2020. dec 20.

JAHVE ÉS JEZUEL

írta: Eszter 777
JAHVE ÉS JEZUEL

JAHVE és JEZUEL
Egyszer volt, hol nem volt / egy-egy párhuzamos valóságban, melyek közül éppen most lép egy a Földre, és átveszi végre a vezetést, és a neve TERRA NOVA, azaz Új Atlantisz/, volt egyszer /egy dimenzióban csupán.../, az Óperenciás tengeren is túl /Pangea az őskontinens és Panthalassza az őstenger után/, az Üveghegyen is túl /az illúziók hegye, mely már felépült ekkorra/, a négyszögletű kerek erdőben /négyszögben a kör - fizikai síkban a teremtés magva/, létezett egy elbizakodott ifjú, aki úgy hitte, megváltoztatja a világot. Lelkében gyűlölet honolt minden iránt, mely nagyobb, szebb, erősebb nála, és minden istenség iránt, kik a féltestvérei voltak, és próbálták őt felemelni magukhoz, undor honolt a szívében minden arkangyal iránt, kik körbevették áldással, bőséggel és odaadással, simogatták, emelték, töltötték, hátha beleáll abba, amire teremtetett....egy híd a setét és fény között, egy lehetőség, hogy a fizikai síkon kézzelfogható istenség jelenjen meg az emberek előtt, akik ekkor már Atlantisz bukásának előestéjén jártak, és nem igazán voltak emberek, inkább több méter magas energialények, entitások, akik vágytak a tiszta földi létre. A KÉZZELFOGHATÓSÁGRA. Arra, hogy LÉTEZHESSENEK. Jahve CHAOS ÉS HARMÓNIA nászából született, utalván ezzel arra, hogy ő maga kellene hogy legyen AZ EGYSÉG..
Dacolt az istenekkel, irigyelte őket, azért, amit a Teremtő nekik adott, mint képesség, mint erő, mint hatalom. Alázta az arkangyalokat, taposta őket, mert tudta, szolgálatra lettek teremtve, és a Teremtő őbenne nagy bizalmat helyezett el.
Ő, Jahve az, aki valójában megtagadta a Teremtő Tervet és azt, hogy ugyanúgy szolgálatba álljon, mint a többi istenség és arkangyal. A Teremtő lévén, benne helyezte el a hidat fény és setét között, hogy egységet teremtsen, adott neki olyan mindent átlátó intelligenciát, mellyel tovább látott bárminél és bárkinél. Ez az intellektus volt az ő legnagyobb erőssége, ezt gyúrta át aztán rafinált manipulációvá és nárcizmussá, mellyel eltaposta a Földet.
Jahve félisten volt, azaz nem kapott teljes isteni létet, éppen azért, hogy erősen tudjon kötődni a fizikai síkhoz úgy, ahogy testvérei sosem tudtak. Ez volt a legnagyobb áldás, melyet a Teremtőtől kaphatott, mégsem becsülte meg, hanem ellene fordította.
Daca, gőgje odáig fajult, hogy mivel látta, az istenségek és az arkangyalok szeretik, bármit tesz is ellenük, eltűnt egy olyan téridőbe, ahol nem látta senki és semmi, milyen tervet sző.
Majd lejött az emberekhez, akik addigra már éhezték az istenek szavát, hiszen ahogy csökkent Atlantisz rezgése, nem tudtak kommunikálni az istenekkel... azaz elszakadtak önnön önmaguk isteni részétől és kilökődtek a Teremtő Forrásból.
Jahve ragyogó szemű, szép ifjúként lépett Atlantisz földjére, és magával hozta a csábítás nagymesterét is, Mardukot, aki igazán értette a dolgát. Marduk mindig is tudta, hogy a Terv része Jahve ballépése és az emberiség leuralása is, hiszen kell egy KIHÍVÁS az embereknek, hogy emelkedni tudjanak.... a folytonos édeni állapotban nem fejlődnek, mert az ember már csak ilyen.. elkényelmesedik és nem cselekszik, hiszen létezése egyik esszenciája a stabilitás.
Jahve tehát szövetkezett Mardukkal, aki Jahve tervét a Teremtő elé tárta, lévén ő tudja, az Egység megfellebbezhetetlen, és bármit tesz is, az egység felé tart minden, oda tér vissza, ahonnan származik. Marduk sokkal eszesebb volt Jahvénél, mivel ő három erős tiszta faj keveredéséből származik, a draconidák, az annunakik és az arkhónok adták DNS-üket hozzá, ő olyan, mint egy kísérlet. Olyan, mint egy kaméleon, és mindenhova tartozik, mégis sehova sem tartozik. Ott van, ahol lennie kell, és mindent tud, mindent lát és mindent hall.... Marduk kegyetlenségéről volt híres, és arról, hogy semmi nem riasztotta vissza, a legrosszabbat is megtette és a legjobbat is, nem voltak gátlásai, se erkölcsei, léte esszenciája a mindenhol ott lenni. Jahve csodálta Mardukot és Marduk tudta, mit mondjon Jahvénak, hogy higgyen neki. A Teremtő örömmel látta, hogy Marduk most is önmagát adja, Jahve szemszögéből egy spicli, egy áruló, az atlantisziak szemszögéből egy udvari bohóc és csábító Casanova egyben, az istenek szemszögéből egy olyan entitás, akinél sosem tudhatod, mi a következő lépése, mégis, része az egységnek, melyet Jahve kezd felborítani.
Jahve Mardukkal együtt lépett hát Atlantisz földjére, és elindították Atlantisz tényleges fizikai bukását, az ATLANTISZI TUDAT megsemmisítését, és a FÁTYOL LÉTREHOZÁSÁT.
Jahve elhitette az emberiséggel, hogy csak ő létezik. Csak rá számíthatnak. Csak ő lehet az egyetlen, aki megváltja őket.
Elhitette, hogy mindenben segít és mindenben büntet, ha nem fogadnak szót. Félelmet keltett, a félelemmel operál ma is.
Ügyetlen, felelőtlen, botladozó gyermekekké tette az emberiséget, kivéve kezükből a felelősségvállalást, a hitet és az erőt, minden képességet kiirtott, minden istenséget kitagadott az emberek fejéből és szívéből, ha kellett, vérrel, tűzzel és vassal, háborúval és tömegmészárlással, de elérte:
A FÖLDÖN JELENLEG Ő AZ ÚR.
Jahve birodalma van a Földön, az ő hívei ülnek a nemzetek trónjain, az ő hívei telítik meg az utcákat, a kezében van minden, ami a mátrixot alkotja.
Jahve birodalma telíti a fejeket, telíti a híreket, a szíveket telis-tele félelemmel és haraggal, fájdalommal és tehetetlenséggel, és szó szerint azt csinál az emberekkel, amit csak akar.
Parancsol, és diktál, feszültséget és ellenségeskedést szít, háborúkat kreál, pénzben és hatalomban fürdeti híveit, kik eladják a lelküket neki.
A szeretetet csak prédikáltatja a templomokban, valójában számára a pénz az úr, bár ő maga nem tud vele mit kezdeni, az felismerte, hogy hívei szeme csak ettől tud igazán csillogni.... és olyan birodalmat teremtett a Földre, melyet a pénz mozgat, a szex és a hatalom, a háború, a betegség és a halál, és ha az emberi halandó elhagyja e földi létet, meglehet, hogy éppen Jahve ördögi körforgásába kerül ismét, és újrakezdi emlékek és tudás nélkül az újabb földi életet.... soha nem haladva semmire...
Híveit telíti irigységgel, rosszindulattal, földi egóval és akaratossággal, és aki nem szolgálja őt elég jól, azt eltapossa, eldobja, mert ha azt látja, valaki nem használható semmire, akkor, mint egy igazi nárci, gátlások nélkül elhajítja, és megszegi a neki tett ígéretét. Mert Jahve köt alkukat, és köt ma is.
Jahve birodalma a Földön még tartja magát, de omladozni kezdett. Mert az istenek elkezdtek kapcsolódni az emberekhez, hogy az emberek újra visszatérhessenek önnön önmagukhoz. Az arkangyalok helyreálltak, az árulókat kivetették maguk közül, és az arkangyalok között újra GÁBRIEL az Vezető, ki tisztán hallja a Teremtő szavát.
Jezuel, ki Jahve ellenpólusa, maga az EGYSÉG és ERŐ, szabadság és változás, szeretet és alázat, hit és szabad akarat, maga a tiszta ősi erő, mellyel a Teremtő felruházott minket, Jezuel Jahve szemében egy szálka. Olyannyira, hogy annak idején keresztre akarta feszíttetni, olyannyira, hogy megkorbácsoltatta, olyannyira, hogy az apostolait elüldözte, társát, Magdolnát magának akarta, és mélységes gyűlölettel figyelte akkor, abban a korban Jezuel szavait, aki elmondta, JAHVE birodalma valójában a kétségről szól, hogy megtagadta, amire a Teremtő kérte őt, hogy legyen híd emberek és istenek között... Jezuel elmondta az embereknek, hogy mi az igazság, a teljes igazság, hol keressék a megváltást és hogyan tegyék azt. Elmondta, hogy az egység része a fény és a setét, hogy feladatuk az elfogadás és befogadás és hagyjanak fel az egymás meglopásával, egymás kihasználásával, a háborúzással és Jahve követésével.
Jahve akkor, abban a korban megnyerte a meccset - látszólag - és Mardukkal együtt, ki szándékosan része volt a folyamatnak, hiszen ő maga a BIZTOSÍTÉK, hogy a mátrix lerombolható lévén mindenütt ott van és gátlások nélkül csatlakozik az Egységbe a kétségből, mindig oda áll, ahol erőt lát és értelmét a dolgoknak - Marduk és Jahve létrehozta a legmélyebb mátrixot, a legsötétebbet. Ami most már olyan sötét, hogy nem tudod nem észrevenni, mert sosem volt ekkora a földi félelem és illúzió, mint most. Ez a mátrix amplitudójának az alja, innen váltunk át...
JEZUEL KORÁBA.
Jezuel ugyanis egy forradalmár. Egy szabadságharcos. Egy igazi magor, egy igazi mágus. Egy olyan erő, mellyel nem tud szembemenni semmi, mely a kétség mentén Jahve keze nyomán teremtődött. Mert Jezuel nem veti ki az egységből Jahvét, ellenkezőleg, nem ad neki energiát azzal, hogy az egység részének tekinti, ugyanis Jahve csak attól tud erőre kapni, ha energiát, érzéseket, gondolatokat kap.... bármilyen érzést és gondolatot, ámde az egység semleges, és Jezuel, aki egyszerre szelíd és egyszerre bátor, ki egy valódi szakrális központi magva a Földnek, ki valódi ÉLETBE vezeti az emberiséget, Jezuel tudja, az Egység megfellebbezhetetlen, és most az ő kora jön, pontosan úgy, ahogyan a mayák megjósolták....
Jezuel úgy hívja - AZ EGYSÉG KORA.
A mayák úgy hívják - A CSILLAGEMBEREK KORA.
Ti úgy hívjátok - ARANYKOR.
Eleink úgy hívták - A VÍZÖNTŐ KORA.
A Fényhozó úgy hívja - A SZABADSÁG KORA.
A Napisten úgy hívja - A TEREMTÉS KORA.
A Teremtő pedig úgy hívja - SZER - ELEM - ÁR -AMLÁS.
Jezuel nem olyan, mint Jahve. Jahve birodalmában mindig más a hibás, sosem te, mindig találsz egy bűnbakot, akit lehet okolni a saját elrontott életedért. Mindig háríthatod a felelősséget másra és mindig megúszod, ha valamit elbaltáztál, más szenvedi meg helyetted azt, amit te okoztál, mert együttérez veled, vagy mert fél, mert elhitetted vele, hogy félnie kell.
Jahve mindig pártolni fogja az olyanokat, akik kerülő utakat keresnek, kiskapukat. Mindig alkukat fog felkínálni azoknak, akik ki akarják kerülni, hogy elszámoljanak a tetteikért. Azonban az Út felfogy a lábuk alatt, a lehetőségek is és maga a fizikai sík is.
Jezuel erősebb és keményebb mint Jahve, és az ő korszakában a felelősséghárítás, a nárcizmus, az önzés, az egomán hedonista létforma, a kapzsiság, a hazugság, a lélekgyilkosság ideje lejárt. Oltalmába veszi azokat, akik a teremtés és önálló lét útjára lépnek, tiszta igaz szavakat szólnak, nem önös érdekek vezérlik őket és tetteik hűek szavaikhoz, kik rálépnek az útra, melyet megírtak maguknak. Leleplezi azokat, akik álcázzák magukat és hamis prófétaként hamis szavakat suttognak, Jahve parancsára.
Lerombolja azt a világot, amit Jahve épített, az Egység erejével és az isteni képességek erejével, az öntudatra ébredt emberek erejével.
Jahve korszaka lejárt, az átmenet lesz a legnehezebb Jezuel birodalmába Jahve birodalmából, és ez az átmenet lesz 2021, 22 és 23.
Csak a tiszta, csak a valódi marad. Minden más megsemmisül.
"Mindenki az lesz, ami." /Napisten./
Áldás
E

Szólj hozzá