2019. júl 03.

A globális jang energia tisztulása

írta: Eszter 777
A globális jang energia tisztulása

Jin-jang
IGAZ SZERELEM, HAMIS SZERELEM
 
A globális jin az év első felében tisztul, napi pontossággal kiélezve egészen június 21éig. Az eredendő-eredeti Jin /Ízisz/ helyreállítása zajlott. Ezt érezhettétek is. Mindannyian, egyetemesen, ugyanazt a mintát követve mentünk végig a feltétel nélküliségen, a szereteten, beáramláson és befogadáson. Most, június 21-e után az eredendő-eredeti Jang /Ozirisz/ tisztulása indult meg.
 
Sokan vagytok a pályán /parkolópályán/, félretéve olyan Éva kódot hordozó, pénz-szex-hamisság központú nőkkel szemben, akik elfedik az egyetemes jang elől a valóságot.
Ez a Férfiak tisztulási ideje, és bizony meg fogják szenvedni, ahogyan azt sokatoktól visszaigazolva láttam: EGYAZON MINTÁT KÖVETNEK ŐK IS. A HAMIS PÁRKAPCSOLATI MINTÁT. Hangoztatják, hogy mennyire öntörvényűek és szabadok, nem akarnak senkinek megfelelni. Közben pedig mást sem tesznek, mint megfelelnek. Ló és a répa esete. Követik az illúziót, és hibásnak látják azt, aki az igazsággal szembesíti őket. Kergetik a hamis szerelmet, és az igazat nem becsülik meg.
Ne vegyétek magatokra azt, hogy most látszólag a "banyák és a nyanyák győztek". A győzelmük nem tart sokáig, mert a Sors is jelen van a képletben, a Nap évében semmilyen hazugság, önáltatás és illúzió nem marad rejtve.
Azt se vegyétek magatokra, hogy titeket tesznek felelőssé a saját hamisságukért, mert ez nem rólatok szól, hanem egy ALAPVETŐ VÉDEKEZŐ MECHANIZMUS.
Azt pedig főleg ne, hogy most még nem ébrednek fel. Nem fognak csak azért felébredni, mert sorra hozzátok vágjátok az igazságot. Majd akkor fognak, hogy ha maguktól döbbennek rá. Mindannyian neki estetek az életetekben jelen lévő férfinak, és kimondtátok, amit gondoltok. Ez jó. Végre kiálltok magatokért és elfeledtétek a várakozó, mindent megengedő női státuszt. Azonban ne várjátok, hogy a férfiak azonnal a homlokukra csapjanak: hát persze! Meg fog történni. De nem most.
Az se zavarjon most titeket, hogy a férfiak nem látnak tisztán, és titeket főként nem. Hogy a fényt látják sötétségnek, a sötétséget fénynek. Az igazat hamisnak, a hamisat igaznak.
Esetenként hezitálnak és mint a majom az esőerdőben, két faágat akarnak fogni. Akartak. Csakhogy ha ki tudsz állni magadért, ne legyél az egyik faág.
Lépj ki a képletből és hagyd, hogy menjen minden magától.
A női megérzéseitek mellé a képességeitek is erősen bekapcsoltak. Már nem lehet titeket hülyére venni :)
Nem hagyjátok, hogy bármit megtegyenek veletek, és ez így helyes, mert a jin és a jang egyenrangú energiák.
Következésképp a megtestesülésük is az.
A jang egyetemes tisztulása a hamis kapcsolati minta elengedésével fog járni, és az önszembesülő folyamattal, ahol letisztulnak a múlt rossz mintái alól, ráébrednek önnön értékeikre és végre, vállalják a tetteikért a felelősséget. Ezzel nektek nem kell foglalkozni. Ez az ő útjuk.
Eljött a pont, ahol nem egyegethetitek tovább azt, amit nem nektek kell megoldani. Kimondtátok az igazat, lelepleztétek, amit le kell, de ne csodálkozzatok, ha nem térdel elétek a férfi, mivel saját maga ellensége, és az ego rendesen dolgozik. Veletek szemben érvényesíti azt, amit a másikkal szemben kellene. A nevető harmadikak ugye, akik sosem lesznek elsők, csak úgy gondolják.
Az egyetemes jin és jang eredetivé válik. Látom, innen, az Eredet kapuból.
Ozirisz láncainak elvágása mostantól önnan maga által történik meg. Kellenek most a férfiaknak a nagy pofonok, hogy felismerjék azt, amit eddig évekig maguk előtt titkoltak. A hárításuk magukra csapódik vissza. A félelmeik a saját láncaik, amik a szabadságtól és a valódi önmaguktól elzárják őket.
Nem baj, ha nem értenek egyet. Ne foglalkozzatok vele. Minden útnak a lélekben kell megszületnie és végigmennie a szív hídjain.
A ti dolgotok az, hogy érvényesítsétek:
A SZABAD AKARATOTOKAT. Ne várjátok őket vissza. Hagyjátok őket menni és tudjátok: NEM TI VESZÍTETTÉTEK EL ŐKET, ŐK TITEKET. ERRE HAMAROSAN RÁ IS FOGNAK JÖNNI, ÉS ARRA IS, MIT JELENTETTETEK NEKIK. Legyetek szabadok, és ne dőljetek be az első hamis próbálkozásoknak. Amíg a nevető harmadik jelen van, amíg a férfi nem tisztult le, a közeletekbe sem mehet, mert NEM MÉLTÓ HOZZÁTOK.
 
Áldás
E

Szólj hozzá