2019. nov 07.

EMPATA GYORSTALPALÓ GYORSSEGÉLY

írta: Eszter 777
EMPATA GYORSTALPALÓ GYORSSEGÉLY

NAPI KÉTSZERI ELOLVASÁSRA ÉS MEMORIZIÁLÁSRA AMÍG A GÖDÖR MÉLYÉN VAGY. VAN FÉNY, CSAK LÉPJ ÁT A FÉLELEM KÜSZÖBÉN...

EMPATA GYORSTALPALÓ

GYORSSEGÉLY 

 

EMPATA VERSUS 

NÁRCI, IDEGTÉPŐ LABILIS PROVOKÁTOR, LELKITERRORISTA KISIPAROS, MANIPULÁTOR ÓTVAR

FACE TO FACE 

 

FIGYELMEZTETŐ JELEK ÉS KIKERÜLENDŐ CSAPDÁK

 

Empatáknak erősen ajánlott napi kétszeri elolvasásra és memorizálásra

Empata vagy, de ne légy hülye….

 

  1. A kapcsolatnak a számára sosincs vége. Eleje sincs, mert behatárolhatatlan, hogy hol kezdődött el a nem-kapcsolat, azaz a manipuláláson és finom rejtett lelki terroron alapuló, “mindenben segítek neked, jó lesz ez így, majd meglátod, csodás boldog közös jövőnk lesz, CSAKIS RÁM SZÁMÍTHATSZ, CSAKIS ÉN VAGYOK AZ AKI SEGÍTHET RAJTAD”, hazug hamis szerelem, melyben ő kliséket mond, melyeket biztos lehetsz benne, hogy másoknak is elmond ugyanígy. Megvannak a maga kliséi, és csak akkor akad meg, amikor ezek nem válnak már be...akkor jön a kemény menet. 

 

  1. Mindig VANNAK MÁSOK IS, nem csak te. Szokd meg, vagy szökj meg. Hiába magyarázza ki magát, hogy nincs, meg te félreértetted, sőt te hülye vagy, az nem úgy van. De. Úgy van. Látod, és mégse hiszed el, hogy képes erre, sőt arra is, hogy egyszerre öt szálat tartson az öt karma között.. Képes.

 

  1. MINDIG VANNAK ÚJABB ÉS ÚJABB ÍGÉRETEK. MINDIG PONTOSAN AZZAL KAPCSOLATOSAN, AMIRE LEGNAGYOBB SZÜKSÉGED VAN, HA AZ PÉNZ, AKKOR A PÉNZRE, HA AZ SZEX, AKKOR A SZEXRE, bármire, ami a gyengeséged és az életed legnagyobb problémája, arra ő állandóan látszólagos megoldást kínál. SOSEM TARTJA BE AZ ÍGÉRETEIT. Ne reménykedj.

 

  1. Figyel téged, minden létező módon, és azokat is, akikkel kapcsolatban állsz. Rendszeresen finoman és rejtetten mószerolja őket, de ki nem mondaná nyíltan, ne érhesse szó a ház elejét. Sok idő kell, mire rájössz, hogy nem volt igaz semmi, amit másokról mondott, az pedig főleg nem, amit magáról. 

 

  1. Számára a pénz és a szex az egyetlen azaz dupla isten. Más nincs. A szerelmet csak kiejti a száján, de nem tudja átélni, azonban kiválóan eljátssza. A szex azért fontos, mert habár nem élvezi igazán, birtokolni tud téged vele. Másokat is ezzel fog meg. Pénz és szex, mert mást, a fény teremtő nyelvét hírből sem ismeri, sőt nem is érti. 

 

  1. Ha nem az van, amit ő akar, azonnal kemény akcióba lép, fenyeget, terrorizál, hívogat, zsarol, bármire képes, hogy maga mellett tartson, ha kell, ERŐSZAKKAL. 

 

  1. Akkor jön el a végső finálé, amikor a korábbi lejárt lemezeit már kilőtted, és nem fekszel le vele, nem adsz neki semmit, ami te vagy, nem teszed, amit mond, és a korábbi fenyegetései már nem ijesztenek meg. Ekkor jön az igazi állóháború. Egyikőtök sem enged a negyvennyolcból, és azt hiszed, majd feladja, vagy leáll, lelép, vagy jó szívvel elenged. Soha nem enged el. Ezt ne feledd. Ennek akkor van vége, HA TE ELENGEDED. A félelmet tőle, a terrorizált, rettegésben töltött mindennapokat, a rá feleslegesen elfecsérelt éveket és a fénybe kapaszkodsz, mert azért van ott, hogy felemeljen.. 

 

  1. ALAPSZABÁLY A NO CONTACT. CSAK AKKOR SZABADULSZ TŐLE, HA SEHOL NEM ÉR EL, HA NEM HALLGATOD MEG, HA NEM VESZED FEL A TELEFONT, HA NEM TALÁLKOZOL VELE. 

 

  1. Eleinte, éveken át ment a megtévesztésed és az elkábításod.MINDEN SZAVÁT SZENTÍRÁSNAK VETTED, ELHITTED, HOGY Ő CSODÁS, JÓ, MINDENKINEK SEGÍT, ÉS NEKI KÖSZÖNHETED AZ ÉLETED. Egy frászt! Azt, hogy az életed kátyúba van, azt köszönheted neki, és ő már másokkal csinálja ugyanezt. Mivel te már nem vagy megtéveszthető, jön a MEGFÉLEMLÍTÉS. A KŐKEMÉNY LELKI TERROR. Akárhányszor olyan emberrel szeretnél kapcsolódni, akit szeretsz, esetleg az új pároddal, új és a régi igaz barátaiddal, Ő MEGJELENIK. RÁDÍR, FELHÍV, ÁTJÖN. Felajánl mindent, hogy megtarthasson, gerinctelen módon, és önmagát is, sajnáltatja magát, majd ha ez nem jön be, újra hisztizik, ordít, fenyegetőzik és ELHITETI VELED, HOGY A FENYEGETÉSE MÖGÖTT VALÓS TARTALOM VAN! NINCS!

 

  1. A LÉNYEGE AZ, HOGY Ő NAGYOBBNAK LÁTSZIK, MINT AMI. A TE ENERGIÁD, FÉLELMED, FÁJDALMAD, A KORÁBBI HAMIS SZERELMED NÉLKÜL Ő ÖSSZEESIK MINT EGY RONGYBABA, MERT BELŐLED ÉLT MINDEN ELKÉPZELHETŐ MÓDON, MINDENT ÚGY INTÉZETT, HOGY MINDEN A TE NEVEDEN SZEREPELJEN, HITELT VETETETT FEL VELED, ÉS TE FIZETED, ALÁÍRTÁL MINDENT, A KÁBULAT ÉVEIBEN, ELHITTED, HOGY ŐÉRTE MINDENT ÉRDEMES MEGTENNI… ÚGY INTÉZTE, HOGY FÜGGJ TŐLE, HOGY NE TUDJ ÖNÁLLÓ LENNI, ÖNÁLLÓAN ÉLNI, DOLGOZNI, PÉNZT KERESNI, MAGADAT ELTARTANI, HOGY HA ITT A VÉGSŐ PONT, NE TUDJ SZABADULNI, MERT BENYÖGHESSE: TARTOZOL NEKI..!!!! EKÖZBEN MINDEN PÉNZED HOZZÁ VÁNDOROLT, VAGY ÍGY, VAGY ÚGY! HA MÉG KÖZÖS MUNKA IS VAN, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY MINDENT LENYÚLT TŐLED ,ÉS CSAK FILLÉREKKEL DOBOTT MEG ÉVEKEN ÁT, MELYEKÉRT ELVÁRTA A HÁLÁT TŐLED, SŐT, SZEXET ÉS TÁMOGATÁST, FÉNYEZÉST MINDENÉRT. LÉGY HÁLÁS A MORZSÁKÉRT, AMIKET DOBOTT… 

 

  1. Sem a fenyegetése mögött nincs valóságtartalom, kamu az egész, sem a látszólagos függésed mögött tőle! Nem függesz tőle, sőt, ő függ tőled, de nem úgy, ahogyan előadja, hiszen pénzt, szexet, mindent az évek alatt sok más alattvalójától is beszerezte, és most is! Attól van ő tőled függésben, hogy ha elveszít téged, akkor az egójának és a rád épített bizniszeinek vége! 

 

  1. Egyetlen út van innen kifelé: elhinni, hogy képes vagy nélküle is mindenre, és hogy ő nem tud megállítani semmiben. Elhinni, hogy más számára szerethető vagy és csodálatos, akinek a szavai nem  hazugok, a szemében valódi fény lángol, érted. Aki mellett elfelejtheted ezt a sok borzalmat, amit a bántalmazó, mérgező kapcsolatban át kellett élned. Aki megért téged és türelmesen kivárja, amíg rendbe jössz, sőt, meggyógyít téged a szeretetével. 

 

  1. Végezetül, ő sose kopik le. Mindenhol el akar majd érni téged. A nyomodban jár, és azt is elkapja, fenyegeti majd, akit szeretsz. Ketten erősek vagytok, és külön külön is azok voltatok mindig, te és az, aki a mély szakadék éjsötét legmélyén is  fogta a kezed, és kivezetett ebből a kapcsolatból. Bízz benne és bízz magadban, mert a fenyegetőző, nárcisztikus, birtokolni akaró “exed”, valójában egy gyenge ember, aki másoktól lopta el az energiát, az életet, a bőséget, a szerelmet, a szexualitást és minden mást. Ha visszakerül hozzátok, ő egyszerűen hatástalanná válik, bármit is tesz, és ha elhiszed végre, hogy létezik jövő, létezik élet, csak most érzed úgy, hogy nem, ha elhiszed végre, hogy MINDEN RAJTAD MÚLIK, akkor állj fel, és fordíts hátat annak, aki tönkretette az életedet. Hidd el, hogy mindaz, amivel fenyegetőzik, zsarol, egy nagy üres semmi, és ha megteszed azt, AMITŐL A LEGJOBBAN FÉLSZ, azaz valamit NEM TESZEL MEG, AMIT Ő KI AKAR BELŐLED KÉNYSZERÍTENI, akkor ismét megakad a lemeze és ledöbbenve nézi majd a porzó utat utánad.. és nem fog utolérni..

 

Kitartás fénytestvérek

 

Eszter 

 

Szólj hozzá

lelki terror empata mérgező kapcsolatok nárci bántalmazó kapcsolatok