2019. nov 12.

AZ EGYSÉG TÉNY

írta: Eszter 777
AZ EGYSÉG TÉNY

ÚT AZ EREDETBE

AZ EGYSÉG TÉNY

 

Az Út hosszú, és az a célja, hogy visszatérj Eredendő Önmagadhoz, ahhoz, aki eredetileg vagy, akit nem terhel a mátrix, nem nyom el a szabad akarat módosítás, a globális háttérhatalmi illúzióháló és a többi..

Hosszú út és nehéz, de  a nehézsége adja a szilárd Eredet Alapot ahhoz, hogy felépíts egy valódi életet. EGY VALÓDIT.

Az Eredet kapuban szilárdan tartjuk a Fény Rendszerét az Eredetben a társammal, és az időrestart mentén behúzzuk az Eredetbe az Egylélek Párokat. Olyan az Eredet, mint egy mágneses örvénylő mező, melybe bezuhantok, és csak látszólag zuhantok, valójában emelkedtek :) 

Minél nehezebb, annál biztosabb lehetsz benne, hogy jó úton haladsz, mert a nehézségi fok adja az emelkedést, mivel felfelé lökdösnek az istenek azzal, hogy nem hagyják, hogy letérj önmagad felvállalásának útjáról. 

Hinned kell magadban, hogy aki te vagy, az erőt képvisel, hogy azért kapod ezeket a nehézségeket, hogy beérkezz az Eredetbe. 

Az Egység Tény. 

A Szerelem is tény.

A Szabadság is tény.

A Bőség is tény.

Megfellebbezhetetlen tények, melyek miatt a sorsod útja nem a földi hamis törvényeket követi, hanem az égi, szellemi törvényeket.

Maradj önmagad, de ehhez először rá kell jönnöd, eddig nem voltál az… hagytad, hogy mások irányítsanak, elnyomjanak, rátelepedjenek az életedre. Most eljött a szabadság ideje, és az ÚT KIVILÁGOSODIK. 

 

Az Eredet Kapuban mi alapozzuk meg a fokozott nehézségű utunkkal azt, hogy ti lássátok az Eredet mintát, hogy így is lehet szeretni… ennyire erősen, feltétel nélkül és végtelen kitartással egymás mellett, elengedve a múltat, mert csak a jelen számít, és az, hogy se büszkeség, se ego, se fenyegetés nem tudott visszatartani két embert, aki így tudja egymást szeretni az élet legnagyobb viharában is. 

 

Eredet Minta. Előre meg van írva, és az Eredet alapjai a Szabadság, a Szerelem és a Szabad Akarat. 

TUDD, HOGY AZ UTAD AZ EREDETBE VEZET. 

A végén mindenki ledobja az álruhát, és megmutatja magát. 

 

Áldás

Eszter



Szólj hozzá