2021. már 17.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - A KIFELÉ VEZETŐ ÚT - A LÉTEZŐK BIRODALMA

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - A KIFELÉ VEZETŐ ÚT - A LÉTEZŐK BIRODALMA

SETH ÉS LUCIFER BEAVATÓ TRÉNINGJE - 2021. MÁRCIUS 20. 14.00-19.00 SKYPEON

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

A KIFELÉ VEZETŐ ÚT

A LÉTEZŐK BIRODALMA

Seth és Lucifer beavató tréningje 

 

2021. március 20. szombat 14.00-19.00

Skypeon

 

ELŐADÓK:

LUCIFER

ÉS

SPIRITUAL FIGHTER

/SETH/

 

Az önmegvalósítás kulcsai - Széth

A kiút innen - Lucifer

 

részvételi díj: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A MÁTRIXON KÍVÜLI MÁGIA ALAPELEMEI - A TILTOTT TUDÁS ÚJ SZINTJE

A kiút kulcsai idelenn és odafenn

Az ősi legerősebb istenek ébresztése, akiket a föld alá kötöztek le 

Az istenek visszahívása a Földre, az 1102-es ősi rítus újjáélesztése

Seth szavai, ötödik dimenziós valóságteremtés - komoly előadás, Spiritual Fighter-től, komoly felébresztő elemekkel

A mátrix teljes kifordítása önmagából, a mátrix irányításának átvétele 

 

SZÉTH: ÖTÖDIK DIMENZIÓS VALÓSÁGTEREMTÉS

Az önmegvalósítás kulcsai

Kapcsolódási pontjaink a valósághoz

Mitől függ a sikeresség? EGY saját sors van. A többi vetítés.

Itt a helyed, ha eleged van abból, hogy elnyomnak és kihasználnak, ha úgy érzed, agyontraumatizál a munkahelyed, amelynek nem lenne más funkciója, mint hogy a megélhetésedet biztosítsa (és ezt a funkcióját esetleg be sem tölti és napról-napra, vagy hónapról-hónapra élsz), vagy az életed bármely más területe nem úgy működik, hogy kiteljesedettnek és boldognak érezd magad.

Az érzelmi résztől, a kivetítésektől, a konfliktusoktól feljebb emelkedünk, a magasabb asztrálsíkra, ahol a teremtés először jelenik meg a fizikai lényed számára is érzékelhető formában, és onnan vizsgáljuk meg, miért nem tud lejönni és úgy megvalósulni, ahogy azt a Felsőbb Éned akarja. Miért nem tudod tartósan magasan tartani a rezgésedet. – Mert valami feladatod van még alacsonyabb rezgésen. Meg fogod érteni, miből is áll ez a feladat, hogy hatékonyan tudd megoldani, és soha, soha többé ne csússz bele vissza.

Nem feketemágiázunk. Ellenkezőleg. Rálátást, egészen részletes és pontos rálátást fogok Neked adni arra, hol vannak az életedben az elakadások, hogyan és miért kerültek oda, és hogyan tudod őket megszüntetni. Széth a valóságteremtés folyamatát SZÉTszedte komponenseire, és ilyen formában adja át a tudását.

Úgy kívánta, hogy az előadás anyagokat csoportokkal osszam meg, mert az igazságot mindenkinek jogában áll tudni.

Üdv.

Spiritual Fighter - SETH

https://www.youtube.com/watch?v=y-y3Ef6aTPY

 

LUCIFER: 

A KIÚT INNEN - a kiút kulcsai 

Fekete csuklyás alakok állnak, 13-an a tűz körül. 1102 van a Gergely naptár szerint. Éjszaka van, az erdő mélyén, mindentől távol, 13-an, egy ősi mágiat hajtunk végre. Az ősi rítusnak az a lényege, hogy VISSZAHÍVJUK AZ ISTENEKET. Jezuel is velünk van. Titokban csináljuk a mágiát, mert vadásznak ránk…. a fekete palást és csuklya azért kell, hogy elrejtőzzünk előlük. Mert nem a testünkre vadásznak, és nem is az életünkre. HANEM A TUDÁSUNKRA ÉS AZ ERŐNKRE. 

PONT ÚGY, AHOGYAN MOST IS. 

1102-ben a sötét középkorban a legerősebb volt a félelem. Az emberekre rákényszerítettek egy olyan vallást, amely csupán egy kivetített valóság, ahol egy keménykezű félisten uralkodik - és mindenben csakis az ő szava dönt. Jahve, akiben élet nincs, aki nem jinjang egyesülés szülöttje, ebben hibázott a legnagyobbat - egyedül dönteni mindenben. Látszólag dönt csak egyedül, valójában őt is irányítják. De semmilyen istenség-szövetségből nem kért - ha már neki adták a Földet, egyedül ő akar uralkodni rajta. 

Az önzés nagy hiba. A legnagyobb. Kizár minden mást, ami kívülről érkezne be. Ami meg tudná reformálni az elmét, a lelket. Ami fényt tudna gyújtani a sötétségben, ráadásul a felelősség is egyedül azé, aki önző módon magának akar mindent. Ha pedig hibázik, bukik… és nincs semmi és senki, aki megállítsa a bukását, hiszen annak előtte elutasított mindent, ami megmenthette volna ettől.

A baj az volt, hogy nekünk sem volt segítségünk. Habár nem önző módon döntöttünk, de mégis, az emberek feje felett, lévén, akkorra már az emberi elme kellően el volt ahhoz sötétítve, hogy a rettegés fekete markába kapja az emberi szívet, eltorzítsa az emberi lelket, és nem hallatszott többé az istenek hangja…

El kellett bújnunk ahhoz, hogy ne találjanak ránk, és az emberek is az ellenségeink voltak. 

Saját véreink is. Árulók voltak közöttünk. 

Kiadtak minket a föld hatalomnak, és a földi hatalom Jahve kezében volt. 

Jahve INKARNÁCIÓS IDŐHURKOT KÉPEZETT. 

1102. Időhurok. Amely azóta is tart.

Sokat gondolkodtam, MIÉRT NEM FEJLŐDIK az emberiség tudata sehová. Miért vagyunk még mindig a középkorban. Számtalan oka van, de azok csak a felszínen vannak, tehát AMELYEK LÁTHATÓAK és senkinek nem okoznak nagy fejtörést, mert szemmel látható, hogy az emberiség tudatában az ítélkezés, a harag, a hazugság, az illúziók, a hamis isten imádása, az alárendelt szerep, a rabszolga szerep, a megalázkodó, a rendszerért mindent megtevő, a rendszert magától értetődőnek és kizárólagosnak tekintő, hitehagyott, bizalmatlan, szkeptikus, cinikus, nehézfejű, makacs, nehézszívű emberek, a félelem, a fájdalom, a menekülés egyfajta kábulatba, - nem csak a drogba vagy az alkoholba, hanem pl a virtuális világba -, a menekülés az igazság elől, a felelősség totális elhárítása, a szürke átlagember kényelmes szerepe, és a játékban bábuként részvétel anélkül, hogy egyáltalán eszébe jutna az embernek, hogy döntési joga van - a szabadság és a szabad akarat teljes megtagadása, a szabadon gondolkodók kinevetése, elüldözése, szinte már-már máglyára vetése, de mindenképpen pellengérre állítása, a spirituális világ elkurvulása - csak a pénz dominál és a spirituális ego, no meg a hatalom, és lelkiismeretfurdalás nélkül kihasználják a másikat, még egymást is kigáncsolják, érdekek, hamis kapcsolatok, elkényelmesedés, gyermeteg látásmód…. ugyanúgy domináns, mint 1102-ben. SEMMI NEM VÁLTOZOTT AZÓTA AZ EMBERI TUDATBAN.

Ott volt egy fordulópont, amely visszafelé sült el, és nem tudtuk kiszabadítani az emberi tudatot a láncai alól. Már csak azért sem, mert eléggé egyedül voltunk ehhez, és mert mások szemében mi fekete mágiát űztünk, ami nem volt igaz. Azonban nyilvánvalóan egy komfortzónába belekényelmesedett, felelősséghárító, önmagának is kitűnően hazudozó embernek, aki csakis az illúziókat támogatja - és ez most is így van, az illúziókat támogató tanítók oldalán 1500 lájk van, az enyémen 120 maximum /no nem mintha érdekelne, mert az illúziókat támogatók tetszéséből köszönöm, nem kérek/, tehát az illúzióban élők számára naná, hogy fekete mágia az, amit művelünk, holott éppen az ellenkezőjét csináljuk, a fekete mágia egészen másról szól, minden lekötése, minden korlátozása, minden elnyomása, eltiprása, birtoklása, megátkozása, megkötése és megrontása. Démonok kellenek hozzá, akik készséggel állnak az önző ember rendelkezésére, és nem olyan nagy ügy megtanulni őket behívni, bár SOKAN MÉG EHHEZ IS GYÁVÁK.

A démonok azok rendelkezésére is állnak, készséggel, akik éppen ennek ellenkezőjét szeretnék csinálni. Felszabadítani, felnyitni a zárt szemeket, szétrombolni a korlátokat, mert a démonok pusztító erejét lehet jóra is használni, ahogyan minden mást.

A középkor óta semmi nem változott az emberi lélekben sem, nem csak a tudatban nem. Ugyanolyan erős a képességektől megfosztottság, a saját út nem találása, a küldetés figyelmen kívül hagyása, az alázat nélküli, önző, hedonista életmód, amely gyilkolja a lelket… és a testet is. Ugyanolyan sok a hamis szerelem, a hamis házasság, a hamis bőség, a becsapás, kihasználás, ugyanolyan sok a depressziós, az érzéketlen és a közömbös ember is. 

Ugyanúgy érzéketlenül mennek el az utcán összeső ember mellett, mint a középkorban, és ugyanolyan érzéketlenül nézik végig az autópályán egymásnak csattanó lángoló autóban a szenvedők jajkiáltásait egy filmen, mint a középkorban a máglyára vetett embereket, és ugyanúgy szórakoznak rajta. A valóságban már más a helyzet, megijednek mondjuk egy baleset láttán, vagy segítséget hívnak, mert legalább egy kis összatartás és kulturáltság már beette magát az emberiség lelkébe, de az összefogásnak, az egységnek, az egymás iránt tanúsított tiszteletnek nem sok nyomát lelni… a bizalmatlanságnak is sok okot ad a mátrix, hiszen tengernyi csaló kopogtat az ajtókon, és hívogat vezetékes számokról minket, hogy utána lerántsa a bankszámlánkat… de nem is kell az egyéni emberek szintjére menni, a mátrix bőven tolja ránk a hazugságait… ha nem akarod meghallani a tévében, a rádióban, akkor rádnyomja TELEPATIKUSAN. 

Az érzéseid és a gondolataid nagy része nem a tiéd, amennyiben az életed nem olyan, amilyet szeretnél, és nincs veled az az ember, akit társadnak érzel szívvel-lélekkel, amennyiben rabszolga életet élsz, vagy egyáltalán elhiszed, hogy egy szürke átlagember vagy… aki úgysem tehet semmit.. 

 

Számtalan ismérve van vannak, hogy az érzéseid és a gondolataid IRÁNYÍTVA VANNAK, és a mátrix trükkös. Mert a spirituális módszerekkel is visszaél. Most számodra kényelmetlen dolgokat fogsz olvasni, mert mindaz, amiben eddig hittél, azt kidobhatod az ablakon. Persze, azt fogod mondani, nekem nincs igazam, és csak kitalálom ezeket, hogy feltűnősködjek valamivel :)) Nos, nem kell nekem hinned, csak vizsgáld meg az életedet, hogy TÉNYLEG AZ VAN - E BENNE, AMIT TE AKARTÁL, VAGY ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE… mert ha igen, akkor ideje MERNI KÉTELKEDNI. 

 

  • KÉP, ÉRZÉS, GONDOLAT, CSELEKVÉS - hamis képeket, hamis érzéseket és hamis gondolatokat közvetít a mátrix neked, és eképpen hamisan fogsz cselekedni, aminek később te iszod meg a levét.. és azok is, akik szeretnek téged. Mivel azt hiszed, hogy fentről jött az infó, kitartasz az mellett, amire ösztönöznek, és mire rájössz, már késő. 

 

  • SUGALLATOK, ANGYALI JELEK, ANGYALI SZÁMOK - ott van az órán, hogy 11.11 és fogalmad sincs, mit tegyél, csak összezavar.. mert AMÚGY SEMMI NEM TÖRTÉNIK, csak látsz egy számsort. Ha beugrik valami érdekes erről, azzal sem tudsz mit kezdeni, mert jóésakkormivan?? Én már ezerszer láttam 1111-et, 2222-t, és éreztem, hogy irányítani akarnak… nem volt jó érzésem, és nekem eléggé ki vannak élesedve a képességeim ahhoz, hogy bizton állíthassam neked, ez az angyali számos buli nem kóser.. :) Mert az istenek nem így kommunikálnak veled, azért. AMI A MÁTRIXBAN VAN, AZ A MÁTRIXHOZ TARTOZIK, MINDEN JEL, AMIT A MÁTRIXBAN LÁTSZ, AZAZ A TÉGED ÉPPEN MOST IS KÖRÜLVEVŐ, SZEMMEL LÁTHATÓ FIZIKAI VALÓSÁGBAN, AZ HAMIS..! AZ NEM ANGYALI JEL, MERT AZ ANGYALOK SEM ÍGY KOMMUKÁLNAK VELED, ÉS AZ ISTENEK SEM, HANEM TELEPATIKUSAN ÉS ASZTRÁLISAN, AZAZ tiszta teremtő gondolatokat, tiszta, magasan rezgő, függésektől és önzéstől mentes érzéseket keltve benned, és álmaidban, valamint éber óráidban is. Minél többet meditálsz, gyakorolsz, hogy meghalld, meglásd, megérezd őket, annál jobban fogod ŐKET ÉREZNI VÉGRE, de tanuld meg, AMI A MÁTRIXBAN VAN, AZ A MÁTRIXÉ. Tehát a FIZIKAI SÍKON ENNYIRE NYILVÁNVALÓAN, MINT ANGYALI JELEK, ANGYALI SZÁMSOROK, nem tudnak velünk kommunikálni, vagyis inkább nem akarnak, mert ami a mátrixban van, az a mátrixé… és ott semmi nem az, aminek látszik, mindennek az ellenkezője az igaz.. a 1111-el, meg a 2222-vel meg a 2112-vel meg a többivel nem tudtam mit kezdeni, sőt, éreztem, hogy éppen az ellenkezője az igaz, mint amit a mátrix közvetíteni akar felém. A sugallatok se semmik.. érzed, hogy az a gondolat, amit hallasz, az nem a tiéd, mert ezerszer erősebben hallod, mintha valaki, vagy valami beszélne hozzád.. de mivel azt hiszed, hogy az angyalok kommunikálnak veled, szót fogadsz… amennyiben ezen gondolat olyasmire akar rábírni téged, amit amúgy nem tennél meg, mert meggyőződéssel hozott döntéssel te már ezt nem akarod, és tudod, hogy erre neked nincs szükséged, de mondjuk valaki másnak igen, akkor tudd, hogy IRÁNYÍTANI AKARNAK…. Az istenek is telepatikusan kommunikálnak veled, de nem a te személyes életedet és mátrixbéli valóságodat fogják érinteni azok a szavak, amiket így hallasz, hanem a küldetést és a globális dolgokat, a világot, az emberiséget, más galaxisokat, tehát mindenféle földi síkú, apró-cseprő problémádtól elvonatkoztatott közlés lesz, mi több, utasításnak fog hangzani, de szívesen teszed meg, mert érzed, hogy ez viszont JÓ ÉS HELYES. 

 

  • Asztrológia. Óriási és ősi tudomány, de el kell mondjam neked, hogy a benne lévő erőteljes determináció nem igazán szolgálja a lélek fejlődését. Engem nagyon érdekel, és többször nekifutottam, de megtorpantam, és nem azért, mert hülye lennék, hanem mert számomra az, hogy a bolygók így meg úgy állnak, és ennek csakis így meg úgy kell lennie, visszataszító. Az asztrológiát tekintsd olyan értékes kincsnek az emberiség számára, mely EGY TÉRKÉP, ENNÉLFOGVA RENDKÍVÜL FONTOS, amely kivezet innen. Le vagyon írva ott rólad, a csillagokban minden.. és minden lehetséges hibád is, sőt az időhurok is, amiben vagy… mert pontosan leképezi a játékot, amit itt játszunk és amit megírtunk ITT MAGUNKNAK, de az asztrológiában nincs benne, hogy is lenne, hiszen ez elég merész feltevés és mindent, de mindent itt a földi síkon megcáfol, hogy IDŐHUROKBAN VAGYUNK, és az időhurok tartja a játékot életben, mert az idő EGYSZERŰEN AZÉRT NINCS, MERT AZ IDŐHUROKBAN NEM TELIK AZ IDŐ, CSAK LÁTSZÓLAG. Ez a lineáris idő maga, amit érzékelsz, és amit az órán számolsz… és amivel úgy játszanak, ahogy akarnak. Az idő és a tér az a két dolog a 3D-ben, amin keresztül a leginkább meg tudnak téveszteni, és teljességgel el tudják veled hitetni, hogy az idő és a tér rajtad kívül álló dolog, és te nem tudod irányítani. DE IGEN, TUDOD. 

 

  • Számmisztika. Megfordították a számok jelentését, méghozzá már az őskorban. A számok szimbólumok, és nem írásjelek, de ezt már tudod. A számok kinézete: 1, 2, 3… az, aminek számodra valamit mondania kellene nem a JELENTÉSE. A számok mágikus szimbólumok, olyannyira, hogy ha megfordítják a jelentésüket, és a szimbolikájukkal visszaélnek, könnyen írnak egy MÁTRIX PROGRAMOT. A mátrix programok a számok és a jelek, valamint a szimbólumok és a nyelvek, valamint az érzések, a gondolatok és a tér és idő TOTÁLIS MEGFORDÍTÁSÁN ALAPSZANAK. Ha a számokat mint szimbólumok tudod látni, és úgy kommikálsz velük, hogy amikor rájuk nézel, hagyod, hogy “beszéljenek”, átadják az információt, akkor a számmisztikát helyesen használod. Ha nem, akkor félre fognak velük vezetni, mert a mátrix éppen a számokon alapszik. 

 

  • Mágia. Na igen. Regélhetnék róla hosszan, hogy ezzel az ősi kinccsel és tudással tudnak leginkább visszaélni az emberek. Minden mágia energia, minden energia mágia. Arra használod, amire akarod, és ha önző célokat akarsz vele elérni, nos, megteheted, hiszen idelent SZABAD KEZET KAPTUNK, és ha mágiával élsz, tudod ezt. Azonban mindennek meg is fogod fizetni az árát, méghozzá keményen, és az istenek számára csak az egyensúly helyreállítás módjában van némi különbség /az egyensúly helyreállítást érzékeled büntetésnek a mágia miatt/, hogy hogyan állítsák helyre, amit elrontottál a mágiáddal… és ha azt hiszed, hogy nem fizeted meg az árát, akkor elmondom neked, hogy a mágia már a mátrixon kívül van, és ami a mátrixon kívül van, oda már bejárásuk van az isteneknek, és számukra az egység és az egyensúly az egyetlen létező igazság. Tehát az igazság az egy egyensúlyi állapot, ahol helyre billen az, ami eltolódott. 

 

  • Meditáció. Ez a legérdekesebb. A meditáció során kapcsolódsz valamihez, kérdés, hogy mihez… mert ha nem elég nyitott a tudatod, és a meditációt továbbra is csak önző, csakis a saját életedet érintő dolgokra használod, azaz még mindig nem látod, hogy rajtad kívül más is van ezen a bolygón, akkor Jahve a “másolóprogrammal” készséggel siet a segítségedre. Küld neked sugallatokat, látomásokat, és “angyalokat”, akik kellőképpen fehérek és szentek ahhoz, hogy te, aki csakis a fényt hajlandó elfogadni, akinek a sötét az gonosz /pedig a sötét az a setét, a teremtés magva, és csupán ismeretlen neked, nem gonosz/, a fehér szent angyalok és azok sugallatai kellően meggyőzőek lesznek ahhoz, hogy elhidd, amit hallasz és látsz, és ez bizony olyannyira meggyőző tud lenni, hogy robotként fogod követni az utasításaikat és a jeleiket…. meghatározó lépésre szánod el magadat az életedet tekintve, és bizony kemény vakvágányra fogsz tévedni. 

 

  • ŐSFORRÁS. Az ősforrás, amelybe a fejed feletti 3. csakrával csatlakozol, azaz a 13. Esemény csakrával, csupán A KIMENET A MÁTRIXBÓL, a kiút innen, nem az Ősforrás. Az Ősforrás az ennél tovább megy, és a Világegyetem magjában kell keresni, ott ahol a Teremtés megtörtént.. a fejed feletti kékes-fehér-arany örvény csupán a kimenet innen.. itt adsz engedélyt arra, hogy az istenek kihúzzanak innen, tehát IDE CSATLAKOZNI KELL, és NEM ELÉG A KORONA CSAKRÁVAL, a koronacsakra feletti sorrendben harmadik csakrával kapcsolódj, és ha ezzel megvagy, akkor menj TOVÁBB, mert felette is vannak csakrák, most a 14.-nél tartunk, és ezzel sikerült nem csak istenség önmagunkhoz, hanem az Ősforráshoz is csatlakozni, de gyanítom, hogy a 14. csakra csak a kezdet, olyan, mint egy közvetett elérés, ennél tovább kell látnunk. 

 

  • TELEPÁTIA. A telepátia olyan misztérium, amit elég kevesen érzékelnek, pedig MINDENKIBEN OTT FUT, MOST IS. Folyamatosan kommunikálnak veled telepatikusan az emberek, az entitások, az istenek, a mátrix is… minden és mindenki, folytonos, telepatikus kapcsolatban áll egymással. A telepátiát meghallók számára a világ olyan, mint egy hely, ahol ezernyi hang hallható, és össze is tud zavarni, ha nem VÁLASZTOD KI AZT A CSATORNÁT, AMIT HALLANI SZERETNÉL. Kérdés, mit válassz? AZT A CSATORNÁT VÁLASZD, AMELY A MÁTRIXON KÍVÜLRŐL JÖN, ÉS AMIBEN AZ EGYSÉG BENNE VAN, mert minden más információ áradat hamis lesz.. ha tetszik, ha nem, ez van. 

 

  • ENERGETIKAI KAPCSOLÓDÁS. Kellemes érzés, az biztos. A szívcsakrádban érzed, és szeretettel, hálával tölt el. Azonban mindezt a mátrix is LE TUDJA MÁSOLNI.. és MIVEL TISZTÁBAN VAN AZ EMBERI GYARLÓSÁGGAL ÉS A SZÍV SEBEZHETŐSÉGÉVEL, a kapcsolódással nagyon meg tud téveszteni téged, hiába vagy már viszonylag felébredve, amint lebegtet előtted valami izgalmasat, felemelőt, a saját életedet látszólag jobbá tevőt, főként szerelmet, /leginkább ezzel tudnak operálni, a hamis szerelmi kapcsolódásokkal/, azaz ELHÚZZA A MÉZESMADZAGOT és a földi egód bekapcsol, megspékelve a birtokolni akarásoddal, a másik döntésének el nem fogadásával és az önzéseddel, hát elég könnyű téged megtéveszteni és a kapcsolódást Társnak hinni.. holott ez csak egy energia, ÉS LEGTÖBB ESETBEN - KI KELL ÁBRÁNDÍTSALAK - FÖLDI EMBERHEZ NINCS KÖZE.. sokszor kérdeztétek tőlem, ezmegaz érzi e, hogy te érzed őt.. NEM FELTÉTLENÜL.. van olyan, hogy igen, érez téged, és hall is téged, de ez csak akkor van, ha valóban van lélekkapcsolódás… és ehhez tartozó lélekszerződés.. de ebben is ki kell ábrándítsalak - tudom, ma nagyon idegesítő vagyok :))) - attól még, hogy lélekkapcsolódásod, és lélekszerződésed van egy emberrel, sőt karmád is, sőt milyenizgi, hogy sokéletbenvoltatokegyütt.. hát ez egyáltalán nem biztos, hogy jó.. sőt… általában szenvedéssel teli, hamis kapcsolatot hoz ide, ugyanis NEM AZ EMBEREK AZ EGYLÉLEK PÁROK - KÖZKELETŰ NEVÜKÖN IKERLÁNGOK - HANEM AZ ISTENEK.. tehát földi emberben úgy nem fogod megtalálni a társadat, hogy rávetíted a vágyaidat, és mivel szerződésetek van, van kapcsolódás is, aktiválódik a karma is… és mindez nem egy boldog, beteljesült kapcsolathoz vezet… CSAKIS AKKOR, HA A PÁROS FEJLŐDIK ÉS HAJLANDÓ TUDATOSODNI ÉS VÁLTOZTATNI. Abból látszik meg, hogy egy páros tényleg összetartozik-e, hogy fejlődnek és A KEZÜKBE VESZIK A SORSUKAT, A TERET ÉS AZ IDŐT, ÉS FITTYET HÁNYNAK A MÁTRIXRA ÉS AZ ABBAN ÉLŐKRE. Ezzel beengedik az életükbe az isteneket és eggyé válnak velük, de ez egy új folyamat /új játék/, és még nem tudok nyilatkozni róla érdemben, mert az elején vagyunk mi is. 

 

  • IKERLÁNG-TÁRS-EGYLÉLEK. Az ikerlángok a legfélrevezetőbb. Mert a földi emberekbe való hitet sulykolja oly módon, hogy csakis egyetlenegy földi emberben találhatod meg a szerelmet. Ha ő nemet mond neked, akkor ásd el magad, fuccs a küldetésnek, fuccs az életnek.. MINDENNEK /????! / ez szerinted normális? Szerinted az istenek olyan kegyetlenek, hogy egyetlenegy földi ember akaratára - és egójára - bízzák rá a te felemelkedésedet? Szerinted az istenek arra akarnak ösztönözni téged, hogy csakis egy földi társat keress, akit vakon kell követned, akiben vakon kell bíznod, és AKI BÁTRAN MEGALÁZHAT, ELHAGYHAT, SEMMIBE VEHET, ÁTVERHET, HAZUDHAT NEKED, HASZNÁLHAT BÁRMIRE, mert őazikred? És hol az önbecsülésed????? Hol a magadba vetett hited?? Szerinted az istenek tényleg azt akarják, hogy a te életedet egyetlenegy emberre tedd fel??? Szerinted az istenek tényleg készen szállítják le neked a Társat és neked csak HALLANI, LÁTNI ÉS ÉREZNI KELL, a fizikai síkon semmit nem kell tenned ezért????? Szerinted az istenek olyan vicces fiúk, hogy egy elcseszett szeretői kapcsolatodban szállítják le a Társadat, és csak azért, mert azt mondják neked egyes erre specializált pénzt keresni akaró “segítők”, hogy őazikredamásikfeled, akkor az IGAZ?? És ha a segítő is ugyanebben az illúzióban van? Ha csak azért látja ikrednek az illetőt, mert maga sem igazán lát tisztán? Persze, az ember gyarló, és LEGINKÁBB A SZERELEMMEL LEHET FÉLREVEZETNI ÉS A SZERELEM AZ, AMIT LEGINKÁBB MEG AKAR VENNI MAGÁNAK, HA KELL AKKOR KÖTÉSSEL, HA KELL AKKOR IKERLÁNG TANÁCSADÁSSAL, HA KELL AKKOR IKERLÁNG MEDITÁCIÓVAL…. és utána ott áll az ember lánya, és SEMMI NEM IGAZ ABBÓL, AMIT EDDIG MONDTAK NEKI.. mert nem is lehet az.. és tudod miért nem? Azért nem, mert a ikerláng szerelem az nem az emberek síkján kezdődik, és távolról sem a mátrixban, azért… mert az ikerláng az egy tükrözés, tanító, gyógyító, ébresztő folyamat, és ha földi emberben látod az ikerlángodat, akkor azért tévedsz óriásit, mert habár már sikerült ráérezned az egylélek energiára, azt nem emberben kell keresned, csupán RÁVETÍTED… és a mátrix kihasználja, hogy olyan önző vagy és olyan birtokló - akármennyire fájnak a szavaim neked, ez az igazság - hogy csak azért, mert te különleges kapcsolatot akarsz az életedbe, képes lennél kierőszakolni egy másik emberből, hogy téged válasszon, akkor is, ha nem akar.. - az egylélek energiaközpontot a Világegyetem magjában kell keresni, és SEMMI DE SEMMI KÖZE AZ EMBEREKHEZ. Az egylélek energiaforrás a legerősebb teremtő forrás, ami létezik, ez az az ősrobbanás, ahol az Anya és az Atya egyesült, a setét és a fény, egységgé, és ez sokkal magasabb rendű annál, mint hogy te itt a Földön elérd a szerelmet.. a szerelem az teljesen másról szól, a szer.elem egy állandóan áradó, boldogságon, bizalmon, tiszteleten és megbecsülésen alapuló, fizikailag is működőképes kapcsolat, ami azért is kapcsolódás ezzel együtt, mert a fizikai síkon egy másik ember és te képesek vagytok befogadni fenti isteni önvalótokat, és ennek semmi köze ahhoz, amit IKERLÁNGOK néven a spirik futtatnak.. minden spirituális irányvonal, ami az emberek egyéni életének jobbításán alapszik úgy, hogy globálisan kizárja a többi embert és csakis egy-egy ember vágyainak teljesítésére épít, az pénzközpontú és hamis.. ez az igazság. Lucifer megmondta, hogy a spirituális világ 98 százaléka elbukik, és én már látom, hogy miért.. mert egyszerűen sem a segítők, sem a hozzájuk járók nem látnak tovább a saját életüknél… szintek vannak, tudatszintek, és neked, mint tanítónak, segítőnek, KONKRÉTAN LÁTNI KELL, milyen tudatszinten van az, aki hozzád fordult, és attól még, hogy az ő tudat szintjén beszélsz hozzá, és az ő tudat szintjének megfelelő emelő, oldó tevékenységet végzel el vele, azt is tudnod kell, hogy a saját önzése, félelmei, birtoklása, illúzió lerakásának irányába kell terelned, hogy felemelje a fejét a porból, nem pedig az ellenkező irányba csak azért, hogy többet járjon hozzád… 

 

  • Személyiségfejlesztés, önismereti tréningek, motivációs tréningek. Nekem eléggé zavaró, hogy olyannyira csak az egyénre helyezi a hangsúlyt, hogy mindenkit csak arra buzdít, hogy ÉN, ÉN, ÉN. Imádom Tony Robbinst, sokat tanultam tőle, de amikor elkezdi taglalni, hogy hogyan irányíts másokat gondolatokkal, akkor becsuktam a könyvét.. irányító mesterrendszernek hívja, és azt már nem vagyok hajlandó befogadni. Pontosan azért, mert mindent szabadon kell hagyni létezni. A személyiségfejlesztés, önismeret, motiváció arra nagyon jó, hogy tényleg FELÉBRESSZE A BENNED ALVÓ ÓRIÁST, az istenséget, akit képviselsz, és megtanuld először is magadat megismerni, a saját hibáidat górcső alá venni, megismerni magadat, szembenézni magaddal, és magadat megtanulni motiválni, irányítani az érzéseidet és a gondolataidat. Egy ponton túl azonban meg kell állni ebben, mert elmegy az önzés és a mások irányításának irányába, mert mint mondtam, nem bábuk vagyunk, hanem játékosok, és mint olyanok, ezzel akár vissza is élhetünk.. 

 

  • TEREMTÉS. VONZÁS TÖRVÉNYE. Nem elég, ha csak kapni akarsz, adnod is kell, mert csak úgy lesz egyensúly… nem csak lehívni kell a fenti katalógusból, amit te szeretnél, hanem visszafelé áramoltatni valamit, és nem csak magadnak, hanem mindenkinek. Hidd el nekem, hogy a bőség energiájával, amely eredendő bőség, azaz fentről jön, csak az tud bármit kezdeni, aki adni is akar, nem csak kapni. Aki csak kapni akar, az el fog bukni ebben, és ha bőséget áramoltatsz neki, ő be sem tudja fogadni. 

 

  • OKKULTIZMUS. Az okkultizmus a legérdekesebb irányzat, mert nagyon mélyre ás, és már távolról sem csak a felszínt kapargatja, mint a legtöbb spirituális irányvonal, hanem igazán merészen szóba mer állni a démonokkal is, amelyekhez fel kell nőnie az embernek… és felelősséget vállalnia a teremtéséért.  Az okkultizmust eléggé félelmetessé tették az emberek szemében ahhoz, hogy a legtöbben ne merjenek belenézni a titkok mélységeibe. Legyen ott egy gát, egy fal, ami visszatart az ismeretlentől… amiről azt mondják, sötét, és veszélyes. Pedig nem az.  Csupán ismeretlen. Az okkultizmus olyannyira tág fogalom, hogy leginkább azzal tudnám meghatározni, hogy A KIÚT INNEN. Az a kiút.. ahol..

 

13-an állunk egy varázskörben. 1102-őt írunk. Egy ősi rítusra készülünk, mellyel visszahívjuk ide az isteneket, és mellyel felébresztjük az ősi legerősebbeket akik a föld alá vannak zárva. Akikről azt mondják, hogy démonok. Én meg azt mondom, a legerősebb, leghatalmasabb istenek, akiket Jahve tiport el és zárt oda le, és mondja azt az embereknek, ők sötétek, gonoszak és veszélyesek. Sokkal veszélyesebb, sötétebb és gonoszabb a világ a felszínen, mint odalent. A varázskör megnyílik, és előbújik a föld mélyéről egy ősi istenség az Elsők közül. Mert a legeslegerősebbeket nem a Jupiteren kötötték le, hanem nekik a Föld a börtönük, pontosabban a föld mélye. Visszahívni őket annyit tesz, mint a mátrixot eltörölni általuk. Akkora erőt képviselnek, melyet csak azért nem tudsz érezni, mert az erejük le van kötözve. Ha kiszabadulnának, az emberiség minden egyes tagja, aki az önzés mentén csak túlélni tanult meg itt, szembesülne azzal, hogy mennyire sok időt pazarolt el a túlélésre, és az  ősi istenek elfeledésével önmagát is elárulta. Az ősi istenek pedig ugyanolyan keményen bánnának az emberekkel, mint hajdanán, amikor az egyensúly élesebben állt helyre, mint most. Most azért áll helyre nehezen, mert ki kell oldozni előtte az időhurkot, mely az emberiség körül 1102 óta van. Az irányított valóság vetítése akkor kezdődött, amikor ez a varázskör nem tudta beteljesíteni a küldetését, mert az árulók kiadtak minket a földi hatalomnak, és mielőtt végrehajtottuk volna a rítust, lemészároltak mindnyájunkat. 

Hogy a “13-an vagyunk” mit jelent, hát kétlem, hogy 13 földi embert. Azt tudom, hogy én ott voltam, de azt is kétlem, hogy szám szerint pontosan 13-an lettünk volna. Sokkal többen. A “lemészároltak” minket azt jelenti, hogy ELTÖRÖLTEK MINKET. A 13-an AZT, HOGY 13 FORRÁSENERGIA VOLT JELEN, és 13 főmágus csinálta a mágiát. Én voltam az egyik, mert EMLÉKSZEM. Ezt a képet, az erdőben, már 10 éve is láttam, és sokszor visszatérő látomásom. A mátrixon kívülről jön, mert ide nem lehet sehova kapcsolni. 

Az időhurok kialakulását akartuk megakadályozni és nem sikerült. Megcsinálták, és a világ AZÓTA MOZDULATLAN. AZ IDŐ NEM TELIK, CSAK LÁTSZÓLAG. A TÉR NEM MOZDUL, CSUPÁN A FIZIKAI SÍKON, A MÁTRIXBAN A MÁTRIX TERVEINEK MEGFELELŐEN ALAKUL. Nincs itt lenn isteni terv, amikor az isteni tervet érzékeled, akkor TE SEM VAGY ITT. 

Az időhurkot felállították, és azóta a világ nem halad, és nem fejlődik. Jahve világának lényege a mozdulatlanság és a változatlanság, melyben az emberi halandó biztonságot vél találni. Jahve a maga képmására formál minket - mi is legyünk olyanok, mint ő. Önzőek, minden ember azt hiszi, a világ csakis körülötte forog, elfojtott érzésekkel, haraggal teliek, hamisak, birtoklóak, sérült lélekkel és sérült tudattal csak túlélni az életet, megvárni míg letelik…

 

Tanuld meg, hogy a mátrixban minden a maga képére formál, irányít, még akkor is, ha elhiszed, hogy MINDEN ÉRTED VAN. Nem, egyáltalán nem. Minden EGYÉRT VAN, az Egységért, és azért, hogy megtanuld elengedni a földi mátrixot, és az nem ott kezdődik, hogy csakis arra koncentrálsz, hogy a te kívánságaid teljesüljenek. 

Akkor is rabszolga vagy, irányított bábu, ha nem tudsz róla, és meggyőződésed, hogy mindenben te döntesz. Nem. Idelent te semmiben nem döntesz, a döntés itt lenn csupán illúzió. Minden úgy alakul, hogy rabszolga maradj. 

Minél több csapás ér, annál nagyobb áldás jön, mert az istenek “kegyetlenek”, ki akarnak szabadítani a börtönödből, és ez nem arról fog szólni, hogy dzsinnt játszanak, és teljesítik a kívánságaidat, ellenkezőleg. Úgy kiszednek az illúzióidból, olyan keményen szembesítenek a hibáiddal, és nemesítik meg a lelked olyan történésekkel, melyek nem igazán tetszenek neked, hogy közben végre felébredsz, mert amíg azt hitted, minden rólad szól és minden érted van, addig Jahve másolataként léteztél idelenn, és az ő rabszolgájaként az ő felszínes, csillogó világát követted. 

Ha valóban LÉTEZNI AKARSZ, és ÉLNI, NEM CSAK TÚLÉLNI, akkor tanuld meg, hogy a mátrix az önzés, birtoklás, a csak a magad gesztenyéjének kikaparása felé fog terelni téged, még akkor is, ha ezt spirituális fejlődésnek álcázza, és az önzés kapu az éppen a küldetéssel szemben van.. nem véletlenül. Bennem mindig ott volt az, hogy nem csak magamért teszek valamit, hanem az egész világért, ezért tudtam kiverekedni magamat a LABIRINTUSBÓL. 

De mint mondtam, még én sem ébredtem fel teljesen, és még te sem. Még senki sem, ezen a bolygón. De rajta vagyunk az úton és kezdünk kilátni az illúzióhálóból. 

 

FORDÍTSD MEG A FENTIEKET.

  1. Kép, érzés, gondolat, cselekvés. - Ne a magad malmára akard hajtani a vizet. Teremts globálisan, és minden megsokszorozva tér vissza hozzád. 

  2. Angyali sugallatok, angyali jelek. - A mátrixon kívülről hívd őket be. Te hívd őket, ne maguktól jöjjenek a jelek. Akard, irányítsd a mátrixon kívüli jelrendszert. Melynek csupán halvány másolatai vannak meg itt lenn, és azok is KIFORDÍTVA. TE irányítsd a feléd áramló erőket, ne azok téged. 

  3. Asztrológia. - Tekintsd fontos térképnek, mely arra ösztönöz, hogy változtass, nem arra, hogy elfogadd. 

  4. Számmisztika. - Tekintsd kódrendszernek, ahol a jelek mint szimbólumok a megérzéseket és az érzékelést is bekapcsolják, sőt olyan kódok, melyek a hallást és a látást is a mátrixon kívülre. Ugyanis a kiszabadulást innen kódokba rejtettük bele.

  5. Mágia. - Tekintsd ősi ajándéknak, melyből te magad is vagy, mint energia, mert energiából vagy. Ezért ha bármit ezzel kötözöl le, magadat is lekötözöd. 

  6. Meditáció.  - Láss át a saját egódon és földi vágyaidon. Ne csak meditálj, kapcsolódj is, a mátrixon kívülre és merd látni, ami ott van.

  7. Telepátia. - Kapcsold ki a földi egódat, és tudd, ez nem rólad szól, hanem ez az egységről szól. 

  8. Ősforrás.- Tekints kijjebb, mint ahol eddig voltál, kapcsolódj úgy, hogy el mered engedni a földi létezésedet, és mersz kilépni a játékból.

  9. Energetikai kapcsolódás. - Te hívd be, amivel kapcsolódsz. Ismételten, ne az irányítson téged, hanem te irányítsd az erőt.

  10. Ikerláng, Társ, Egylélek. - Isteni önvaló. Nem emberi. Nem a földi mátrixra szabták. 

  11. Személyiségfejlesztés, önmegvalósítás, motivációs tréningek, önismereti foglalkozások. - Erősítsd meg létezésedet, tudatosságodat és amikor megvan, lépj ezen túl, és fejleszd ISTENI ÉNEDET. Na az csak az igazán gyönyörű :)

  12. Teremtés. Vonzás törvénye. - Adj, és úgy teremts. Merj adni. Ne csak kapni merj, ne csak megszerezni, megtartani akarj, hanem inkább alkotni, teremteni. Nem körülötted forog a világ. 

  13. Okkultizmus. - Attól még, hogy valami ismeretlen, és sok hazugságot terjesztenek róla, még nem gonosz. Csupán ismeretlen. Merj belenézni a misztériumok mély kútjába, mert az igazat ott leled. Nem a felszínen, amely retteg mindentől, amit nem ismer még. Merj megismerkedni azzal, amitől a legjobban félsz: A SAJÁT KÉPESSÉGEIDTŐL ÉS AZ ERŐDTŐL. Az Jahve blokkja, hogy ne merj kilépni a földi valóságból és ne merj teremteni, mert Jahve magának tulajdonítja a teremtést, mintha az csakis az ő kezében lenne…. 

 

Néhány tény a mostani világunkról:

  • Soha nem volt még olyan mély a mátrix, mint most. Az emberiség visszafelé halad a mátrixban, egy bizonyos mélypont felé, ahol totális lesz a kontroll. 

  • Az emberek minden eddiginél jobban le vannak fojtva, egyáltalán nem érzékelik, hogy a szabad akaratukat módosítják, és nem csak a jelenlegi helyzettel, hanem folyamatosan, sok-sok évtizede - és évezrede, rafinált és bonyolult módon gyakorolnak egyre nagyobb befolyást az emberi elmére.

  • A függés a rendszertől szintén nem volt még ennyire erős, mint most, és ez még erősebbé válik sokaknál, akik nem ébrednek fel.

  • Vannak emberek, akik soha nem fognak felébredni, és azt mondom neked, hogy még én sem és te sem ébredtünk fel teljesen, de legalább már felemeltük a fejünket a földi porból. 

  • Soha nem volt még ennyire egyértelmű az, hogy az emberek megkérdőjelezés nélkül elhisznek mindent, amit a médiában olvasnak, a tévében és a rádióban hallanak. A nagy többségnek ez egyértelmű, szent igazság, amit ott hall, még akkor is, ha ugyanazon szervezeteket, kormányt, stb okolja a saját rossz életkörülményeiért, pénztelenségéért vagy boldogtalanságááért, akiknek minden szavát ennek ellenére megkérdőjelezés nélkül elhiszi.  Ez semmivel sem különbözik az emberiség korábbi hozzáállásától a mindenkori hatalommal szemben.  Az emberekből azonban most hiányzik a legjobban az az érzés, hogy lehetne változtatni bármin, mert most találják a legkevésbé a kiutat, lévén, most függenek a legerősebben a rendszertől, életük minden területén, ezért túl nagy lenne a kockázat számukra, illetve mindenki csakis valamilyen drasztikus megoldást tudna elképzelni, amellyel megdönthetné a mindenkori hatalmi rendszert, az senkinek sem jut eszébe - illetve nagyon keveseknek -, hogy nem ez lenne a feladat. A mindenkori hatalommal szemben sosem nyert a nép - és nem csak azért, mert minden népfelkelést vérbe fojtottak, amit pedig nem, arról nem nagyon regélnek a történelemkönyvek -, hanem azért, mert ÚJ VEZETŐ GÁRDÁT ritkán talált a nép, amely NEM LENNE UGYANAZ, MINT A KORÁBBI. 

  • Az emberek beletörődnek a sorsukba, pontosan úgy, mint a középkor elején, amikor a legerősebb volt a megfélemlités és a kegyetlenkedésekkel sikerült elhallgattatni a szószólókat.  Épp ugyanannyira törődnek bele a sorsukba, mintha ugyanaz a véreskezű hatalom lenne a fejük felett, mint a középkorban. Semmi nem változott, és habár a hatalom egyre nyíltabban érvényesíti önmagát, az emberek tehetetlensége már szinte ijesztő. 

  • Senkinek nem jut eszébe - vagy csak nagyon keveseknek, hogy nem a rendszert kell megváltoztatni. A rendszert kell elhagyni. 

  • A függetlenedés a rendszertől mindenki számára csak fizikai síkú megoldást idéz fel, holott nem ez lenne az út. Először mentálisan, majd lelkileg, és végül fizikailag kellene függetlenné válni. Ugyanis ha az első két lépést kihagyod, vissza menekülsz. Ez egy folyamat, amit lépésről-lépésre kell megcsinálni, és A TUDATSZINTEKET KELLENE MEGLÉPNI HOZZÁ, nem pedig azon agyalni, hogy mennyit árthat még nekünk a mátrix. Árt minden pillanatban - de csak akkor, ha hagyod. 

  • Az emberiség tehát visszafelé fejlődik, és habár a spirik az Aranykort várják, nem értik, hogyan lesz ITT VÁLTOZÁS. Itt, a Földön, ezen az ismert fizikai síkon elárulom neked hogyan. SEHOGY. Nem fog felébredni a Föld teljes lakossága egyik pillanatról a másikra, és nem menthetsz meg mindenkit. 

  • Az emberiség elmenekül a valóság elől, még a mátrix valósága elől is, kiválóan kifejlesztett elhárító mechanizmusokkal. Inkább elkerüli a szembesülést, mint hogy tegyen bármit is, mondván úgysem képes rá. 

  • A jelenlegi valóság a mátrixban egy bezárt, korlátolt, félelemmel teli világ, amely elvesztette a szabadságát. Nekem édesmindegy, hogy a virus hazugság-e vagy sem. Sokkal inkább az emberek gondolkodása az, amely egyre inkább afelé halad, hogy a valóság MOZDULATLAN. Rosszul látják, mert folyamatosan és dinamikusan változik, és aki nem igazán gondolkodik el azon, hogy pontosan mi történik körülötte, az nem lát mást, mint EGY MOZDULATLAN VILÁGOT. 

  • A mozdulatlan világban folytonosságot, állandóságot keres az ember, és számára A BIZTONSÁG EGYENLŐ AZ ÁLLANDÓSÁGGAL, ÉS HA EZ AZ ÁLLANDÓ ROSSZ IS, AKKOR IS FONTOSABB A BIZTONSÁG, MINT BÁRMI MÁS. 

  • Teljesen lerombolták az emberek ÖNBIZALMÁT. 

  • Teljesen lerombolták az emberek HITÉT IS - és valóban, ami a mátrixban van, arról mind bebizonyosodott, hogy nem szabad benne hinni - hiszen semmi nem az, aminek látszik, mindennek az ellenkezője az igaz, persze, hogy AZ EGÉSZ EGY HAZUGSÁG. 

  • Az emberek igy nem találják a hitüket, és a fogódzót sem, hogy merre induljanak, mert a mátrixban mindenhol falakba ütköznek, és ez egyre inkább igy lesz. AKI CSAK A FIZIKAI SÍKON GONDOLKODIK, AZ NEM FOG TUDNI SEMMIN VÁLTOZTATNI, SEM A SAJÁT ÉLETÉBEN, SEM MÁSÉBAN. Ugyanis ha elindul egy változás, és az nincsen kellő MERÉSZSÉGGEL ÉS ERŐS TEREMTÉSSEL MEGTÁMOGATVA, AZ A MEGVALÓSULÁS ELŐTT BE FOG ZUHANNI A SEMMIBE. Magyarán mielőtt megtörténne, nem történik semmi. Ezért van az is, hogy a te életedben mindaz, ami csak a fizikai síkon van, az  nem fog igazán áttörő változást produkálni. Eddig is így volt ez, maximum kierőszakoltál némi változást, esetleg nagyobbat, de visszatekintve már látod, hogy nem tett boldoggá. Nem érted, hogy miért. Azért nem tett boldoggá, mert a lelked és az elméd nem tartott a változással, sőt, általában a múltban ragadsz, és hiába értél el mindent, amit akartál a fizikai síkon, nem vagy boldog. Mert a boldogság nem itt kezdődik. 

  • Belülről kell kifelé változtatni - nem kívülről befelé. Ezzel még semmi újat nem mondtam, mert ezt már sokszor hallottad, olvastad, és a hogyanba is belekóstoltál. Az viszont alapjaiban megrengetheti a jelenlegi világba vetett hitedet, hogy ezen a fizikai sikon bármennyit is teremtesz kifelé belülről, tudat-lélek-test-fizikai sik lépcsőben, és kép-érzés-gondolat-cselekvés módszerrel, azaz valóban jól működően, amit a mátrixba teremtesz, azzal a mátrix azt csinál, amit akar. 

  • Egy változás akkor tud tartós lenni, ha azt lélekben és tudatban is megtámogatod, azaz teljes valóddal EZT AKAROD, és tényleg ezt, nem pedig csak egy illúziót kergetsz. Amennyiben LÉLEKBEN ÉS TUDATBAN BIZTOSAN TUDOD, HOGY EZ JÓ LENNE, DE NEM VALÓSUL MEG, AKKOR AZÉRT NEM, MERT ILLÚZIÓ, UGYANIS AMIKOR LÉLEKBEN ÉS TUDATBAN IS MEGTÁMOGATSZ EGY VÁLTOZÁST, AKKOR IGAZÁBÓL FENTRŐL KÉRED LE A FIZIKAI SIKRA, TEHÁT MÁTRIXON KÍVÜL TEREMTESZ. 

  • MINDEN VÁLTOZÁS, AMELY TARTÓS, A MÁTRIXON KÍVÜL TEREMTŐDIK, UGYANIS A TÖBBIT A MÁTRIXBAN A VILÁG VÁLTOZÁSAI BÁRMIKOR FELÜLÍRHATJÁK.

  • A földi valóságban egy időhurok van jelen, mindaz, ami 1102 után keletkezett itt, csupán illúzió, nem valóság. Egy játék az emberiségnek, amelyet elhisz és valóságnak gondol. 

  • A Bermuda háromszög, a Salamon pecsét, a pentagramm, az ősi mágia, az ősi istenek, a “földönkívüli” észlelések, az angyalok, istenségek, entitások és szellemek észlelése az átlépés az időhurkot takaró fátylon. Itt lenn a mátrix ALATT vannak kulcsok, melyek kivezetnek innen. Ősi mágikus kulcsok.

  • Nem csak a mátrixból való kiutat kell megtalálni, hanem a mátrix irányítási kulcsait is, konkrétan azokat, melyekkel tudnak minket irányítani. 

  • Valamint azt is, hogy hogyan kell nekünk a mátrixot irányítani, azaz ami eddig irányított, azt most te fogod irányítani, mert a mátrix egy formálható jelrendszer, melyet olyanná formálsz, amilyenre akarsz. A fenti valósághoz képest rendkívül gyenge és könnyen alakítható át. 





A földi valóság egy olyan téridő, ahol sokkal szabadabban mozoghatsz, mint amiről eddig tudtál. A vonzás törvénye csak a kiindulópont. Egy belső erő felfedezése, mely sokkal többet tud annál, mint hogy teremt neked bőséget, párkapcsolatot. Ennél sokkal többet tudsz te is, de van benned egy gát, egy fal, amely nem enged át a saját létezésed magvába, csarnokába, ahol már látnád, ki vagy valójában, mire vagy képes, és mit tudsz. Mindent. De törölték az emlékeidet, törölték a képességeidet, törölték a létezésedet is, mert akkoriban te itt ellenség voltál. Valami, valaki, ami, aki képes rá, hogy eltörölje a mátrixot, egyetlen mozdulattal. Csupán az elméd gátol meg mindebben, csupán az elméd szab neked határokat, és a társadalom, amely sosem fogadna el, ha megtudná, ki vagy igazából, mert mindazoknak is ellensége vagy, akik folyton-folyvást a mátrixot választják. Tudd meg, hogy mire vagy képes, és töröld az elmédből a korlátokat, melyeket nem te tettél oda. Mégis, oly valóságosnak hiszed, látod, érzed eme korlátokat, hogy ezekbe kapaszkodva halmozod magadnak fel a kifogások tengerét, hogy miért nem szabad ezt, azt, amazt. Mindent szabad, ami az istenek csarnokából ide érkezik, és megvalósítandó feladatként jön le Neked. Csináld, ne habozz.

TUDNI.

MERNI.

AKARNI.

HALLANI. 

LÁTNI.

ÉREZNI.

TENNI. 

 

HONNAN TUDOD, HOGY A VILÁG AZ, AMINEK LÁTOD?

MIBEN LEHETSZ BIZTOS, ÉS MIBEN NEM.

Az biztos, hogy sokkal többet tudsz, mint amit eddig megtanultál, bárhol, bárkitől, csak éppen a kulcsot nem leled a saját képességeidhez. Akkor találd meg MOST. 

Nem avathat fel és be ember, csak az istenek jogosultak beavatni és felavatni. Nem ébredsz fel csak attól, hogy részt veszel egy előadáson, szeren, még az enyém alatt sem, csak ha az ébredés magától beindul, és én, vagy bármelyik tanitó csupán inspirálhat, az istenek azonban jogosultak felébreszteni, és az ébredés folyamata valójában nem magától indul be, hanem isteni segítséggel. Igazából isteni valód a Jupiteren ébreszt fel téged,és a testvéreid. Szerződésünk van arra, hogy bizonyos,előre meghatározott jelekkel és szavakkal ( kódokkal) felébresztik egymást isteni valóink. A Létezők. 

Aktiváljuk a szerződés gyakorlati részét, mondjuk így :)

Komoly tréningre invitállak most, ahol nem csak én leszek előadó, hanem az általatok már ismert Spiritual Fighter néven Seth is. 

Olyan tréning lesz, amely kimozdítja a mozdulatlan világot, ahogyan téged is a mozdulatlanságból. 

Csak bátraknak és merészeknek ajánljuk:)

IDŐ.TÉR.FORMÁL.ÖLEL.

 

Áldás

Eszter

/Fényhozó/




Szólj hozzá

ESZTER LUCIFER SPIRITUAL FIGHTER SETH