2019. máj 27.

"EMBER KÜZDJ, ÉS BÍZVA BÍZZÁL." /MADÁCH/

írta: Eszter 777
"EMBER KÜZDJ, ÉS BÍZVA BÍZZÁL." /MADÁCH/

"Ember, küzdj, és bízva bízzál." /Madách/

 

A gyökere ennek a csoportos hamis karmának ahogy nézem, a félelem, a fenntartó okai az ikerlángok és a hamis szereplők. A félelmen keresztül alapoznak, valamint az Átvetítésen és a Hamis emberekbe és az ikerlángokba vetett hitre. 
Egyszóval az illúziókra. 
Az Átvetítés arról szól, hogy nem abban bízol, akiben kellene, csupán azért, mert mondjuk túl nyers, túl őszinte, túl kemény, mint a dörzspapír, tesz olyasmiket, amik túlmennek a határaidon, de ez a dolga, hogy határtalanná tegyen téged és te őt. 
Abban bízol, aki azt teszi, amivel nem okoz fájdalmat, pedig fájdalom nélkül nem tudsz kijönni a saját börtönödből. 
Ezt én is megtapasztaltam, tavaly ilyenkor, és higgyétek el, hogysose akarok oda visszamenni, ahol az illúziók csillogó világa vár. Épp olyan, mint a mátrix. Hamis fény. 
Az, aki valóban őszinte, nem fog dédelgetni téged, ha azt szeretné, hogy tanulj, és fejlődj. Sokkal inkább közösen megegyezett próbáknak tesz ki, hogy ÖNMAGAD MERJ LENNI. 
Az átvetítéskor a valódi társadat látod hamisnak, és minden más embert igaznak. A mátrix vetíti a csillog képeket, mint egy mozit. /csillámpónizás :D/
Olyan emberekben hisznek az ikerlángjukat várók, akik sose fognak eljönni, és a társat észre sem veszik /ahol erős a befolyás és az illúzió, és még nem tanulták meg a leckét./
Olyan emberekbe vetettek eddig az összetartozó társak bizalmat, akikbe nem szabadott volna, és egymásba nem, a bizalomért azonban meg kell küzdeni, és ne feledjétek, amit korábban is mondtam: vakon kell bízni, feltétel nélkül szeretni és elvárások nélkül hinni, a bizalom pedig nem úgy érkezik, a Bizalom a Hetekből, ahogyan ELVÁROD, hanem ellenkezőleg. 
A gyökérok a félelmen kívül a HAMIS TÁRS, A HAMIS EMBERBE VETETT HIT, amikor OLYAN EMBERKRE VÁRTATOK, OLYANOKBAN HITTETEK, AKIK VAGY SOSEM VOLTAK JELEN AZ ÉLETETEKBEN, DE ELHITTÉTEK, HOGY MAJD EGYSZERCSAK JELEN LESZNEK, vagy OLYAN EMBEREKBE VETETTETEK HITET, AKIK MEGFELELTEK AZ ELVÁRÁSAITOKNAK, mert eljátszották, és maguk sem tudtak erről. A TÁRS az kíméletlenül őszinte, nem akar neked megfelelni, pontosan az az ember, akitől mindig menekülni akartál, mert féltél a fájdalomtól, ami elkerülhetetlen, amikor az elvárások oldódnak. 
Olyan emberekben bízni, akik eljátszák, hogy szeretnek, és azt mondják, amit hallani akarsz, nagy hiba, ezen a teremtő szinten el kell vállalni a valódi Társadat, akiben nem mertél hinni sokáig. 
A szeretet ott kezdődik, amikor stabilan állod a sarat, és hiszel benne, bízol benne, követed feltétel nélkül, nem ott, hogy látszólagosan van jelen, csak akkor, amikor neki jó, úgy szeret téged, ahogy neki jó. 
A Társ téged is néz, nem csak magát, forgatja az érmét, figyel rád, valódian és eredetien van jelen, tudom, hogy nehéz bízni, de higgyétek el, hogy meg lehet csinálni, bele lehet állni az egységbe, és bármi történik is, bízni, nem kérdezni, nem faggatózni, nem félni, sem attól, hogy elveszíted, sem attól, hogy nem kellesz neki, hiszen minden, amit tesz, és amit te teszel, az kettőtökért van. 
A 3D világ a MÁTRIX, semmi nem az, aminek látszik, mindennek az ellenkezője az igaz. 
Olyasmiről írok, amit én is megtapasztaltam és megtanultam, és sokkal jobban szeretek így szeretni, őszintén, feltételek nélkül, elvárások nélkül, nem félve semmitől, bízva a Férfiben, egy valódi Férfit szeretve, mint visszamenni oda, ahol nincs járható út, csupán széles, üres, csillogó autósztrádák tele ígéretekkel és illúziókkal. 
Kövessetek az Eredet kapuba  
Tanuljátok meg, a fájdalmat be kell vállani a későbbi öröm megkapása végett, és csak a félelem és az elvárások fájnak. A szerelem sosem fáj. A Női oldalba beleállni azt jelenti, nem kötsz bele a Férfiba, nem kételkedsz, nem nyomozgatsz, nem kétségek között hányódsz, hanem hiszel benne, és követed őt, hagyod, hogy vezessen előre, őt pedig a te szereteteted, bizalmad és hited táplálja, amit mástól sosem kapott meg. 
Nem királyok és királynők, büszke, ostoba, egós párok vagyunk, hanem tiszta és erős, kitartó emberek, akik eldönöttek valamit, és végigcsinálják, és nem adják fel csak azért, mert éppen nehézségek vannak. 
Áldás
E

Szólj hozzá