2021. már 10.

ÁRNYÉKVILÁG - JÁTÉKBAN VAGY - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021- JUPITER FELEMELKEDÉSE

írta: Eszter 777
ÁRNYÉKVILÁG - JÁTÉKBAN VAGY - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021- JUPITER FELEMELKEDÉSE

2021. március 13. szombat 14.30-19.00 dupla idő, dupla impulzus

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

ÁRNYÉKVILÁG

JÁTÉKBAN VAGY

képzés közvetlenül az istenektől - hogyan szállj ki a mátrix 

teremtett, irányított valóságából

 

JUPITER FELEMELKEDÉSE

szertartás a tréning második felében

 

2021. március 13. szombat

14.30-19.00

Skypeon

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Azt előrebocsátom, hogy az alábbi írás mögött CSAPATMUNKA  van. AZ ALÁBBI ÍRÁSOM NEM METAFORA, távolról sem az. Szó szerint értelmezd, amit olvasol. 

 

A valóságosnak tűnő fizikai sík körülötted, csupán egy JÁTÉK. Egy teremtett, hamis, irányított valóságban vagy. Akár virtuálisnak is mondhatnám, mert az is van benne részben. Részben pedig te is hozzá pakolod a hamis teremtéssel a további valóságot, ami minden, csak éppen nem igazi. 

Semmi nem az, aminek látszik, tényleg semmi nem az, mindennek hajszálpontosan az ellenkezője az igaz.

JÁTÉKMESTEREK IS VANNAK, akik SUGALLNAK, és az egódat találják be. Tedd ezt, tedd azt, menj erre, menj arra. Kiválóan kihasználják az emberi tudatodat arra, hogy irányítsanak. Te pedig bekapod a horgot. Újra, újra, újra. Ugyanabba az időhurokba betévedve, és ott ragadva, mert az elméd, ami A MEGSZERZÉS, MEGKAPÁS, MEGTARTÁS ÖRDÖGI KÖRÉBEN FOROG, nem enged ki innen. 

Mindaddig, amíg el nem kezdesz tudatszintet lépni. 

Mert csak a tudatod tart a mátrixban. Valójában egyikünk sincs ITT, EBBEN A VALÓSÁGBAN. Teljesen máshol vagyunk, valójában, és nem emberi testben. Mindez csupán a tudat játéka… az emberi tudaté, amely nem tud feljebb tekinteni, vagy ha igen, akkor az emberi tudat helyébe az isteni tudat lép, ami egészen másról szól. 

 

A játékban SZINTEK VANNAK.

Van az ösztönszint, ahol a BIRTOKLÁS, MINDENÁRON MEGSZERZÉS, MINDENÁRON AZ ENYÉM, ENYÉM, ENYÉM ÉS AZ ÉN ÉN ÉN ÖNZÉSÉNEK energiája uralkodik. MINDEN rólad szól, legalábbis ezt hiszed, MINDEN ÉRTED VAN, és MINDENKINEK kötelessége azt tenni, amit te AKARSZ tőle, tökmindegy, hogy Ő MIT AKAR. Te AKAROD AZT A VALAMIT VAGY AZT A VALAKIT, és mindenki és minden, ami nem ezt szolgálja, az ELLENSÉG. 

Aztán van a megvalósítás szint, ahol az önzés újabb vállfaját éled át. ÉN, ÉN, ÉN, ÉN, ÉN. Én mindent jobban tudok, mint a többiek. Én mindenben első akarok lenni. Mindenben bizonyítani akarok. AKAROK, AKAROK, AKAROK, vég nélkül, tökmindegy, hogy a másik mit akar, vagy neki mire lenne szüksége, tökmindegy, hogy amit akarsz, az jogos, vagy sem, az valóban a te utad, vagy másé, te MEGVALÓSÍTOD azt az önmagadat, ami távolról sem önmagad, csupán mások életét másolnád le /!!/, mert őnekik milyen jó ott, ahol vannak, és te megállsz a felszínes életben. 

Aztán van a fejlődés szint, ahol nekiindulsz, és léped nagy lólépésekkel az óriási, gigantikus sakktáblán még mindig a bábuk lépéseit, de már legalább kezdesz kitekinteni a mátrixból, és rájössz, hogy az AKAROM, AZ ENYÉM MEG AZ ÉN, az nem ér semmit. Csupán illúzió, és mindaz, amiért egész életedben güriztél szimpla megfelelési kényszerből, pl mert a szüleid sokat vártak el tőled, vagy a szomszéd kislány szebb volt, vagy akármi is az oka, te megfelelni akartál és mindent e köré építve, bezárt, beszűkült tudattal hajtottál előre, majd rájössz, amikor már nagyon fáj így élni, hogy nem is ezt akartad, hanem fejlődni akartál, hogy az élet fejlődés. Nos, ez is egy szint, a fejlődés szintje, de már itt nyílni kezd a tudat. 

Azután jön a megvilágosodás szint, ahol már kezd az elméd igazán teremtővé válni, mert jönnek a komolyabb felismerések, amelyek filozofikusoknak is mondhatóak, ahol a globális és egyéni léted előtted kezd eggyé válni /holisztikus világkép/, ahol már saját magadon kívül más is érdekel téged, ahol már a képességeid is előbukkannak, és ahol kezded is őket használni. ITT MÁR ELKEZDED ÖSSZERAKNI A KIRAKÓST. Hogy játékban vagy, hogy itt valami TESZT zajlik, valami itt nem kóser… 

Itt válsz játékossá,  bábuból. Itt jössz rá arra, hogy tudsz teremteni.

Kérdés, valóságot teremtesz, vagy újabb játékot.

Ezután jön a teremtő szint. Ahol teremteni kezdesz. Ahol rájössz, hogy a spirituális frázisok nem segítenek, a karma NEM LÉTEZIK, csupán leoldandó dolog, és a karmikus dolgok bekötnek a mátrixba, és ebbe az előző életeid is beleértendőek… ahol rájössz, hogy az angyali jelek nem mindig angyali jelek.. ahol rájössz, hogy a valóság valami egészen más. A tudatod tovább nyílik és kezded a fejedet felemelni a porból… 

Azután jön az istenségek szintje. Ahol rájössz, hogy NEM EMBER VAGY, és nem is emberi testben vagy, csupán a tudatod kreálja az itteni valóság mentén azt, hogy emberi tudattal embernek látod magadat. 

 

Mit mondott Descartes a felvilágosodás korában? Azt mondta, hogy az ÉN AZ EGYETLEN BIZTOS PONT, pontosabban a tudat. Ahol a tudatod, az éned van, ott vagy TE is. Nem tudhatod, hogy az életed tényleg létezik-e, vagy csak álmodod. Nem tudhatod, hogy az álmaidban van-e a valóság, vagy akkor, amikor ébren vagy. Nem tudhatod, hogy a tested valós-e, hogy az életed szereplői valóságosak-e. Csak abban lehetsz biztos, hogy létezik egy ÉN, egy entitás, egy valami, itt, a Földön…

 

És MI LENNE, HA AZT MONDANÁM, HOGY nem a Földön vagyunk? Hogy a Jupiteren vagyunk, és valójában a Föld egy KIVETÍTETT KÉP, melybe pontosan ott nyúlt bele a rejtett kéz, ahol a vetítést megtöröd, amikor belenyúlsz a vetítő fényébe.. a HOLDDAL. 

A rejtett kéz maga a Hold.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a világűr sem valóságos, az égbolt sem az. A téged körülvevő lenti és fenti valóság sem az. 

Hogy az entitások csak azért mutatják magukat humanoid testben, hogy ne ijedj meg tőlük, valójában nem emberi formájuk van, sőt, tovább megyek, ők te vagy, és te egy vagy közülük.. és amikor játékban vannak, akkor ők akarnak játékban lenni, mert ők nem játékmesterek, hanem a játék irányítói, akik úgy irányítják a játékot, hogy végül a felébredettek ki tudjanak lépni belőle a valós valóságba. 

A Naprendszer nem így néz ki. Az asztrológia csupán leképezi a játékot.. de az is a vetítés része, hogy melyik bolygó hol állt, amikor születtél, tehát a játékod pontosan leolvasható a bolygók állásából..

Ha a játékot te írtad meg magadnak, akkor a kilépési pontot is.

 

Aztán a játék az istenségek szintjén látszólag ellened fordul. Mert ki akarsz lépni belőle. Valójában nincsen fény-sötétség harca, tehát következésképpen, semmi sem fordul ellened, csupán az egódat teszik ismét próbára, vagy inkább a földi énedet, az emberi tudatodat. Elhiszed-e, hogy harcolni kell, vagy inkább rájössz, MÉG EZ IS A JÁTÉK RÉSZE. 

A játékban az a szép, hogy kiképzés csupán. 

Jön a változó szint, ahol a valós téridőbe lépsz be. Itt már nem érzékeled annyira  a földi időt, mint eddig, és a teret is furán, sőt, furán is látod, Van, amelyikőtöknek vibrál a tér, nekem rezeg a talpam alatt, és már senki nem érti, miért mondogatom, hogy HÁT NEM ÉRZITEK, HOGY REZEG A TALAJ? ők nem érzik.. akkor csak én érzem…vagy inkább mások is, csak éppen nem beszéltünk még egymással. 

 

A változó szinten kisstílű lenne azt mondani, hogy csak megváltozik az életed. Inkább a létezésed lényege változik meg, már nem emberként játszol, és nem is játékosként, hanem JÁTÉKTEREMTŐKÉNT játszol. Sok szociopata van ezen a szinten, azaz ezzel vissza is lehet élni.. tehát ha már tudod, hogy ez itt egy játék, akkor játszol is.. és akkor ezek szerint úgy döntöttél, hogy újabb és újabb játékokat írsz  meg, mert nem akarsz nem játszani.

Hát én nem akarok játszani, én ÉLNI akarok, a valódi valóságban.

A változó szinten mindennek megvan az “ára.” Elengeded a földi mátrixot, tehát nem támogat tovább. Elengedsz szereplőket, akik eltűnnek az életedből. Mert a játéknak ezen a szintjén már nem akarsz játszani, hanem kilépni akarsz innen, így az elméd is átalakul. Óriási intellektust fogad be. Képességeket fogad be.. vagyis inkább VISSZAEMLÉKSZIK A TUDÁSRA, és visszaemlékszik a képességek használatára, melyek mind-mind kifelé visznek a játékból. Visszaveszi az erejét, napról-napra, és kezd leválni a hamis teremtett világról. 

 

Az átfordító szinten, ami ezután jön, az elméd lázasan dolgozik. Jelenleg, ma, március 10-én délután itt tartunk a csapatunkkal. Sorról-sorra fordítjuk át az eddig létezésünket a valóságra, fordítjuk le az életünket arra, amire rájöttünk, és mindent meg kell fordítanunk a minket körülvevő világról. Az átfordító szinten eléggé sokat rándul össze a gyomrod attól, hogy voltaképpen BE VAGY CSAPVA. Nem élsz életet itt, a mátrixban, csupán azt hiszed, hogy élsz. Valójában egy életre hívás zajlik éppen, életre hívnak téged az istenség-testvéreid a Jupiteren.. ébredj Neo… 

A valóságban a tér nem így néz ki, hanem egymásra csúsznak a terek, úgy gyurmázzuk őket, össze és szét, mintha csak JÁTSZANÁNK.. Az idő is egymásba csúszik, és az idő alakítja a teret. Sok szertartás van mögöttünk, ahol lépésről-lépésre vezettek minket rá erre az istenek. Akik mi vagyunk…

Teljes káosz uralkodik benned ezen a szinten, hiszen eddig gondolt létezésed alapjait kell átformálnod és itt lépsz óriási tudatszintet. 

Erre vállalkozunk ezen a tréningen és az azt követő szeren, 03.13-án szombaton. Mert hogy mi jön az átfordító szint után, azt azért nem tudom, mert még nem vagyok ott, de azt tudom, hogy ezen a ponton az ÉBREDÉS FOLYAMATA EXPONENCIÁLISAN GYORSUL. SPIRÁLISAN FELFELÉ HALAD A TUDAT EGYRE GYORSABBAN belelépve az isteni önvalójába, ahogy KISZAKAD A MÁTRIXBÓL. 

 

Bodnár Gyöngyi Gina:

A Földet létezőnek látom, de élet nincs rajta, csak szikla, homok, és síri csend.

Az arkangyalokat, isteneket azzal tartják fogságban, hogy kapcsoltak hozzájuk egy emberi tudatot. Ebben a reinkarnációs körforgásban tartanak fogva. Meghalsz, vagy valami síkon, újjászületsz, életfeladat, stb. ez mind vetítés. Nem szakad meg a körforgás, és nem tudsz kilépni. Játszol. Eldugták a kilépési pontot, elrejtették. Valami jól látható helyre, valószínű, hogy a szemünk előtt van, de nem gondolunk rá, hogy az az. Ott van a kulcs látható helyen, csak nem tudjuk hogyan kell használni, és mire való. Tuti raktak bele ilyet, mert időnként ők is belépnek, és nem maradnak benn. Ha ők ki tudnak jönni, akkor egyszer mi is. Olyan játék ez, mint egy "városépítő", a nulláról létrehozol egy működő várost, országot és te vagy az uralkodó, te irányítod a fejlődést. Na ugyanezt csinálják, csak nagyban, és időnként belenyúlnak, hogy ne menjen nagyon félre.

 

Ott a Jupiteren kötöttek le minket. Csak ködöt látok. Ha szimplán videojátékozol, VR szemüveggel is, ha hirtelen olyan impulzus ér, hogy megijedsz, lekapod a szemüveget önkéntelen védekezési reakcióként. Mit tettek ott velünk, hogy ezt a reakciót elnyomták? Vagy annyira élethű a mozi, hogy eszünkbe sem jut? Vagy az emberi hozzákapcsolt tudat nem engedi?

 

Az irányítóközpontot csak belülről mutatták, helyileg nem tudom merre van. Hatalmas nagy üvegszerű plazma táblák, és rajtuk nem földi jelek futnak. Vannak ott gyíkok, csótányok, krokodilszerű valamik, és hatalmas, koromfekete emberszerű lények. Csak a sziluettjük emberszerű.

Ez egy gyár. Érzelmeket gyártanak, és csomagolnak, kajának. A félelmet különösen szeretik. Most akarnak egyszerűsíteni a programon, eddig törekedtek rá, hogy a régihez hasonló legyen, de túl bonyolult volt, nem gazdaságos. Mindenkit a négy fal közé zárni. Könnyebb a kaját is betakarítani. Tehát az érzelemmentesség tényleg hasznos, csak nem tudom, hogy nem tűnik-e fel nekik, ha egy helyről sokáig nem kapnak semmit, se jót, se rosszat.

 

Ashtar és a Szíriusziak, meg a többiek, akik nem a naprendszerünkben vannak, belépnek a játékba, és úgy kerülnek kapcsolatba velünk? 

Látom magam én is, kb kétszer olyan magas, mint egy ember, derékig érő vörös hajjal, kék ruhában. 12 Istenség ereje van bennem, én magam vagyok az egység.

Csak nem tudom, hogy ezzel mit kezdjek.

 

Egy ideje már tudom, hogy játszok. Mostanában próbálom tudatosan, egyre inkább, és arra jöttem rá, hogy az egyik "részmegoldás" az lehetne, hogy ha mindenkiben megvalósul az egység, akkor kiegyenlítődnének az érzelmek, és talán csődbe menne a kajagyár. Nem tudnának érzelmeket begyűjteni az emberektől. 

Keresem az értelmes és hatékony megoldást, de nem igazán találom.

Mintha hetek óta nem érzékelném rendesen a földi létet, nem érzékelem az időt, mintha nem is lenne, a teret sem igazán, idegesítenek a földi dolgok, mert tudom, hogy értelmetlen mindegyik.

 

Gina

 

A Jupiteren le van kötve a lelkünk és a tudatunk. Az Atlantiszi “bukás” illúzió. Az Eredendő bűn, amit mélyen érzünk magunkban, az, hogy nem tudtuk megtartani Atlantiszt. Nem tudtuk megállítani a játékot. Azonban nem csak Atlantiszban nem tudtuk. A Föld korábbi bukott korainak bukási dátuma az újabb játék indításával függ össze. Lejár egy játék, jön egy másik. Az idő pedig, ami nincs… és amiben lineárisan látod a valóságot, és az időt, a teret pedig 3D-ben, voltaképpen egymásra fektetett játékok, ahol van átjárás…. és el is érkeztünk az ugráló szintre. Ez a legegyszerűbb megnevezése, nevezhetném átjáró szintnek is, de azért hívom így, ugráló szint, hogy megragadjon benned. Ugrálsz a téridő síkok között, a Föld korábbi /??/ korai között, és a “bukások” között, melyeket restartolunk. ARANYKOR RESTART. ATLANTISZ RESTART. 

A földi fényrendszer voltaképpen a játék szabályrendszere. 13 versus 13. 

Félelem - Szerelem

Fájdalom - Szabadság

Harag - Bőség

Ego - Küldetés

Önzés - Alázat

Hamisság - Hit

Hamis szer.elem - Eredet

Pénz - Igazság

Szex - Szeretet.Egység

Hatalom - Bizalom

Háború - Tanítás

Betegség - Gyógyítás

Halál - ESEMÉNY. Ez a 13. fénykapu, azaz a 13 módból, ahogyan kifelé jössz a mátrixból, ez a 13.  Van, aki itt indul kifelé a játékból. Van, aki a szerelem szinten, van aki a szabadság szinten, van aki a bőség szinten, azaz…. a szerelem az, amivel megküzd, vagy a fájdalom, amiből szabadságot formál, vagy a harag, amiből bőséget, a hamisság, amiből hitet, azaz meglátja az igazságot, és magáról a hamisságot.. mindenhol meglátni magadról, amiben voltál, és ami felé tartasz, ez a mátrix versus fénykapuk alapja, ahogyan kilépési pontokat kapsz a játékból. 

Aztán van egy 14. ahogyan felfedeztük az eddig 13 főcsakra fölött a 14.et, amely a Teremtő Egy Forráson túlvisz, azaz túlvisz az EREDETEN.

Hogy ott mi van, azt a tréningen fogjuk meglátni. 

A Szíriusz-Orion-Plejádok Fényrendszer a Földről a tudatnak, amely a Földre gondolja magát, az átmenet a Jupiterre, ahol a 22+44 kapuval az Élet minőségeit tanuljuk. Ezt is lehoztuk már. 

A mátrixban a játéknak szabályai vannak, melyeket követsz, öntudatlan báb módjára, amíg benne vagy. 

  1. Szerezd meg. 

  2. Tartsd meg.

  3. Hidd el.

  4. Verd át /magad, vagy mást/

  5. Éld túl. / a játékot/

  6. Várd ki.

  7. Menj utána, RAGASZKODJ.

  8. Ne add fel. /a játékot/

  9. Kerüld ki a következményeket.

  10.  Tegyél úgy, mintha komolyan vennéd. 

  11.  Dobd el, ha már nem kell.

  12.  Találd fel magad, ne másokat nézz, csakis magadat.

  13.  KEZD ÚJRA..

  14.  HARCOLJ.

  15.  GYŐZZ.

  16.  URALKODJ.

  17.  MENEKÜLJ. 

  18.  ÉREZZ EGYÜTT, SZÁND MEG, EZZEL BEKÖTÖD MAGAD AZ Ő JÁTÉKÁBA.

  19. Érezz… a földi világban bármi, bárki iránt valami olyasmit, ami nem teljesül be. Ezzel egy időhurokba kötöd magadat.

  20.  BŰNHŐDJ.

  21.  BÜNTESS.

  22. ÁLLJ BOSSZÚT.

  23. LÉGY TE AZ OKOSABB. Azaz KEREKEDJ FELÜL RAJTA, GYŐZD LE HAMIS OKOSSÁGOKKAL.

  24.  Hazudj.

  25. Titkolózz.

  26. VEDD EL. A TIÉD. JÁR NEKED.

  27. LEGYEN TÖBB MINT MÁSNAK.

  28. KELL A MÁSÉ.

  29.  HÁRÍTSD A FELELŐSSÉGET.

  30. TAKARÓZZ KIFOGÁSOKKAL.

  31. HIGGY AZ ILLÚZIÓNAK.

  32. TÁMOGASD AZ ILLÚZIÓKAT.

  33.  Akarom.

  34. Kell.

  35. Muszáj.

  36. Kényszerítenek rá. 

  37. El kell hinnem, mert nem tehetek mást.

  38. Nem mondhatom ki, mert nem tehetek mást.

  39.  Fogadj szót. 

  40. HALLGASS.

  41.  HA KI AKARSZ LÉPNI, NEM ÉLED TÚL. 

  42. HA BE AKARSZ LÉPNI A JÁTÉKBA, AKKOR MEG KELL FOGANNOD.

  43. Ha ki akarsz lépni a játékból, akkor meg kell halnod. 

  44. FÉLJ. 

  45. NE GONDOLKODJ. NE LÁZADJ. NE KERESS VÁLASZOKAT.

  46. Használd az agyadat AGYALÁSRA. FÖLDI SÍKÚ MEGOLDANDÓ DOLGOKRA.

  47. SZOLGÁLD.

  48. BÍZZ BENNE. MAGADBAN NE BÍZZ, MERT KEVÉS VAGY EHHEZ.

  49. KÖVESD FELTÉTEL NÉLKÜL.

  50. NE KÉRDŐJELEZZ MEG SEMMIT.

  51. CSAK A FIZIKAI SÍK LÉTEZIK. RETTEGJ ATTÓL, HOGY ITT VALAMI VESZTESÉG ÉR. 

  52.  NEM TUDSZ TEREMTENI, MÁSOK TEREMTIK MEG HELYETTED, ÉS TE CSAK BELEÜLSZ A KÉSZ FIZIKAI SÍKBA. HÁZ. KOCSI. NYARALÓ. MUNKAHELY. PÉNZ. KAPCSOLAT. HÁZASSÁG. NEM KELL KÜZDENI SEMMIÉRT, ELÉD RAKJÁK. CSAK AZ KELLHET, AMIT ADNAK. MÁSRA NE IS MERJ GONDOLNI. SE VÁGYNI. ÚGYSEM KAPOD MEG. 

  53. FÜGGJ.

  54.  Higgy a mátrixnak. Mindent higgy el feltétel nélkül. 

  55. Fuss versenyt az idővel.

  56. Igyekezz, mert lejár a földi léted, elmegy az élet melletted. 

  57. A boldogság nem tartós, csak pillanatok. 

  58. Égi társ vár rád, a földi nem fontos. Neked az égi elég. 

  59. Földi társad van, neked az égi nem fontos, a földi elég.

  60.  Fizikai javak mentén mérik az értékedet, mint a vágóhídon a jószágot. 

  61.  A külsőd alapján ítélnek meg, és számít még a bőrszín is, és létezik NEMI HOVATARTOZÁS, tehát csakis séma alapján működhetsz. Nem létezik olyan, hogy benned él egy férfi és egy nő. Mindent kívülről kell behoznod az életedbe.

  62.  Kívülről, MEGSZERZÉS ALAPJÁN teremtesz, azaz A HOGYANOKON KATTOGVA NAGY NEHEZEN BEVONSZOLOD A VALÓSÁGODBA AZT, AMIT AKARSZ.

  63.  Én én én. Nekem, enyém, akarom. 

  64.  Az Isten büntet.

  65. Az Isten nem büntet, én vagyok az Isten. Majd én megmondom itt mi lesz. Nem hiszek istenben, nincs isten. 

  66. Hiszek Istenben, csakis ő old meg mindent. 

  67. Várom a páromat. Várom a bőségemet. Várom, hogy valaki megmentsen. Mindig csak várok. Sültgalamb tengeren vesztegelek. Ez jó, mások is ezt csinálják.

  68. Hiszem, hogy majd egyszer jobb lesz. A rossz elmúlik. Magától. 

  69.  Semmit nem kell tennem, minden időben érkezik hozzám, majd amikor itt az ideje, én csak várjak. 

  70. Ha teszek is valamit, akkor azzal átírom a sorsomat. 

  71.  Ha nem teszek meg valamit, azzal is átírom a sorsomat.

  72.  Hazudok a világnak arról, hogy mit érzek, és az is hazudik nekem. 

  73. Támad a sötét oldal.

  74. Csak fényoldal létezik. A sötétnek nem adunk energiát. Ha nem adunk, akkor eltűnik.

  75. Nem létezik sötét oldal.

  76. A sötét oldal gonosz. A hamisság onnan ered. 

  77. Kompromisszumokat kell kötnöd. /alkukat/

  78.  Meg kell hajolnod. /hamis alázat/.

  79. Meg kell törnöd, ÉLETLECKÉD VAN. / elgáncsolnak, és zuhasz egy szintet. Nem megtörnöd kellene, hanem tudatszintet lépni/.

  80.  Sugallnak és hidd el, amit sugallnak. Amennyiben támogatják az egódat. 

  81.  Szolgálj. 

  82.  Engedelmeskedj. 

  83.  Bólogass. Ne tűnj ki a tömegből.

  84. Mindenki átlagember. Mindenki a szürke tömeg része. Porszemek vagyunk. Nem vagyunk képesek semmire.

  85.  A földi síkon az életfeladatod majd segít felemelkedni. A Föld felemelekedéséért dolgozunk. /NEM. A FÖLD ÚJJÁÉPÍTÉSÉÉRT FOGUNK DOLGOZNI KÉSŐBB. DE MOST A JUPITEREN FEL KELL ÉBRESZTENI MAGUNKAT./

  86. A Naprendszer az, aminek látod.

  87. A Föld az, aminek látod.

  88. A sorscsapásokat el kell tűrni.

  89. Ki vagy szolgáltatva a sorsnak.

  90.  Ki vagy szolgáltatva az Istennek.

  91. Ha a Föld felemelkedését elérjük, akkor kész vagyunk. 

  92. Meg kell mentenünk a világot és benne mindenkit.

  93. Csak az angyalok jók. Meg a Jóisten. Minden más entitás rossz. Sötét. Veszélyes. 

  94.  Imádkozni és könyörögni kell.

  95.  Elég csak magadnak kérni, a többiek nem számítanak. 

  96.  Valami rossz fog történni, ha nem készülsz fel.

  97.  Mindent változtass meg, rúgj fel, égess fel. /ekkor kerülsz új játékba/

  98.  Semmit se változtass meg, félj a változástól.

  99.  EGY EMBERBEN VAN A TÁRSAD. TALÁLD MEG. Ha ő nemet mond, neked véged. Fuccs a felemelkedésednek.

  100. Kergesd az illúzióidat, elérni akarj valamit. mindig. Vagy valakit. Ha megvan, mázlid van.  Boldoggá nem fog tenni a megszerzés öröme, de elmondhatod magadról, hogy megvan. Ha nem kapod meg, neked véged. 

  101. Kötődj a múlthoz.

  102. Kötödj a jövőhöz. 

  103. Fizikai síkon élj, létezz és alkoss.

  104. Félj a haláltól. 

  105. Félj az élettől. 

  106. Ha haza akarsz menni oda, ahol érzed, hogy valójában vagy, kinevetnek. Azt sem tudod, hol az a haza. Vagy ha tudod is, távoli, elérhetetlen képnek látod. 

  107. Alárendelt vagy.

  108. Kevés vagy. 

  109. Kicsi vagy.




A mátrixnak vannak TRÜKKJEI. 

  1. Ha ki akarsz lépni a játékból, ellened fordul és küld rád számtalan visszahúzó játékost, vagy bábut. Ezzel azt sugallja, hogy harcolnod kell a szabadságodért, pedig szabad vagy. 

  2. Ha meghalsz, és látod a fehér fényt, az Jahve birodalmának fénye. Megint játékba kerülsz. 

  3. Ha ragaszkodsz egy olyan élethez, ami már nyomaszt, akkor még jobban lenyom a mélybe, hogy TANULJ. Ha tanulsz, akkor a mátrix számára csak az a tanulás, ha engedelmesebb leszel, alázatosabb és elfogadóbb. Valójában a tanulási folyamat tudaszintek átlépésének folyamata. 

  4. Sugall, jeleket küld. Félrevezet.

  5. Hazudik neked, minden lehetséges módon. 

  6. A megszerzés, megtartás irányába terel téged.

  7. A birtoklást ösztönzi. Az anyagi javak és az emberek tekintetében úgyszintén. 

  8. A félelmet sugallja és azzal operál. 

  9. A jövőképedet hamisan vetíti eléd, és olyasmikre vágysz, amik csakis a földi síkhoz kötnek. 

  10.  Az ilyen fogalmakat, mint isteni tudat, csupán metafora szintre alacsonyítja le, hogy elhidd, tényleg csak egy ember vagy.

  11.  Sugallja, hogy túlnépesedés van, hogy bűnösök vagyunk, hogy tönkretettük a Földet. Hogy a Föld a pusztulás felé halad. 

  12.  A vallásokkal is keményen operál. Elhiteti veled, hogy a vallások dogmái szentigazak. Kizáratja veled a kételkedést, és elülteti benned, hogy a kételkedés rossz. 

  13.  Csakis a földi síkhoz méred magadat és annak minden szabályához. A fenti elsőre általam összeszedett több mint százhoz főként, vagy ezekből sokhoz. 

  14.  Érzésekkel operálnak. Érzéseket hoznak létre benned, melyek mind a földi síkhoz kötnek. Emberekhez. Helyzetekhez. Amíg itt érzel, addig táplálék vagy. Amíg itt gondolkodsz, addig pedig itt teremtesz. Azt pedig ők használják. Sokszor éppen ellened.

 

Komoly tréning lesz, csak erős idegzetűeknek, akik érettek a valóságra. 

A tréning fél háromkor kezdődik, és utána a Jupiter Felemelkedése stílusosan nevezve, de a show-cím mögött ennél sokkkal komolyabb melót takar. Várom azokat, akik már felkészültek a teljes ébredésre. Még nem fogunk most teljesen felébredni, de óriásit lépünk előre. Közel vagyunk ahhoz, hogy átmenjünk a tükrön…

Tartsatok velem. 

Szombat. Egy délután ami megváltoztat mindent. 

Globális munkát is végzünk, nem csak egyénit. 

 

Áldás

Eszter

/Fényhozó/

Ui: az istenek a játékban, akik megjelennek nekünk, azok a mi kivetüléseink, és maguk felé vezetnek minket./



Szólj hozzá

mátrix tréning ébredés