2020. máj 21.

A MEGLEPETÉS MÁRA :)

írta: Eszter 777
A MEGLEPETÉS MÁRA :)

A meglepetés mára 
A szép szavak nem igazak, az igaz szavak nem szépek.

Egység van. Ez azt jelenti hogy EGYség van, nem azt hogy KÉTség van. A spirituális világ most azt gondolja, hogy húhha győztünk, WIN. Mert a koronás pánikrohamos biofegyver-gazdaságlenyomó-háttérhatalmi rejtett kéz gyártmány ellenére is mekkora királyok vagyunk, mert nekik most bevégeztetett, mert lepusztul a gazdasági-politikai-pénzügyi hatalmuk.

Akkor jön a meglepi 1.
Először is. Nem gondoljátok, hogy ők ezt nem tudták előre. Ugyan már. Amik meg őket irányítják, azok ezerszer magasabb intelligenciával rendelkeznek, mint a mi csökevényes emberi agyunk. /amik őket irányítják, azokat is ugyanaz a ősforrás teremtette, ami minket, nevezetesen az ANA, vagy Astana.
Szóval konkrétan megvan a tervük arra, amiről pontosan tudták, hogy be fog következni, a gazdasági összeomlás. Ahogyan a szocializmus, meg a feudalizmus, meg az összes izmus összeomlott, nyilvánvaló volt, hogy a kapitalizmus is össze fog, és jön egy új izmus. Még rá is írták a dollárra.
NOVUS ORDO SECLORUM.
Új Világrend.
Namármost. Én is sokáig fikáztam őket, hogy mégis mit képzelnek, uralják az emberiséget, megatöbbi. Míg nem láttam át a mindent látó szemen. Igen. Uralják, naná, URALJÁK AZT, AKIT LEHET, AKI HAGYJA. MOST MÁR ÁLARCOKAT IS HORDANAK AZ EMBEREK, HOGY MÉG LÁTVÁNYOSABB LEGYEN. Maszkosok és nem maszkosok.
Álarcokat le 
Pontosan felkészültek és már bevezették azt a rendszert, ami hamarosan újabb izmusként átveszi a régi, szükségképpen bukó izmus helyét. Capisco?
Ne higgyétek, hogy ők nem tudják, hogy mit csinálnak. Naná, hogy tudják és meg is teszik. Leuralják és rabszolgásítják azokat, akiket lehet, Asthar Sheran szerint 6 milliárd emberkét.
A többit nem tudják, és nem is fogják, sőt nem is akarják, mivel ők is tisztában vannak ám az egyensúllyal, meg azzal is, hogy a dualitás az egy téveszme, és egy illúzió, már hogyne tudnák, amikor ők kreálták.
Nekik is jut, nekünk is jut. Nekik jut egy rabszolgatársadalom, akik kellőképpen meg lesznek ahhoz félemlítve, hogy innentől egyetlen fia hang ne legyen, mindenki egymástól három méter távolságra, mély csendben, maszkokban mászkál majd az utcákon. Hang nélkül. Éljen Sztálin.
Nekünk jut hárommilliárd ember, akiket át kell vezetni az Élet kapuján, szóval nem értek rá arra, hogy magatokat sajnáljátok és a párkapcsolati cirkuszon bíbelődjetek. Tessék beállni a küldetés kapujába, és másokra is gondolni most, magatok helyett.
A maszkokat meg vegyétek le, mert nehezíti a koronacsakra és a harmadik szem energiaáramlását is.

A meglepetés 2.
Ráírtak ők mást is arra a dollára, a háttérhatalmi piramis, szemecske mellé, ami ugye mindent lát.
IN GOD WE TRUST.
Istenben az igazságunk. Pontos fordításban.
Melyikben? Ők is tudják, hogy a hamis isten az hamis isten, azért vezették be, sokszor, a Föld összes bukott korában a Földön az emberiség tudatába a hamis istent, nevezzük akárhogy. Neveztük már Istennek, Allahnak, PÉNZNEK, sokmindennek. Kell a népnek valami, amiben hisznek, és legyen egységes. Olyan ez, mintha megdumálnánk, te meg én, hogy egy adott csoportnak ugyanazt hazudjuk szóról-szóra. Akkor nem lesz gáz.
Namármost.
Tudták azt is, hogy a katolikus egyház lévén démoni alkura alapozták, az első pápát Achremmon/főmufti a démonoknál/ behívásával avatták fel, és azóta is minden pápát így iktatnak be a konklávén, azért van zárva minden ajtó olyankor.. tehát tudták, hogy a katolicizmus meg fog bukni, hiszen ha valamit démoni energiára alapoznak /a démonok is a Terv részei, csak mondom, hogy kirakósozzatok/, akkor nyilvánvalóan el fog mocskosodni, mert a démonok már csak ilyenek. Ha van éteri tisztaságú angyalka, lennie kell mocskos démonnak is, mert ha nem lenne, megborulna a Világegyetem. A katolicizmus évi sok ezer gyermekáldozattal a katakombákban is megsemmisült, és nem sok van neki hátra. /ezért a tankok Olaszországban, hogy semmilyen módon ne akarjanak az olaszok látni semmit/.
Ha már tudták, hogy meg fog bukni, nyilván új vallást fognak bevezetni. A neve: FÉLELEM ÉS MEGVÁLTÁS. Ha eléggé félsz mert megfélemlítettünk, majd MI MEGVÁLTÁST adunk neked azzal, hogy ha jól viselkedsz és mindent úgy csinálsz, ahogy mondjuk neked, akkor kapsz jutalomfalatot, azaz megemeljük a technikai vívmányokat még jobban, és még nagyobb kényelmet biztosítunk, de csak akkor, ha a kriptavalutával és a többivel egyetértesz, aláírsz mindent, bechippelünk és jó lesz neked, valamint az 5G-t is beengeded az agyadba, hogy tuti semmilyen akaratod ne legyen velünk szemben.

Emellé tedd a mi hitünket. Itt fényes berkekben. A földi akaratot a rejtett kéz se kultiválja, de mi sem, csak mi más okból nem szeretjük, mégpedig azért nem mert a fent megírt szabad akarat mentén lehozott egység és terv az jobbat tenne a Földnek, mint az állandó földi ego és akarat, hiszen ha nem így van, akkor kétségben maradunk.

A meglepetés 3.
Az isteni terv része a rejtett kéz is, még a korona is, és a háttérhatalom teljes egészében úgyszintén. Egy nagy közös terv része minden, és a terv neve EGYSÉG. Tökmindegy, hogy ki mit hisz, hogy akar, ugyanazt akarjuk valójában, egységet.
A földi fénymagok munkája TÖKÉLETESEN EGYEZIK A HÁTTÉRHATALOM MUNKÁJÁVAL, CSAK AZ EGYIK FIZIKAI A MÁSIK ASZTRÁLIS MELÓ.
Élhető Földanya részünkről, élhető városok, élhető bolygó. Nem egymást ételért, vízért és levegőért taposó tízmilliárd ember, amiből már alapból elég régóta úgy ötmilliárd évszázadok óta éhezik.
Uralható bolygó és emberiség részükről, amiben átlátható a létszám, úgymond.. és irányítható.
Ezáltal nekik élhető. Nekünk az irányításuk nem élhető, ezért mi nem veszünk részt az ő melójukban, mert nekünk más a dolgunk.

A meglepetés 4.
Az, hogy ők ezt megteszik, az azért van, mert megtehetik. Ha te irányítható vagy, lelked rajta. Akkor a ő Új Világrendjük része vagy, és akkor az jó neked, mert elhiszed, hogy legyőzted őket, ugyanis ELHITETIK VELED.
Senki nem győz le senkit.
Ez nem lóverseny. Ez Egység. MIND.EGY.
Tökmindegy, hogy ki mit hisz, minden egy irányba halad, a Forrásba. Nem gondoljátok hogy a cabal, aminek 99 fokos felavatása van, és eléggé kemény menet, annak tagjai annyira hülyék lennének, hogy ezeket ne tudnák, sőt még ennél sokkal többet is.
Amikor a szereken visszaállítottuk az ősi Eredet Égi Illuminatit, amit ők eloroztak /csúnyák, ugye, hogy ezt megtették, ejj.. meg kellett, hogy tegyék, mert a nagy egységes terv része, és MINDEN EGYES EMBERNEK PRÓBA EZEN A FÖLDÖN, VAJON URALHATÓ E VAGY SEM/, akkor betekintést nyertünk az ő világukba is.
Ha tetszik fénytestvérek, ha nem, minden egy irányba halad, fej fej mellett, a háttérhatalom és a rejtett kéz, a szabadkőművesek és a fénymunkások is. A démonok is. Meg az istenek is. Meg a fekete mágusok is. Mindenki. Mert ez így van jól.

A meglepetés 5.
Az, hogy te mit teszel, az rajtad múlik. Még három lovas visszavan a négyből idén, a Végítélet évében, szóval ne sétálj bele a fényoldali csillámpóni csapdába, hogy csak fény van. Sőt benned kifejezetten csakis az van, mert hát te fénymunkás vagy.
Fény és sötétség is van benned, és már mondtam: a sötét oldal önmagában semleges, sőt a világ bölcsője, a teremtés kezdete, a setét anya, vagy satana, más néven ASTANA, HÁT BELŐLE SZÁRMAZOL TE IS. Kezdetben vala a sötétség, persze hogy így volt, miért mit hittél, hogy a semmiből teremtődött a Világegytem, csak úgy, szimplán kémiai-fizikai folyamatokkal, totál véletlenül ekkora pontossággal, amit az egyetemes nyelv, a matematika annyira tökéletesen kifejez?
Benned is van sötétség, és még mielőtt azt hinnéd, hogy majd jól kiirtod magadból, elmondom neked, hogy a sötétséget az emberek teszik gonosszá, lévén az ősi teremtő erőről beszélünk, az anyáról. Mindennek a teremtő anyjáról, és a teremtő erejét az emberek használják arra, amiért a Földanyán lévő emberiség éppen jogos leckét kap több oldalról is, és meg is érdemeljük. A rejtett kéztől, a háttérhatalomtól a sötét oldaltól, az inhumánus fajoktól és EGYMÁSTÓL IS. Nem kiirtani kell a sötétet magadban, hanem mint mindent belül és kívül, elfogadni kell, és még valami. TUDOD, AZ A JINJANG ÁBRA nem véletlenül néz úgy ki. Feled fény, feled sötét.
Ha fejre állsz, is pontosan így lesz 

Szóval lássatok át a mátrixon.
Ideje bevenni a piros bogyót annak, aki még nem tette meg eddig.

Áldás
E

Ui: nem szeretném ezt az írásomat is ellopva látni mások oldalán a nevem megjelölése nélkül, az írásaim csakis az egedélyemmel terjeszthetőek.

Szólj hozzá