2019. okt 31.

TERRA NOVA - A TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA - SZABADSÁG KAPU I. II.

írta: Eszter 777
TERRA NOVA - A TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA - SZABADSÁG KAPU I. II.

A FÉNYHOZÓ HAJNALCSILLAG VEZETÉSÉVEL

TERRA NOVA - A TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA

SZABADSÁG KAPU

  1. - II. 

A SZABAD AKARATOD VISSZAVÉTELE A FÉNYHOZÓ HAJNALCSILLAG UTASÍTÁSAI ÉS VEZETÉSE ALAPJÁN

A MAG-Y-AR NAPTÁR, A MAYA NAPTÁR FOLYTATÁSA

AZ ISTENEK UTASÍTÁSAI ALAPJÁN - IDŐ-TÉR-SORS IRÁNYÍTÁSA

SZABADSÁG TAROT A MAG-Y-AR NAPTÁR ALAPJÁN

FÉNYKAPUK-MÁTRIXKAPUK RENDSZERE

A SZABADULÁS ÉS AZ EREDENDŐ SZABADSÁG

 

A FÖLD FÉNYRENDSZERE

ÚJ ATLANTISZ FIZIKAI SÍKON

2019. november 2. szombat 15.00 . 18.00

2019. november 3. vasárnap 15.00-18.00

SZEMÉLYESEN NÁLAM.

SKYPON IS LEHET CSATLAKOZNI



A múlt hétvégi Szerelem Kapu I.-II. folytatásaként, a Terra Nova - Tiltott Tudás Iskolája a Szabadság Kapuba lép a Föld Fényrendszerében. 

Nagyon izgalmas két délutánnak nézünk elébe :)

 

Az egyik napon a Szabadulásod történik meg. A démonok, a sötét oldal, az inhumánus oldal minden behatásának eltávolítását fogod megtanulni tőlem, a SZABAD AKARATOT blokkoló lekötéseket, mágiákat, rontásokat, démonokat és egyéb fincsi lényeket fogjuk eltávolítani az aurádból, az életedből és a LAKÁSODBÓL, HÁZADBÓL távolról is, mert úgy is meg lehet oldani. 

Démont fogunk űzni, megmutatom, hogyan csináld, hogyan urald őket, hogyan “térdeltesd” le őket, JÉZUSI ENERGIÁKKAL, hogyan tanuld meg kezelni a SAJÁT FÉNYHOZÓ ERŐDET, MERT NEKED IS VAN.

Atlantisz bukásakor a Szabad Akaratot erősen módosították, és a módosítások sokféle implantként vannak benned, valamint a földi inkarnációk egész sorában hatnak ezek a módosítások, és olyan káros sémákat és hitrendszereket hoztak létre benned, melyeket hibásan akarsz feloldani azzal, hogy EGYEDÜL KERESED A SZABADSÁGODAT ÉS AZ EGYSÉGEDET, de egyedül nem találod meg, egy másik ember tükrén át látod meg azt, hogy szabad vagy. 

Az Atlantisz bukásakor beépített szabad akaratodat módosító ősi gyökeret is kioldjuk. Más is megpróbálhatja, de a Fényhozó kell hozzá, egyedül ő képes arra, hogy feloldja azt, ami a szabad akaratot bármilyen módon gátolja. A Fényhozó hatáskörébe tartozik ugyanis a szabadság, a szabad akarat és mindaz, ami ezt blokkolja, mint ezek a gyökerek, a szabad akaratot módosító mágiák és démoni alkuk feloldása. 

A démoni alkukat is feloldjuk, amivel téged gátolnak ősidők óta, vagy akár ebben az életben. 

Minden fekete mágiát eltávolítunk, és most MEGTANÍTOM NEKED, HOGYAN OLDD A FEKETE MÁGIÁT, AMIT RÁD TESZNEK, hogyan semlegesítsd a fekete mágia eszközeit, hogyan tedd hatástalanná annak az energiáját, aki ezt csinálja veled. 

Sokan úgy fekete mágiáznak, hogy nem is tudnak róla.. úgy gondolják, ehhez joguk van. Ez egy ősi program Széth gyermekeiben, és a teljes mentál és asztráltestük is erre van programozva. A te és mások szabad akaratának blokkolása folytán érkeztek a Földre. Ez egy próba Neked. Azért jöttél ide, hogy MEGHARCOLJ A SZABAD AKARATODÉRT, de a harc nem vezet sehova… a teljes megadás sem. Az Egyensúly és a bátorság, az erő, ami benned van, annak felszabadítása, annak megérzése viszont igen. 

 

A másik napon az Eredendő Szabadságodat fogod megérteni, nem csak megérezni, ahogyan eddig halványan bujkált benned, mi is az.. Amiért nem vagy képes hagyományos munkahelyeken dolgozni. Amiért nem tűröd el, hogy megmondják, mikor mit csinálj. Amiért nem vagy képes lazán, kifelé műmosollyal a mátrixban érvényesülni… amiért nem tudsz elfogadni egy hagyományos párkapcsolatot, mert neked több kell. Amiért a küldetés útjára akarsz lépni. A hang benned, ami azt ismételgeti, Szabad Vagy, a hangot szólaltatjuk meg, mint amikor felhangolunk egy hangszert… a lelkedet..

A szabad akaratod valódi értelmét..  Azt az érzést, hogy szabadnak lenni mit jelent. Megtanítalak megtartani, STABILIZÁLNI A SZABAD AKARATODAT. A Társadét is, és mentesíteni őt a szabad akarat módosításoktól. Szabadon szeretni, tisztán őszintén, ahogy a Szerelem és a Szabadság kapu egyesül.

A MÁSODIK PRÓBA..

Az Eredet kapuban az eredendő éned várja, hogy felszabadítsd.

A második napon egységbe lépsz a saját szabad akaratoddal és az eredendő éneddel, amit a szer elem vezérel az Úton. Megtanítalak arra, hogyan érvényesítsd a szabadságodat a fizikai síkon. HOGYAN SZABADÍTSD FEL A TUDATODAT. Hogyan légy önmagad. Hogyan mutasd meg másoknak önmagadat és vállald fel bátran.

DOBD LE A FEKETE CSUKLYÁT MÁGUS. 

MUTASD MAGAD, KI VAGY.

/Lucifer/

 

A második nap esszenciája a maya naptár folytatása, a téridő irányításához való MAG-Y-AR NAPTÁR LESZ. Újra elővesszük és tanítom nektek, hogyan használjátok azt a tudást, amit a maya istenek közvetítettek nekünk le a szereken. 



A Tested ismét mint közvetítő lesz jelen, a tudatod nyílik,befogadja az ősi tudást. Használni fogunk eszközöket is, gyertyát és kristályokat hozzatok. 

 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

A részvétel 5.000 Ft/ nap/fő.

A hanganyag ebben benne van.

Aki csak hanganyagot kér, annak 2.000 Ft/nap.

 

Az oktatás a 13. kerületben lesz a Westend közelében. 

 

EZEN KÍVÜL MÉG LESZ SZERTARTÁS SKYPON MA 21.00 ÉS HOLNAP 21.00. A részvétel a skypos szereken: 3.000/fő,

a hanganyagok 1.500/szer.

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

skype azonosítóm: eszticica77

 

FÉNY, ÁLDÁS, BÉKE

ÚJ ATLANTISZ NEVÉBEN

ESZTER 




Szólj hozzá

TERRA NOVA A TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA ÚJ ATLANTISZ A FIZIKAI SÍKON SZABADSÁG KAPU