2019. aug 07.

SZABAD AKARAT

írta: Eszter 777
SZABAD AKARAT

SZABAD AKARAT 


A szabad akarat első számú jogunk.
Mindenek felett. Mert a szabad akarat mindenek felett áll, és ez azt jelenti, hogy a valódi szabad akaratod tökéletesen egyezik a globális Teremtő Egy-Eredet Tervvel, azaz együtt alkottátok meg. Amikor letérsz erről az útról, akkor módosítják a szabad akaratodat mások, vagy te a sajátodat azzal, hogy magadat illúziókba ringatod. 
A szabad akarat módosítás lehet kis mértékű, és nagy mértékű, lehet átmeneti és lehet állandó, de mindig tanulási folyamat. 
"Küzdeni jöttetek ide. Nem pihenni. Küzdeni a szabad akaratotokért, és szándékosan választottátok eme nehéz pályát, a Földet, mely még mindig könnyebb, mint más galaxisokban azok a bolygók, ahol a most csak asztrálon látott lényekkel szemtől-szemben fizikailag kellett megküzdeni. Az ember lényének része a küzdés. A küzdés után mindig önmagad felett aratsz győzelmet, legyen bárki az ellenfeled, látszólag. Az Univerzum első számú törvénye a Szabad Akarat Törvénye, mely a legfelső isteni teremtő énetekkel egy.
A szabad akaratot módosítani nagyon nehéz, és sok befolyásolás, mágikus beavatkozás kell hozzá, hogy elérjék egy humanoid lénynél azt, hogy feltétel nélkül engedelmeskedjen egy másiknak annak fényében, hogy a másik elvenni akarja tőle valódi énjét. A küzdés lételemed, ember, és élvezed, hogy küzdhetsz, mert a küzdés nem fájdalom és kín, a küzdés vibrálás és élet. Küzdesz azért, hogy szabad akaratod legyen egy olyan bolygón, ahol ennek teljes letiprása folyik, küzdesz azért,hogy a Földet visszaemeljétek oda, ahonnan lezuhant. Azt mondod, nem szeretsz küzdeni? Képzeld csak el, hogy nem küzdhetnél. Hogy báb lennél. Marionettbábu, akarat nélkül. Nem tehetnél semmit sem a saját sorsodért, sem másokéért. Nem tehetnél semmit a Földért, az emberiségért, az Eseményért. Akarod? Persze, hogy nem. Sokan mégis azt hiszik, nem tehetnek semmit. Mert a szabad akaratuk nincs náluk. Azoknál van, akik velük ezt elhitetik" /Baál, a tegnapi szeren/.
"Ember, küzdj és bízva bízzál." /Madách/...
A szeren Isten Kardját kaptuk / a Teremtő Egy magas fokú tudatosságát jelképező erőt/, Baáltól, és elindította bennünk végre a küzdést. 
"Ne hagyományos értelemben, negatívan vedd a küzdést. Vedd kihívásnak, életerőnek, szabad akarat mentén véghezvitt cselekedetek sorának, ahol végre érzed, hogy szabad vagy. 
A küzdést inkább vedd életnek, lehetőségnek.
NE ADD FEL. 
Mert vannak dolgok az életben, amelyekért meg kell küzdeni és vannak dolgok az utunkon, melyekért szintén meg kell küzdeni magunkkal és másokkal is akár. 
Mert a küzdés az ember természetének lényegi része. Szeretjük a harmóniát, de az örök harmóniában nem lennénk önmagunk, csupán egy fényben lebegő, semmittevő lény. Az Arkangyalok is küzdenek. Az istenek is küzdenek. A küzdés minden teremtett lény része és haladásának alapja. 
Küzdj, mert azért jöttél ide. " /Fényhozó, tegnapi szer./
Van egy dimenzió, melyet a Fényhozó alkotott. Szabad akarat dimenziónak is hívhatjuk. Igazi tükörország, nyúl ürege, fényes kiadásban, ahova ha belépsz, meglátod a tükrökben a valóságot, és minden illúzió szertefoszlik éppen azért, mert a nyúl üregének mélyén vagy, de fényesnek látszó illúzióban, ahol már érzed, mennyire fáj az illúzió és mennyire szeretnél szabad lenni. Az illúziók hamis tükrei darabokra hullnak ebben a dimenzióban, a hamis szerelmek, a hamis utak, a fekete mágiák már a kigondolás pillanatában szertefoszlanak.. mert ez a hely a legmélyebbről a legmagasabbra repít és visszaadja a szabad akaratot. 
Mindezen izgalmak benne vannak a tegnapi szer hanganyagában  
Isteni volt  Szó szerint  
És mivel én éppen a szabad akarat visszaadása miatt jöttem ide, képviselve a Fényhozót, élveztem minden percét mert éreztem a szabadságot, mely nélkül élni nem érdemes.

Áldás
E

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá