2019. jún 29.

A NEVETŐ HARMADIK

írta: Eszter 777
A NEVETŐ HARMADIK

A NEVETŐ HARMADIK

Mindenhol van egy ilyen, aki az első helyre van sorolva, helyettetek, akinek adják azt, amit nektek kellene adni, aki mindenben az első, akiért megtesznek bármit, mert elhiszik a színjátékot, és nem látnak az álarc mögé. 
Elképesztő, hogy MINDENHOL van egy ilyen nő. 
Ahogy hallgatlak titeket a tanácsadásokon, olvasom a leveleiteket, újra és újra ledöbbenek. MINDENHOL UGYANAZ. Nem egy, nem kettő összetartozó párosnál, hanem MAJDNEM AZ ÖSSZESNÉL ott van egy olyan nő, aki nem méltó a társatokhoz. Nagyon nem... Egy olyan nő, aki nem csak külsőleg, hanem belsőleg sem az, akivel bármilyen kapcsolatot fenntartani érdemes lenne, ezeknek a férfiaknak, akik ezekkel a nőkkel alulválasztottak. 
Ezek a nők mindenhol, kivétel nélkül, rendkívül szeretik a pénzt. Mindent, ami őket szolgálja, és a férfiak nem látják őket jól. A nők megjátszák magukat, szinte mindenhol folyamatos az átverés, és ez is ledöbbent. Ezek a nők, akik helyettetek ülnek a trónon, és uralkodnak a férfiak felett, akik ezt csodálatos kapcsolatnak és szerelemnek látják /összefacsarodik tőle a szívem/, majdnem minden esetben még meg is csalják ezeket a férfiakat. 
Olyan mocskos az egész, hogy amikor a tanácsadásokon velem szemben ültök, és erről beszéltek, néha kimutatom, néha nem, hogy mit érzek, felháborodást az igazságtalanság felett, a férfiak vaksága felett, hogy magukat alulértékelve odaadják a testüket és a lelküket ezeknek a nőknek. Ezek a nők is emberek, igen, de az energiákat, a képességeiket csábításra, aljas manipulatív trükkökre, szex és pénz megkapására használják. Érdekkapcsolatok. Ha megszólaltok, ti vagytok letorkolva. Ha futnátok hozzájuk, hogy megrázzátok őket, héééé ébredj már fel, már az sem érdekel, hogy velem legyél, de ne ezzel....!!!
A férfiak MÁRCSAKAZÉRTIS, büszkeségből, makacsságból, dacból csinálják, mert ti ne szóljatok bele. Oké. Nem szóltok bele, de a részesei vagytok a történetnek, és amikor látjátok, hogy a férfiak veletek szemben tudják érvényesíteni a szabad akaratot, ami nem baj, tegyék, és a másikkal szemben nem, azaz nem kis egyensúlytalanság van jelen, akkor ölni tudnátok.. 
Lecke ez. Nekik is. Nektek is. A Terv része, higgyétek el, az isteni tervé, a közös tervé. PONTOSAN AZÉRT KAPTÁK A HAMISAT, HOGY BENNETEK MAJD HAMAROSAN MEGLÁSSÁK AZ IGAZAT. Ti pontosan tudjátok, hogy mondtok sok mindent, mégis ott lesztek, ha azzal a nővel ott vége.. és még az sem fog érdekelni titeket, hogy egyik fotelből ülnek a másikba.. mert nem egészen így lesz. Sokkal inkább fájni fog nekik az ébredés, és a fájdalomban születnek újjá. 
A férfiak most utánuk futnak, az igazi Nőket büntetik, megalázzák, átverik, a nem jön el a találkozóra jelenség is általános.. MINDENHOL UGYANAZ.. MI EZ, HA NEM EGY MINTA? 
EGY HAMIS KAPCSOLATI MINTA OTT, EGY IGAZ ITT, MELY MAJD FELÜLÍRJA A HAMISAT..
Legyetek türelemmel lányok... legyetek alázattal. 
HÁROM DOLGOT NEM LEHET ELREJTENI. A NAPOT, A HOLDAT ÉS AZ IGAZSÁGOT.

Kitartás fény leányai
Eszter

Szólj hozzá

a nevető harmadik