2021. már 04.

A PÓK HÁLÓJÁBAN

írta: Eszter 777
A PÓK HÁLÓJÁBAN

FÁSULTSÁG

A PÓK HÁLÓJÁBAN

 

Várod a végét. A mostani helyzet végét. Azt, hogy hirtelen megszűnjön az, ami a világot most fogva tartja. Még mindig elhiszed, hogy egyszercsak bejelentik a végét, és többé nem lesznek ennek következményei. Úgy fog folytatódni az élet, mintha mi sem történt volna. Kinyit a világ, és majd akkor, de csakis akkor, majd..majd..majd kinyílsz te is. Addig pedig VÁRSZ. Mert MI MÁST TEHETNÉL? Gondolod te… Fásultan, lassan beletörődve abba, hogy a világ bezárta önmagát, önnön börtönébe, és te is rab vagy itt, beletörődve abba, hogy majdcsakegyszervégelesz, vársz. Mint egy rab, aki a büntetése letöltésére vár, és ha jó magaviseletért előbb szabadul, az se baj. Tényleg ez vagy te?? Ez a fásult valaki, aki szép lassan közel engedi magához a farkasokat, és azt, hogy a hurok a nyaka körül véglegesen elszoruljon? Hogy már levegőt se kapj? Mint egy csapdába zárt állat? 

Kit okolsz mindezért? 

Háttérhatalom? Deep State? Kormányok? Vírus? Rejtett háború? Kimondatlan terror? 

Azt hiszed, hogy erre a szitura nem vonatkozik, a miért is kaptam én ezt kérdés? Azt hiszed, hogy tényleg az a dolgod, hogy várakozz, mikor lesz már vége? 

Vagy éppen ellenkezőleg, sürgeted a végét, meg akarod oldani a mátrix helyett? Azt hiszed, ha kimész tüntetni, majd befejezik? Azt hiszed, majd kiderül, hogy mindenkit átvertek, és az emberiség hirtelen lerombolja a világot? Mi történne akkor? Belegondoltál? Mi történne, ha hirtelen eltűnne a kényelmi kiszolgáló rendszer, melybe minél nagyobb a bezárás, a korlátozás, a tilalom, annál jobban belesüllyedsz, mint pók a saját hálójába a legyekkel együtt…? Ha nem szándékozol elsüllyedni benne, akkor kapálózol, pontosan úgy, mint a csapdába ejtett légy a pókhálóban, és minél jobban kapálózol, annál jobban körbezár a háló.. a mátrix.. az illúzióháló, és te EZZEL HARCOLSZ. Azt hiszed, ha tüntetést szervezel, ha szónokolsz vég nélkül, majd egyszercsak azt mondják neked azok a gyerekek ott a világot irányító gépezetekben, hogy jól van apukám, akkor te, meg a néhány ezer fős csapatod mentesül a kijárásiizé alól? Vagy majd csak úgy puszira aláírják a mindentkinyitószerződést? Szerinted mi ezzel a céljuk? Erre sok elmélet van. Az emberiség akaratának teljes megtörésétől kezdve a totális népirtásig mindenféle elmélet. Igen, az akarat megtörése egészen biztosan benne van, kérdés, miért, de a fásultságod is ezért van. Fásult vagy attól, hogy tehetetlen vagy és kiszolgáltatott. Mert ennek adsz hitet. 

Vagy nem törődsz vele, és éled az életed, de az akadályok csak szaporodnak. Egyre több a börtönrács, és hogy miért, az túl sokrétű ahhoz, hogy egyáltalán érdemes legyen ennek energiát adni. 

Biztosan benne leszünk a világtörténelemben, hogy egyszer egy nagy méretű halálos járvány súlytotta a világot ennyi és ennyi számadatszerű halottal. Tökizgi. Csak éppen itt nem ez a lényeg, hogy ezen agyalj. Hidd már el, hogy nem fontos. Az a fontos, hogy az érzések, gondolatok és energiák, képességek kézbe vételét, röviden és velősen az ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉST támogassuk, tömegesen. Nem a mátrixon való kattogást, ami úgysem vezet sehova. Hidd már el nekem, hogy akármit is csinálsz, meg fogják magyarázni, hogy nekik van igazuk, és még ha konkrét bizonyítéka is lenne a világnak arra, hogy valami, egy hatalom, egy kiterjedt hatalmi szervezet irányítja /egyébként van/, akkor sem fog történni semmi ott, a mátrixban semmiképp. 

Benned kell történnie valaminek, hogy se víruspárti, vagy vírusellenes harcos ne légy, ha hazugság, hát akkor az, ha igaz, hát akkor az, téged ne ez kössön le.. AHOL A FIGYELEM, OTT AZ ENERGIA, AHOL AZ ENERGIA, OTT A FIGYELEM. Az kössön le, hogy KÜLDETÉSED VAN, és ha még mindig azt hiszed, hogy a mátrix nem omlasztja le szándékosan önmagát, hogy egy új világhatalmi rendszerbe kezdjen, és még mindig elhiszed, hogy hirtelen MINDEN VISSZATÉR A RÉGIBE, akkor óriásit tévedsz, és magadat pusztítod el, itt a pók hálójában. 

A küldetésed kössön le, a szolgálat, az, hogy másoknak is jót tegyél, az, hogy magadat is emeld, hogy eredendő bőséged van, amely NEM A MÁTRIXBÓL JÖN, nem fogja neked a munkáltatód a bankszámládra utalni, hanem az Eredendő Bőség áramlik, és el kell kapni, kapcsolódni kell abba az áramlásba. KAPCSOLÓDNI és KAPCSOLNI végre, fejben, hogy nem azért vagy itt, hogy VÁRJ. Azért vagy itt, hogy CSELEKEDJ. Nem az ego mentén, és nem a fizikai síkú tettekkel elsőként, hanem ELŐSZÖR MAGADBAN KELL VÁLTOZTATNOD, Nem könnyű menet, tudom én.. De mégis, az egyetlen út ez, nem az, hogy várakozol, vagy szájtépesz a jelenlegi elnyomó uralom ellen. MINDIG VOLT ELNYOMÓ URALOM. Amióta létezik a mátrix, mindig egy elnyomó uralmi rendszer volt hatalmon, teljesen mindegy, hogyan hívták. 

Kérdezd csak meg a nagyapádat és a nagyanyádat, hogy milyen volt, mikor lesöpörték a padlást, te meg azon kattogsz, hogy nem lehet shoppingolni menni két hétig. Nem volt fontos, hogy mi van zárva, nem volt semmi, csak a rémuralom… besúgók, fekete autók.. halál, vér, háború, éhezés. 

Na az volt az igazi kemény világ, nem ez. Mi itt olyan kényelemben ücsörgünk, és mivel nem szoktunk a harchoz, sem az élethez, sem a kihíváshoz, csak nyavajogni tudunk, vagy fröcsögni, hogy mindenki meg fog halni, vagy mindenkit ki fognak irtani. 

Jézus sem a levegőbe beszélt akkortájt, amikor legutóbb itt járt a Földön, és azt mondta, hogy ne adjatok energiát a hatalomnak. Minden addig él, ameddig te táplálod. 

Magányos király, magányos várban, alattvalók nélkül.. míg a nép odakint éli AZ ÉLETÉT…

Gyere ki a váradból, és hagyd ezt a maszlagot. Ha bezárnak mindent, hát bezárnak. Ha felvetetik az újabb maszkot, hát felvetetik, ha nem, hát nem. Ha évekig ezt csinálják, hát évekig ezt fogják csinálni. Meglehet, hogy évekig húzzák, de az is lehet, hogy már régen nem fogják húzni ezt az egészet, de te még mindig ülsz fásultan, mert nem tértél magadhoz, hogy VALAMI VÁLTOZOTT. Mi változott? Te? Vagy te csak akkor változol, majd..majd.. majd.. ha a világ változik? 

Tényleg ezért vagy itt, a földi Édenkertben? 

Hát nem. 

Állj fel, és engedd magaddal megtörténni az életet.

 

Áldás

Eszter

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá