2019. sze 17.

Anubis

írta: Eszter 777
Anubis

Anubisról

Az egyikőtök, aki hozzám jár, mondta egyszer: "ha bele mersz nézni Anubis szemébe, meglátod az igazi arcát. Nem kutyafeje van, hanem egy kopasz férfi, mély tekintettel, melyben benne vannak a csillagok."
Gondolkodtam sokat utána, vajon miért látjuk kutyafejűnek. Ebben benne van az ábrázolása, és a rajta lévő ősi átok, amit feloldottunk az Anubis Felemelkedése Szertartáson egy pár hete. Ott ősi átkot oldottunk, ahogy több más istenségen is, mint Isisen, Osirisen, Hekatén, Apollón, Baálon. Luciferen és Ahproditén.
Több istenkarma oldásunk volt.
Hogy mit is jelent az, hogy "isten karma"? Azt jelenti, az istenek alkonyán, amikor Jahve átvette a hatalmat és kijelentette, mostantól itt ő az úr, senki másnak szava nincs, akkor az istenségek önnön vállalták a karmájukat, azaz hogy mehet az átok, a leláncolás. lekötözés, eltemetés. mivel Jahve hatalma nagyobb lett Achremmon fény-sötétség egyensúly megborítása miatt, mint az övék. Egy istent ugyanis csak úgy nem lehet megátkozni, lekötözni, elpusztítani meg végképp nem.
Anubis azt az átkot kapta, hogy félelmetesen nézzen ki, és a teste amorffá váljon, olyanná, amitől az emberek megijednek és elhiszik róla, hogy a holtak őrzője...
Anubis szemébe akkor tudsz belenézni, HA MÁR MEG TUDOD KÜLÖNBÖZTETNI AZ IGAZAT A HAMISTÓL. Akkor tudtam belenézni én is 
Igen, olyan, amilyennek a lány mondta, aki jár hozzám. Gyönyörű férfi ő is, /teljesen megértem az akkori asszonyokat, hogy "háltak velük", bár ez az "együtthálás" a legritkább esetbenvolt tényleg ágyjelenet, főleg inkább EGYESÜLÉS VOLT, amikor beengeded magadba pl Anubis forrásenergiáját, vagy Osirisét, Isisét, ennek semmi köze nincsen a szexhez, még véletlenül sem, sokkal inkább a belső egységedhez, ugyanis ahhoz, hogy belül teljes legyél, minden forrásenergiának benned kell lennie.. a tárház csodás: Anubis, Osiris, Isis, Hekaté, Maat, Anubis, Hórusz - azaz Jézus, erről majd később, Apolló, Fortuna, Aphrodité, Poseidon, Pallasz Athéné, Kronosz, Atlasz... végtelen a sor, ki sem fér, a rengeteg TEREMTŐ FORRÁSENERGIA, mely nélkülözhetetlen egy teremtő istenembernek a Földön/, Anubis nem csak gyönyörű - amikor meg tudod különböztetni az igazat a hamistól, az gyönyörű tényleg, mert onnantól a világnak VAN SZÍNE, VAN ÉRTÉKE, VAN EREJE, VAN FORMÁJA, VAN LÉNYEGE, VAN OKA ÉS OKOZATA, VAN MIÉRTJE, VAN VALÓS VALÓSÁGA, ÉRTELME A SZÁMODRA.
Anubis ősi átkától megszabadult, amikor feloldottuk.
Az istenkarma oldások július végén voltak.
Ezt megelőzte Jahve száműzése innen, és Hórusz győzelme Széth felett.
Igen. Újrajátszuk Atlantiszt a bukás előtti időben, csak most nem bukunk, hanem felemelkedünk 
/Ez benne van az Eredet Minta szertartásban. Istar mondja el, megdöbbentő és csodaszép egyben./
Anubis tökéletes, és nagy védelem amellett, hogy kezében az igaz - hamis mérleget tartja. Emellett kalauzol előre a mátrix labirintusban és felülbírál, ha valamit rosszul csinálsz, súg neked, változtass.
Nekem mindig azt mondta: "Küzdj asszony, van értelme."
Az istenek felélesztése a szívekben voltaképpen egy ÚJ RENESZÁNSZ, és meg is fogjuk formálni őket.
Hamarosan 
A tegnapi szertartásunk címe: A szív próbája 

 

Áldás
E
Jogvédett képet találtam csak Nektek Anubisról, valódi arccal, és úgy tűnik, mások is LÁTják őt a maga teljes valójában. 

Szólj hozzá

ANUBIS ISIS OSIRIS