2020. máj 21.

NŐK ÉS FÉRFIAK

írta: Eszter 777
NŐK ÉS FÉRFIAK

Nők és férfiak

A fénymagok döntően a Nőkkel foglalkoznak.. Sajnos. Ősanya, Boldogasszony, Aranyasszony, Sámánasszony, atlantiszi papnők, egyiptomi papnők emelése. Női körök, nők gyógyítása, nők emelése.
Mi lesz a férfiakkal?
Mi foglalkozunk velük. Évek óta. Tisztítjuk az Eredendő Jangot Osirison keresztül.
Azt mondják a fénymagok, Atlantiszban és korábban is a férfi szakrális energia, az eredendő jang meg lett fertőzve. Meg lett, igen. Mert ez a Teremtő tervének része volt, hogy újra és újra egyesítse a jin és jang energiát. Nem a Férfit és Nőt, két porhüvelyt a Földön. Nem. A Jint és a Jangot. A jin és jang egyensúlya nem csak férfi és nő ugyanis, hanem mint tudjátok is, fény és sötétség egyensúlya és EGYSÉGE.
Hogy miért kell újra és újra egyesíteni a jint és a jangot? A fényt és a sötétet? Mert feszültséggel lehet teremtni, azt a bizonyos fekvő nyolcast, amely spirálisan pörög felfelé és lefelé, a feszültség hajtja, ez a végtelen egység hozza létre magát téridőt, és az életet.
A nők is meg lettek fertőzve. A nők is mások lettek, nem csak a férfiak, itt a Földön. Mássá váltak, mint amire alkották őket. Éppen azért, mert a Földön a nőkben és a férfiakban nincs meg jin és jang, fény és sötétség egysége.
Vagy csak jónak hiszik magukat, vagy csak rossznak. Mondhatják maguknak, hogy a szürkének ötven árnyalata van és semmi sem fekete vagy fehér.. de a szürke ötven árnyalatát meg is kell tudni élni...
Mindent. Jót, kevésbé jót, kicsit jót, kicsit rosszat, kevésbé rosszat, nagyon rosszat is. Mindent, hogy különbséget tégy első körben, azután eggyéolvaszd magadban. Mert ez a Terv.
Egység.
A nők nagy része a Földön ugyanúgy nincs magával tisztában, és nem valódi érzések, valódi vágyak hajtják, mint a férfiakat. Érdekek hajtják, színjátékot játszanak, manipulálnak, hazudnak, lavíroznak, önzőek és ugyanúgy megcsalják a párjukat, mint fordítva. Mindezek mélységes mély fátylak mögé rejtve, a férfiakra kiabált dolgokkal vannak eltakarva. Ahogy a Földön a jóban, úgy a rosszban is egyensúly van, még ha ezt mindegyikőtök másként is látja. Amennyi hamis férfi van, annyi hamis nő van. A Végítélet évében ugyanannyi férfi és ugyannyi nő fog tudni megtisztulni és felemelkedni, és ugyannyi marad alul a Gyötrelem és Türelem létsíkokon, a süllyedő világban, és mint egy libikóka, a Terra Nova, a Felemelő Értelem és Érzelem létsíkokon pedig ugyanannyi nő és férfi fog felemelkedni. A libikóka végül helyrebillen, mert a Teremtés már csak így működik. Egyensúly. Bármi is látszik kívülről.
Ahogyan a férfi és nő lélekben egyensúlyi állapot következik majd be, akkor is, ha nem tudnak önmagukon felemlekedni, egy stabil állapotot vesznek majd fel, , úgy a Földön is ez történik. Mást láttok. Káoszt láttok. A káosz azonban csak eltakarja a rendet.
Az épülő rendet.
Az épülő rend része a Végítélet, azaz a FÖLDI INKARNÁCIÓS CIKLUS VÉGSŐ LEZÁRÁSA, 27.000 év. Ez a 27.000 év karmástul, mindenestül a hamis idő lejártával, 2022.12.31-én örökre megsemmisül.
A Végítélet évében azért van elszámoltatás, visszaáramoltatás, leszámolás, a mátrix omlása, a hamisság eltűnése, a tömeges ébredés a négy lovassal, mert erős előkészítése a végleges földi ciklus lezárásának. Új ciklus veszi majd kezdetét 2022 végén, azok számára, akik vállalták A FÖLDI TESTBEN HALÁL NÉLKÜLI ÚJJÁSZÜLETÉST. Tehát úgy lépünk át egy új inkarnációs ciklusba a Földön, hogy nem megyünk át új testbe. Akik ezt nem vállalták, azok kimennek a négy Kapun és máshol fognak újjászületni. Kivéve, ha a Gyötrelem Kapun mennek ki, mert akkor nem..
Nem ők döntik el, melyik kapun távoznak. Már el van döntve.
Ez is az egyensúly része, mint ahogyan az is, ami most történik a Földön.

Nagyon sok inkarnációs utaztatást csinálok, amellyel feloldom a kötődést a hamis időbe, és sok oldást, mellyel felszabadítom az embereket a régi, hamis minták alól, hogy be tudjanak lépni az újba.

időpontfoglalás: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás
E

Szólj hozzá