2019. júl 09.

BŐSÉGMINTA . SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

írta: Eszter 777
BŐSÉGMINTA . SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2019. JÚLIUS 10. SZERDA 21.00

BŐSÉGMINTA
Szertartás az istenek vezetésével
Skypon
2019. július 10. szerda
21.00
EREDENDŐ BŐSÉG
 
A bőségnek semmi köze a pénzhez. A pénz az, ami tönkretesz mindannyiunkat, amely hozzánk méltatlan rezgésben tart. Az egész emberiséget MEGVETTÉK a csillogással, a hamis illúziókkal, a mátrix kényelmi-elvárás-megfeleltetés alapú kiszolgáló rendszerrel, és nincs kiút.. látszólag.
Azt érzed, nem találod a kulcsot a szabadságod ajtajához. Mindenhol falak, falak, falak.. fizesd ki ezt, add vissza a tartozásod annak, ennek, fizesd ki a hitelt, ami egy tömeges néprablás és háttérhatalmi átverés eredménye, segítsd ki ezt, segítsd ki azt... és TE sehol nem vagy ebben. Sehol.
A falaid csak nőnek az évek során, a problémáid megoldhatatlanok. Bármit csinálsz, még magasabbak, még sötétebbek lesznek, olyannyira, hogy már régen eltakarták előled a fényt...
Mert a mátrix körbezárt.
Mert MEGVETTEK Téged. Azt hitték legalábbis, hogy megvehető vagy. Nem vagy, és éppen ezért szenvedsz. Míg mások felépítenek egy szerintük tökéletes és sikeres életet csak azért, mert sok pénzük van, téged ez MIND NEM ÉRDEKEL. Téged nem tesz boldoggá a világkörüli út. Egy új BMW. Egy új plazmatévé. Téged a szeretet tenne boldoggá, ha lenne.. de nincs, mert érdekemberek vesznek körül, akik mind a pénzre vannak programozva és a program alapköve A FÉLELEM. Ha nincs pénzed, éhen fogsz halni. Elveszik a házadat. Elveszik az életedet.
HÁTTÉRHATALMI MEGFÉLEMLÍTŐ ZSAROLÁSI ALAP. Pénzmátrix és pénzfüggővé tett rabságban töltött életek. Rabságba zárt lelkek.
VAN KIÚT.
A lelked legmélyébe kell tekintened, hogy ott meglásd a fényt, ami TE VAGY. A saját FÉNYEDET, A SAJÁT ERŐDET, MELY KÉPESSÉ TESZ ARRA, HOGY LEROMBOLD A FALAIDAT, HOGY FELROBBANTSD A TORNYODAT, HOGY KITÖRJ A BÖRTÖNÖDBŐL.
A lelked legmélye tartalmazza mindazt, amire igazán szükséged van az élethez. Hálát. Szeretetet. Boldogságot. Fényt. Életörömet. Vitalitást. Szerelmet. Szabadságot. Bizalmat. Alázatot. Hitet. Igaz szerelmet. Igazságot. Egységet.
Az emberek, akik eddig az életedbe jöttek, VISSZAÉLETEK EZEKKEL. Ezért bezártad magadat önnön börtönödbe. Megszoktad, hogy AZ EMBEREK ILYENEK. Észre sem veszed azokat, akik igenis ugyanúgy tartalmazzák lélekben azt, amit fentebb felsoroltam, és tudnak is feltétel nélkül kapcsolódni hozzád. Mindaddig, amíg nem leled fel Magodban a bőséged, nem lesz az életedben bőség, mely éppen mindenről szól, csak a pénzről nem.
A bőségminta. Ütős minta. Felébreszt. Az igazságra. Arra, hogy eddig azt az életet élted, amivel másoknak megfeleltél, még ha ennek ellenkezőjét hitted is magadról. Ami mentén megfeleltettek: félelem és pénz.
Fizesd ki. Vedd meg. Add vissza. Oldd meg.
Ebből állt az életed, és azt hitted, neked mindent fel kell áldozni érte. Értük. Akik érdekekből kapcsolódnak, még ha maguk ezt nem is tudják.
A bőségminta megmutatja neked, hogy mit jelent bőségben élni, belülről kifelé teremteni, nem a külvilágba kapaszkodni és onnan behozni a bőséget, hanem belülről kifelé..és még rengeteg kulcsot ad a kezedbe.
A BŐSÉG KULCSAIT.
A teremtésed kulcsait, hogy hogyan törj ki, hogyan változtass, hogyan engedd el a pénzt, és értsd meg, hogy a pénz, mely eddig fogvatartott, valójában NEM FONTOS.
Nem a kifizetnivalók a fontosak. TE vagy a fontos.
Nem azért jöttél ide, hogy fizess.. hanem, hogy boldog légy.
 
A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
 
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:
hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá