2019. sze 17.

AZ ARKANGYALOKRÓL

írta: Eszter 777
AZ ARKANGYALOKRÓL

Az Arkangyalokról

Az Arkangyalok engedelmességre lettek teremtve. Ezért pl az egyház könnyen fogta láncaira Mihályt, aki szenvedett a láncok alatt. Láncok alatt is átjött az ereje még a hívő katolikusoknak is, és pedzegette bennük az igazságot. Mihály felsőbb istenség megtestesülése Anubis.
Jézusé pl Hórusz.
Luciferé pl Osiris.
Amikor egy fénymunkás elindul az útján, először Mihállyal találkozik, mert ő közismert éppen az egyháznak köszönhetően. Az útja során találkozik a többi arkangyallal, és könnyedén befogadja őket, azonban ha csak arkangyalokkal akar dolgozni, megakad egy idő után, mert az arkangyalok a forrásenergiák eleje úgymond. Minden arkangyalnak van felsőbb istenség megtestesülése. Ha valóban fényt teremteni szeretnél, segíteni a világban, a világnak, ha valóban a fizikai síkon hatni szeretnél, fényt hozni, változást hozni, akkor feljebb kell lépned egy szintet, az istenségek szintjére, akiket nem véletlenül mocskoltak be, és tettek hamissá az emberiség szemében. Pontosan azért, mert ha valaki csak az arkangyalokig jut, meg fog akadni a teremtésben és mivel fogalma sincs megakadása okáról, fel fogja adni, hogy tényleg változást hozzon.
Az Arkangyalok erősek, csodásak, de igazán akkor válnak erőssé, ha isten mivoltukat is befogadod.
Akkor erős Mihály, ha Anubisként jelenik meg.
Hogy a legismertebbet mondjam.
Lépj egy szintet feljebb. Tárd ki az elmédet. Vesd el a katolikus hamis istenes, háttérhatalmas, mocskos egyház összes dogmáját és nyisd ki a szívedet a fényre.
Tanuld megkülönböztetni az igazat a hamistól.
Lásd őket teljes valójukban.

Mert az istenségek kara hatalmas erő benned.
Ezzel minden akadályt átlépsz, minden sötétséget felülírsz, minden megkötő átkot, rontást és kötést darabokra tépsz, ha pl Osirist beengeded, vagy éppen Hóruszt.
Óriási erő 
Felejtségek el a hazugságokat róluk. Sose feledjétek, a katolikus egyház csupán összelopkodta szimbólumait és a maga érdekei alapján alakította át őket. Pl a keresztjük azért nem egyenlő szárú, mert lefelé út a pokolba. Ha megfordíjták, Achremmon létrája az emberek világába.. és számtalan példát tudnék még felhozni.

Áldás
E

Szólj hozzá