2019. sze 13.

FÉNYOLDAL - ÚJ ATLANTISZ

írta: Eszter 777
FÉNYOLDAL - ÚJ ATLANTISZ

Fényoldal - Új Atlantisz

Az információkat okkal nem osztjuk meg a nagyközönséggel, főképp az aktív fekete mágusok miatt, akik korábban nagyon rá voltak állva az Osiris-energiára, és Jahvéra.
Komoly ősi átkokat és ősi globális alkukat oldottunk a közelmúltban, melyek Atlantisz bukását eredményezték és olyan információkat kapunk az istenektől, melyek nem publikusak a világnak ebben az érzékeny fényteremtő-egyensúly állapotában.
A végső csatákat vívjuk.
Többek között olyan fincsiségeket oldottunk fel, mint amikor Sátán elvette a Fényhozótól a 666-os számot, és a magáévá tette, hogy amikor fizikai bőséget akarnak az emberek behívni, akkor őt hívják... ő jöjjön és trükkös alkukat ajánljon fel Azazellel az alkukötő démonnal, aki cseppet sem egyenlő Luciferrel és Samellel sem 
Lucifer a Fényhozó Hajnalcsillag - szabadság, SZABAD AKARAT, azaz AMIT FENNT MEGÍRTÁL MAGADNAK és LEHOZOD A 3d-BE A SEGÍTSÉGÉVEL, MIVEL Ő A FIZIKAI SÍK TEREMTŐJE. - trükkös volt Sátánt összemosni Luciferrel, ez is Jahve ősi átka volt Luciferre nézve - légy átkozott örökkön örökké, az emberek féljék nevedet, higgyék, te vagy az EREDENDŐ gonosz, higgyék, te okozod a világ pusztulását, lássák egymásban azt, ami én vagyok, és higgyék, te vagy én.
SÁTÁN - Achremmon. A Sátán egy kitalált név, a valósághoz semmi köze. Voltaképp nem létezik Sátán nevű entitás. Achremmon van, aki a Vörös Anya egyik fia, az legerősebb sötétség urak közül az egyik.
Samael - Sataniel a fény - sötétség fenntartó arkangyalunk, aki a legnagyobb fény az Univerzumban. Úgy is hívjátok: Sananda, úgy is ASTHAR SHERAN, úgy is hogy Jézus. Bizony.
Azazel - alkukötő démon, Achremmon egyik "csicskása" a 13 közül, mert ők is 13an vannak, mint a fény. Minden fénynek van egy sötét ellentéte ugyebár, logikus, és a mátrix MINDENT MEGCSERÉLT, hogy a fényre higgyétek, az a sötétség, a sötétségre, hogy az a fény.
Abadon - fincsi. A KÖTÉSEK ÉS ÁTKOK MEGKÖTÖZŐ DÉMONA. Bound - kötés. ugyebár.
Anubis - nem a holtak őrzője, hanem az ÉLŐKÉ. Az igaz-hamis mérleg van a kezében, és ha sikerült megtanulni a segítségével megkülönböztetni az igazat a hamistól, akkor átléphetsz AZ ÚJ ÉLETEDBE.
Osiris - nem a holtak ura  HANEM AZ EREDENDŐ JANG. Csak Jahve hatalomra lépésekor száműzték és egy sziklahasadékba kötözték ki, kínozták és tépték belőle az eredendő jangot, hogy meghamisítsák Nárcisszal.
Isis - Osiris párja és nem a testvére  Hanem AZ EREDENDŐ JIN.
Hekaté - nem a sötét mágia úrnője hanem Shivával azonos. Három fej, hat kéz: múlt-jelen-jövö, melyből a MOST születik.
A 666-os számról a fényoldal tudja az angyali számok közül, hogy fizikai síkra érkező bőség.A bőség a minden, annak a pénz csak tíz százaléka. A fizikai síkra érkező szabad akarat voltaképpen. Amikor érvényesítjük az EGYSÉGET. Sátán vagyis Achremmon ellopta Lucifertől a Fényhozó Hajnalcsillagtól Atlantisz bukásakor ezt a számot, és igy az emberiség EREDENDŐEN MEGÍRT SORSÁT MÓDOSÍTOTTA, MELYET AZ AKASHÁBAN ÍRTUNK MEG MAGUNKNAK A TEREMTŐVEL KÖZÖSEN. Így tudták a fekete mágusok a szabad akaratot módosítani. Most, hogy visszavettük a számot, nem most - jó pár napja már - a fekete mágusok nem tudják Achremmont hívni és Jahvét sem, mert a Lucifer - Jahve ősi átkot is oldottuk. Egyik sincs itt a Földön, és a 13 fődémont is elűztük innen.
Új Atlantisz helye is lejött és megépítésének FIZIKAI HOGYANJA. Okkal zárjuk hát az infókat és aki tudni szeretne valamit, az kérdezze meg tőlünk, illetve kérje a szerek hanganyagát.
Az Új Atlantiszi Terra Nova van születőben, és az energiák erősek.

 

Áldás
E

Szólj hozzá