2021. feb 22.

VALÓBAN....

írta: Eszter 777
VALÓBAN....

VALÓBAN...
---én is rájöttem kb hat-hét év sötét oldallal szembeni meg háttérhatalommal szembeni harcolás után, amikor már borzasztóan elfáradtam és még mindig nem jött a várt eredmény... sőt, már egyre inkább nem történt semmi, hogy talán nem kellene már minden ELLEN MENNI, MINDENNEL HARCOLNI, jó az a harci kedv, meg a namostaztánnekimegyünkés kicsináljukarejtettkezet hozzáállás. meg a jól ellátjuk a démonok baját megatöbbi.. de tényleg NEM MŰKÖDIK, Jezuel /Jézus/ nem véletlenül mondta el, szerintem vagy ezerszer, hogy FOGADD BE, ENGEDD BE, ENGEDD ÁT, SZERESD ÉS SZELÍDÍTSD MEG... hogy nem győzheted le a démonaidat, csupán felnőhetsz hozzájuk... hogy valami ELLEN MENNI AZ HÁBORÚ. VALAMIT TAGADNI AZ ELLEN.ÁLLÁS... AZAZ megszakadsz a nekifeszülésében annak, hogy valamit legyőzz..
Nem győz le senki senkit.. így nem fog menni!
Nem ez lenne a feladat. Az Aranykor nem erről szól. Az Egység az Egység. Nem az a feladat, hogy szembemész, tagadsz, harcolsz, lázadsz és ellenállsz, mert PONTOSAN AZT TESZED, AMIT ŐK AKARNAK, BÁRMIT CSINÁLSZ IS A FRONTVONALBAN.
NEKIK ADSZ ENERGIÁT. A HÁTTÉRHATALOMNAK, A REJTETT KÉZNEK, A VILÁGOT URALÓ KORMÁNYOKNAK ÉS MINDENNEK AMIVEL OPERÁLNAK, nevezetesen:
Félelem
Fájdalom
Harag
Ego
Önzés
Hamisság
Hamis szerelem
Pénz
Szex
Hatalom
Háború
Betegség
Halál.
Te magad is ezeket táplálod, ezeket érzed minden egyes napon, addig, amíg rá nem ébredsz, hogy MÁR NAGYON FÁJ EZEKET ÉREZNI..
Valóban nem vagytok tisztában az erőtökkel, és a mindig valamit, valakit, a GONOSZT, meg az "Ördögöt", "Sátánt", "Hüllőket" stb okolni az nagyon jól ébren tartja az egódat, de valld be, már aludni sem tudsz.. ÉS ELÉRIK, AMIT AKARNAK. RETTEGSZ. Félelmet szítasz, teleírod a fészbukot félelemkeltő posztokkal, MINDMEGHALUNK.. BECSIPPELNEK, VÉGE A VILÁGNAK. Én is voltam a Félelemkeltő Szekcióban azt tuti, és szilárd meggyőződésem volt ám, hogy NEKEMVANIGAZAM. Nem volt igazam, és csak oda lyukadtunk ki x év melózás után, hogy EGYSÉG VAN ÉS SZERETET VAN ÉS CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG EZ SEGÍT, NA ÉS MÉG VALAMI.
NEM ERŐT ADNI A FENTI 13NAK, bármit is látsz, hallasz magad körül, mert ez itt CSAK A MÁTRIX.
Ahelyett, hogy ujjal mutogatunk, hisztizünk, lázadást akarunk, tüntetést, fizikai forradalmat, és vagy habzó szájjal védjük a vakcinabizniszt vagy mindenkit arra akarunk buzdítani, hogy ne oltassa be magát, szóval valamilyen állást foglalunk a rejtett kéz berkeiben, tehát IGEN VAGY NEM, fekete vagy fehér, fény vagy sötét, ahelyett inkább CSINÁLNÁNK MÁR, AMIÉRT IDEJÖTTÜNK!
A FÖLD ENERGATIKAI FELEMELÉSE, FELOLDOZÁSA, A NEGATÍV ERŐK TRANSZFORMÁLÁSA, AZ EGYSÉGBE ÁLLÍTÁSA MINDEN LÉTEZŐNEK. BÉKÉT TEREMTENI. HINNI MÁR ABBAN AZ ÉGI SEGÍTSÉGBEN, AHELYETT, HOGY ITT VERED AZ ASZTALT.
Elértél bármit?? Csupán max jó sok lájkot, a csodás írásaid alatt, ahol mindenki más támogatja a TE FÉLELMEDET, de az nem ugyanaz ám, mint hogy ha tényleg igazad van... Attól még nincs igazad, hogy melléd állva, támogatják a te haragodat.... csak azért, hogy magukat is igazolva lássák, nekikisigazukvan.
Az energiátok nem a KÜLDETÉSRE koncentrálódik sajnos, HANEM A FIZIKAI SÍKRA.
És még emellett a saját, apró-cseprő napi bajaitokon rágódtok, ahelyett, hogy beállnátok már abba, amiért idejöttetek.
Nem puszira engedtek be a Földre minket, elég régóta sok fényszerződést kell kötni hozzá, hogy idejöhess. Nem azért engedtek ide, hogy csak fikázd a világot. Azért, hogy teljesítsd, amire teremtettek, és amíg ezt nem teszed, újra és újra inkarnálódni fogsz egy időhurokban, ahol A MAGAD POKLÁT TEREMTED MEG, KIVÁLÓAN, JÓ SOK KARMÁVAL MEGSPÉKELVE. Te tudod.
Jó reggelt emberek. Egység van és pont.
Nem haragudni senkire, semmire. Nem okolni a kormányt a te saját életedért. Nem lovagolni azon, hogy demileszhabeadjákazoltást, KÖNYÖRGÖM, már régen rájöhettetek volna, hogy ki tudjátok tisztogatni a csakráitokból az összes mérget, szerintetek én mit fogok csinálni? Az öngyógyításról még nem hallottatok????? Ja, vagy csak beszéltek róla, végülis milyen izgi.
Addig tudnak uralkodni rajtatok, amíg ELHISZITEK, HOGY ŐK NAGYOBBAK ÉS TÖBBEN VANNAK.
Van valamink, ami nekik nincs.
EREDENDŐ FORRÁSUNK. Csak éppen ehhez alázatot kellene gyakorolni, és leszokni a mások okolásáról, és igen, elengedni az áldozati és önbüntető szerepet is.
FELEMELKEDNI, FELÜL EMELKEDNI.
Én évekig téptem a számat, tagadás, ellenállás, lázadás, ejj de jó is volt, de éppen nem ez lenne a feladat... Amikor rájöttem, hogy nem ez a feladat, NEM HARCOLNI JÖTTÜNK, akkor hátradőltem és megkönnyebbültem.. naezaz.. Ez már jó. Sokkal jobb ÉLNI, MINT TÚLÉLNI.
Tudjátok ki akar szankciókat meg meghurcolást, hogy fizikailag ellenállsz és természetesen MEGINT AZ LESZ, AMIT ŐK AKARNAK. Büntetést kapsz, félmilliós csekket kapsz, beraknak a hűvösre, ha nem bírsz magaddal, mert A FIZIKAI SÍK AZON RÉSZÉT, AMINEK TE ENERGIÁT ADSZ, AZT ŐK URALJÁK.
Amit te uralsz, az olyan fizikai sík, AMIT TE TEREMTESZ.
Ha tetszik, ha nem, ez van. A többi zagyvaság és csak támogatja a világ bukását.
Mi meg nem bukni jöttünk, hanem SZERETNI.
Eszter
/Fényhozó/
Lehet, hogy egy anime stílusú kép

 

Szólj hozzá