízisz erő, tisztánérzés és a tisztánlátás, az áramló érzelem és áramló erő, a jang pedig a jézusi oldala ugyanennek, az alázat, az erőbe rejtett gyengédség, a körbeölelő szeretet, és biztonság - akkor a férfi elvesztette erejét, és ami maradt belőle, az csupán TÚLÉLNI TUDOTT, ÉS EHHEZ PÉNZ KELLETT.

Majd, amikor az "emancipáció", mint súlyos jinbe jang eltolódás elindult, és a nőket dolgozó, ÖNTUDATOS /Egós/ nővé tette, és elvette a Nőtől még jobban a női minőségét - ENNEK FÁJDALMAS HOZADÉKAIT ÉLED MOST, NŐTÁRSAM..!, mert dolgoznod kell és nem tudsz Nő lenni, a férfi pedig nem tud Férfi lenni, akkor a jin is befertőzödött a pénzzel, a hatalommal és minden mással, amiről a jang mátrix, a 13 Mátrix Kapuból a jobb oldal szól, ellenben, és ezzel szemben állva a jang befertőződött mindazzal, amiről a jin mátrix, a mátrix kapuk bal oldala szól: a férfiak ezért bizalmatlanok, tele vannak félelemmel, fájdalommal, haraggal, önzéssel, egóval.. folytassam?

Miközben ezeket a sorokat írom, iszonyú erősen nyom le az INHUMÁNUS OLDAL /ami nem a sötét oldal, hanem a világot uraló idegen faj emberellenes, lélekpusztító energiája/ , és támadnak.

 

Az ősi istenek, mint Baál, Balora, Ízisz, Ozirisz, Anubis, Hekaté, Hathor, Maat, Ré, Apolló, Fortuna, Aphrodité, Árész, Poszeidon, Shiva, sorra lettek eltörölve, az Elsőktől az ókori görög és római istenekig, nem más, mint sok-sok energia, sok hit, sok bőség...fény, erő, szabad akarat, és mindezt LUCIFER-JÉZUS kettőse hozza le a Földre, akik az apokrif iratok alapján ikertestvérek voltak, átvitt értelemben. Az érem két oldala.

 

Az ősi istenek mind-mind forrásenergiák, melyek a pénz kergetése helyett helyre rakják a teremtésedet. Amikor az istenek alkonyakor Jahve átvette a hatalmat félistenként, Széth-Sátán vagy ősi démoni nevén Achremmon fiaként a a Föld felett, eltörölte mindazt, ami pénz nélkül is létezni tudott, és behozta mindazt, ami a fertőzött jang oldalon van a mátrix kapuknál. Pénz, Szex - mármint az eladott, elkorcsosított, elferdített, lenyomott, elnyomott, titkolt, tiltott, erőszaktevő szex -, hatalom, Háború, Betegség, Halál. A pénz kaput Szükség Kapunak is nevezhetnénk és mint olyan, Jahve négy lovasa benne van a jang oldalban: Háború, Betegség, Éhínség/Szükség/, Halál.

Kifordítjuk a mátrixot önmagából, és a legfontosabb sötét jang kaput, a Pénz  kaput is, valamint a HOZADÉKAIT, MELYEKET BENNED HAGYOTT, fénytestvér..

Mert hagyott bőven.

Ha nincs pénzed, ebben a világban semmit sem érsz...élni sem tudsz, sem enni, sem inni, sem hol lakni, sem ruházkodni. Embernek sem tekintenek, ha nincs pénzed. Ha nem keresel pénzt, ha nem dolgozol rabszolgaként, akkor LENÉZNEK, SEMMIREKELLŐNEK nyilvánítanak.

Pénz nélkül ez a világ nem létezik, és valóban.

Ami az erőssége, az gyengesége is egyben. Amikor a pénzt kivonják a mátrixból, akkor teljesen össze fog omlani. A pénz kivonása már elindult, de az Új Világrend /Novus Ordo Seclorum/ a háttérhatalom mással akarja azt helyettesíteni.

Mi azonban SEMMIVEL akarjuk helyettesíteni, pontosan EGYENLŐ ELOSZTÁSSAL, ÉS TISZTA CSERE ALAPÚ kölcsönös bőségáramoltatással a jin-jang teremtő egyensúly alapján.

Nekünk nem áll hatalmunkban kivonni a pénzt a mátrixból, hanem a pénz magától lesz úgy eldobva, elengedve, mint maga Jahve hamarosan a katolikus egyházzal együtt, mely pusztulásának jeleit kapja, csak éppen mélységesen hallgat erről.

Nekünk az sem áll hatalmunkban, hogy a te kezedből elvonjuk a pénzt, vagy hogy odaadjuk azt neked. Semmi hatalmunk feletted, sem a szabad akaratod felett.

Neked van hatalmad a pénz felett, ami most megkeseríti az életedet, akár mert sok van, akár mert kevés van.

Neked van hatalmad önmagad felett, hogy a pénzt végre a BŐSÉG CSUPÁN EGYTIZEDÉNEK TEKINTSD, MINT MEGJELENÉSI FORMÁT, ÉS ÁRAMOLTASD, NE TARTSD SOKAT MAGADNÁL, ÉS VÁLTSD ÁT MIELŐBB MÁSRA.

Neked van hatalmad afelett, hogy elengedd életed legnagyobbnak tűnő problémáját, a pénz hiányát, mely csupán a problémád EGYTIZEDE, sokkal inkább a SZÜKSÉG ALAPÚ GONDOLKODÁS A GOND, a bőség alapú gondolkodás helyett.

A pénz kapu forrása a nárcisztikus világszemléletnek, mint olyan, a külsődlegességen alapszik, és ehhez pénz kell.

AMI BELÜL VAN, AHHOZ NEM KELL EGYETLEN FORINT SEM.

CSAK A MÁTRIX MEGTEREMTÉSÉHEZ ÉS FENNTARTÁSÁHOZ KELL PÉNZ.

Átlendítünk a kapun, a Pénz - Szükség Kapun át a Bőség, a Valódi Bőség kapujába. Anubis fogja mérlegre tenni a valóságodat az illúzióiddal szemben és a piros tablettája ezúttal nem lesz fájdalmas, sőt, felszabadít és végre kinyitja a teremtésre addig zárt tudatodat.

 

Szólj hozzá