2019. sze 30.

ÁTVETÍTŐS MÁGIA FELOLDÁSA

írta: Eszter 777
ÁTVETÍTŐS MÁGIA FELOLDÁSA

Az átvetítős mágia feloldó kódja:
666 999. 
Ennél mi mélyebbre fogunk menni egy szeren, amint nem köhögök és folyik az orrom állandóan 
Mi Atlantisz bukásáig fogunk lemenni, mint mostanában annyiszor, és kiiktatjuk a CSERÉT.
Amit én tapasztalok: a pasik pontosan tudják, hogy nem vagyunk azok, amiknek láttatnak minket előttük, de IRÁNYÍTJÁK ŐKET, és olyan dolgokat tesznek, mondanak, amelyekre később sokszor nem is emlékeznek... valamint irányítottan bántanak minket, mintha valami erő marionettbábuként mozgatná őket. Ez így is van.
Nem akarnak bántani és mire magukhoz térnek, már nem is értik, mi történt. Átgondolják, de akkor már a nő általában még egy bizalomdarabot elengedett a férfival szemben.
Így megy ez az igaz-hamis felismeréséég a férfi számára. Keveri a két nőt egymással. Ez egészen biztos. Ingadozik. Azt sem tudja, kit szeret. Kit kíván. Kivel akar lenni.
Eszi a mézes csöpögő illúziót a közös boldog semmi jövőről a másikkal, aki hitegeti, ígérget, közben amint a férfi kilép az ajtón, másnak ír, mással van, megcsalja, átveri, kihasználja a közelében gyerekként viselkedő pasit, aki CSAK MELLETTED TUD FÉRFI LENNI, olyankor ragyog, férfiasan viselkedik, a nő mellett azonban nem, megalázkodik, meghunyászkodik, és AKARJA A SÖTÉT ERŐT, MINTHA A SZOLGASÁG MINDEN FÉRFIBEN BENNE LENNE... igen, benne van. JAHVE TETTE ŐKET SZOLGÁVÁ, AMKOR HATALOMRA EMELKEDETT.
AZ ISTENEK MÁSODIK ALKONYÁN.
A férfi hiszi, hogy a NŐ az, aki lábbal tapossa, leuralja, hogy MILYEN ERŐS, TÁVOLSÁGTARTÓ NŐ. nane.!
Inkább mocskos, hamis, visszataszító, rideg, hideg, és szexmegvonással, anyagi kötésekkel, szexuális macska-egér játékkal, csikicsukival életben tartja A BÁNTALMAZÁSON ALAPULÓ KAPCSOLATOT.
A nő még magának is tagad végletekig, dehogy, ő nem tesz ilyet, ő csak GYERTÁZIK, HOGY MINDEN JÓ LEGYEN, /az a két woodoo baba meg csak dísz, tűkkel, értem én./
TE, a másik pedig nézi. A színjátékot. Vicc. De tényleg.
Egy ideig próbálod meggyőzni a férfit. Harcolsz. Falakba ütközöl, biztos féltékeny vagy, biztos azért akarod "bemocskolni" a másikat, mert vissza akarod szerezni a Társat. Haha.
Egyikünk sem mocskol senkit, az IGAZSÁG AZ A LEGTISZTÁBB DOLOG A FÖLDÖN, A DUALITÁS ŐRÜLETÉBEN.

A férfi ingadozik, és meg kell tanulnia megkülönböztetni az igazat a hamistól. Álarcokat le 

Áldás
E

Szólj hozzá