2020. máj 21.

A 144EZER

írta: Eszter 777
A 144EZER

A 144 EZER

A nagyvárosok utcái üresen állnak. Ez a valóság.
A milliós nagyvárosoké, ahol egy helyen lakott magyarországnyi népesség. Az emberek nem mennek ki az utcára, nem mennek dolgozni, nem ülnek be a kocsijaikba. A levegő tisztul.
A benzinfogyasztás drasztikusan visszaesik.
A vásárlás is.
A műszaki cikkek, ruhák féktelen vásárlása is.
Az emberek mérlegelni fognak, hogy mire költsenek, amíg van mit. Mert a "tőkeerős" valuták mind meg fognak bukni.
Az emberek élelmiszerre és gyógyszerre költenek. Amíg van.
A bankok becsődölnek. Az országok is.
A világot eddig meg-vezető gazdasági nagyhatalmak elbuknak. Nem a koronavírus lesz az igazi kivégző osztaguk, hanem ami ezután jön.
"Önök megásták Magyarország sírját. Ott leszünk az Önök országainak temetésén." /Trianon, amely most járt le, száz év.. /
Az emberek kénytelenek befelé figyelni. Kénytelenek felébredni. Okkal hallgattam idáig, és most sem osztom meg az infók nagy részét, mert "pánikot keltek", "sötét oldalt szolgálom" és a többi ítélkező duális baromság. Az istenek azonban mindezt előre megmondták, és most végrehajtják. MI vagyunk hozzá az eszközök az istenek kezében. A test, a lélek és a tudat. A felemelkedett fénytestvérek.
A 144 EZER SZAKRÁLIS ATLANTISZI VEZETŐ PÁROS, AZAZ 288.000 EMBER, ÉS A HÁROMILLIÁRD, akit Anubis átenged a kapun. Nem vagyok hajlandó itt arra választ adni, hogy mi lesz a azokkal, akiket nem enged át. Azok a klónok, a ragadozók, a hüllők, szürkék, draconidák, melyek az emberekben túlsúlyba kerültek az ego folytonos táplálása miatt, és azért, mert a Jézus által felkínált számtalan megváltó kapu egyikével sem éltek.

Van egy pszichológiailag is meghatározott skála, amelyben a hatvan százalék feletti személyiségzavarral bírók veszélyesnek számítanak. Azaz a skálán túllövik a célt.
- LABILIS, BIPOLÁRIS VESZÉLYES SZEMÉLYISÉGEK /reptilek/
- PARANOIDOK /szürkék/
- NÁRCISZTIKUSOK /ragadozó faj/
- SZOCIOPATÁK / draconidák/

A személyiségtípusok mellé írt földönkívüli energiák bennünk fészkelnek és keverednek is egymással a globális DNS módosítás miatt. E négyesfogat KIS MÉRTÉKBEN benned is ott van, de amikor emelkedsz, fejlődsz, tisztulsz, akkor ezeket magadban elpusztítod. A "démonaidat". Mindenkiben van egy kis hüllő, egy kis ragadozó, egy kis szürke, egy kis draconida. /az egyik szeren ezeket az intergalaktikus DNS módosításból kreált fajokat kiebrudaltuk az emberiség DNS szerkezetéből azzal, hogy megszüntettük a forrásukat./

Az emberek RÁ VANNAK KÉNYSZERÍTVE az ébredésre.
Lesz egy pont, amikor a világ összes magorát /nem csak magyarok/ fel fogják ébreszteni. Egyszerre.
A hárommilliárdot.
A 144 ezer párost folyamatosan képzik az istenek arra, hogy készek legyenek a feladatra. Kormányozni az Új Világot. A Terra Novát. A valódi Novus Ordo Seclorumot. Azt, ami az Eredeti Illuminati mentén elhozza a Földnek a sokadik megváltást. Mert ez egy ciklus. Zuhanó és emelkedő ciklus.
Most emelkedő ciklusban vagyunk.
Évmilliárdok telnek el egy-egy ciklus között.
Az Illuminati azt jelenti, Felvilágosodás.
Ősibb, mint maga a Föld, a Teremtő Forrásból jön, és minden bukott korban az emberiség ellopta az égi ILLUMINATI ENERGIÁIT, hogy a hatalmat magához ragadja. Ezt hívjuk manapság rejtett kéznek.
Az Eredeti Illuminati már újra él.
Az ILLUMINATOROK MI VAGYUNK. A Fényhozót is így emlegetik: az Illuminator. A felvilágosító.
A szakrális vezetők, akik átlátnak a mátrixon.

A világ megtisztul.
A szeretet fonalát kövesd Ariadné kezében.
A Labirintus már kivetett magából.
Lásd meg szeretetet magadban, és másban is.
Ne kövesd többé a hamis idő jeleit, mert azok a jelek sosem léteztek, csupán azért voltak ott, hogy azokon végigmenve meg tudd különböztetni az illúziót a valóságtól akkor, amikor a Labirintusból kijőve látod a VALÓSÁGOT. A VILÁGOT. ÚGY, AHOGYAN VALÓJÁBAN KINÉZ .

Új Atlantisz már itt van, és átveszi a mátrix helyét.

Áldás
Eszter

 

Szólj hozzá