2019. sze 30.

EREDENDŐ HAZUGSÁG MEZEJE

írta: Eszter 777
EREDENDŐ HAZUGSÁG MEZEJE

HA A PIROS TABLETTÁT VÁLASZTOD, MEGLÁTOD A TELJES VALÓSÁGOT. HA A KÉKET, OTT MARADSZ A SAJÁT BÖRTÖNÖDBEN, ÉS AZT HISZEL, AMIT HINNI AKARSZ.

EREDENDŐ HAZUGSÁG MEZEJE

 

Az Atlantiszi Bőség Kapuja szertartáson tegnap, a ráadásban a Fényhozó Hajnalcsillag az Eredendő Hazugság Mezejére kalauzolt minket, ahol az eredendő hazugságokat oldottuk fel. 

Azokat a hazugságokat, melyek már régóta tartanak, és egész szövevényt alkotnak, kiterjedtek és sok embert érintenek, de leginkább azokat, akiknek az életét lefojtja, tönkreteszi és megmásítja egy-egy eredendő hazugság. Ősi hazugság ez, mely pontosan a leggyengébb pontjába kapaszkodik az embernek. Ha ez a kishitűség, akkor az, ha a magánytól való félelem, akkor az, ha a pénztelenségtől való félelem, akkor az.

Bármi is az, rabságban tartja az elmét, a lelket és az életet is. 

Minden téren leblokkol, szinte lefagyaszt.

Táplálja a hazugsugságot az ember magamagának is, könnyebb, mint felébredni a Teljes Valóságra.

A Teljes Valóság a piros tabletta bevételével kezdődik :)

Nem olyan világra ébredsz fel, mint a Mátrix filmben. Nem egy lerombolt világra, ahol az “emberek felperzselték az eget.” Ellenkezőleg. Egy új világra, mely eddig is ott volt az orrod előtt, csak éppen nem vetted észre. 

“Jó volt kerülni mindazt, ami igaz, bezárni magadat önnön börtönödbe.”

Az Eredendő Igazság az, hogy a börtön, melybe bezártad magad, csupán az Eredendő Hazugság Mezeje, ahol a hazugságok tenyésznek, és ahol igazolják azt, hogy miért kell neked rabságban élned… Hogy az Eredendő Igazság miért NEM LÉTEZIK. Létezik. Az illúzió az, amiben akkor élsz, amikor a mások által táplált hazugságok éltetnek téged, és elhiszed, hogy nincs kiút ebből a pokolból. VAN KIÚT. 

Ha megtalálod ÖnMAGad, ha meglátod, hogy az Eredendő Hazugság tényleg csak hazugság, akkor az igazság szabadít téged fel a börtönből, melyben eddig éltél, lefojtva, megtörve, boldogtalanul, magadnak hamis csillogó hazugságokat tovább hazudva, a pénzről, a távoli boldog életről, a csodás soha nem teljesülő jövőképekről.

MERT SEM AZ IGAZSÁG SEM A HAZUGSÁG NEM TÁVOL VAN, SOSE TÁVOL.

MINDEN AZ ORROD ELŐTT VAN.

 

Áldás

 

Eszter 

 

Szólj hozzá