2019. máj 07.

KILENCEDIK MÁTRIX KAPU. SZEX. A TILTOTT GYÜMÖLCS :) SKYPE SZERTARTÁS

írta: Eszter 777
KILENCEDIK MÁTRIX KAPU. SZEX. A TILTOTT GYÜMÖLCS :) SKYPE SZERTARTÁS

2019. MÁJUS 9. CSÜTÖRTÖK, 20.00-22.30

KILENCEDIK MÁTRIX KAPU

SZEX  - a fertőzött, a megmásított, az eladott,

AZ ELNYOMOTT, A TILTOTT.

TILTOTT GYÜMÖLCS :)))

LUCIFER FÉNYHOZÓ HAJNALCSILLAG BARÁTUNK ÉBRESZTÉSE A KÓMA ÁLSZENT ERKÖLCSÖS RÉSZÉBŐL :)

A Fényhozó nem fog kímélni, amennyiben tagadod MAGad

Mátrix Jang oldal kioldás

Skype Szertartás

2019. május 9. csütörtök

20.00-22.30

 

Ez az a téma, amit sokan pedzegetnek, kiváló tanítók, Isis főpapnők százai, akik napi szinten foglalkoznak nálam hozzáértőbben a szexuális blokkokkal és a világban jelen lévő erkölcsös álszentséggel. Nyitják az orgazmust sosem átélt nőket, nyitják a vélt impotenciában szenvedő férfiakat. Csodálatos fény papnők :) Minden nap hálás vagyok nekik, mert ők CSAKIS ERRE TETTÉK FEL AZ ÉLETÜKET, és munkájukat végtelen alázattal és szeretettel végzik. Nem félnek kimondani nyíltan az oldalukon, a foglalkozásaikat hirdetve, hogy miről is szól. És igen. Van Vörös Sátor is, ahol igenis hozzáér nő a nőhöz. Férfi a Nőhöz. Nő a Férfihez.

A világ tagadja magát. Fél a szextől. Az igazi, valódi, szeretet alapú kapcsolódásban lévő mátrixon kívüli szextől, ahol nincsenek tabuk, gátlások, szemforgatva félrenézés. Sokan még mindig bűnnek tartják az önkielégítést, miközben maguk is csinálják, de úgy tesznek, mintha véletlen lenne :)

Az Isis papnők mindig is értettek ehhez. Nem kielégülésről szól mindaz, amit csinálnak, bár nyilván része lehet az orgazmus átélése, ami nem csak testi, sokkal inkább lelki és mentális egyesülés a Teremtővel és az Eredettel. Többféle módon pedzegetik a témát. Tantrikusan, ahol esetenként tolják, vagy nem élik át az orgazmust, hanem begyűjtik az erejét. Egyetlen női orgazmussal egy hétig lehet ellátni egy várost energiával :)

Szakrálisan, ahol merik átélni az orgazmust, és merik kimutatni, hogy amit éreznek, igenis a részük.

Nem érintéssel, ahol csak beszélgetnek róla, és csupán szavakban oldják ki a saját blokkjaikat. Meditációval, ahol a kundalinit mozgatják.

Halad a világ egyik fele, a másik fele azonban ingadozik. Vagy szélsőségesen perverz, gátlástalan és ez alatt nem azt érztem, hogy meg meri tenni, amit más nem, mert mindenkinek a maga fejlődési útja, hogy meddig megy el. Inkább úgy értem, a szexualitást rákényszeríti a másikra. Mindegy hogyan, de rákényszeríti. Mondjuk ide tartozik még egy rossz házasság is, ahol a férj, avagy a feleség követeli a szexet. Vagy máshol szerzi azt be, de otthon eljátssza, hogy minden rendben. Ez igazi álszentség. Kétszínűség és magad megcsalása. Nem is a másiké.

A szex kapu ugyan a fertőzött jang oldalhoz tartozik, mégis, nagyon érint minket, Nőket is, hiszen a jang részben az elfojtás a katolikus egyház terjedésével kezdődött, ahol a szexre rá lett fogva, hogy bűn. A szex csakis nemzés végett, csakis a férfi örömére, elvégre a női orgazmus veszélyes.. mert a férfit egyesíti a Teremtővel. Az Igaz Istennel. Nem a hamissal.

Lucifer, a Fényhozó barátunk, aki sokat tett és tesz az emberiség öntudatra ébredéséért, és távolról sem a sötét oldal, még akkor sem, ha legjobban tőle félnek, inkább az ő magadban tagadása, mint szabadnak lenni akaró részed, a te sötétséged, ha őt tagadod, magadat tagadod meg, tehát Lucifer almája ismét előkerül.

A vörös, a finom, az ízletes, melybe belefér mindaz, ami neked jó és a társadnak is jó. A fényes, a szép, ami belül sem rohad, sőt. Érik éppen :)

Melybe belefér MINDEN ÉS AZ EGY. Minden és mindenki.

A homoszexuálisok is, akiknek éppen ezzel van dolguk. A biszexek is, és azok is, akiknek kényszerük van több nővel, férfival együtt lenni.

Az erőszak azonban nem fér bele. A másik megalázása nem fér bele.

A másiknak fájdalmat okozó szexualitás melyet a férfiak és nők most is művelnek e világon, amikor egy jónak kitüntetett kapcsolatban csupán kényszer és megfelelés a szex, valamint a nő eljátssza, hogy átéli az orgazmust, ezzel magát is becsapva, az nem.

A magukat tagadó, a szexet nem átélő, magukat elnyomó nők millióinak saját magukkal szembeni hazugságai sem, akik meglepődnek, ha a párjuk máshol keresi, amit nem kap meg tőlük.

A magukat tagadó, a vágyaikat elfojtó, elvárások és félelmek mögé, páncélba zárt férfiak sem, akik mind, a nőkkel együtt fognak felébredni az álszentség szentélyében, és ráébredni, saját természetes részüket akarták elnyomni.

Nem lehet elnyomni.

A valóságban van szexualitás, és a szeretettel teli mátrixon kívüli világ része. Azonban a Szex Kapu elfogadásra szólít fel fénytestvérem. Nem ítélkezésre. Ez ilyen, ez olyan. Ez “buzi”, az undorító, ez ilyen, az olyan. Az ítélkezés és a tagadás nem fér bele a Szex kapun túli Szeretet.Egység Kapuba, ahová vezet :)

Az Egységben mindenki jelen van. Mindenki. Minden nő és minden férfi. És miképp Hűség a Hetekből sok nővel táncolt előtted, és akkor állt le, amikor te elfogadtad ezt és rájöttél, hogy azokat a nőket is szereted - miért ne tennéd, hiszen valójában mindent szeretsz és minden létezőt - amint elfogadod, Hűség beáll melléd, és neked adja a testét, a lelkét és az elméjét is, miképpen te neki az övédet.

A Szeretet.Egységben nincsen ítélkezés, álszentség, képmutatás, félelem.

A Szeretet. Egység maga a SZEKSZ. Szerelem, Eredet, Küldetés, Szabadság :)

Ebben a sorrendben. Szigorúan :)

Vérnyomásfeltornászó, gyönyör-űséges szertartás lesz :)

Csak bátraknak, akik nem félnek a “kikötözéstől”, azaz a szexualitással szembeni illúziók feloldozásától :)

Sokkolóan szép, igazi Luciferes piros tabletta.



A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

hajnalcsillagterranova@gmail.com



Szólj hozzá

SZEX KAPU MÁTRIX KAPU JANG OLDAL OLDÁS