2020. okt 11.

NÉHÁNY FONTOS DOLOG A TILTOTT TUDÁS TRÉNINGRŐL

írta: Eszter 777
NÉHÁNY FONTOS DOLOG A TILTOTT TUDÁS TRÉNINGRŐL

NÉHÁNY SZÓ A TILTOTT TUDÁS TRÉNINGRŐL

 

NINCS FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG, EGYSÉG VAN. NINCSEN DUALITÁS, A DUALITÁS JAHVE ILLÚZIÓJA CSUPÁN, MELY MIATT MEGKÜLÖNBÖZTETTEK, ÍTÉLKEZTEK, FÉLTEK, ÉS AZ ALAPVETŐ FORRÁSENERGIÁKAT HAMIS HITRENDSZER MIATT NEM VESZITEK MAGATOKHOZ.. AZAZ ELAKADTOK.. SEGÍTÜNK. 

NINCS OLYAN, HOGY TE A FÉNYOLDALON VAGY, ÉN MEG A SÖTÉT OLDALON.. MIND.EGY. NINCS HARC, BÉKE VAN.. AMEDDIG HARCOLSZ ÉS ŐRÜLTEN VÉDEKEZEL, ADDIG SZENVEDNI FOGSZ. MINDEN AZÉRT VAN, HOGY PRÓBÁK SOROZATÁVAL VÉGRE ÖNTUDATRA ÉBREDJ.. AMI TÁMAD, AZ VISSZA AKAR JÖNNI HOZZÁD..

 

7-8 éve tartok szertartásokat, meditációkat és az elmúlt években heti négy-öt szertartást skypon és személyesen. Már egy ideje nem posztolom ki a témákat, mert nem mindenki számára emészthetőek, de a szertartások nem maradtak el, az istenek komoly tempót diktálnak az Atlantisz Restart miatt. 

A Tiltott Tudás Bevezető Tréning első körben a négy kapu jelenlegi őréhez kapcsolódik, ahogyan azt olvashatjátok a Tiltott Tudás Tréningről szóló posztomban. 

https://egyenloelosztas.blog.hu/2020/10/08/a_tudas_es_az_orok_elet_faja_tiltott_tudas_iskolaja_bevezeto_trening#more16231874

 

Négy előadó, három egész napos tréning, komoly bevezetés a valóságba a világról, amely kivesz a mátrixból, felnyitja a szemedet és öntudatra ébreszt. Azért vállalkoztunk erre, mert ez Anubis, Lucifer, Gabriel, Hekaté parancsa. ADJUK ÁT A TILTOTT TUDÁST, amely azért tiltott, mert FELÉBRESZT A VALÓSÁGRA, MINDARRA, AMIT ÉVEZREDEKEN ÁT ELTITKOLTAK ELŐTTÜNK, ÖNTUDATRA ÉBRESZT ÉS VISSZAHELYEZ ISTENI MIVOLTODBA, VISSZAADJA A KÉPESSÉGEIDET ÉS ÁTFORMÁL A VALÓDI LÉTEZÉSEDBE. 

Thot isten smaragdtáblái is ezt a tudást lebegtették meg.. csak hogy képbe kerülj, mert erről már biztosan hallottál.

 

A Tiltott Tudás  Bevezető Tréning nyilván folytatást sugall, és lesz is :)

Ha el mersz jönni, egészen biztosan úgy távozol tőlünk, mintha most jöttél volna ki a Mátrix film vetítéséről.. 

Csak azzal az óriási különbséggel, hogy konkrét BIZONYÍTÉKOKKAL SZOLGÁLUNK, nem csak egy kicsit irányba állítunk.

A Tréning nem csak előadásokat tartalmaz, hanem általam vezetett meditációkat és felavatásokat is. 

Reggel kezdünk, este mész haza, más emberként.. 

A 14. kerületben tartjuk, tehát nem nálam, hanem Somogyi Ági ANUBIS SZENTÉLYÉBEN, tehát nem hétköznapi, szokványos helyen. 

A három napos tréning ára 30.800 Ft /Anubis nyolcast kért mindenképp :))/, 

egy-egy napra is jöhetsz. Az ár tartalmazza az előadásokról és meditációkról a kép és hanganyagokat, jegyzeteket is, valamint természetesen megvendégelünk, szendvics, üditő, terülj-terülj asztalkám :)

Ha változtatni szeretnél és megtudni azt, amit az emberiség elől évezredeken át eltitkoltak, ha szerentél kikerülni a mátrixból, ne hagyd ki :)

Szeretettel várunk, és felkészülünk az ezernyi kérdésre is.

A háttérben nagyon komoly, éveken át tartó szertartások, kemény munka előzte meg azt, hogy most kiállunk a porondra. 

Mi komolyan gondoltuk, hogy elhozzuk a változást a világnak. És Te?

 

jelentkezés és hanganyagok: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Gabi, Ági, Móni, Eszter

Hekaté, Anubis, Gabriel, Lucifer.

 

Szólj hozzá

TILTOTT TUDÁS