2020. jún 24.

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA, AZ EDDIG MÁR MEGTARTOTT SZERTARTÁSOK

írta: Eszter 777
ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA, AZ EDDIG MÁR MEGTARTOTT SZERTARTÁSOK

HANGANYAG KÉRHETŐ TŐLEM ITT: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Az eddig megtartott szertartások, sorrendben:

 

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA

NYITÁNY

FIZIKAI SÍK TEREMTŐK

ILLUMINATOROK

Új szertartássorozatot indítunk el, a Terra Nova 5D fizikai sík megteremtésének jegyében.
A szertartást az Illuminatorok vezetik /felvilágosítók/, az Ősi Égi Illuninati Lovagrend tagjai, /az ősi Illuminati nem a Földön szerveződött, a földi háttérhatalom árulta el és vette magához a hatalmukat mindaddig, amíg meg nem alakítottuk az Eredeti Illuminatit, azaz A KEREKASZTALT./
Hétről hétre felavatások, teremtő gyakorlatok, oldások, felszabadítások, gyógyítások és persze a TERRA NOVA láthatóvá tétele a fizikai síkon, azaz a legmagasabb rezgéső téridősík LÁTHATÓVÁ tétele.. A istenek is jelen lesznek a szereken, és többünkön át fognak megszólalni. Újabb ábrák is jönnek :)
A szertartássorozat első felvonásában a Szíriusz-Orion-Plejádok Fényrendszer 44 kapuján át nyitjuk meg FIZIKAILAG IS LÁTHATÓAN az Új Felvilágosodás korát.

https://www.facebook.com/events/1310520099154088/

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA 2. RÉSZ
FIZIKAI SÍK TEREMTŐK
SZERETET.EGYSÉG KAPUJA A FIZIKAI SÍKON
Tóth Zsuzsanna Ilona a Szeretet.Egység Kapujának apostola, 9-es Illuminator és felavatott Kerekasztal Szeretet Lovag, összekötő Érz.Elem Híd a Plejádok és a Terra Nova, az Ősanya és az emberiség között, és jómagam vezetésével.


A Terra Nova ÚJ ATLANTISZ FIZIKAI SÍKJA megteremtésének első állomása a múlt hét pénteki, /04.24./, Új Felvilágosodás Kora Nyitány Szer volt, ahol az Eredet Kaput képviseltem és összekapcsoltuk a csapattal a földi fényrendszert az égivel, a Szíriusz-Orion-Plejádok Fényrendszer 22 kapujával, és az égi fényrendszert körülvevő 44 kapuval. Csodálatos, három és fél órás szer volt, rengeteg információval a Tiltott Tudásról, az emberiség túlélésének kulcsáról.
A második részben Zsuzsa gyönyörű, sámánisztikus szert fog tartani az Ősanya közreműködésével, én pedig hozzáteszem, amit nekem diktálnak az istenek. Folyamatosan emeljük és erősítjük a Terra Nova létsíkot, a Felemelkedett Értelem és Felemelkedett Érzelem létsíkokat, mely hármon a Szentháromság honol. A Felvilágosodás, az Újjászületés és az Eredendő Fény.
Zsuzsa a női energiákat és a jinjang, valamint kundalini ősi egységet is megtámogatja majd, és átvezet minket a Szeretetre Felvilágosodásba. Azaz a valódi belső béke birodalmába, ahol Férfi és Nő, Jin és Jang, Fény és Setét, Lent és Fent, emberek és istenek mind egyek, és ÚJ SZÖVETSÉGRE LÉP AZ EMBERISÉG AZ ISTENEKKEL.
Tartsatok velünk Fénytestvérek, lépjetek be az Ősi Szövetségbe.

 

https://www.facebook.com/events/3166573550042422/

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA
IGAZSÁG KAPUJA
ISTEN HÍD

Szigethi Ági és jómagam vezetésével folytatjuk az Új Felvilágosodás Kora FIZIKAI SÍK TEREMTŐK ÚJ ATLANTISZÉRT képzés és szertartás sorozatot, holnap, kettő órai kezdettel, csakis online, egyelőre, amíg a korlátozás tart.
Szigethi Ági felavatott Kerekasztal lovag, a Híd képviselője emberek és istenek között, valamint a földi fényrendszerben az Igazság kapujának felesketett apostola. Óriási tudása van már most is, remek előadó és jól átlátja a dolgokat, jól összerakja a kirakóst, a legerősebb képessége talán éppen ez: átlátni, amit más nem lát át, és átadni, amit más nem tud, mert Ági Mihály Arkangyalt képviseli a Földön, az ő földi helytartója és közvetítője.
Az EGYETEMES IGAZSÁGOT hozza le, FELÉBRESZTVÉN AZ EMBERISÉGET ÉS LERÁNTVA RÓLUK AZ ÉVSZÁZEZREDES MÁGIKUS FÁTYLAT, mellyel elfedték az emberek előtt, VALÓJÁBAN KIK IS VAGYUNK.
Én beszállok a szerbe, és a képzésbe a MAG.Y.AR NAPTÁRRAL, AMI A TÉRIDŐ KEZÜNKBE VÉTELÉRŐL SZÓL.
AZAZ TE IRÁNYÍTOD A FÖLDET AZ ISTENEKKEL EGYÜTT, TE, ÉN, MI.
Nem a földi áruló háttér hatalalom, a rejtett kéz.
AZ ŐSI EREDETI ILLUMINATIT KÉPVISELJÜK, a Kerekasztal Lovagjaiként, aminek semmi köze a földi háttér hatalomhoz, csupán annyiban, hogy ELLOPTÁK A TILTOTT TUDÁST TŐLÜNK, és tönkre tették a világot, az emberiség pedig ÉPPEN MOST VAN A LEGKEMÉNYEBB RABSZOLGÁSÍTÁS ALATT.
Szóval JÓL FOG JÖNNI AZ IGAZSÁG...

 

https://www.facebook.com/events/1031331743927194/

Új Felvilágosodás Kora
Fizikai Sík Teremtők
4. rész
Az Eredendő Mágia kapuja
Juhász Gabival és velem :)


Folytatódik a Terra Nova teremtése a fizikai síkon.
Az eddig kinyílt kapuk hatása eléggé érezhető :)
/Eredet, Szeretet.Egység, Igazság/

Juhász Gabriella felavatott kerekasztal lovag, a 7es, Nimród Lovag, a Föld és Ég között a legfontosabb összekötő kapuban áll, az Eredendő Mágia kapuban. Ez a szó, eredendő mágia semmiféle sötét oldalas dolgot nem jelent, ellenkezőleg. A teljesen ősi, tiszta, MAGia, Mána, vagy manna.
A MÁGIKUS KÉPESSÉGEITEK AKTIVÁLÁSRA KERÜLNEK, VALAMINT GABI SOK TITKOS DOLOGGAL KÉSZÜL, SZÓVAL EGYELŐRE, HOLNAPUTÁN KETTŐIG EZ REJTVE MARAD :) SUB ROSA :)

A fekete mágiával szembeni erős fizikai síkú ellenlépés, amit Gabi, aki HEKATÉT képviseli, a maga miszitkus módján meg is fog oldani :)
Gyönyörű, ősi, mágikus, rejtelmes, sejtelmes szer lesz, lila lebbenő fátylakkal :)
Én is hozzá teszem a részemet, mint mindig :)
A FÉNYHOZÓ BEAVAT titeket a valódi, ősi atlantiszi mágiába, és fel is avat :)

 

https://www.facebook.com/events/861108144397566/

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA
FIZIKAI SÍK TEREMTŐK
5. RÉSZ
AZ ESEMÉNY KAPUJA
A Fényrendszer Esemény kapujának apostolával,
A "MOST MONDÓ" KEREKASZTAL LOVAGGAL
Az ÖTÖDIK DIMENZIÓS SZÍVTÉR NYITÁSA

Hőss Klári és jómagam vezetésével
valamint a Kerekasztal Illuminatorokkal

Az ötödik rész igazán különlegesnek ígérkezik, Hőss Klári és jómagam vezetésével ÉLESBE HELYEZZÜK EZÚTTAL AZ ESEMÉNY KAPUJÁT, eddig nyitva van /érezhetően :)/ az Eredet kapuja, a Szeretet.Egység kapuja, az Igazság kapuja és a Mágia kapuja, amely utóbbi ellehetetlenítette a fekete mágusok munkáját, és Jahve istent száműzte a Földről.
A nyitott Atlantisz-kapuk hatása azt jelenti, hogy mindazt végrehajtják,A FIZIKAI SÍKON, ami Új Atlantisz /Terra Nova/ működését a Földön lehetővé teszi, szóval új világot építünk.
Klári már most is foglalkozik Esemény-építő közösségekkel, meditácókkal, Acces Bars kezelésekkel és egyéb csodás dolgokkal, egy gyönyörű ékszer.- faluban, egy önálló, spirituális közösségben, Alsómocsoládon /Mecsek/, szóval profi a témában és felemelő előadást fog tartani, valamint szert :)
Én pedig hozzáteszem, amit az istenek diktálnak és teremtek veletek EGY ÚJ VILÁGOT.
A Magor MAGusok nevében a MA.Y.G.ARok nevében.
Klári érdekes előzetese a pénteki szerre:
Miért vagyunk mi most a földön
Teremtés - hogyan teremtette a Teremtő a világmindenséget, mi ennek a következménye - ki az a "vagyok"
Mitől vagyunk mi és a Teremtő egyek
A teremtés befejeződőtt - színház az egész világ - minden lehetőség, minden kellék, minden létállapot rendelkezésre áll, azaz a színházi kelléktár teljes, a figyelmünk függvénye, mit alkotunk
Tudat-tudatalatti szerepe - miért olyan a világ, ahogyan látjuk, miért azokkal az emberekkel, szituációkkal, illúziókkal találkozunk, amelyekkel találkozunk
dimenzió=létállapot, hogyan történik az egyik dimenzióból a másikba való átlépés
gondolat-érzés - szó - mit fogadunk el igaznak
miért a saját magunk és a saját életünk jobbá, boldoggá tétele a kulcs a világmindenség teremtéséhez
A MOST megközelítése, értelmezése, ebbe az összefüggésbe helyezése -> az Esemény én vagyok -> az Esemény MOST van, folyamatosan történik.

https://www.facebook.com/events/2918184438218659/

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA
6. RÉSZ
FIZIKAI SÍK TEREMTŐK
A SZABADSÁG KAPUJA
A FÉNYHOZÓ HAJNALCSILLAG VEZETÉSÉVEL


A csodálatos szertartás-képzés folyam most az én szeremmel folytatódik, mivel senki sem elég bátor ahhoz, hogy a fényrendszer Szabadság kapujában álljon, még én sem :))) de sokszor van ide kapcsolódó feladatom a küldetésemben, ezért "bevállaltam", a Fényhozóval együtt, hogy "megtartjuk", felavatunk, beavatunk, felvilágosítunk a Kerekasztal és a Mag.y.ar Naptár segítségével titeket arra, hogyan szabaduljatok meg a szorító mátrix karmaiból, hogyan legyetek ÖNMAGATOK, ÖNAZONOSANK, és KINYITJUK VELETEK A FIZIKAI SÍKON A SZABADSÁG KAPUJÁT, AMINEK A KÖVETKEZMÉNYEI BELÁTHATATLANUL ERŐSEK LESZNEK, MIVEL AZ EMBERISÉG SZABADSÁGÁN MÚLIK A FELEMELKEDÉS ÉS AZ ESEMÉNY IS.
Az Esemény kapuja...amely múlt héten nyílt ki.. hát erős a hatása, nem mondom.. :)
Tényleg a szeretet felé kormányoz minket és a leckék csak úgy pörögnek Anubis kezében felénk.
A Szabadság kapujáról tudni kell, hogy nem enged téged tovább aludni, hazudni magadnak, illúzióban lenni, az állandóan rakosgatott szerelmi kötések már nem hatnak, azonnal, MOST MÁR AZONNAL, az ellenkezőjébe csapnak át, de egy dolgot sose feledj: HINNED KELL MAGADBAN, DE FŐLEG A BELSŐ VEZETTETÉSEDBEN, MERT BELÜLRŐL KIFELÉ TEREMTÜNK, NEM FORDÍTVA.
A Szabadság kapuja erős lesz és gyönyörű lesz, lévén a Fényhozó Hajnalcsillagunk vezeti, és igazán elme világosító, ÉrtElem hozó lesz :)
Várok mindenkit nagy szeretettel az Ösvény mérföldkövénél :)

 

https://www.facebook.com/events/252391476051279/

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA
7. RÉSZ
A KÜLDETÉS KAPUJA
A BŐSÉG LOVAGJÁVAL
és Gábriellel

A szertartás sorozatunk következő részében Jakab Mónival és jómagammal átvezetünk titeket a KÜLDETÉS KAPUJÁN, lévén JÚNIUS 4. AZ IDEI ÉV HARMADIK NAPÁTJÁRÓJA, A KÜLDETÉS ÁTJÁRÓ... egyúttal megindítja az Apokalipszis Lovasai közül a sötét mátrixban a Nap átjárón keresztül, mint végrehajtandó ítélet az Éhínség Lovasát, és a felemelkedett, felébredett vagy ébredőben lévő fénymunkások számára A SZERELEM LOVASÁT, ami mindig ellentéte az Apokalipszis Lovasainak.
Csodálatos, átütő erejű szertartás lesz.
Jakab Móni a földi fényrendszer Küldetés Kapujában áll, Gábrielt kévpiseli és az Illuminátorok Kerekasztalán a Bőség lovagja, párosítva küldetésszerűen velem, az Egylélek lovaggal.
A szertartás ezúttal hétköznap lesz, lévén pontosan kell időzíteni,
és lesz még egy JÚNIUS 6-áN SZOMBATON, 16.00 ÓRAKOR SZINTÉN SKYPON, AZ ÉLET KAPUJA BAÁL NAPISTEN VEZETÉSÉVEL.

 

https://www.facebook.com/events/3116946061676058/

 

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA
8. RÉSZ
AZ ÉLET KAPUJA
A NAPISTEN VEZETÉSÉVEL


A szertartás sorozatunk e héten kivételesen két szertartással lesz gazdagabb :)
Ez azt jelenti, hogy már most érezhetitek a turbó energiákat, mert az istenek dolgoznak rajtatok, hogy felkészítsenek Atlantisz Kapuinak sorra nyitására a fizikai síkon.
"Valójában Atlantisz meg sem bukott, csupán nem látjátok, hogy itt van. Amikor a fátyol fellebben a szemetek előtt, meglátjátok a valóságot, és ehhez ki kell nyitnunk minden kaput." / Fényhozó Hajnalcsillag, a Szabadság Szeren, pár napja/

A csodálatos hétvégi turbó fokozatú szertartásra azok jelentkezését várom, akik FELKÉSZÜLTEK, HOGY FELTÁMADJANAK.. szó szerint A LELKEK FELTÁMADÁSA ZAJLIK..
Mert mindaddig:
"Amíg alszol, és nem látod a valót, amíg nem azt teszed, amiért ide jöttél, amíg nem éled meg a bőséget, boldogságot, egylélek kapcsolatot a fizikai síkon, amíg nem látod meg Atlantiszt... addig halott vagy, csupán azt hiszed, hogy élsz.. amikor pedig mindez számodra láthatóvá válik, ráébredsz, hogy az Élet egészen más, mint amit eddig hittél, lévén a holtak nem ismerik az életet.." /Baál Napisten/

https://www.facebook.com/events/315298246296368/

 

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA
9. RÉSZ
ISTENI SZÍNJÁTÉK VERSUS REJTETT KÉZ
A Déli Kapu őre és jómagam vezetésével

"Az emberélet útjának felén
egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,
mivel az igaz útat nem lelém.
Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan,
s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon:
már rágondolva reszketek legottan.
A halál sem sokkal rosszabb, tudom.
De hogy megértsd a Jót, mit ott találtam,
hallanod kell, mit láttam az uton.
Akkortájt olyan álmodozva jártam:
nem is tudom, hogyan kerültem arra,
csak a jó útról valahogy leszálltam.
De mikor rábukkantam egy hegyaljra,
hol véget ért a völgy, mély, mint a pince,
melyben felébredt lelkem aggodalma,
a hegyre néztem s láttam, hogy gerince
már a csillag fényébe öltözött,
mely másnak drága vezetője, kincse.
Igy bátorságom kissé visszajött,
mely távol volt szivemből teljes éjjel,
melyet töltöttem annyi kín között"
/Dante - Isteni színjáték - Pokol. részlet. Babits Mihály fordítása/

Itt tartunk most... az emberélet útjának felén.
Meg kell tudnunk, mi van " a szörnyű setét rengetegben", azaz a lelkünk mélyén, hol ha szétnézünk, felleljük saját csillagunkat, a lelkünk fényét, melyet a fenti vezettetés is visszatükröz...
A múlt heti szertartás felfedezőtúrája, mely négy órás csapatmunka volt, és óriási felismeréssel járt az emberiséggel kapcsolatosan, most folytatódik.
A Valódi Világ Rejtett Titkait kutatjuk és éljük át a Tiltott Tudást a fizikai síkon..

Somogyi Ági bevezetője, aki a Déli kapu őreként, Anubis képviseletében tartja a szertartás egy részét:
A világ jelenlegi történései megfogják követelni azt, hogy a történelem könyveket TELJESEN újra írjuk. Minden amit eddig gondoltunk, tudtunk, amit tanítottak nekünk, már az iskolában is, az egy elme programozás tűpontosan kivitelezett részlete. Az egésznek semmi más célja nem volt, csak az, hogy rendszer rabszolgának képezzenek ki, rabszolgaságban tartsanak minket és egy olyan hitrendszert égessenek belénk, ami meggátolja azt, hogy egy normális életünk legyen. Amiről szó lesz az a nyúl üregének legalja, a Mátrix igazi mocska. Leszámolunk az összes dogmával, hamis hitrendszerrel. Ezt még annak is nehéz lesz befogadni, aki eddig is ébren volt. Pont úgy, ahogy a felemelkedés quantumfizika és neurológia, a Rejtett kéz tevékenységei is szemmel láthatóak, sose titkolták, csak nem tudtunk, hogy mit kell figyelni.
Minden az EGY része. Tudom, hogy kényelmesebb elfordulni és csak a fényt látni, DE ennek most végleg lejárt az ideje. Ideje tudat szintre emelni azt, hogy az életed minden kicsi mozzanatát mások uralták, azért hogy ezt ne engedd tovább.
Azért kell a rejtett kézről pont most beszélni, mert a teljes nyilvánosságra hozatal előtt vagyunk és Nektek NEM az lesz a dolgotok, hogy sokkos állapotban meredjetek magatok elé, hanem az, hogy segítsetek, akinek tudtok!
A fény győzött, most az IGAZSÁG kimondása következik.

Tartsatok velem a valódi igaz úton.

 

https://www.facebook.com/events/721945415259810/

 

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA
10. RÉSZ
AZ ÁLOM KAPUJA
HÁDÉSZ - HEKATÉ - ANUBIS - CHAOS - ISTAR - MALDEK
2020.06.21. vasárnap
16.00 órai kezdettel
skypeon

A 10. rész lévén a Napfordulóra van időzítve, különleges, és rendkívül fontos a fizikai Atlantisz Kapuk között, ráadásul különleges Álom-Világba visz, amely ráadásul nem is igazán Álom.. sokkal inkább ÉBER-LÉT...
A négy "sztárvendég" az alábbi kapukban áll a Fény Rendszerében:

1. Mágia kapuja Hekaté
2. Ezzel szemben a túloldalon, a setét mátrixban ÁLOM KAPUJÁBAN HÁDÉSZ
3. Élet kapuja Anubis
4. Ezzel szemben a túloldalon, a setét mátrixban A HALÁL KAPUJÁBAN CHAOS

Ez egy ellenkező irányú toló hatást kifejtő szer lesz, azaz a TÉRIDŐSZERKEZET MÓDOSÍTÁSOKAT FOGJUK LEVENNI,
TÖBBEK KÖZÖTT... szokás szerint négyórás maratonra készüljetek :)))
Az Álom kapuja egy olyan hely, ahol VÉGLEGESEN FELÉBREDSZ, mert Hádész megmutatja neked az Utat a teljes valósághoz, és a teljes teremtést éppen az ellentétes erőkkel dolgozó Chaos fogja a kezedbe adni, lévén a mátrixból ellentétes irányú toló hatással kerülünk ki...
Elszakít minket a setét mátrix kietlen tájaitól, mely csupán egy elmeszimuláció, és az elménk a valódi síkon fog létezni, ÉBREN, mostantól.
Erős, nagy áttörő szer lesz, ahogyan azt a maya istenek útmutatásai alapján a június 21ei ÉHÍNSÉG LOVASA VS SZABADSÁG LOVASA MENTÉN ELVÁRHATJUK.
A mátrix kapukban álló fő 13 fenegyerek is velünk van, ezért a szer elég komoly EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÓ szertartás lesz.


hanganyag: 1.500 Ft/szertartás

Egy-egy szertartás hanganyaga három órás, kivéve a 9. részt,

mert ott kétszer három órás hanganyagunk van, és rengeteg video :)
hanganyagok kérésre. hajnalcsillagterranova@gmail.com

Áldás
Eszter

Szólj hozzá