2020. máj 21.

A SETÉT

írta: Eszter 777
A SETÉT

A SETÉT

Elsőként: az asztrálsík NEM TÁMAD. Sose tette. Nem tud támadni, csak ha olyan erővel ruházod fel, hogy támadjon téged, azaz azt a gondolatsort bocsátod ki neki folyamatosan, hogy támad.. valójában nem az asztrálsík támad, sem az asztrál teremtett entitásai... ők mind EGYEK VELED, a legrondább inhumánus chimera szörnytől a démonokon át a leghatalmasabb, leggyönyörűbb istenségig mind EGYEK VELED. Nem támadnak, mert OKUK SINCS RÁ, nincsen egójuk, nincsen céljuk vele, hogy támadjnak. Sokkal inkább KIKÉPEZNEK téged arra, hogy az embereket átvezesd az Egységbe, mely a Föld bolygó egyetlenegy túlélési esélye a kétség helyett.
Amikor egy entitást - nem tudatosan, sőt, tudatlanságból - azzal ruházol fel, hogy támadjon, azzal hatalmat adsz neki.. de igazából NEM NEKI, hanem annak az embernek, vagy azoknak az embereknek, esetleg csoportoknak - AKÁR AZ ÉGI ILLUMINATI ÁRULÓINAK, A FÖLDI HÁTTÉRHATALOMNAK, A REJTETT KÉZNEK - adsz hatalmat, FELHATALMAZÁST arra, hogy támadjon, mérgezzen, kicsináljon, rabszolgásítson téged... és mivel ELHISZED, HOGY TÁMADHATÓ VAGY, HOGY NINCS ERŐD VÉDENI MAGADAT, HOGY GYENGE VAGY.. így támadnak. Keményen. Mert ez a dolguk. Még a földi háttérhatalomnak is az a dolga, hogy támadjon, mérgezzen, arasson, kicsináljon, hogy az emberiségből kiválasztódjon az a hárommilliárd, akik átlátnak ezen, és felül tudnak emelkedni rajta.
Tiltakozhatsz, hogy hát ez nem így van... én nem gondolok arra, hogy támadnak.. nem. Valóban nem gondolsz rá, hanem jó mélyen beléd van ültetve ez a séma, ÚGY HÍJVUK, STILSZERŰEN, AZ ÉRZŐPROGRAMOK vannak beléd ültetve, hogy te támadásnak lásd az egész világot, rossznak, sötét helynek..az emberiséget gyűlöld, a háttérhatalmat is, és TILTAKOZZ, HARCOLJ.. KEMÉNYEN MEGMONDÓ EMBER LEGYÉL AKÁR, AKI MINDEN MEGNYILVÁNULÁSÁVAL A TÁMADÁST ERŐSÍTI, hiszen a harc harcot szül..

Másodszor: az asztrálsíkon az emberek ÉRZÉSEI, melyeket fertőzik az ÉrzőProgamok /a mi mátrixunk JOHN SMITHEI, akik LEMÁSOLJÁK EGYMÁST ÉS MEGSOKSZORSÍTJÁK, bizony nem hülyeség az a Mátrix Trilógia, kötelezővé tenném az ébredőknek/, ezátlal lehúzzák őket a negatív érzéstartományba, keverednek az entitásokkal, akik EGYEK velünk, tehát bármely entitás az asztrálon ÁTVEHETI A TE ÉRZÉSEIDET, és te úgy látod őt, hogy támad.. vagy éppen úgy, hogy veszélyes. Vagy éppen úgy, hogy védelmez. OLYAN HATALOMMAL RUHÁZOD FEL, AMILYEN ÉRZÉSEID ÉS GONDOLATAID VANNAK FELÉ.. Tehát ő teszi, amit te érzel és gondolsz.. Lucifert is láttam már térdre borulva megköszönni az emberiségnek, hogy újra bíznak benne, Mihályt is láttam már dühösen PUSZTÍTANI, Mária Magdolnát is láttam már odacsapni egy tűzviharral oda, ahol túl sok a fertőzött érzőprogram.. Tehát SEMMI NEM TÁMAD. TE ADSZ HATALMAT MINDENNEK FENT ÉS LENT..

Harmadszor: a mentálsíkon a helyzet ugyanez. Az entisátok OTT IS EGYEK VELED, ÉS AMIT GONDOLSZ, AZ FOG TÖRTÉNNI. Ha jót gondolsz, jó fog történni, ha rosszat, rossz fog történni.. Az emberek gondolatai összefonódva, mint az indaerdő, teremtik a jót és a rosszat ezen a bolygón.. és amikor te a háttérhatalomról felfedezed, hogy mit tesznek velünk, akkor először természetes a sokk.. évekig tartózkodtam a sokkban, amikor erre rájöttem.. és sok idő kellett, mire kijutottunk a sötét indaerdőből a csapatommal, és AZ ELFOGADÁS ÚTJÁRA LÉPTÜNK, azaz elfogadtuk a tényt, hogy uralnak minket, és elfogadtuk a sötét és fény oldalt, az inhumánus oldat egyaránt, majd ráléptünk az EGYSÉG ÚTJÁRA.

Negyedszer: Az Egység Útjának a lényege az, hogy mindent elfogadsz, mert mindennek helye van a Világegyetemben. A rejtett kéznek is, amely kivonul a TERRA NOVA LÉTSÍKRÓL, A FELEMELKEDETT ÉRTELEM ÉS FELEMELKEDETT ÉRZELEM LÉTSÍKOKRÓL, de soha nem fog kivonulni a TŰR.ELEM ÉS GYÖTR.ELEM LÉTSÍKOKRÓL, mégpedig azért nem, mert akár félelemmel, akár gyűlölettel, kétséggel, bármivel, de HATALMAT ADNAK NEKIK..! Nekik ott a terepük, elvégre egyensúly van. Olyan nincs, hogy ők eltűnnek, elpusztulnak, mert a Teremtő az Egyensúly fenntartása miatt adott nekik eszközöket. Ehhez mélyebb megértés kell, hogy ezt elfogadd, és mindenekelőtt BELSŐ MEGNYUGVÁS, ÉS SZILÁRD HIT ARRA NÉZVE, HOGY AMIT TE HISZEL, AZ LESZ KÖRÜLÖTTED..

Ötödször: A Setét Ana azaz Astana mindennek a teremtő ősanyja, jelenleg ő tartózkodik bennem, mert befogadtam és arra kért, közvetítsem a világnak az igazat.. az egyetlen egyetemes igazság AZ EGYSÉG. Nincs más. Minden, ami ezen kívül van, csupán illúzió.. nincsen jó és rossz ember, csupán tudatos és nem tudatos, úton lévő és útkereső, nincsen sötét és fény, csupán egység van, nincs igaz vagy hamis, csupán MIND.EGY van, hiszen, hogy Anubist idézzem:

"MINDEN ÚT AZ EGYSÉGHEZ VEZET. MINDEGY, HONNAN INDULTÁL ÉS MIT GONDOLSZ, MIT HISZEL MOST, HOGY HOVÁ TARTASZ, VAGY MILYEN VAGY, FÉNY VAGY SETÉT VAGY. VALÓJÁBAN MINDEGY MIT CSINÁLSZ, MIT ÉRZEL VAGY MIT GONDOLSZ, FELESLEGES KAPÁLÓZÁS CSUPÁN MEGKÜLÖNBÖZTETNI, ÍTÉLKEZNI, KORLÁTOKAT ÁLLÍTANI. OLYAN MIND.EGY."

Ébredjetek az Egységre, mert nincs más út. Az egész Föld egy SZÖVETSÉG.
A VALÓDI FELVILÁGOSODÁST AZ EREDETI ÉGI ILLUMINATI HOZZA VISSZA A FÖLDRE A KEREKASZTALON KERESZTÜL, AMELYNEK SEMMI KÖZE A FÖLDI ÁRULÓIHOZ. A kép szándékos, és nem sokkoló, hanem a lényeg. Oda és vissza, minden irányból EGY. MIND.EGY.
Az égi ősi Illuminatit a 13 főistenség páros alapította. Mi pedig átadjuk az ő szavaikat és erejüket Nektek.

 

Áldás

 

Eszter

 

 

Szólj hozzá