2020. máj 21.

ÚJ RENESZÁNSZ

írta: Eszter 777
ÚJ RENESZÁNSZ

Új Reneszánsz
Új Felvilágosodás

A középkort a nagy pestisjárvány zárta le, mely drasztikusan csökkentette a népességet, és megtanította az emberiséget számtalan dologra, többek között a higiéniára, arra, hogy megváltoztassák a szokásaikat, kitágítsák az elméjüket, másképp lássák a világot. A reneszánsz az ókor értékeinek újrafelfedezésével kezdődött, és ezt a megújuló, a vaskalaposságot eldobó művészetben is tükrözték, de még az öltözködésben is. Az érzés- és gondolatvilág az, ami minket érdekel, és amit áthozunk a 21. századba.
Az önmagára, az energiaáramlásra, a képességeire, a küldetésére megvilágosodó mostani emberiség ÚJ RENESZÁNSZÁT ÉLI. A reneszánsz szó jelentése: /tudom, hogy tudjátok, de töriórát tartok ))/ újjászületés.
A reneszánsz olyan értéket tett le a világba, melyet nem lehetett azóta sem felülüberelni. A mediciek finanszírozták a pestisjárványból magához térő Itália románcát a művészekkel és az építészeti remekekkel, annyi de annyi csodás kincset, gyönyörű érzelmi és gondolati, filozófiai, irodalmi alapot köszönhetünk a reneszánsznak, hogy nem csoda, hogy azóta könyvek hadát írták tele róla, a szépművészeti múzeumokat telepakolták a remek alkotásokkal, és az emberiség szabadságát hirdeti mindenki számára, ha meghallja azt a szót: reneszánsz.
Itt még élt a bigott vallásosság, és sok volt a szabály, a tiltás, a nők még eléggé el voltak nyomva, de már itt volt az újkor fénye. A reneszánsz korát a 12. századtól a 16. századig határozzák meg, és Itáliából indult, de Európa sok részére csak késve érkezett.
AZ EMBERISÉG MOST AZ ISTENEK RENESZÁNSZÁT IS ÉLI. AZ ŐSI ISTENEK, AKIK VALAHA SEGÍTŐ KEZET NYÚJTOTTAK, A FÖLD ÖSSZES APOKALIPTIKUS KORSZAKÁBAN, MOST ÚJRA ITT VANNAK.
Az Emberiség Reneszánsza - mely akkor, ezelőtt ötszáz évvel a sötét középkort örökre eltörölte, és az emberiség a boldogságra ébredt, tudván tudva, A VASKOR MÉG TARTOTT UGYAN, DE VALAMI ELINDULT. Ez a valami most ért be, mintha learatnánk eleink elvetett magvaiból kiserdült életfáink gyümölcseit és ez is történik.. ahogyan majd gyermekeink és azok gyermeki a mi magvainkból kiteljesedő gyümölcsöket fogják megkapni.
Ez már az Aranykor. Beérkeztünk, és 2021 a Világegység éve.
Ez a kor már az Új Reneszánsz, az Új Felvilágosodás kora.
Újra felnyílik az emberi tudat a teljes valóságra.
Ez a mostani koronás helyzet is ezt segíti elő, egy lépcsőfok csupán a teljes valóságig, ahol az emberiség szeme elől az összes fátylat elhúzzák, és felfedik
AZ IGAZAT
Legyetek ennek tudatában.

Áldás
E

 

Szólj hozzá