2019. jún 28.

SZABADSÁG MINTA - SZABADSÁG KAPU

írta: Eszter 777
SZABADSÁG MINTA - SZABADSÁG KAPU

RABOK LEGYÜNK, VAGY SZABADOK.. - OSZD MEG, ADD TOVÁBB. A FÉNYHOZÓ MAG NÉPE TAGJA VAGY.

SZABADSÁG MINTA
SZABADSÁG KAPU
 
A második fénykapuhoz és fényteremtő dimenzióhoz tartozik. A dualitás felülírását hordozza magában azzal, hogy fel kell ismerni itt is az igaz-hamis dolgokat, de nem csak ezt. Magát A RABSÁG TÉNYÉT. Akárminek is vagy a rabja, akár a körülményeidnek, melyeket te teremtettél, akár embereknek, akiknek tettetit te engedted meg a feltétel nélküliséged mentén és alaposan visszaéltek vele, akár a saját elméd rabja vagy, tele rossz gondolatokkal, vagy a saját lelkedé, melyből nem tudod kipucolni teljesen a negatív érzéseket, avagy egy rossz kapcsolatban, házasságban, élettársi kapcsolatban, mely ANYAGI ÉRDEKEKEN ALAPSZIK - bizony, a házért, hitelért vagyunk együtt, az éppúgy nem szabadság, mint a gyerekekért vagyunk együtt, akiknek jobb lenne sok esetben, ha az otthoni rossz rezgés átvétele és mindenáron gyógyítani akarása - a gyerekek sokszor ezért hisztiznek, betegszenek meg - helyett, SZABADOK LEHETNÉNEK, mert sokszor egy hétvégi apuka többet ér, mint egy soha otthon nem lévő, veszekedős anyukával együtt élő, másokkal az idejét töltő apuka.. vagy anyuka.. hol mi a rabság melletti álarcosbál lényege...
A Szabadság az EMBER ALAPVETŐ JOGA.
A SZABAD AKARAT AZ EMBER LEGNAGYOBB KINCSE.
A SZABADSÁGHOZ VALÓ JOGOD MEGILLET TÉGED.
Rabok vagyunk még A MÁTRIXBAN, AZ EMBERISÉG ÁLTAL TÖNKREVÁGOTT FÖLDÖN, A HÁTTÉRHATALOM ÁLTAL MARIONETTBÁBUKÉNT IRÁNYÍTOTT FÉLELEM-ELVÁRÁS-PÉNZ-SZEX-HATALOM-HÁBORÚ-BETEGSÉG-MEGBETEGÍTÉS-SPIRITUÁLIS LEFOJTOTTSÁG-VAKSÁG MÁTRIXBAN.
Rabok vagyunk a saját életünkben, nem tehetjük azt, amit szeretnénk. Rabok vagyunk, mert nem élhetünk úgy, ahogy igazán akarunk és azzal, akivel igazán szeretnénk.
AZT HISZED, HOGY RÁ VAGY KÉNYSZERÍTVE, HOGY SZOLGÁLD A RABTARTÓIDAT, legyenek akárkik. Azt hiszed, hogy nincs kiút, hogy neked MEG KELL TENNI OLYAN DOLGOKAT, MELYEKET IGAZSÁG SZERINT NEM TENNÉL MEG - A SAJÁT IGAZSÁGOD ÉS ELVEID ALAPJÁN SOHA NEM TENNÉL MEG - pl. bemenni dolgozni oda, ahova utálsz bemenni, hazamenni egy olyan emberhez, akit a hátad közepére se kívánsz, tenni olyan dolgokat a pénzért, amit önmagadtól soha nem tennél..
és EZZEL ELÁRULOD MAGADAT, AZ ÉLETEDET, AZ ELVEIDET, A SZABADSÁGODAT, A TESTEDET, A LELKEDET, ÉS AZ ELMÉD HATÁRTLANASÁGÁT, MELY SZENVED ETTŐL.
Mert az ember nem viseli a börtönt. Nem véletlenül a legnagyobb büntetési metódus a börtön. Nem viseli, ha megfosztják a szabadságától, és bizony eleve rabnak születtünk ide.
Ez a reinkarnáció az, ahol ki tudunk törni.
Nézed a világot magad körül, és látod, hogy börtön az egész. Alacsony rezgés, ÉRDEKEK, PÉNZ, SZEX, HATALOM, HÁBORÚ, BETEGSÉG.. HALÁL.. Nézed, hogy alszanak, hogy nem önmaguknak, hanem másoknak élnek, hogy semmit nem fognak fel abból, amit te tudsz.. De te már tudod, és nem bírod sokáig így.. ki akarsz törni. Nem tudsz tovább úgy élni, hogy tudod, rab vagy.
KI VAN NYITVA A BÖRTÖN AJTAJA. DE NEM TUDOD A KULCSOT ÚGY ÁTVENNI, HOGY NEM FOGTAD FEL SZABADSÁGOD LÉNYEGÉT.
A szabadságod lényege benned van. MEDDIG ENGEDED MÉG, HOGY A RABLÁNCOD A NYAKADON LEGYEN, A SZÍVEDEN, A TESTEDEN. MEDDIG HAGYOD MÉG, HOGY MÁSOK ÉLETÉT ÉLD, ÉS FELÁLDOZD A SAJÁT BOLDOGSÁGODAT AZ ÖVÉKÉRT CSERÉBE.
Meddig hagyod még, hogy olyan emberek magukhoz kössenek, akik csak azt nézik, mi a jó nekik.
Akik tele vannak önzéssel, és félelemmel, hogy elveszítik azt, amit tőled kaphatnak... az idődet elsősorban, és az erődet. Lelki terrorral, manipulációval, akár SZERELMI KÖTÉSSEL IS.
Mert a fentiek volt a FIZIKAI RABSÁG ÉS A MENTÁLIS, AMIKOR FOGALMAD SINCS, HOGY RAB VAGY, NEM TŰNIK FEL AZ ILLÚZIÓ.
A szerelmi kötés és társai a spirituális rabság, mellyel pont a fizikait spékelik meg alaposan. SENKINEK NINCSEN JOGA BELE AVATKOZNI A SZABAD AKARATODTBA. MAGÁHOZ KÖTNI ENERGIÁKKAL, ÖNZÉSSEL, ÉS MÁGIÁVAL.
FELVENNI A RUHÁIDAT, HOGY BELE TEGYE A MOCSKOS ENERGIÁIT. ÉTELT FŐZNI NEKED, HOGY BELECSÖPÖGTESSE A VÉRÉT, MELLYEL ÖRÖKRE MAGÁHOZ KÖT. SZEXUÁLISAN KISZOLGÁLNI, ÖNÖS ÉRDEKEK MENTÉN, CSAK HOGY VELE LEHESS. HOGY MARADJ.
TÁRGYAKAT ADNI NEKED, MELYEKET ELŐTTE ALAPOSAN BEENERGIÁZOTT, HOGY HASSON RÁD.
Az ilyen embereknek semmi önbecsülésük nincs. Jól tudják, akit rabláncon tartanak, az rájuk se nézne kötés nélkül... az ilyen embereket nem érdekli, te vajon igazából mit szeretnél.
A szerelmi kötések a te félelmeidbe kapaszkodnak bele. A réseidbe a pajzsodon. a kishitűségedbe, hogy a valódi szerelmet és társad nem érdemled meg... Ahogy a szabadságot sem.
De igen. Neked kell átlátni életed fizikai síkját felülről. Madártávlatból. Meglátni azt, amit odalentről nem vettél észre.
Szárnyalj szabadon.. és láss, hallj, érezz.
A szabadság benned van, habár kívül is meg kell küzdened érte. Letenni azokat az embereket, akiknek a rabja lettél. Elengedni azokat a körülményeket, melyek kicsinálnak. Véget vetni a rabságodnak.
 
FONTOS A HÁZ??? A HITEL??? AZ AUTÓ?? A KÜLCSÍN?? FONTOS, HOGY MÁS MINT MOND? FONTOSABB A RABSÁGOD TÁRGYA, MINT A SZABADSÁGOD??
TE DÖNTESZ FÉNYTESTVÉR.
 
A SZABADSÁG MINTA ALAPOSAN BE FOG ÜTNI A SZABADON ÉBREDÉSEDBE, MERT MEGFOGJA A KEZED, ÉS KIVEZET A SÖTÉTBŐL A FÉNYBE.
 
A FÉNYHOZÓ NEVE NEM VÉLETLENÜL FÉNYHOZÓ.
TUDOD.. ELHITETTÉK VELED, HOGY A SÖTÉTSÉG AZ FÉNY, A FÉNY PEDIG SÖTÉTSÉG.
MÉLY A NYÚL ÜREGE, DE A SZABADSÁG MINTA UTAT FOG MUTATNI.
NEMSOKÁRA. AMINT KÉSZ VAGY RÁ.
 
Hamarosan lehozzuk a szabadság mintát. A Szabadság Kapuban, ahol Poszeidon és Shiva áll. A védelmező és a sorsfordító. Mert aki szabad, annak shiva a kezébe adja a sorsa irányítását.
 
Áldás. Szabadság. Szeretet.
Fényhozó Hajnalcsillag

 

Szólj hozzá