2019. jún 27.

ATLANTISZI KÜLDETÉS AKTIVÁLÁS

írta: Eszter 777
ATLANTISZI KÜLDETÉS AKTIVÁLÁS

A tegnapi szertartásunk

ATLANTISZI KÜLDETÉS AKTIVÁLÁS
 
Istar kapuja nyitva. Bárki bemehet rajta. Az Egyetemes béke, szeretet, szer-elem kapuja. /Istar=Vénusz=Ízisz=Mária Magdolna=Balora/. Az idő és a tér kapuja, mely Atlantiszba vezet, az Anktartiszon. Pont ott, ahol az évezredekig lefagyott víz, az érz-elem áradni kezdett és felforrósítja a világunkat, tükröt tartva korábbi felelőtlen viselkedésünk miatt, és azért, mert az Érz-elem lett blokkolva. Át fog alakulni a Föld, és átalakulóban van az emberiség is.
Istar kapuján át a régi Atlantisz energiái jönnek vissza, a 13 Kristálykoponyán kereszül. Minden Egylélek Párnak van egy közös saját kristálykoponyája is, melyben benne van az egész Atlantisz összehangolva a Szíriusszal és az Orionnal.
A hármas egység:
Szíriusz = TUDAT
Orion = TEST
Plejádok = LÉLEK.
 
A tudatunk MÓDOSÍTVA VAN. A mátrix által tele hamis gondolati sémákkal. Hamis cselekvésre, hamis döntésekre ösztönző sok ezredéves nyomással, reinkarnációs traumákkal és ezéletbeli traumákkal kipréselt hibás cselekvésre ösztönző hibás gondolati mintákkal. A HIBÁS MINTÁKKAL. Melyek a sérülést generálják és tovább görgetik benned.
A tudatot tegnap HELYRÁLLÍTOTTÁK azokkal a szíriuszi nagy merkabákkal Istar kapuja előtt a kristálykoponyával a kezünkben, melyek az egyetemes kozmikus tudathoz való kapcsolódást segítik elő azaz: magad mögött hagyod ezt az alacsony rezgésű gondolkodási mintát, mely mindig visszaránt, felül emelkedsz és magasabb szempontból vagy képes LÁTni.
 
A lélekmag kiáradás folyamatában a Plejádok az érzelmi sémákat tették helyre, mert az Érz-elem erősen blokkolva van, hiszen ez lenne a kulcs.. a tiszta érzelem és a tiszta értelem a fertőzött, módosított helyett. Elhangzott tegnap a szertartáson: fogalmatok sincs, mire vagytok képesek. A testetek, a lelketek és az elmétek mit tud. A tudatotok és lelketek határtalansága számotokra felfoghatatlan. A testetekkel nem vagytok tisztában, hogy mennyi mindent képes befogadni és kiáramoltatni.
 
A szakrális magnál ahol a TEST spirituális központja van, az orioni mágus technikával tettük helyre a fizikai síkot. Behoztuk kívülről azt, ami módosítva volt. Leoldottuk azokat az embereket, akik akadályozzák a küldetésünket, hogy tegyük, amiért jöttünk.
Behoztuk azt az energiát, amely képes kiemelni a fizikai síkunkat a lefojtottságból.
 
Ősanya és Ősatya a hasi csakránál előhozta az ősi EREDETI ATLANTISZI ÉNEDHEZ tartozó energiát, mely mint kitörő gejzír, helyreállította az Eredendő Énedet, mely rátekintett arra az énedre, mely most olvas engem és azt érezte: hogy bírtad ki eddig így, hogy tudtál így élni..
 
Amikor aktiváltuk a küldetést, le is horgonyoztuk a Földanyába, és a 13 fénykapuba. A 3D-be a 13D-ből.
A NÉGY ATLANTISZI ŐRZŐ egy olyan gömböt hozott fel Istar kapuján át, mellyel előhoztuk azt, amiért itt vagyunk ezen a bolygón, és ezt horgonyoztuk le.
 
Óriási szertartás volt. Hamar hozza a váltzást. Merj szabad lenni.
 
A szertartás hanganyagai itt kérhetők: hajnalcsillagterranova@gmail.com
 
Áldás
E

Szólj hozzá

Orion Esemény Plejádok Atlantisz Szíriusz Atlantiszi Küldetés Aktiválás Kristálykoponya