2019. jún 26.

A MÁTRIXON TÚL

írta: Eszter 777
A MÁTRIXON TÚL

NEM MONDTAM, HOGY KÖNNYŰ LESZ. CSAK AZT, HOGY IGAZ.

A MÁTRIXON TÚL
Nem mondtam, hogy könnyű lesz. Csak azt, hogy igaz.
 
Sokáig kellett hallgatnom. Mert a mintákat, a fénykapukat és a fénydimenziókat védeni kellett.
A mátrix kapukon át kellett hozni az embereket, hogy letegyék mindazt, ami az illúzióhoz kapcsolja őket. Nem volt könnyű. Sokan hagytak minket el közben. Nem viselték a szembesülést önmagukkal. Az elvárásaikkal, a félelmeikkel, az önhazugságokkal és önigazolással, mely nagyon tud fájni, ha az ember önmagával kerül szembe.
Kemény volt. Megszenvedtük mi is, akik kitartottak végig. Kevesen maradtunk és a szertartásokon is sokkal kevesebben vesznek részt, mert nem olyasmikről szólnak, ami kiszolgálná a csillogó illúziókat...
Hanem az igazságról. A szabadságról. A hitről. A valóságról, amire még kevesen érettek meg.
A Fényhozó bennem nem kis útra vállalkozott, amikor azt mondta, kivezeti az embereket a sötétből a fénybe. Fájdalmas volt újjászületni. Nehéz volt végigmenni az ösvényen idáig.
Most új szakasz következik.
Az Orioni mágus technikával, mely a fizikai síkon azonnal hat, és melyre csak azok érettek, akik a szabad akaratot és az ősteni Teremtő EGY Eredet Tervet tiszteletben tudják tartani, azok kapják a kezükbe a tudást.
TILTOTT TUDÁS. Igen. Mert nem fér bele a mátrixba és nem szolgálja ki az aktuális igényeket, hanem felszabadít és szabaddá tesz, önmagaddá tesz és eredetivé. Igazzá.
Sokáig nem posztoltam. Elviseltem, hogy keringenek rólam olyanok: " szövetséget kötött a sötét oldallal." " nem kap több információt." Ó, dehogynem kapok. Csak nem hozhattam nyilvánosságra, mert minden, amit kiírtam, azonnal támadva lett. Sajnos. Olyanok által, akik félnek a fénytől. Az igaztól.
A hamis kell, ami ringatja őket. A szőnyeg alá simítva azt, hogy magukat kell rendbe rakniuk, és nem másokat.
A TILTOTT GYÜMÖLCS. Igen. Mert nem fér bele az álszentségbe, az őserőtől való örökös félelembe az, hogy valaki szabad mer lenni és nem felel meg senkinek.
Nem kötöttünk szövetséget a sötétséggel :) Azonban megingathatatlan FÉNY SZÖVETSÉGET ÉS FÉNY RENDSZERT HOZTUNK VISSZA AZ ŐSI ATLANTISZI MINTA ALAPJÁN EZÚTTAL ÚGY, hogy a sötét részeket transzformáltuk. Mert Atlantisz ezen bukott meg akkoriban, nem tudott a sötétséggel mit kezdeni. Meghátráltunk, elbuktunk, mert féltünk önmagunktól is. Magasan fejlett fény társadalom, de nem mentünk eléggé biztosra. Most igen.
A minták lehozása következik, és a minták sorban egyeznek a fénykapukkal és fénydimenziókkal.
1. SZERELEM
2. SZABADSÁG
3. BŐSÉG
4. KÜLDETÉS
5. HIT
6. ALÁZAT
7. EREDET
8. IGAZSÁG
9. SZERETET.EGYSÉG
10. BIZALOM
11. TANÍTÁS
12. GYÓGYÍTÁS
13. ESEMÉNY.
 
A minták konkrét kibontása, stabilizálása következik. Közben a Fény Rendszerének többi részével, és az Atlantisz-Szíriusz-Orion Egységgel is foglalkozunk.
 
Új szakasz következik. A héten még négy szertartással, szokásos időben. Jövő héttől vált a rendszer, az istenek diktálása alapján.
 
Áldás
E

Szólj hozzá