2019. máj 13.

REJTETT TITKOK. HATÁRTALAN TUDAT. SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
REJTETT TITKOK. HATÁRTALAN TUDAT. SZERTARTÁS SKYPON

2019. MÁJUS 17. PÉNTEK 20.30-22.00

REJTETT TITKOK

HATÁRTALAN TUDAT

BLOKKOK NÉLKÜL

Skype Szertartás

2019. május 17. péntek

20.30-22.00

 

A tudatod is éppoly határtalan, mint a lelked. Nem is hinnéd, mennyire erős tudattal rendelkezel, és mennyi minden van benne. Titkok mély kútja, az “alvilágod” , azaz a tudat alattid, és a felvilágod, melyet a gondolataiddal érzékelsz. A tudat alattit csak az érzéseiddel és a megérzéseiddel érzed. A tudat alatti részedben már jártunk Hekaté ébresztésével, most azonban még mélyebbre nyúlunk le, hogy egy olyan belső mátrixon kívüli világot fedezzünk el, mint a belső Föld.. mert a kettő eléggé hasonló, és a TUDATOD MÉLYÉN NINCS MÁTRIX, AZ CSAK AZ ÁLTALAD ÉRZÉKELT TUDATBAN LÉTEZIK. A tudat alattidban BLOKKOK FORMÁJÁBAN jelenik meg az, ami a tudatban TERMÉSZETESNEK TŰNIK, és csupán lemásolta a mátrixot, mert nem a sajátja, hiszen a tudat valójában határtalan és szabad. Teremtő elme, ha úgy tetszik.

A blokkok azért vannak a tudat alattiban, mert a valójában mátrixon kívüli tudat alatti blokkolja a HAMIS INFORMÁCIÓKAT, és a blokk nem más, mint EGY KIFESZÜLÉSE A TUDATNAK A MÁTRIX ÉS A MÁTRIXON KÍVÜLI VALÓS VALÓSÁG KÖZÖTT.

Hát ezt oldjuk fel. Ezt a feszülést, méghozzá úgy, hogy a tudat alattiban lévő valódi valóságot KIENGEDJÜK, MINT SZELLEMET A PALACKBÓL, mintha egy szelepet nyitnánk ki, egy olyat, amit soha nem mertünk kinyitni.

LÁSS IGAZÁN.

HALLJ VALÓST.

ÉREZZ SZERETETET.

Csak szeretet. Semmi más. Mindenre legyen ez a válasz.

Az, hogy ezt a feloldozást megtesszük, átrepít téged a szabad tudatosságba, ahol már nem félsz a tudat alattid számtalan blokkjától, mert biztosan észrevetted már, hogy amikor oldani kezdesz, újabb és újabb blokk jön fel. Hát ezért. A feszülés miatt, mert az, ahogyan a szabad teremtő elme nekifeszül a mátrixnak, de a valóságod még nem követi azt, az blokkokat eredményez. Újabbakat, nem régieket.

A blokkok pedig csak szaporodnak mindaddig, míg ki nem mersz lépni lélekben, tudatban és testben egyaránt a mátrixból.

Mivel a TUDATOD tart a mátrixban, ezzel a szertartással kirepítünk onnan, hogy TUDD, VALÓJÁBAN HOL IS VAGY :) A mátrixon kívül vagy, sosem voltál benne igazán, csak ELHITETTÉK VELED, hiszen honnan tudnád, hogy tényleg ott vagy, ahol hiszed, hogy vagy? ….

Lásd meg, hogy a tudatod felszabadítása kirepít a börtönből, mint ahogyan a hét első kettő szere is.



A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

 

 

Szólj hozzá

SZABAD TUDAT MÁTRIXON KÍVÜLI VALÓSÁG