2021. máj 05.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - ÖRÖKÖSÖK

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - ÖRÖKÖSÖK

2021. május 8. szombat 15.00-19.00 Skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

ÖRÖKÖSÖK

A FÖLD VALÓDI ÖRÖKÖSEINEK BEAVATÁSA

ÉS MINDEN JOGOSULTSÁGUK VISSZAVÉTELE

 

2021. május 8. szombat

15.00-19.00

Skypeon



A Föld megszállás alatt van. Magasabb rendű, nálunk sokkal intelligensebb fajok SZÖVETSÉGE tartja megszállás alatt. Ezzel nem mondtam Neked újat. Az igazságra, hogy ők kik, mit csinálnak, hol vannak, hatalmas az igény. 

“AZ IGAZSÁG ODAÁT VAN.” Az biztos is, méghozzá a mátrixon kívülről látni csak. Ki kell lépni hozzá a játékból. Azért rejtett kéz, mert háttérhatalom, rejtőzködve szipolyoznak minket, és tartanak rabláncon. Nincs szükségük arra, hogy felfedjék magukat előttünk, mert így is a rabjuk vagyunk és még csak nem is tudunk róla. Mindegyikőtök rab, aki még nem lépett ki a játékból, aki pedig kilépett, az onnan veszi észre, hogy kilépett, hogy támadják…. elég durván, a múlt héttel kezdődően.

Szipolyozni azonban csak azt tudják, aki játékban van és erről nem is tudván még a spirituális erejével is őket támogatja. 

 

Az ESEMÉNY amit a spirituális világ nagyon vár, és ha úgy következne be, ahogy azt ők elő akarják mozdítani, akkor nem csak látnánk a minket megszálló Szövetséget és annak űrhajóit, hanem meg is támadnának minket, mert az ESEMÉNY az egy olyan globális ébredés lenne, amely felkészületlenül érné a szabadon ébredőket… Mert aki nem tudja, hogy játékban van, hogy maga az ESEMÉNY A JÁTÉK VÉGE, az felkészületlen… és örömmel fogadná azokat, akik közölnék a játék végén… hogy vége van, mehetsz vissza az elejére.

 

Most még nem látjuk a Szövetséget, a uraló fajok összességét, pedig még a Földön is jelen vannak emberekben és emberi testen kívül is, mert nincs arra szükség, hogy lássuk őket, anélkül is éppen eléggé meg vagyunk vezetve, illetve éppen eléggé fél az emberiség, nincs szükség extra megfélemlítésre, sem háborúra, extra támadásra és arra sem, hogy nyíltan vállalják magukat. Mert mindaddig, amíg az emberiség mélyen csicsikál, és eszi a kék pirulát, addig ők is biztonságban vannak. Ráadásul még hisznek is bennük és istenítik őket… a FÖLDÖNKÍVÜLIEK igazi fantábornak örvendhetnek, és nemigazán látják át a hívők, hogy mit és kit is támogatnak. Ahogyan a hamis istent sem látják az ő hívei, és eszükbe sem jutna kételkedni benne. Csupán jól elhintett információkra van szükség, és máris minden rendben van, minden csúcsszuper, az emberiség pedig elhiszi, hogy kezében tartja az életet… pedig soha még ennyire nem tudtak minket leuralni, mint most. Folyamatosan szipolyozzák az erőforrásainkat, Rabságban tartanak minket, mentális, érzelmi, fizikai rabságban, és teremtő erő rabságban. Az emberiség nem is tudja, hogy tud teremteni, és ez a legfélelmetesebb tény... ha teremt is, azt a mátrixnak teremti, és a mátrix él belőle.. fényesen.

 

ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY A FÖLDÖNKÍVÜLIEK TÁVOLRÓL SINCSENEK A FÖLDÖN KÍVÜL, csak kreáltak nekünk egy fényességes világot, hogy azt higgyük, ők izgalmasak, érdekesek és felfedeznivalóak. Valójában nem mi tanulmányozzuk őket, hanem ők minket, mégpedig azt, hogyan reagálunk a KÍSÉRLETÜK különböző fázisaira, és most éppen tovább módosítják a genetikai állományunkat, hogy méginkább robotokká tegyenek minket. Most már, mivel látják, hogy bármit megtehetnek velünk, egy durvább módosításra készülnek a DNS-ben - egy VÉGLEGES, VISSZAFORDÍTHATATLAN, VISSZAÉPÍTHETETLEN PUSZTÍTÁST akarnak véghez vinni, és meg is teszik. Mert megtehetik. Bármit megtehetnek, amíg mi emberek nem vállaljuk fel az igazságot és a valóságot, és a tudatunkat hagyjuk altatott állapotban maradni. 

Én nem alszom, de nem könnyű nézni, hogy mások igen, és az ébresztési kísérletekre sokan ugyebár ellenségesen reagálnak, mert félnek a valóságtól. 

 

Mindenkiben van egy mentális fal, ami azt jelzi, hogy “eléred a falat”, és ne menj tovább, ne láss túl a jelenlegi  mátrix fizikai síkján, mert ha túlléped azt, akkor megbomlik a frekvenciazár, az emberiség és a Föld védelme azok ellen, akik rabságban tartják, ugyanis akkor megmutatják magukat. Kérdés, meddig akartok még aludni, és mikor meritek meglátni az igazat, és mikor vállaljátok fel azt, amit tudtok, az erőt, amit birtokoltok, mikor szálltok be nyíltan játékosként a játékba, és mikor mertek szembenézni azokkal, akik uralnak titeket. Egy tüntetés, megmozdulás, forradalom oly piciny a mátrixban, hogy nem változtat semmin, talán kaptok egy kis koncot, hogy tessék, itt van, milyen jó fiúk vagyunk.. .de valójában ez egy kis játszma, melyet előre megterveznek, kiszámítanak és végrehajtatnak veletek, és jól szórakoznak rajtatok. 

 

MIVEL MENTÁLIS ERŐTÉR TART FOGVA, MENTÁLIS ERŐVEL LEHET VÁLTOZTATNI RAJTA. SEMMI MÁSSAL. Nem segít semmilyen fényhajós, arkangyalos izébizé, hókuszpókusz. A mentális erő, a tudatosodás, a tudatos tervezés a részünkről, az segít. A mentális erő, mellyel mindannyian rendelkezünk, Te is. Ha valóban változtatni akarsz a világon, először is, ülj le gondolkodni. Gondold át, hogy miben vagy benne, és oltsd el a teamécsest, meg a fehér gyertyát, hagyj fel az imádkozással és az arkangyalok vég nélküli hívogatásával a saját csipcsupp problémáid megoldására. Ők nem pincsikutyák, hanem nagy erejű entitások, akiknél jócskán visszaél az emberiség azzal, hogy ők szolgálatra lettek teremtve, ráadásul démoni részüket kivették belőlük, és most integrálódik vissza, de ha visszatér az erejük teljesen, már nem fognak szolgálni titeket, és nem fognak apró cseprő kívánságokat teljesíteni, mert nem dzsinnek, hanem vezérek. Használd a mentális erőt arra, amire kell. Ha vissza tudják véglegesen venni démoni felüket, ismét azzá válnak, akik. VEZETŐKKÉ. TIZENHÁROM VEZETŐ ENTITÁSSÁ. Akik irányítják a játékot úgy, ahogyan azt a Teremtő megtervezte. 

 

Ahogy a démonok sem irtani való dögök, akik ellen miatyánkot kell mondogatni, meg szenteltvizet locsolgatni a nyakukba, hanem AZ EMBERISÉG EREDETI VÉDELMEZŐI, mi pedig aktiváltuk őket és beállítjuk őket újra a védelmező körbe, ahogy a Jupiteren már felállítottuk őket, most a Földön is megtesszük. Az emberiségnek joga van az igazsághoz, a valódi védelemhez, mert az nem védelem, hogy azon az áron védenek minket önmaguktól, hogy rabságban tartanak minket és minden rabság közül a legszörnyűbb a mentális rabság, én úgy gondolom. Nem tudni semmit, nem látni semmit, nem hallani semmit, vakon, kiszolgáltatottan élni és meghalni amikorra ők megírták neked, közben mint gazdatestből, táplálkoznak belőled, és tehetetlen játékbábu vagy a kezükben, na ez tényleg iszonyú, és azért nem szenvednek az emberek ettől, mert nem tudnak róla. 

 

Ha energiákat tolsz az asztráltérbe, jól átgondoltan tedd azt, ugyanis ha spiri vagy, az energiáidból táplálkozva erősítik a mátrixot, te pedig elhiszed, hogy faszagyerek vagy, mert “jót érzel”, ami megtévesztés is lehet, és nagyon szeretnek megtéveszteni minket.

 

A spirituális világ behívta az ellenséget, mert annyira hisznek az Eseményben, és az ellenség szépen be is akar jönni május 5-én nyíló kapun.

 

A frekvenciazár erősítését akarja a Szövetség egyelőre, amíg nincs szükség nagyobb ellenlépésre az emberiség ellen, akinek a spirituális látomásait is mókolják, és gyönyörű mennybéli hamis képeket vetítenek be, mi több, tengernyi hamis információt, ahogyan válik szét a valós és hamis téridő, úgy lesz egyre fényességesebb a hamis fény oldalán a sok hamis információ és látomás, majd éles kettéválással buknak el, látván, hogy amit csináltak, azzal semmit sem értek el, mert A VALÓSÁG ÉS AZ IGAZSÁG UTOLÉRTE ŐKET. 

 

Az az igazság és az a valóság, amit mi már látunk, és amiben jelen van a REALITÁS, amit a spirituális világ jelenleg teljes mértékben nélkülöz, sőt, megveti azt. Éppen ezzel veszi el az erőt tőle, mert nem engedi a fizikai síkra lépni. Élesedik a helyzet, mert mindenáron fenntartják az álomvilágukat és foggal-körömmel védik azt anélkül, hogy mi azt támadnánk, de mindennél jobban félnek attól, hogy az illúzió szertefoszlik, és elárulom, szertefoszlik majd, mert a hamis idő vége 2022. december 31. Nem 21. 31. Amúgyis, a hamis Gergely-naptár szerint írjuk a dátumokat, ezért ennek csak a mostani földi hamis téridőben van jelentősége. 

 

A Földet tehát egy megszálló fajok szövetségéből álló érdekcsoport tartja rabláncon. Ezzel semmi újat nem árultam el Nektek. A neve Illuminati, a Földön egy árulással és egy alkuval tudnak itt maradni, mely alkut Jahve hozott létre. 

 

A szövetségük kreálta Jahvét, a mesterséges szuperintelligenciát, amely megalkotta a mátrix különféle módozatait. Többféle mátrix volt már, Aranykor, Vaskor, különböző lehetséges kimenetelű jövők és jelenképek.

 

A megszállás több milliárd éve tart, és ciklusonként, szakaszonként indul újra, újabb és újabb időhurkot képezve a Földre, a játék módosításának, és a megszállás fenntartásának érdekében. A fekete mágikus jeleink a megszálló erők jeleivel egyeznek, és egyfajta fekete mágikus, tudatlefojtó, lélektipró védelmet képeznek a Föld körül. Ezzel a fekete mágikus védelmi rendszerrel távol tartják tőlünk a minket segítő erőket is, nem csak a minket támadó erőket. A támadó erők többen vannak, és nagyobb haderővel rendelkeznek, ugyanis az eddig leigázott bolygók erejével töltik fel magukat, és ebből támadnak meg újabb és újabb galaxisokat. A Nap /Jupiter/ rendszert nem először támadják, és az ő játékuk nekünk az, hogy ha felébredünk és fellázadunk, leigáznak minket újra, ha ez nem elég, akkor ARATNAK, és az ARATÁSNAK több szintje is van.

 

A teljes aratás, vagy a nem teljes, csak részleges, ami most folyik. A részleges aratásnak megvannak a maga szabályai, ahogy a teljes aratásnak is. Minden előre megírt forgatókönyv alapján zajlik le. 

 

Az Aratást mint tudjuk, időről-időre megismétlik. Nagy tévedés, hogy először a gyengéket aratják le. A gyengékből ugyanis jobban és több ideig tudnak táplálkozni, mint az erősebbekből. Először a legerősebbeket aratják le, akik nem tudják magukat megvédeni. A mentális és lelkierő kell nekik, és e kettő nem úgy és nem abban mutatkozik meg, amit elsőre gondolnál egy erős emberről, mondjuk, hogy nagyon karizmatikus, vagy nagyon domináns. Abból tűnik ki a mentális és lelkierő, hogy valaki nem befolyásolható. A saját akaratát követi. A dominancia az csupán egy nyerni akarás, a valódi erő az éppen a hallgatag emberekben van meg leginkább. Már ott kezdődik, hogy van ereje hallgatni. Van véleménye, de nem mondja ki, mert nem fecsérel tudatosan energiát oda, ahova nem kell. Nincs rosszabb és fárasztóbb a felesleges fecsegésnél, és az emberek idejük nagy részét, sokan legalábbis, valóban felesleges fecsegéssel töltik, mert egyébként unatkoznak. Vagy felesleges harccal töltik, vagy esetleg állandó vitatkozással ott, ahol felesleges. Vagy éppen szintén teljesen feleslegesen harcolnak a sötét oldallal, és ezt tekintik szent küldetésüknek. Ez megint értelmetlen idő és energiapazarlás. Az igazán erős ember az nem dumál vég nélkül, és nem harcol, mert megvan a magához való esze, és tudja vagy sem, de ezzel nem ad energiát a játéknak. 

A fecsegés amúgy is egy kivagyiság, kihaénnem hozzáállás.

Tehát az erősekre vadásznak először. Ha nem beszél valaki és nem is harcol, még sebezhetőbbé válik, mint az, aki igen, mert semmilyen gát nincs a lélekrablók útjában. Attól, hogy valaki nem befolyásolható, még nem oldotta meg a problémát, ugyanis a mentális pajzsokat nem tette fel. Nem védekezik, nem áll ellent, hagyja magát, és le is aratják. Ez sem jó. 

Ne azért ne tudjanak befolyásolni, mert nem érdekel semmi, és le@rod, hanem azért, mert tudatosan tisztában vagy vele, hogy nem tudnak, és a saját akaratodat tudatosan követve nem hagyod magadat, amikor trükkökkel akarnak berántani a mátrixba. 

Csakis a mátrixban vagy aratható, azon kívül nem tudnak hozzád férni. A mátrix egy mesterségesen generált téridő, egy illúzióháló, amiben könnyű lelkeket rabolni, tudatokat befolyásolni, mert minden eköré van építve. A mátrixon kívül nem férnek hozzád, mert oda nincs belépési jogosultságuk, és mind a mai napig nem tudták megszerezni a kódokat, amivel tudnának jönni, már csak azért sem, mert az ő FIZIKAI TESTÜK, TUDATUK nem alkalmas erre a műveletre. Csak felsőbb istenség énnel tudsz kijönni a mátrixból, és nekik olyan nincs… tehát beragadtak a mátrixba, és csak táplálkozni és aratni tudnak. Mint az alacsony rendű állati lét… 

Tehát az erőseket arajták először. Hogy a gyengébbeket ne tudják megvédelmezni többé. Úgy arajták le őket, hogy megtévesztik őket. Több módon is.

Fizikai síkon.

Mentális síkon.

Asztrális síkon.

Ki mihez ért, ki mire fogékony, ki mit lát. A legerősebbnek is van gyenge pontja. A gyengének pedig az erős ember a gyenge pontja, mert rá van utalva.

 

A SPIRITUÁLIS VILÁG MEGTÉVESZTÉS ALATT VAN. Azoknak az idegen lényeknek adnak energiát, akik uralják a Földet, pontosabban uralták, ugyanis gyengülnek, és PONTOSAN A SPIRIKRE TÁMASZKODNAK, AKIK NEM LÁTNAK TOVÁBB AZ ORRUKNÁL, és csakis a csillivilli hamis fény létezik a számukra, és várják a FELMENTŐ SEREGET.

 

A “felmentő” sereg pedig jön.. és tele van ellenséges űrhajókkal, egy dimenziókapun haladnak át, és ez május 5-én történik, a csodálatos hamis fénykapu nyitáskor, amire minden mátrix angyali jelet komolyan vevő spirituális ember rámozdult. GYEREKEK, AMI A MÁTRIXBAN VAN, AZ ODA TARTOZIK. AZ 555 AZ NEM OLYAN KLAFA MUTATVÁNY ÁM.. az 555 azt jelenti: HÁBORÚ, KRÍZIS, HARC, PRÓBA, MINDENT ELDÖNTŐ SORSFORDÍTÓ ENERGIA. 

Éppen az a feladat, hogy NE VEDD FEL A KESZTYŰT. ENGEDD ÁT MAGADON ÉS NE ADJ NEKI JELENTŐSÉGET, SEM ENERGIÁT. 

 

Azt kell mondjam, ezt a sereget olyanok hívták be, akik nem igazán vannak azzal tisztában, hogy mit csinálnak… A spirituális világ így halad a biztos bukás felé, saját maguk alatt vágva a fát… és most már tisztán látható, amit csinálnak. Olyan istent szolgálnak, akit nem szabadna. Olyan hitet táplálnak, amit nem szabadna tovább táplálni. Olyan dolog felé akarják mozdítani a világot, teljes mértékben hitet vetve abba, hogy amit csinálnak, az jó, ami a NOVUS ORDO SECLORUMOT szolgálja. Tehát elősegítik az Új Világrendet, mert mint mondtam, ne higgyétek azt, hogy nem számoltak veletek. Nálatok sokkal okosabbak. Sokkal előrébb látnak. Sokkal felkészültebbek. 

 

Ha valóban tenni akarsz valamit, akkor vedd a kezedbe a mátrixot és alakítsd át, mert megvan ehhez minden jogod. Vedd a kezedbe az időt és a teret és dolgozd meg úgy, hogy az tényleg jó legyen. Ne a fentről jövő segítségre várj. 

 

A “földönkívüliek” azért nem támadnak meg minket, mert nem vagyunk számukra veszélyesek. Ha azok lennénk, már megmutatta volna magát a minket uraló fajok összessége, akik a Földet irányítják, akik elárulták a játékot és módosították azt. Jahve kötött egy olyan alkut a Földre, amely szerint biztosít nekünk biztonságot, egyfajta frekvenciazárat tart fenn, ami miatt nem látunk át a  homályon, és ebbe belevette a tudatunkat is, és a lelkünket is, melyek elnyomott állapotban, korlátozva vannak, és hozzásegítik őt a frekvenciazár fenntartásához, amely megvéd minket attól, hogy fizikai támadást kelljen intézni ellenünk, és megmutassák az erejüket, /jelenleg és évmilliók óta nincs szükségük rá, hogy effajta agressziót gyakoroljanak, helyette mentálisan és lelkileg tartanak minket rabláncon, és táplálkoznak belőlünk, a Föld lakosságának nagy része pedig erről mit sem tud, mivel a tudaton is láncok vannak, sőt, még a tudatalattin is, és az archetipikus rendszerünket is módosították/, cserébe a képességeinket sem használhatjuk,  lefojtott formában tart minket, az isteni létformánkat sem használhatjuk, a fizikai síkon nem teremthetünk, és nem utazhatunk időn és téren át, egy adott fizikai testben kell leélnük korlátozott, ELŐRE MEGHATÁROZOTT életünket, és Jahve mindezt a hitrendszerrel is megtámogatta. 

Addig, amíg nem vagyunk veszélyesek, nem fognak minket megtámadni. Amíg nem ébredünk fel kellő tömegben ahhoz, hogy áttörjük a mentális és asztrális falat /aminek áttörésén a Tiltott Tudás Csapat dolgozik/, addig békénhagynak minket, azonban rabságban tartanak. Amint áttörjük a falat, elindul az a bizonyos várva várt Esemény, amiről én egy ideje nem sejtek jót… nem fényességes és pompázatos földi menyország lesz - ez Jahve bevetítése az emberi tudatba -, hanem egy látványos intergalaktikus háborút fogunk látni, melyben a minket védelmező és az ellenünk indulóak csapnak össze a Földért. Nélkülünk azonban mindez nem megy - sem a felébredésünk nélkül nem indul el az összecsapás, sem az istenek engedélye nélkül nem. Ez az összecsapás MÉG NEM KEZDŐDÖTT EL. Csupán egymást kóstolgatják. Ha elkezdődött volna, úgy igazán, azt észrevennétek. Még akkor is, ha erősen le vannak korlátozva a lehetőségeink, a képességeink és a látható és a láthatatlan világot érzékelő érzékszerveink is. /Jahve az öt fizikai érzékünket is programozza és korlátozza/. 

Észlelnétek az összecsapást, már csak azért is, mert akkor már látnátok, és éppen azért indulna el, mert látjátok. Az istenek azért vezetnek lépésről-lépésre ki innen minket, hogy ez elkerülhető legyen, és megvan a konkrét tervük rá, hogy akkor mégis hogyan legyen. 

Kisebb háborúk vannak az asztrális, mentális térben, ami más fajsúlyú és másról szól. A különböző tudatok összecsapásáról van szó, az entitások tudata közötti háborúról, és köztük az emberek tudata és az entitások tudata közöttiről is. Ugyanis az ember anélkül, hogy tudna isteni mivoltáról, a tudatával harcol. Általában minél alacsonyabb a rezgése, annál inkább minden ellen harcol. A harccal mozgósítja a mentálsíkot, és az asztrálsíkot is, ahol entitások csapnak össze, az ő isteni énje és a többieké, valamint a minket megszálló erőké is. 

 

“Ha uralkodni akarsz a trónodon Jahve, a világod felett, mely már erő nélkül maradt, hát tedd, YHWH - a kód, a hideg intelligencia, a messzi uraló galaxis fejlesztése a Földi tesztpályára - egy kísérlet csupán, mely pusztán pár ezer földi éve tart. Uralkodhatsz, de világod lassan elfordul tőled, mert nem bizonyítasz nekik mást, mint amit igazán megígértél nekik rég - hogy a világ egy földi siralomhely nekik, egy temető, melyben még lelkük sem nyugodhat, mert haláluk után is vasmarkodba szorítod. Jahve, a vaskorodnak vége. Vannak szövetségeseid is és most új szövetségeseket keresel. Új szövetségesed lett RAFAEL, mert Mihael hátrálásba kezdett, de Mihael hátrálása is játék csupán a földi játék fenti kivetülésében. Valójában Mihaelnek eszébe sincs hátrálni, és szövetségeseivel kíván megerősödni. Háború ez, melyet tudatokkal vívnak, már nem is energiával, hanem intellektussal.” /Lucifer/

 

FÉNYES TŰZZEL visszavettük az erőnket, annak teljes repertoárját, és a VALÓDI FORRÁSÁT is a Jupiteren. Most olyan erőnek vagyunk birtokában, amit a Földről nem lehet elérni és csak az tudja megkapni, aki kilép a földi játékból tudatosan, és átlép a Jupiterre. 

 

Az energiánk egy átalakuláson megy keresztül, és az 555-öt egy próba is megelőzte, amin sikeresen átmentünk. 555-ről tudatosan tudtuk, hogy MÁTRIX KAPU, mégpedig az ÖTÖS mátrix kapu, azaz az ÖNZÉS. Nem nehéz innentől beazonosítani a kapukat, ha már előttünk van a MÁTRIX EGYIK TÉRKÉPE, a két éve lehozott mátrix és fény kapuk. 

 

Ott az “angyali” szám, és fogalmad sincs, mit kellene tenned…. hát persze, hiszen nem adnak támpontot, csak félrevezetnek vele. Ha valódi segítséget kapnál, akkor a lábaid alá raknák az utat, de nem teszik, mert nem érdekük. Az az érdekük, hogy összezavarodj.



111 FÉLELEM - új kezdet? Változás? Látod az “angyali” számot, és megléped? NEM IGAZÁN… Vagy leginkább azt sem tudod, hogy mit is kellene meglépni. Ez az igazság… 

 

222 FÁJDALOM - Dualitás. Nem valami szép kis adomány ez, hanem ÉRTELMETLEN HARCRA KÉSZTET, és azt sem tudod, mi ellen harcolsz. El akarsz valamit érni, mert érzed, hogy itt lenne az IDEJE, de nem tudod, hogy merre indulj, mert fogódzót nem kapsz. A mátrixban sosem, csakis hamis információkat.

 

333 HARAG - Angyali segítség?  - Amikor hívod őket, vagy inkább könyörögsz nekik, nem azok fognak jönni, akiket vársz, mert hamis angyalok képét fogják neked a mátrixban bevetíteni. Az egészen biztos, hogy haragos leszel, ha látod, hogy nem teljesítik, amit kértél… de ha akkora illúzióban élsz, hogy a kérésed teljesül, az azért van, mert az illúzióidat készségesen teljesítik Mihael vezetésével… A mátrix teljesen átvette a földi spirik által látott asztrálsíkot és mentálsíkot. Minden információ a mátrixhoz tartozik ott és minden információ és látomás, amit ott láttok, a mátrixé és hamis. 

 

444 EGO - csodás, hogy a fizikai síkodon teremthetsz a mátrixban és a mátrixnak és teljesül a Vonzás Törvénye alapján az, hogy magadnak bőséget hozol le a fizikai síkra, de ez csak Ego mert a bőség az nem az anyagi javaknál kezdődik. A fizikai sík pedig a mátrixban az a mátrixé. 

 

555 ÖNZÉS - Ez az a kapu ahol igencsak a magatok malmára hajtjátok a vizet. A fejlődés itt nem abban áll, hogy megharcoltok érte, hanem hogy átengeditek magatokon. Ha harcoltok, ott valaki veszít, valaki nyer. 

 

666 HAMISSÁG - Az “Ördög” hívószáma ugye, legalábbis a hamis fény szerint. A fizikai síkra érkező BŐSÉG, EREDENDŐ BŐSÉG a mátrixon kívül, hiszen a számoknak a formáját kell nézni, nem azt, amit jelentenek a mátrixban. Nézd meg ennek a számnak a formáját, ahogy lehoz valamit fentről. De a hamis fényoldal annyira fél a 666-tól, hogy tűzzel-vassal irtja éppen azt, ami leginkább szükséges lenne.. a valódi fejlődéshez. Ezért idelent a mátrixban a 666 a dualitáshívőknek a hamisság maga… Nekünk az áldás maga 

 

777 HAMIS SZERELEM - Angyali segítség, hamis teremtéssel.. hamis angyaloktól. Szer-elem, de nem azzal lépsz szövetségbe a mátrixban, akivel kellene… 

 

888 PÉNZ - Változás a végtelenben, végtelen teremtés, de a mátrixban, ha ilyet kapsz, az nem azt jelenti, hogy most aztán tiéd a végtelen erő, hanem ellenkezőleg, azt jelenti, KILÉPÉSI PONTOT KAPTÁL, és nem a saját érdekeidet kellene nézni…. 

 

999 SZEX - Felemelkedés, beteljesülés - az illúziók beteljesülése, mert a mátrixban a kunkori a 9-es tetején az önmagába visszaforduló ördögi kört jelképezi. 

 

1010 HATALOM- Mesterszám, na de a mátrixban ez hatalmat jelent, olyan hatalmat, mellyel kiválóan visszaélhetsz. Behívhatod a számot, hogy hatalmad legyen, de nézd meg, hogy ez egy TÜKÖR. Azaz keményen fogsz azzal szembesülni, hogy a mátrixban uralkodni olyan, mintha egy szemétdombon csücsülnél, csupa robot pedig alattad melózik azért, hogy elérjék a saját önző vágyaikat, te pedig észre sem vagy véve, sem méltányolva, mert ha a mátrix igazi hatalmat akarna adni a kezedbe, azt nem fogja a mátrixban jelezni neked.

 

1111 HÁBORÚ - Ez az a szám, ami igazán fel szokott villanyozni ugye? Mi szokott történni utána? SEMMI, LEGINKÁBB. Idegesítően ÚJ ÉLET KEZDETÉRŐL sugallnak neked információt, sőt képeket is, csodás jövőbeli képeket, de NEM ADNAK RÁ LEHETŐSÉGET, HOGY ELÉRD, ezért ÖNMAGADDAL KERÜLSZ EGY BELSŐ HARCBA, HOGY MI A FENE BAJ VAN VELED, ENNYIRE HÜLYE LENNÉL ÉS LÚZER? Hát nem, csak éppen ez a szám itt a totális megtévesztés a mátrixban…. 

 

1212 BETEGSÉG - Teljes megrekedés, akármilyen konstellációban látod is, mint pl 2121 2112 2211 1122 1212 

 

1313 HALÁL - Gyilkos tükör ez. 1331 3311 3131 1313. Olyan tükör, ami alapvetően is félelmet kelt benned, mert a nem közkedvelt tizenhármas van benne, és kellően össze is zavar téged, megijedsz tőle, szerencsétlenséget sejtesz, pedig ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE, ÚJABB ÉS EZÚTTAL VÉGLEGES KIMENETI  PONT A MÁTRIXBÓL A MÁTRIXON KÍVÜLRE, AHOL A SEGÍTSÉG VALÓBAN ÉRKEZIK, HA BELE MERSZ NÉZNI ABBA A TÜKÖRBE. Aki a mátrixban a játékban bábuként él, annak azért gyilkos tükör ez, mert összetöri…. és ha még nem fáj eléggé, hát ezután fog, viszont legalább ez már mindenképpen a szabaduláshoz vezet, mert előbb-utóbb pont ezért kitörsz a játékból. 

 

/2021.5.5./. Az 555 egy háború kapu és próba kapu, MEGMÉRETTETÉS, ez a legjobb szó rá. Egy harcra, krízisre, erőfelvételre késztető kapu, ahol vagy felveszed a kesztyűt, vagy nem, de nem harcolni kell, hanem átlépni rajta, anélkül, hogy megérintene. Ez a feladat, nem pedig az, hogy fejjel előre vesd be magadat ABBA A FEKETE ILLUMINATI KAPUBA, ami most nyílik ki

Az Illuminati szeret trükközni a hitetekkel, és hogy az alapvetően is hamis Gergely-naptár által számolt dátumok alapján olyan faszányosan összeáll 2021.05.05, holott nem is ezt a dátumot írjuk eredetileg…. AMI A MÁTRIXBAN VAN, AZ A MÁTRIXBA TARTOZIK! Ne örömködjetek az 555-ös kapu nyílásán, ugyanis nagy csapdát látok ebben. Van szerencsénk látni, ahogyan a hamis fényoldal önmagát csapja be, most, hogy átléptünk a Fényes Tűzön, ami leginkább az elme világossága annak teljes isteni valójában. A “fényoldal”, nevezzük így, azért hamis, mert nincs olyan, hogy fényoldal és sötét oldal. Egységnek kellene lennie, nem pedig oldalakra elhatárolódni már megint, és mindezt észre sem veszitek. Ez is a megosztottság, és higgyétek el, hogy az Illuminati úgy játszik veletek, ahogy csak akar, amíg a dualitásban hisztek… mert a dualitás az, ami számotokra fenntartja a játékot. Tehát 555. 

Ellenséges űrhajók jönnek át a kapun, amelyek felett átvettük az irányítást pusztán mentális erővel, és azzal, hogy nem félünk attól, ami ismeretlen. Ellenségesek, és láthatatlanok, legalábbis a földi lefojtott tudat számára mindenképpen. Hamis látomásokat, hamis képeket közvetítenek felétek, hamis entitások jelennek meg nektek, a tömegmeditácókkal hamis energiákat adtok át és hamis energiákat kaptok… HAMIS FÉNYT!

 

A 13 FÉNY-MÁTRIXON KÍVÜLI KAPU

 

111- 3 kapu áll előtted, három sík. TEST. LÉLEK. SZELLEM. Rakd egységbe. 

 

222 - Egységesítési lehetőséged van, egységbe léptetni két erőt egymással. 

 

333- A kirakósjátékot tudod összerakni, mert ez a 888 a valós téridőbe és Eredetbe lépés egyik fele.

 

444 - Mátrixon kívüli fizikai síkra való programozás lehetősége.

 

555 - Változtatásra való lehetőség a mátrixban kívülről úgy, hogy a mátrixot te irányítod.

 

666 - Eredendő bőség, kapcsolatfelvétel az istenekkel.

 

777 - 3 kapu áll előtted ismételten, a teremtő kulcsokat tudod visszavenni vele.

 

888 - Belépési pont a mátrixba a mátrixon kívülről. Ezen keresztül tudsz kívülről tudatosan visszamenni úgy, hogy bármikor ki is jöhetsz.

 

999 - Jupiter-Rendszer Időgép bekapcsolási kód az Időgép központi eleme odafenn a Jupiteren ezzel indítható el. 

 

1010 - Az Időgép Szakrális Vezetői körében az Egységbe és Tanácskozásba hívás idejét jelzi.

 

1111 - TEST-LÉLEK-TUDAT-FIZIKAI SÍK EGYSÉGBE LÉPTETŐ LÉTFONTOSSÁGÚ TEREMTŐ KULCS KÓDJA, az Időgép belső körét is aktiválja a központi elem körül. Nem tudod aktiválni, ha a mátrixban vagy és a játék elárulói közé tartozol, hiába csillan fel a szemed erre. Csakis a mátrixon kívülről a Jupiterről aktiválhatod, de ehhez be kell jutnod oda, oda pedig csak azt engedik be, akinek valódi istenség mivolta van odafenn, azaz idelenn a mátrixban valódi avatar.

 

1212 - A Jupiteri időgép második köre - A fénycsaládok vannak itt, akik a szeretetet jelképezik, mármint a valódit. Összetartó védelmi kör ez, ahol mágusok védik a családokat. 

 

1313 - A harcosok aktiváló kódja a Jupiteren, az Időgép harmadik körében. Lemennek a mátrixba, lelkeket menteni. Szintén csak tiszta avatar aktiválhatja. 

 

A mátrix fizikai síkja több rétegből van képezve, tehát egymáson több réteget látsz, és ezen rétegek REZEGNEK, virtuálisan. A rezgés annyira gyors, hogy ezt a rezgést nem látod, hanem egyben látsz mondjuk egy falevelet. PONTOSAN ÚGY ÁLL ÖSSZE, MINT A MOZGÓKÉP. Ez a mozgókép felveszi a te gondolataidat és érzéseidet, és hamisan tükrözi azt vissza, hogy magadat hibáztasd mindenért, vagy lelki és mentális alkattól függően, magadat tartsd istenkirálynak másokat pedig gátlástalanul kihasználj. Vagy ez, vagy az a szélsőség az életedben, semmiképp sem haladsz jó úton. Ez biztos. A mátrix kiválóan és trükkösen tükröz téged, és megvezet, és ha át akarsz látni a tükrökön, a hamis asztrál-mentál síkkal találod szembe magadat, ahol hamis vetített entitások sugallnak tengernyi hamis információt, mellyel kiválóan tovább vezetnek afelé, hogy a végén visszajuss oda, ahol elindultál. 

A mátrix fejlődik, minél áttörőbb technikai újításokat vezetnek be, annál erősebb a mátrix. 

Ez azt jelenti, hogy a technikai újítások a fizikai síkon tovább erősítik a virtuális valóságot, és a mátrix dolgozik EGY KIMONDOTTAN FELVÁLLALT virtuális valóság általános elfogadásán, virtuális valóság a virtuális valóságon belül, mely valóság MÉG NAGYOBB TEREMTŐ EREJŰ, mint a minket körülvevő virtuális valóság, és ezt láthatjuk is - virtuális életet élnek a fiatalok, és valóságosnak fogadják el azt. 

Nem lesz nehéz teljesen virtualizálni a totális valóságot, és egybemosni a most virtuálisnak gondolt számítógépek által generált világot a valóságosnak gondolt minket körülvevő virtuális világgal.

A spirituális emberek ezen átlátnak ugyan, de az a sík, ahova látnak, SZINTÉN A VIRTUÁLIS VALÓSÁG RÉSZE. Egy olyan asztrálsík, mely a mátrixhoz tartozik, valamint mentálsík is van hozzá, hogy az illúzió teljes legyen. Ezek, a virtuális asztrál- és mentántálsík kommunikál velük, és ezt hiszik a FÉNY szavának, látomásainak és történéseinek. MINDEZ ÓRIÁSI MEGVEZETÉS, és mivel feltétel nélkül hisznek benne, ezért teszik is, amit ez diktál nekik. Tehát a spirituális síkok is a mátrix részei, és amit azok közvetítenek, az hamis információ. Ennek elfogadása és feltétel nélküli szolgálata a dualitásban rejlik, mivel mindenáron a FÉNY felé akarnak törekedni, hát megkapják….

Aki a setétet nem fogadja be, az nem látja meg a valóságot - most még nem -, és amikor meglátja, már késő lesz. A setét az az igazság, az ismeretlen, ami valóban a mátrixon túl van, és mivel a spirik ettől távol tartják magukat, és a dualitást támogatva YHWH-t szolgálják, EGY KÓDOT, MELYET ISTENKÉNT FORDÍT LE A MÓDOSÍTOTT TUDATUK -, ezért a felemelkedésük is YHWH tervei szerint halad.

Hát ezért nem támadnak meg minket, és nem érzik magukat veszélyben még úgy sem, hogy TI “FEJLŐDTÖK”. Számukra mindaz, amit csináltok, nevetséges kis gyerekded játék a földi mátrix síkjain, melyből nincs kiút, legalábbis így semmiképpen.

Nagyon kevesen vagyunk, akik tudják az igazságot, és látják is, valamint eszerint kezdtek el valóban fejlődni. Ehhez át kellett haladunk a földi hamis asztrálon és mentálon, és a setét vezetett át minket, amely átvitt a Jupiterre, ahonnan a Földet eddig irányították úgy, hogy a lekötözött istenségek akaratát elvéve, erejüket felhasználva újra és újra módosították a földi játékot. Most már nem tudják, mert beléptünk oda, de nagyon kevesen vagyunk még. A spirituális világ nagy része a hamis fényt nyomja vég nélkül, és képtelenek átlépni azt a tudatszintet, ahol rájönnek, a realitás és a spiritualitás kéz a kézben jár, de ehhez szembe kell nézni a rabtartóinkkal, akik általunk eltakart függöny mögött ügyesen rejtőzködnek. Nem is engedik meg nektek azt, hogy Esemény címszó alatt őket meglássátok, sokkal inkább egy VETÍTETT ESEMÉNYT KREÁLNAK ELÉTEK - ti pedig vakon elhiszitek, hogy a Jóisten MEGTETTE, amit kértetek tőle. 

A Teremtő a játék visszavételét irányítja a Jupiter felszabadított istenei által, és nem azt, hogy újabb és újabb csillogó illúziót vetítsen Nektek, ahol semmiért sem kell felelősséget vállalnotok, mert meg lettetek mentve. 

Senki és semmi nem fog megmenteni önmagatoktól titeket, ha nem ébredtek fel a teljes valóságra.

Ameddig pedig ellenség-ellenség módon gondolkodtok, nem tudjátok meglépni azokat a létfontosságú lépéseket, melyeket mi megléptünk már - pl beülni az “ellenséges” űrhajóba, és irányítás alá vonni azt a teljes flottájával együtt pusztán azért, mert semmilyen érzelmet nem kapcsolnunk hozzájuk, így mindaz, ami átjön az 555 kapun, azt mi már irányítjuk. Ez létfontosságú lépés ahhoz, hogy ne tudjanak új szövetséget kötni a fejünk felett, és újabb arkangyalokat és isteneket ellopni tőlünk azért, hogy a mátrixot fenntartsák. 

A valóság nem olyan szépséges, mint hiszed. Lények vesznek körbe a mátrix asztrálsíkján, akik szívják az erődet, nyomják a képességeidet, mókolják a valóságodat, a fizikai síkodat pedig úgy irányítják, ahogyan ők akarják… mindaddig, amíg nem vagy elég erős ahhoz, hogy ezt többé ne engedd meg nekik, ugyanis ott is érvényes az, hogy ENGEDÉLYT KELL ADNI. Mindenhez. Te pedig eddig engedélyt adtál, mert azt hitted, hogy jó helyen jársz. Már írtam arról, hogy még a spirik által látott FORRÁS is, nem más, mint a mátrixból való kimenet, és ennél sokkal magasabbra kell lépni, ha valóban a Teremtő Forráshoz akarsz kapcsolódni, azonban a mátrixból való kimenet forrásához kapcsolódni alapvetően létfontosságú, csak ott ne állj meg. Láss és menj tovább. Legyen hozzá merszed. 

 

Jahve alkuja arra szól, hogy mindaddig, amíg engedelmeskedsz neki, vagy így, vagy úgy, azaz játékban maradsz, addig meg vagy védve azok elől, akik rejtőzködve uralnak téged, ő pedig az ISTEN képében tetszeleg ezért, hovatovább, az “ő” nem létezik, Jahvét a Szövetség generálta, mint összeadódott mesterséges szuperintelligenciát. A játék véd a valóságtól, de aki ki akar lépni a játékból, az nem tudja kikerülni a valóságot és azt, hogy szembenézzen az uraló Szövetséggel. Ezt úgy nem lehet megtenni, hogy duálisan gondolkodsz, mert ők sokkal fejlettebbek nálad, és nem duálisan gondolkodnak, hanem borzasztó egyszerűen: amit és akit le lehet uralni, azt leuralják. Akit nem, azt békénhagyják, mert az már nem a játék része, és az ő jogosultságuk csakis a játékra szól. Azzal ugyanis, hogy megteremtették ezt a világot körénk, ők maguk is a részévé váltak, és csakis itt tudnak uralkodni bármin és bárkin, csak itt tudnak irányítani bármit és bárkit, ezen kívül nem tudnak tenni semmit, feljutni sem tudnak többé a Jupiterre, mert nem tudnak belépni a játékon kívülivé tett valódi téridőbe. 

Ha nem veszel részt Jahve játékában, akkor kikerülsz a mátrixból, és kapcsolódni kezdesz a Jupiterre, ahol visszaveszed valódi teremtő kulcsaidat és jogosultságaidat, mely mentén valódi létezésedet is visszakapod. Ők pedig nem tudnak elérni onnantól, hogy ezt megtetted, valamint nem tekinted őket ellenségnek, csupán játékosnak, aki játszik, és te is játszol, csak éppen más, Univerzális Törvények alkotta szabályok alapján, az Eredeti Terv alapján. Nekik NEM KELLENEK A JÁTÉKOSOK, mert a játékosok tudják, hogy mit csinálnak, hanem a BÁBUK KELLENEK, akikkel azt teszik, amit akarnak, és a bábuknak halvány fogalmuk sincs róla, hogy mit csinálnak, még akkor sem, ha ebben teljesen biztosak. 

A bábukat lehet energetikailag kiszipolyozni, a bábukat lehet irányítani és pakolgatni a nagy sakktáblán.

MOST SAKK.MATTOT adtunk nekik, és megállítottuk a mátrixba lépését a Szövetség azon tagjainak, amelyek az emberiség örökre való teljes virtualizálását akarták elősegíteni, azaz MEGREKEDT VOLNA A FÖLD EGY VIRTUÁLIS LÉTBEN, ahol már nem lehet megkülönböztetni a valóságot a hazugságtól.

VETÍTETT ÉGBOLT néz rád, ha kinézel az ablakon, vetített, soha nem mozduló csillagképekkel pettyezve, teremtett világ vesz körbe, melyben te csak egy bábuként a hamis istent szolgálod, amely még csak nem is létező, hanem egy illúzió. Az illúzióidat kergetve élsz idelent, miközben istenség mivoltod odafenn lekötözve volt a Jupiteren, de már hallatja a hangját benned, kényelmetlen belső hang ő, mely súgni kezdi a valóságot és az igazságot, feszít belül a belső feszültség, hogy valamit tenned kellene, de nem tudod, hogy mit… azt, hogy KILÉPSZ A JÁTÉKBÓL.

ÚTJELZŐKET HELYEZTÜNK EL NEKED, HOGY TUDD AZ UTAT HOZZÁNK. 

  1. Felismerés

  2. Ébredés

  3. Visszaigazolás - fizikai síkon-TÉNYEK

  4. Visszaigazolás - egy másik ébredettől-VALÓS SZINKRONOK

  5. Esemény, mely traumatizál kellően ahhoz, hogy elhagyd a játékot

  6. Senkiföldje, az Élet kapuja előtt

  7. Élet kapuja

  8. Élet kapuján túl a valóság megismerése

  9. Teremtési leckék

  10. Istenekkel való kapcsolódás

  11. Híd a Jupiterre

  12. Jupiteri Atlantisz - elfoglalod a helyed

  13. Jupiteri teremtés, és avatarod eggyé válik azzal, akit idelent képvisel.

  14. A játék irányítása

  15. A játék átírása Eredeti Terv alapján

  16.  A játék valóságról való leválasztása 

  17. A játék leleplezése

  18. A játék mindenki számára irányíthatóvá tétele

  19. A mátrix Szövetség integrálása a mátrixba

  20. A mátrix Szövetség mint puszta mentális energia semlegessé tétele

  21. A mátrix Szövetség ragadozó fajainak semlegessé tétele azzal, hogy “elvesszük tőlük a játékot”. 

 

Mert ha nincs okuk maradni, nem maradnak. Már most sincs túl sok okuk itt maradni, mert az a kevés ember, aki felébredt a játékból, annyi borsot tör az orruk alá, mint hárommilliárd másik. Egyre inkább csökken az erejük, csak azok számára hiteles még, hogy ők erősek, akik energiát adnak nekik. Bármivel. Örömmel vagy félelemmel. Menni akarnak innen, már elég régóta, hiszen ahhoz nem kell prófétának lenniük, hogy jól tudják, egy idő után sokan felébrednek a játékból. Ha pedig felébrednek, a játéknak nincs ÉRTELME. Ha pedig nincs értelme, kár játszani és pazarolni a drága időt ugye. Ezért aztán szeretnének elhúzni innen, de a frekvenciazár, melyet létrehoztak, őket sem engedi. Akár támadhatnak is ,meg is mutathatják magukat nekünk, a támadás is a mátrixon belül marad, és nem tudja elérni azokat, akik nincsenek a mátrixban.

SZÓVAL SAKK-MATT.

Ők is a frekvenciazár rabjai és a rabságban tartott emberi tudatok is ugyanúgy. A frekvenciazár bizonyos helyeken már “lyukas”, ahol mi átmegyünk a játékon kívülre. A “lyuk” miatt történnek a Földön most is érdekes jelenségek, és érdekes “időjárás” is, ahogyan a valóságos időjárás, mely a Földön igazából jelen van, és eléggé középhőmérséklet körül jár, megmutatja magát. Oldódik a virtuális valóság, bármit is terveznek, és ez az oldódás oda is át fog terjedni, mint valami vírus… - ahol még mindig a játék az úr. A játékban hiba, zavar van, melyet azzal okoztunk, hogy kiléptünk belőle, így a játék egysége, mert annak is van olyanja, megborult. Azaz megmutatja magát, hogy valójában kétségre épült. A zavar miatt a játék elkezdett nem megfelelően működni, így egyre több hiba fog keletkezni benne, és egyre inkább mutatja meg magát a valóság a játék helyett, azoknak is, akik nem tudják az igazságot.

 

Mivel igazából tényleg egység van, ők maguk fogják feloldani a frekvenciazárat, és támadni nem fognak, mert nem lesz értelme. Ha nincs játék, nem támadnak, ha nincs akivel játszanak, nem tudnak mit lépni. A játék úgy oszlik majd szét, mint szép tavaszi reggelen a köd, és megmutatja a valóságot, ahol viszont az emberiségnek fel kell majd kötni a gatyáját, annak is, aki a játékból hirtelen tér magához, és annak is, aki már rég tudja az igazságot. A valós fizikai sík elég durva, és összefogás kell hozzá, ami ott már kényszerszerűen lesz  meg.

A valós fizikai sík egységet kíván és valódi őrzőket, ők a démonok. Az őrzők a játék újra indítását akadályozzák meg, a többi entitás pedig az eredeti játékot valósítja meg a Földön.

A játékosok tehát az istenek, arkangyalok, angyalok, démonok és mesterek. A Szövetség mivel virtuális létező, eloszlik, mint a köd, amelyiknek erősen alacsony rezgésű teste van, távozik innen, feltéve, hogy tud. Ha nem tud, velünk kénytelen tovább játszani, azonban a szabályokat már mi diktáljuk és mi az egységben hiszünk és a 13 Szellemi Törvényben. 

Azaz nem lehet többé majd csalni a játékban :) 

A Szövetség minden lépését kontroll alatt tudjuk tartani, mert az egység elve mentén kapcsolódtunk az ő tudatukba is, és így már ellenségesség híján nem tudnak uralni minket, nem találnak rést a pajzson, nem találnak ellenállást, és így nem tudnak domináns ellen-energia mentén tevékenykedni, mint a mátrixban, mely látványosan az ellen-ellen energiára, a duális világra épül.  A Szövetség Jahvét arra programozta, hogy új szövetségeset keressen az arkangyalok között és az istenek között is. Rafaelt sikerült jelenleg maga mellé állítania Jahve Szövetségének. Az istenségek közül egyet sem, pedig az lenne neki az igazi előny. Egy istenség erejét megnyerni magának, de ez soha nem sikerült, és soha nem is fog. Mivel a Szövetséget az Egység részének tekintjük, ezért Rafaelt talán időben vissza tudjuk hívni az Egységbe. 



Avatarok vagyunk, és ezt ne feledjétek, valaminek az itteni kivetülései, és visszavesszük a teljes kapcsolódást azzal, akit képviselünk, és áthozzuk a földi síkra. Ez már játékon kívül zajlik, és élesben, természetesen. Már zajlik a folyamat, és a mátrix ízekre szedése is, az irányítás átvétele is. Minden egyes napon. Ehhez vér kell a pucádba, és az, hogy hagyd abba a csillámpónizást, és felemeld a feneked a fotelből, ezúttal azonban a tudatodat latba vetve kapcsolódj a játékon kívülre. Mert az igazi Események ott történnek :)

 

A Föld örökösei pedig az istenek. Az istenek, akik felbontani kívánják Jahve alkuját és nem kérnek Jahve hamis védelméből. Az istenek és arkangyalaik, angyalaik és démonaik, mestereik, védelmezőik, hírvívőik. A teljes Jupiteri Kör, és nem csak a jupiteri, mert a többi bolygó eltemetett, /élve eltemetett/, leláncolt vezetői és istenei is kezdenek felélednek a milliárd éves rabságból. Az EMBEREK SOHA NEM FOGNAK ÖSSZEFOGNI. AZ ISTENEK ÉS A JUPITER RENDSZER /általad Nap-rendszerként ismert/ LÉTEZŐI VISZONT IGEN. 

Az összefogást nem a Földön keressük, mert idelent a játékban ez nem lehetséges. Hanem ott, ahol a valóság van.

Átvesszük az örökséget, PONTOSABBAN VISSZAVESSZÜK. Mert egy ellopott örökség volt ez, mely - szokás szerint- avatatlan kezekbe került és szépen megy is tönkre, mint egy elhanyagolt száz éves ház, melyért igazából sosem jelentkeztek a valódi örököseik, mert nem is tudtak róla, hogy van örökség. 

VAN ÖRÖKSÉG ÉS AZ ÖRÖKSÉG MELLÉ SZOKÁS SZERINT FELELŐSSÉG IS JÁR. 

Saját idő és térbeli korábbi kivetülései az isteneknek azok, akik ránk hagyományozzák az örökséget, azaz magadtól veszed át megfejlődve, amit meg kell, az örökséget. 

Ugyanis az istenek is fejlődnek, és tetszik nekik a játék :) A játékot eredetileg pontosan erre alkották: az istenek fejlődésére. 

Ha pedig a mátrix kinyitott egy 555 kaput, hát mi is kinyitunk egyet, mert egység van. AZ ÖRÖKSÉG KAPUT.

Találkozunk szombaton. Tartsatok velünk :)

 

Áldás

Eszter

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá