2020. máj 21.

A FEKETE SÁRKÁNYOD

írta: Eszter 777
A FEKETE SÁRKÁNYOD

 

A Fekete Sárkányod

A Fekete Sárkányod a te belső erőd, mely a benned lévő, a dualitásból az egységbe átívelő lélekfejlődésből alakul ki, a jin-jang teremtő egyensúlyból. Amikor a Fekete Sárkányod megjelenik, az egy olyan belső kivetülésed, mely azért véd meg minden kívülről jövő negatív energetikai hatástól, mert már nem akarod mindenáron kivédeni a támadásokat, hanem végre elmúlt a félelmed tőlük, megértetted, hogy odafenn, a Teremtőben MINDEN EGY, így azok, amik és akik támadnak, szintén EGYEK veled, mindannyian a forrásból jövünk.
Amikor az egység kialakul benned, akkor már nem terhel az önzés, a harag, a félelem, a fájdalom és az ego, a belülről is kialakult, lemásolt mátrixod szűnőben van, ezért nincs résed a pajzson, sőt, pajzsod sincs, mert nincsen rá szükséged.
A Fekete Sárkányod minden bejövő energiát az utolsó cseppig transzformál benned, ezért ha támadnak, csak tolják  Mert ami érkezik, az mind áldássá és belső erővé alakul át - TRANSZFORMÁLVA. A transzformálás olyan, mint az alkímia, vegyíted a dolgokat magadban és nem a zéró pont alatti negatív érzéstartományban vagy, élsz és gondolkodsz, hanem minden negatívat pozitívvá alakítasz át, azaz túlnőttél a saját démonaidon, akik így erővé alakultak benned.
A Fényhozó szavai alapján: "Amikor mindenáron hárítani akarod a negatív energiát, az olyan, mintha egy fekete folyó elé egy gátat raknál. Minél tovább építed a gátat, a fekete folyó a másik oldalon annál nagyobbra duzzad. Majd amikor már nagyon elfáradtál, és a fekete folyó csak gyűlik, gyűlik, benne tengernyi feléd irányuló tanítással, elég egy apró pöcc, és átszakad a gát. Egy apró negatív esemény.. és máris beömlik mindaz, amit eddig elkerülni akartál. Ne feledd, egység van. Ami érkezik hozzád, azzal dolgod van. Ha nem akarod többé hárítani, hanem engeded, hogy megtaláljon és mivel MAG-A-BIZTOS vagy, nem terhel se félelem, se feldolgozatlan dolgok, már tudod, hogy nem tud neked ártani. Mert EGY veled, és mert habár sötét, te fénnyé alakítod. "

A Fekete Sárkány Szer csodálatos egységbe és harmóniába vezérelt minket, olyan megnyugvásba, melyben végre lazíthatunk egy kicsit. Nyugalomban vagyunk, megszűntünk aggódni, tudjuk, hogy a Fekete Sárkány nem csak a negatív energiákat transzformálja erővé, hanem a valóságunkban a terünket és az időnket is segít a magunk javára formálni. Hatalmas erőt kaptunk.
A szertartás hanganyagáti itt kérheted: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Áldás
E

Szólj hozzá