2019. máj 13.

A HAMIS VALÓSÁGON TÚL. EGYLÉLEK SZER. EREDET.ELFOGADÁS.FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG.EGYSÉG. SKYPON

írta: Eszter 777
A HAMIS VALÓSÁGON TÚL. EGYLÉLEK SZER. EREDET.ELFOGADÁS.FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG.EGYSÉG. SKYPON

2019. MÁJUS 15. SZERDA 20.30-22.00

A HAMIS VALÓSÁGON TÚL

 

EREDET - honnan jöttetek, hová tartotok

ELFOGADÁS - határok és korlátok nélkül

FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG - FÉL ELEM HELYETT SZER-ELEM, SZER-ETET

MEGFELELÉS ÉS MEGFELELTETÉS NÉLKÜL - mátrixon kívüli kapcsolatok

EGYSÉG - Kétség helyett

 

Egylélek Szer

Skype Szertartás

2019. május 15. szerda

20.30-22.00

 

 Az ismert, körülötted látott valóságon túl...mi lenne, ha azt mondanám, vajon honnan vagy benne biztos, hogy ott vagy fizikailag, ahol látod magadat? Honnan tudod, hogy akkor vagy a valóságban, amikor álmodsz, vagy akkor, amikor ébren vagy? Vajon egyáltalán MIKOR VAGY ÉBREN?

Mi a baj ezzel a világgal, amit most magad körül látsz? Mi hiányzik belőle?

Elfogadás. Szeretet. Egység.

Elvárások tömkelege, rohanó idő, megfeleltetés, verseny, pénz körüli dolgok vesznek körbe, melyek felesleges sallangjai a te valójában kiáradott állapotban lévő lelkednek.

Olyan valóságban élsz, mely hamis. Korlátok, szükség, elvárások, falak mögé kényszerít. Birtoklás, önzés, pénzközpontúság vesz körbe, csalárdság, félelem és álarcok, melyeket az emberek maguk elé pajzsként tartanak. Nem őszinték sem magukhoz, sem máshoz. Még mindig nem látják, hogy hol is vannak valójában…

Ők ott, ahova a LELKÜKET KÉNYSZERÍTIK.

Te ott, ahova a lelkedet emeled a tudatoddal együtt.

Olyan valóság teremtődik köréd, amit A TUDATODDAL TEREMTESZ, ÉS AMIT A POZITÍVVÁ VÁLÓ ÉRZÉSEIDDEL A LELKEDBEN MAGADDÁ EMELSZ.

Tehát, neked kezd más lenni a valóságod, mint nekik. Ezért sokszor vagy észre sem vesznek, vagy általában véve lenéznek téged.

Ezek sem érdekelnek már, lassan eljutottál oda, hogy nem akarsz senkinek megfelelni. Önmagad vagy. Egy új valóságba, mely valójában ősibb annál, ami a 3D-ben látszik. Az 5-13. Dimenzió.

Azután, azelőtt vagy közben találkozol Vele. Valakivel, aki ugyanoda tart, ahova te. Aki érti, amit te értesz, érzi, amit te érzel, látja, amit te látsz. Aki több, mint hasonlóan gondolkodik, mint te.  Mi több, kapcsolódtok abban a másik, nem hamis valóságban. Általában sokkal előbb, mint idelent a mátrixban.

Ami közöttetek van, az messze nem felel meg a mátrixban. Soha nem is fog.

Elhangzott nem egyszer: a mátrixban ezek a kapcsolatok nem működnek. Valóban nem, mert ezek a kapcsolatok teljesen elvetnek minden elvárást, megfeleltetést, hatalmat, pénzt, érdeket, látszatot és álarcot. Minden álszent önámítást, illúziót, minden falat porig rombolnak a két emberben, hogy gyakorlatilag áttörjék a mátrix falait magukban, és a valódi valóságot hozzák le, vagyis inkább magukat vigyék fel… nézőpont kérdése.

Nehéz út, de igaz. Igaz és az egyetlen valódi valóság, mely elrepít a börtönödből, mely kitárja a kalicka ajtaját, mely szabaddá tesz, őszintévé és igazzá mind a kettőtöket. Általában az egyikőtök fejlettebb már a kapcsolat elején is. A másik követi őt. Eleinte nem akarja. Tiltakozik. Támad. Védekezik. Ellenáll. Okol. Önzésbe, egóba, haragba, falak mögé menekül. Majd amikor már nagyon fáj a másik hiánya, a szeretet hiánya, megindul mégis, mert kell neki az, amit a másik jelent: a szabadságot és a szeretetet, ami feltétel nélküli, elvárásoktól mentes, melyben a lelke és a tudata szárnyalhat, és a teste elkerül a hamis valóságból.

Ez egy tanító, gyógyító folyamat, ahol a szeretet a híd a zavaros káosz felett, mely a mátrix maga. Amikor felemelkedsz a szeretetbe, és elindulsz végre a teljes elvárásmentesség és feltétel nélküliség útján, amikor végre szabad mersz lenni, elgondolkozol, vajon hogyan tudtál a sötétségben élni eddig…

 

EREDET - honnan jöttetek, hová tartotok

ELFOGADÁS - határok és korlátok nélkül

FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG - FÉL ELEM HELYETT SZER-ELEM, SZER-ETET

MEGFELELÉS ÉS MEGFELELTETÉS NÉLKÜL - mátrixon kívüli kapcsolatok

EGYSÉG - Kétség helyett

Ez lesz a téma. Sorrendben. Végigmegyünk a párokkal az arany lépcsőkön FEL, az EREDETBE. Az Egységbe. Az Elfogadásba és a Bizalomba. A Szeretetbe.

Igazi egylélek szer, ahol mindenki átélheti azt, amit annyira keres, és megkapja a MINTÁT, de nem csak erről van szó. Átéled és megtanulod, mi az, amit tenned kell, hogy a hamis valóságodat magaddal együtt igazira cseréld.

Egy szertartás, ami továbbvisz az ébredésed útján. A teljes Öntudatra ébredés felé, ahol már mindaz, ami téged egy kicsit is a hamis valóságodban tart, nem lesz többé. Se korlát, se kapaszkodó. Új valóság. Terra Nova.

 

EGY-Lélek

 

Zuhansz a mélybe, elengedve a korlátaidat,

Leomlottak a falak, a Torony nem véd többé,

Csupasz lélekkel engeded át magadat

a Mindennek és az EGYnek.

 

Eddig tartott a fél-elem, jó volt üresnek lenni,

Nem hinni, nem szeretni,

Kerülni a fényt és mindazt, ami igaz,

Bezárni MAGadat önnön börtönödbe.

 

EGYetlen szó kellett csak, ami éppen akkor ott volt,

Szó, kép és érzés pontosan célba talált benned,

nincs többé az, ami eddig voltál,

mert már nem vagy EGYedül.

 

A szer-elem tud a legfélelmetesebb lenni,

mert meg-adást követel és fel-adást kényszerít,

Amikor két lélek összekapaszkodik a zűrzavaros világban,

vállalva azt, hogy együtt zuhanva összetörnek,

és főnixmadárként születnek újjá egymást formálva át.

 

Mert a szerelem és a halál egy és ugyanaz,

Mert amikor a két lélek összefonódik,

meghal a régi és megszületik az új,

feltétel nélkül, félelem nélkül, titkok nélkül,

egymás elé térdelve, meg-adva MAGukat az EGYségnek.

A szerelem nem fáj, csak a félelem fáj,

a zuhanás után nem számít már semmi,

a két lélek az új élet reggelén örökre

megtanul EGYnek lenni.

 

Eszter

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Szólj hozzá

Terra Nova Egylélek