2021. jún 02.

MARS - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

írta: Eszter 777
MARS - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

2021. június 5. szombat, 15.30-19.00, Skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

MARS

 

2021. június 5. szombat

15.30-19.00

Skypeon

 

részvétel: 9.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A Mars az a bolygó, ami olyannyira népszerű, hogy az emberiség annak ellenére, hogy nincsenek rajta az ember számára élhető körülmények - vékony légkör miatt a felszínt erős kozmikus sugárzás és ismeretlen erősségű ultraibolya sugárzás éri - arról álmodik, hogy oda költözhet. Nem vállalva a felelősséget a Földért. 

David Attenborough új dokujából megérted, miért lesz valóság a Holnapután című film | 24.hu

 

Pedig a Mars felvállalt SpaceX nevű projektje több évtizedre előre vetítve tudná megvalósítani a Marson való emberi életet, a Mars kolóniákat, és nagy nehézségek árán. Az emberiség számára mindig minden butítva van előadva, és a valós tények és felfedezések pedig letagadva. A Mars SpaceX projektje Elon Musk csapatával, aki a háttérhatalom által pénzelt REMÉNYT adja át az emberiségnek, egy rendkívüli nehézségek árán megvalósított projektről beszél, ahol szó szerint AZ EMBERISÉGNEK KELLENE A MARSON ÉLHETŐ, LÉLEGEZHETŐ LÉGKÖRT KIALAKÍTANI. Ugyanis a Marson jelenleg nincs légkör, csak nagyon gyenge. Nincs benne elég oxigén, nincs fotoszintézis, nincs semmi. Egy vörös sivatagos-sziklás bolygó van, vörös színű éggel, radioaktív sugárzással, a Földhöz képest jóval távolabb a Naptól, ezáltal a Mars hideg nekünk, és a napi hőmérséklet ingadozása akár 100 Celsius fok is lehet… 

https://24.hu/tudomany/2021/05/31/mars-klimavaltozas-terraformalas-elon-musk-masfel-fok/

Ez van a nyilvánosság elé tárva, és a Mars valós éghajlati, természeti körülményeit tekintve igaz is, viszont nem teljesen humanoid lények számára a Mars nagyon is élhető. Azon lények számára, amelyek a földi háborúkat, és a föld jang teremtő erejét rossz irányba átállítva irányítják a földi emberiség létfontosságú jang energiáit.

 

Nem gondolnám, hogy emberi testben élő emberi lények eltitkolt kolóniákban élnek már a Marson,azt viszont igen, hogy nem humanoid lények, melyek a Földet irányítják, igen.

Amit a háttérhatalom Elon Musk-on keresztül elénk vetít, az több évtizedes, sokmilliárdos projekt, ahol valahogy megmókoljuk, hogy a Marsra menekülhessünk. A legtöbb ember nem akar oda menni, és nem gondol rá, hogy elhagyja a Földet, de vannak, akik igen. Kalandvágyból, kivagyiságból, kíváncsiságból, bármiből, de a Föld tömeges, globális elhagyása jelenleg nem népszerű téma, és az emberiségnek esze ágában sem lenne felszállni a Mars felé tartó űrhajókra. 

Ha itt ökokatasztrófa lenne, akkor sem.

Azért nem, mert ami ott a beavatatlan, a háttérhatalom által nem kiválasztott embereket várja, nem leányálom. 

 

Egy bolygó, ahol nem tudsz levegőt venni.

Nem jutsz elég vízhez sem a légkörből, ami nincs, sem a talajból, sem sehonnan, a víz kitermelés hivatalosan nem megoldott még, bár tudják a kutatók, hol van a Marson a víz - a felszín alá zárva. 

Egy bolygó, ahol napi száz fokos hőmérséklet ingadozással nézel szembe.

Egy bolygó, ahol a gravitáció sokkal alacsonyabb, mint a Földön, ezért kiirtja a kalciumot a csontjaidból, leépülnek az izmaid, majd a belső szerveid. Mert a tested nem szokott hozzá az alacsony gravitációs körülményekhez.

Egy bolygó, ahol magas radioaktív sugárzással nézel szembe, és habár van rajtad űrruha, az nem fog megvédeni a még a Csernobil-katasztrófa utáni rák eseteknél is sokkal gyorsabb ráktól. Azért sokkal gyorsabb, mert a Föld védelmező mágneses pajzsa amely a testedet kívül és belül sejtszinten is védi attól, amitől a Marson nem, a tested a Marson védtelen.

És akkor még nem beszéltem a lelki hatásoktól. Egy új energetikai rendszerben lenni ahol semmi nem úgy van energetikailag és szakrálisan, ahogyan a Földön, a csakrák nem működnek, a kapcsolódás nem működik - idővel igen, hiszen bizonyára rájönnénk, ott hogyan kell, de elég ideig lennének a csakrák elzáródva ahhoz, hogy nagyon nehéz legyen őket újra nyitni. 

 

A Mars projekt tehát több évtizedre van előre vetítve, de úgy gondolom, hogy a valóság az, hogy ennél sokkal gyorsabban fogja a háttérhatalom megvalósítani, a több évtizedes projekt terve a nép számára van előadva. Ugyanis a háttérhatalmi elvtársaknak nincs ennyi idejük :) Tisztában vannak azzal, amivel az emberiség nem - ugyanis erről nem beszélnek, csak arról, amiről ugyebár nem kellene annyit kamuzni -, hogy a Föld klímaváltozása nyomán nagyon komoly természeti-éghajlati-földrajzi változásokkal kell az emberiségnek szembenéznie.

 

Mars (bolygó) – Wikipédia (wikipedia.org)

A víz a Marson abszolút könnyen hozzáférhető, egy méteres mélységben vastag jégrétegeket rejt - állítólag. Ez arra is következtetni enged, hogy a hideg felszíni hőmérséklet miatt a mélyből feltörő víz folyamatosan megfagy a felső marsrétegekben. 1.5 km mélyen összefüggő vízréteg van, egyfajta mars-mélyi óceán. A Mars égboltja vörösnek látszik a szállongó vörös por miatt. A heves porviharok elektrosztatikus töltéssel telítik a légkört, éppoly gyakori az erős villámlás, mint a Vénuszon. Amíg a Vénusz forró /540 Celsius fok körüli a hőmérséklet, és a felszínen lehetetlen bármilyen élet/, addig a Mars hideg. -63 Celsius fok az átlaghőmérséklet. Elon Musk a napokban azt nyilatkozta a Mars Expedícióról: “Sokan fognak meghalni, nem mindenki tér vissza onnan élve.” 

A marsi zivatarokból származó víz légkör hiányában a világűrbe párolog, és a tudósok állítólag sokáig ezért hitték azt, hogy a Marson nincs víz….

 

A Marson vannak évszakok, tavasz, nyár, ősz és tél. Mars Naphoz közel eső felén ilyenkor felolvad a jég, és vízgőz száll fel a légkörbe, ami zivatarként csapódik vissza, mindez gyengébb üvegházhatással, mint a Földön. A Mars majdnem fele akkora mint a Föld, míg a Vénusz majdnem ugyanakkora, mint a Föld. 

A Marson a téli oldalon ugyanakkor visszafagy a jég, és hibernálja az energiákat. A férfi energiákat. A nyári oldalon áramlik a férfienergiát kiegészítő női energia, ahogyan a jég olvad. Felszínre kerülnek azok a létfontosságú és emberiség elől eltitkolt építőelemek, szimbólumok, kristályok, piramisok stb, melyeket a Mars érdekes, vörös talaja és vörös kőzete beborít. A Marson erős a korrodáció a folyamatos porviharoknak köszönhetően,  és két földi évnyi idő alatt kerüli meg a Napot, de a nappalok mindössze negyven perccel hosszabbak mint a Földön. A Marson gyakoriak a meteorit becsapódások, amik több ezer méter mély krátereket is létrehoznak a felszínén. Úgy fest, mint egy éppen újjászülető bolygó, amely a sok millió-vagy milliárd éves alvás után ismét magához térni készül, mert egyre aktívabb. Van szupervulkánja, van mélyebb kanyonja, mint a Grand Canyon, az időjárása rendkívül szélsőséges. A marsi világ egy olyan világ, ahol kellő felkészültséggel akár élni is lehetne… de ehhez a légkör problémáját meg kellene oldani. Jahve azt mondja, ő teremté a világot és a világűrt. Nem, nem ő teremtette, viszont átformálta úgy, hogy a Föld egyfajta csapdaként is jelen legyen a fejletlenné tett emberiség számára - nehéz legyen kijutni innen, és ahogy azt a D kategóriás scifikben láthatjuk, csak a kiválasztottak juthatnak ki. 

A Mars újjászülető bolygóként, annak élhető voltát egyre inkább felvállalva, a háttérhatalom tervének része, a NOVUS ORDO SECLORUMNAK. 

 

A következő módon IS a része: az emberek JANG TÍPUSÚ ÉRZÉSEIT TUDJÁK ONNAN BEFOLYÁSOLNI, amelyeket érthető és nagyon szemléletes módon a fény rendszere jelenít meg nekünk.

 

MÁTRIX KAPUK JIN OLDAL

  1. FÉLELEM

  2. FÁJDALOM

  3. HARAG

  4. EGO

  5. ÖNZÉS

  6. HAMISSÁG

  7. HAMIS SZERELEM - ITT TALÁLKOZIK A MÁTRIX JINJANG

  8. JANG OLDAL INNENTŐL : PÉNZ

  9. SZEX

  10. HATALOM

  11. HÁBORÚ

  12. BETEGSÉG

  13. HALÁL

 

Tehát érzések, melyeket a hamis jang energiájával keltenek a Marsról. Még csak nem is mentek sehova - nem kellett semmit semmire cserélni, mint a Vénusz-Hold csere esetében, hanem csak ÁT KELLETT VENNI A MARS FELETTI HATALMAT. Mindez réges régen történt…. a Mars bizonyítottan zöld bolygó volt, volt rajta növényzet, volt rajta élet, volt rajta civilizáció, humanoid faj uralta, akárcsak a Vénuszt, és e kettő irányította a Földön a női és férfi energiákat. A Vénuszt letarolni kellett - ahogyan a Földön eltiporták a női energiát -, a Marsot pedig átvenni kellett, mert a YHWH - féle rendszer a jangra épül. Ádám-”Isten”-Édenkert-Hamis genezis. 

A jang oldalon a mátrix kapu rendszerében /fenti 13 kapu/ a SZEMMEL LÁTHATÓ, A FIZIKAI SÍKON IS KÉZZELFOGHATÓ ÉS MEGNYILVÁNULÓ ÉRZÉSEK VANNAK, MELYEK FIZIKAI SÍKÚ HAMIS MÁTRIX TEREMTÉSBEN LESZNEK LÁTHATÓVÁ.

Olvasd végig:

Pénz

Szex

Hatalom

Háború

Betegség

Halál

A Marson a valódi, ősi, EREDETI JANG elpusztításával a Marson lévő ökoszisztémát is elpusztították. A Vénuszon a női energiákat még lángoló avagy jégbe fagyott állapotba is taszították.

 

Gondolj bele abba, hogy ha most a Földet a Marsról férfienergia - Jahve hamis férfienergia - tekintetében irányítják és a földi háborúkat és a jang-érzéseket is, akkor mi lesz, ha az emberiség egy része oda áttelepül, és egy új, kőkemény mátrixszal szembesülve még hálás is lesz ezért a keményvonalas önhatalmú mátrixszért, mert lám a háttérhatalom megmentette a Földet.. ismét..?... pontosabban az emberiséget, nem a Földet. Mert a Föld nem szorul megmentésre. 

Csak a gyerekként viselkedő és nem gondolkodó emberiség szorul megmentésre, és ezt a spirik egy része mindig elfelejti…

 

A kormányok különféle valutanemekben milliárdokat fognak költeni arra, hogy a Marsot élhetővé tegyék. Ez a jövő gyerekek. A Mars SpaceX után jön a következő projekt és a következő, és lám milyen rajok vagyunk, meghódítjuk a Naprendszert. Azaz az ember már totálisan elfelejt majd ember lenni…

Ami minket emberré tesz és földlakóvá, az többé nem fog létezni, néhány éven belül, mert a Marson való emberi lét nem scifi többé - sosem volt amúgy az, csupán az érzékenyítés része volt -, hanem valóság.  A Marson valóban lesznek emberi városok és emberi kolóniák, aztán áttelepítjük az állatokfajok egy részét is, és a növényfajok egy részét is, szóval NOÉ BÁRKÁJÁT csinálunk. Erőszakkal. Szembemenve a tervvel. Csak mint mindig.

Ugyanis a Terv az nem ez. A terv az, hogy avatarként innen energiával és normálisan, szelíden, az Avatar filmben bemutatott technikákhoz hasonlóan rendbe rakjuk a Naprendszert. 

DE AZ EMBERISÉG, MINT MINDIG, PONTOSABBAN INKÁBB AZ EMBERISÉGET BÁBKÉNT IRÁNYÍTÓ HÁTTÉRHATALOM NEM BÍR MAGÁVAL, NEM ÉR RÁ, NINCS IDEJE, ÉS AMÚGY SEM TUDNAK ENERGIÁKKAL DOLGOZNI, MERT OLYAN NEKIK NINCS, TŐLÜNK KELL LOPNIUK ÉS AMIT ELLOPNAK, AZ ÖRÖK ÉLETES MÁNIÁJUKRA HASZNÁLJÁK FEL. Tudjátok. Fehér nyúl, Hold. 

/ A kínaiak úgy tartják, hogy a Hold ÜREGES, és a fehér nyúl őrzi ott az örök élet elixírjét. Mély hát a nyúl ürege. Nagyon mély./

 

Nem elég, hogy klónozunk. Nem elég, hogy lassan önálló életet élő mesterséges intelligenciát csinálunk, amely majd ellenünk fog fordulni. Nem elég, hogy a Föld bolygó egy soktrilliárdos biznisz, és kísérleti telep és ez is lassan ki lesz tálalva, mert titkolni tovább már úgysem lehet. Most odáig merészkedünk, hogy önhatalmúlag begyorsítjuk egy közeli bolygó természetes önmegújító folyamatait, melyek a Vénuszhoz hasonlóan Jahve által lettek leblokkolva, szóval spiriutális energiával kellene beindítani, nem fizikai erővel, ahogyan az emberiség mindig csinálja és mindig ezen is bukik el. 

Isten képmásaként ugyebár a hamis isten játékszereit használjuk, holott mi magunk is azok vagyunk. A hamis isten képmásai és játékszerei. 

A Mars köszöni, nem kér az emberi rejtett kéz erőszakos beavatkozásából. Nem kér abból, hogy miután kicsinálták és elpusztították az ottani csodálatos civilizációkat, most hirtelen mégis kellene a Mars mert forró a Földön a talaj. Nem kér az emberiséget irányító háttérhatalom gyerekes szociopata gondolkodásmódjából fakadó beteges megoldásokból, nevezetesen, a felelősség hárításból jelesre vizsgázó mátrix urak úgy hasznáják majd a Marsot, hogy ott aztán tényleg teljesen kiszolgáltatva lesznek az emberek nekik, hiszen szó szerint minden csepp levegőt és vizet nekik köszönhetnek. Szóval meg van már nevezve az új istenség: háttérhatalom, Elon Musk, Bill Gates.. soroljam még? 

 

A Marson légkört akarunk csinálni.

Meg akarjuk szüntetni a radioaktív sugárzást,

A talaj túl lúgos ott jelenleg, hogy növényeket lehessen termeszteni, de a háttérhatalom - mivel ez áll érdekében - fel fogja fedni, hogy hogyan lehet mégis.

Meg akarjuk szüntetni a gyilkos porviharokat és az állandó sztatikus villámlást.

Elő akarjuk bányászni a Marson a felszín alá zárt vizet.

 

CSAK NEKEM TŰNIK FEL, HOGY EZELŐTT ÚGY MÁSFÉL ÉVVEL MÉG CSAK KÓSZA HÍREK TERJENGTEK ARRÓL, HOGY A MARSON LEHET HOGY VÍZ VAN, MOST PEDIG MÁR NYÍLTAN ARRÓL CIKKEZNEK - ELON MUSK NYOMÁN -, HOGY AHHH MÉGIS VAN VÍZ ÉS NEM IS KEVÉS, VAN VÍZ A FELSZÍN ALÁ ZÁRVA A MARSON, ÉS VAN VÍZ A MARSI SARKKÖRÖKÖN NAAAAGY JÉGSAPKÁKBA ZÁRVA..?

Csak nekem tűnik fel, hogy itt valami nem stimmel, mitől lett ilyen gyors és SÜRGETŐ a Mars felfedezése? Miért is van az a SpaceX Project?

Egy érdekesség: N.E.O. NEAR EARTH OBJECT… Földközeli objektumok - felfedezését célzó projekt. Hivatalosan.

 

Tudom, a spirik nem ezzel foglalkoznak. Azt hiszik, hogy sebezhetetlenek, hogy kezükben van a Föld energetikai tere, és a Mars még odébb van, ráérünk. Nem, nem érünk rá, ugyanis a Naprendszerben élünk, ahol a Föld csak egy apró bolygócska, ráadásul börtöntelep is, és eltörpül az energetikailag megmókolt és így a Föld energiáira Jahve szájíze szerint ható hatalmas tesói mellett, nevezetesen a Jupiter és a Szaturnusz, hogy csak két felfedezetlen, elképesztő óriást említsek, és akkor még közelebb is van két bolygó ugyebár, amelyek megmókolt energiákkal hatnak - pontosabban a Vénuszra már rámentünk, hogy ezt megszüntessük - a Vénusz és a Mars, a Nő és a Férfi. Tolják az ikerlángot a spirik, de nem gondolnak arra, hogy ezeket az energiákat NEM A FÖLDRŐL IRÁNYÍTJÁK NÁLUNK SOKKAL INTELLIGENSEBB FAJOK. A FÉRFI ÉS NŐI ENERGIÁKAT.

 

Az asztrológiailag ránk ható bolygók energiáit megmókolták. A sors átírás része volt, ahogyan a Föld dőlés tengelyét /forgástengelyét/ is megmókolták és most billen helyre a pólusváltással, úgy a Szaturnuszét, a Jupiterét, a Marsét, a Vénuszét, az Uránuszét… stb is megmókolták. 

A Naprendszer összes bolygóját és így asztrológiai szempontból nem úgy hatnak ránk, ahogyan az a Teremtő Terv része lenne. Ezért mondtam, hogy jelenleg az asztrológia csak a JÁTÉKBAN MEGÍRT TERVEDET mutatja meg, a valódit sajnos nem. Majd akkor fogja megmutatni, ha a Naprendszer mint összefüggő rendszer részeként a Földet és a Naprendszer bolygóit átállítjuk a valós téridőre. A hamis téridőt és hamis karmát a Szaturnusz megmókolt gyűrűiről irányították eddig, és amikor pár tréninggel ezelőtt rámentünk a Szaturnusz gyűrűire és visszaállítottuk, utána pár napja találkozok egy cikkel, miszerint csodás héliumeső helyre billentette a Szaturnusz gyűrűit…..

Nocsak… 

Ha földi emberként azt gondolod, téged a Naprendszer nem érdekel, akkor felhívom arra a figyelmedet, hogy egy összefüggő rendszer részei vagyunk, és a magasabb nézőpont egyik része a Földet mint egy nagy egység és helyreállítandó rendszer részeként tekinteni. Ez pedig nem csak arról szól, hogy milyen izgi, kapcsolódunk a Szíriuszhoz meg az Orionhoz, meg a Plejádokhoz, hanem arról is, hogy van itt közelebbi kapcsolódási pont is, kézzelfoghatóbb, valóságosabb, és ez pedig a Naprendszer két közeli bolygója, a Mars és a Vénusz.

 

A háttérhatalom NOVUS ORDO SECLORUM-jába tartozik /Új Világrend/, hogy az emberiségnek át kell települnie a Marsra. Minél sürgetőbb lesz a klímaváltozás, minél durvábbak a földi viszonyok, minél inkább nyomasztóbb a mátrix, annál jobban fogják nyomni a Mars meghódítását, hiszen gondoljatok abba bele, hogy A MARSON MÉG NINCS MÁTRIX ÉS MOST ITT A KIVÁLÓ ALKALOM, HOGY A FÖLDI KLÍMAVÁLTOZÁS MÖGÉ BÚJVA LEHESSEN OTT OLYAN MÁTRIXOT CSINÁLNI, AMELYBE AZ EMBERISÉG ÉPPÚGY BELEEGYEZÉSÉT ADJA, MINT A FÖLDI MÁTRIX MEGALAKULÁSAKOR.

Hiszen valaha a Föld is, a Föld egyik bukása után, sok milliárd évvel ezelőtt, pontosan ugyanúgy nézett ki, mint a Mars. Nem volt légköre, nem volt élhető rajta semmilyen körülmény. Ha akkor meg lehetett csinálni, hogy a Naprendszerben állítólag egyedülálló módon a Föld élhető legyen, akkor most is meg lehet csinálni ugyanazt a Marssal, és a Marssal sem először csináljuk meg, ahogyan a Földdel sem először. Azt, hogy élhetővé tesszük és alapjaiban teszünk le egy mátrixot. 

Elon Musk SpaceX projektjének a lényege az új háttérhatalmi konstrukció, a kiterjesztett állam fogalma, melyben a VILÁGÁLLAM nem csak a Földre vonatkozik. 

Mondhatjuk úgy is, hogy a háttérhatalom terjeszkedik, mert a Földön már forró nekik a talaj, hiszen itt túl sok a spiri, akik egyre jobban ébrednek, és ébresztenek másokat is. Nem lesz ez így jó, csapott a homlokára valamelyik Vatikán vagy Fehér Ház alatti földalatti illuminati teremben egy félig emberi lény, és kitalálták - úgy ötszáz évvel ezelőtt egyébként, nem most -, hogy MENJÜNK A MARSRA ÉS VIGYÜK A “NYÁJAT” IS. 

A nyájról jut eszembe - katolikus egyház, Atya fogalom, istenkép -, hogy a Mars teremtő atyái leszünk, ahogyan a Földéi is, és az “isten”, aki megteremtette a Földet, az ugyanúgy teremtette meg, mint most mi felvállaltan, ateistán a Marsot fogjuk.

MERT NE LEGYENEK KÉTSÉGEITEK. MEG FOGJÁK CSINÁLNI. HAMAROSAN, ÚGY FÉL ÉVEN BELÜL, DE LEHET, HOGY ANNYIT NEM IS VÁRNAK, JÖNNEK A CIKKEK ELON MUSK PROJEKTJÉRŐL, HOGY HÚÚÚ GYEREKEK, LÉGKÖRT CSINÁLUNK A MARSON, NÉZZÉTEK, HÚÚ GYEREKEK, ELŐBÁNYÁSZTUK A VIZET, EZÉSEZÉSEZ VAN MOST, HAMAROSAN GOO TO MARS.

És akkor itt van még az ÉRZÉKENYÍTÉS, ami már nem csak az elmúlt ötven év scifi filmjeiben van jelen, az érzékenyítés, hogy a Marsra fogunk költözni, hanem már az elmúlt százötven évben a filmek elődeiben, a scifi könyvekben is jelen volt. Érzékenyíteni az emberiséget, hogy van a Földön kívül élet, és nem csak idegenek jönnek ide, hanem mi is mehetünk oda. 

A mai scifikben - kajálom a scifiket, mint más a kenyeret - már szó van más bolygókról is, mint a Mars, ugyebár. Naprendszeren belül és kívül. 

Itt van pl az Alfa Centauri csillagrendszer, Alfa Centauri – Wikipédia (wikipedia.org) / Netflix- Another Life sorozat/, vagy a Kepler, és már régóta az az elképzelés is napvilágot látott, hogy majd az idegenek elvisznek minket egy másik, élhető bolygóra, és mindenjólessssz.

Cinikus vagyok? Csak mint mindig… :) 

Mert először is, talán a Földre kellene koncentrálni, hogy itt végrehajtsuk a küldetésünket, és az, hogy hazavágyunk, az okkal van, mert nem a Földről származunk ugyebár, de ez nem összekeverendő a háttérhatalmi SpaceX-szel és a N.E.O.-val.

Az egyetemes küldetés, hogy a Földről kell a többi bolygót nekünk a Naprendszerben, innen spirituális energiával, avatarként isteni mivoltunkat használva újjáéleszteni, és a Földet megmenteni, azt bemutatták már az imádott Avatar c. filmben. 

A FÖLD MAGA EGY BÁZIS. EGY BIZTONSÁGOS, ÉLHETŐ, CSODÁLATOS ALAPÁLLOMÁS AVATAROKNAK, AKIK INNEN HOZZÁK RENDBE AZT, AMIT JAHVE ELRONTOTT. 

Mellesleg a Marsot és a Vénuszt többször, és a Földet is többször, valamint a Jupitert, a Szaturnuszt, és a többi naprendszerbeli bolygót is többször ő intézte el ennyire csúnyán, és most rendbe kell raknunk, amit eltolt. 

YHWH pedig mint mindig, most is a háttérhatalmat eszközként és rejtett kézként használva, az ember mint isten képében tetszelegve - ha egy bolygót alakítunk át, hát istent játszunk -szeretné a kezébe venni a Marsot úgy, hogy újabb sötét mátrixot alakít ki rajta, és mindent de mindent, ami az avatarok számára élhető körülményt teremt, az utolsó szögig ő irányít. 

Egyébként meg megnézném már, mi van az 51-es körzetben.

 

Amit eltitkolnak előlünk, ami már jóval túlmutat a Mars megjátszott meghódításán, melyre az emberiség pénzét költik majd el. A tiédet is, meg az enyémet, meg a gyerekeidét meg az unokáidét. 

Mert a háttérhatalom és YHWH az egy biznisz, és okos üzletember módjára mi vagyunk a bankautomata, elhitetik velünk, hogy nekünk kell megfizetni a klímaváltozás árát azzal, hogy átköltözünk a Marsra, és ahhoz tengernyi sok milliárdnyi dollár, euro, forint, és egyebek kellenek, amit az emberiség fog a változó földi éghajlaton hüledezve izzadva kitermelni magából. 

 

Same destiny like Venus… Same start like Mars - A Föld sorsa hasonló véget érhetne, mint a Vénusz, vagy hasonló kezdetben részesülne a NOVUS ORDO SECLORUM legdurvább tervének kivitelezése után, mint a Mars…

(5) The Matrix - Welcome To The Desert Of The Real [HD] - YouTube

 

Amikor is a Földi ökosztisztéma elpusztulna, és évezredekig pontosan úgy állna a helyzet, mint most a Marson. Pontosan ugyanígy nem lenne légkör, nem lenne víz, nem lenne táptalaj, nem lenne élhető élet, magas lenne a radioaktív sugárzás, óriási lenne a hőmérséklett ingadozás, az évszakok rendkívül szélsőségesek lennének, még sokkal inkább, mint most, ugyanúgy villámlana, forrna a vörös ég az elektrosztatikusságtól, és a radioaktív porviharok gyilkos vörös szemcsékkel elevenen pusztítanának el minket, megszűnne a Föld magnetoszférája, mely véd minket a Nap radiokatív gyilkos sugaraitól… 

 

Ha pedig ezt elolvasva végiggondolod, miért is rohanunk annyira és oly hirtelen a Marsra, akkor valószínűleg meghűl az ereidben a vér… mert talán a háttérhatalom, mint mindig, most is évszázadokkal jár előttünk, és tudják, hogy ha így folytatjuk, ez vár ránk, és akkor majd a Földön kiszolgáltatott emberként nekik, az ő biztonságos, lélelegezhető levegőjű, iható vízű, termékeny talajú mesterséges városaikba menekülhetünk a biztos halál elől, ahol a Föld már mérgező lesz a számunkra. 

David Attenborough nem mond hülyeségeket az Our Planet c filmjében.  Próbál minket figyelmeztetni. 93 évesen már mindegy, beszélhet, nincs mit vesztenie, és bízom benne, hogy halála után ránk hagyja örökségét, és kiderül mindaz, amit éltében titkolnia kellett, mármint az olyan típusú felfedezéseit, amit azután a háttérhatalom igyekezett elhallgatni az emberiség elől. 

Lement a Tititaca  - tóba /mélysége a Mariana árokéval vetekszik/, egy gömb alakú tengeralattjáróval, amely meghaladja az összes nyilvánosan elismert haditechnikát is, és amikor onnan feljött, ezt nyilatkozta arról, amit ott látott: “ Ha ezt az emberiség megtudná, átírhatnánk az evolúciónk történetét, és kiderülne, hogy nem a Földről származunk. Mindent megváltoztatna.”

Spiriként ha azt hiszed, amit én írok, csak baromság, és már megint egy “lehúzó írás, ami nem emel”, illetve a fény majd mindenben megsegít, akkor felnyitnám most a szemed arra, hogy a fény ide nem elég, és a fény csak egy része a valóságnak. A teljes egység minden eszközére szükségünk van ahhoz, hogy a háttérhatalom nagyon is valóságos tervét megfékezzük.

A földi fényrendszert tekintve a Marsra a Déli kapu nyílik, ahonnan a Marsra érkeznek az innen távozó lelkek, és Anubis áll a kapuban őrt, az illetéktelen lélek aratás ellenében. Anubis, az élet és halál ura, akinek mérlegén a lelked megmérettetik, vajon földi léted során mennyire bizonyultál elég fejlettnek ahhoz, hogy magasabb szintű inkarnációban folytasd. Anubis elkaszálása Jahve részéről nem volt véletlen - ki kellett iktatnia a valódi inkarnációs ciklus mindenkori urát és bíráját, Anubist, hogy ő maga vehesse azt a kezébe, és a Marstól TÁVOL TARTSA A LELKEKET. 

 

Az egyiptomiak az égbolt HÓRUSZAKÉNT tisztelték a Marsot, a rómaiak legrégebbi és első főistenei közé sorolandó Mars, a hadisten. A tűz, a szenvedély, a háború istene. Mars másik oldala Ares, a békekötés istene, ahogyan mi láttuk őt, aki a MINDENKORI INTERGALAKTIKUS BÉKEKÖTÉSEKÉRT FELELŐS, ahogyan a Föld a Háború Kapu szertartásunkon megkötötte az intergalaktikus békeszerződést.

 

Emlékszel a Mátrix Forradalmak végére? /A Mátrix Trilógia utolsó része/, ahol Neo békét köt a mátrixszal. Pontosabban egyezséget. Mert ugyanazon bolygón léteznek, Neo, Zion, és a mátrix is. Valahogy meg kell élniük egymás mellett.

Az alku értelmében megkímélték Zion városát  - ami a valóságban a Földnek felel meg -, visszavonták a támadókat, és elindult valamiféle együttműködés.

Neo egyfajta megegyezést kötött a mátrixsszal, mert felfogta, hogy a mátrix szerves része a Földi világnak, és nem a megsemmisítése a cél, hanem AZ INTEGRÁLÁSA AZ EGYSÉGBE. Azaz KEZÜNKBE VENNI A MÁTRIXOT ÚGY, HOGY AZ EGYSÉG RÉSZE LEGYEN, NE PEDIG A KÉTSÉGGÉ, EHHEZ PEDIG KI KELL VENNI JAHVE KEZÉBŐL. TEHÁT A MÁTRIXOT ÁTFORMÁLNI.

MERT MI IS TUDUNK TERRAFORMÁLNI… csak éppen nem a Tervvel szembemenően.

 

A lenti, testben lévő arkhon, reptil és szürke fajok úgymond a fenti, test nélküli főnökeik nélkül magukra magukra maradtak idelenn.

A mátrix a Földön biztosított eddig kiváló életet a Földet megszálló fajok számára, az emberiség kárán, akiket teljes kontroll alatt tartottak. A Marson is vannak bázisok, melyekről a Földet irányítják, de a Földet megszálló emberi testbe épült fajok számára a Föld BÖRTÖNNÉ VÁLT, MERT NEM TUDNAK INNEN ELSZÖKNI. 

Keresik a menekülő utakat. Mars  SpaceX Project… azt gondolom, a Naprendszerben van ennél százszorta élhetőbb bolygó is, sőt, nem csak gondolom. Felfedeztek több olyan Földhöz hasonló bolygót a Naprendszerben az elmúlt években, melyeken a körülmények TÖKÉLETESEK AZ EMBERI FAJ SZÁMÁRA, nem pedig nehezen élhetőek, mint a Marson, vagy egyáltalán nem, mint a Vénuszon. A gond az, hogy ezek a bolygók messze vannak tőlünk, és a másik gond az, hogy ugyebár egy bolygó minél messzebb van a Naptól, annál hidegebb a felszíne. Ilyen pl az Európa is, a Jupiter egyik holdja.

Europa – Wikipédia (wikipedia.org)

Vagy a Kepler, amelyik nem a Naprendszerben van.

Kepler-186f – Wikipédia (wikipedia.org)

Az emberiség tudja, ezek a bolygók nagyon messze vannak. Az emberiség érzi, hogy ketyeg az óra, és az van nekünk beadva, hogy a Földet elveszítjük, idővel, mert teljesen tönkretettük. Pedig nem a Föld van veszélyben, hanem az emberiség. A Földanyának megvan a természetes önmegújító képessége, persze jobban járna, ha mi eltűnnénk innen...Mert mint mindig, most is átléptük a határainkat.

 

A Mars amellett, hogy nem könnyű körülményekkel fogadja a humán látogatókat, és nyilvánvalóan a háttérhatalom már épített ott fel bázisokat, erre a NASA nyilvánosságra hozott és kellően félremagyarázott képei is utalnak - most a háttérhatalom egyik első emberével, Elon Muskkal az élen felvállalja, hogy jó gyerekek, akkor megyünk a Marsra. Már régen nem ott tartanak, ahol és amit mi tudunk. Ezt tudjátok, ezzel nem mondtam újat. Az emberiség elől eltitkolt számos titok egyike a Mars, ahogyan tengernyi kérdést vet fel a Hold is. 

 

Visszatérve a fentebb említett békekötésre a Föld részéről, egy lélegzetvételnyire.

A háborút megakadályozandó - földi és nem földi háborút -, köttetett meg a békeszerződés Ares segítségével. Tehát békeszerződés van, ami a Földön az értelmetlen vérontást kerüli el. Így is van népirtás és aratás, de nem olyan mértékben, mint ahogyan azt a békeszerződés nélkül a háttérhatalom tervezte volna. A békeszerződést mindkét félnek be kell tartania - másképp megborul az egyensúly, és ha megborul, azt az emberek is észreveszik, ha pedig észreveszik, elindul a háború. A háborúkat a Földön a Mars szabályozza. Ezzel talán nem is mondtam Neked újat. Nem nehéz kitalálni, hogy a marsi energiát a háttérhatalom átalakítja és a maga szájízére használva az embereket háborúra sarkallja, vagy éppen a Marsot használva, annak jang energiáit lenyomva integrálja be az embereknek, így a teljes tehetetlenségre kárhoztatja őket,  a Mind Control egyik erőteljes eszköze a Mars, ahogyan a gyűlöletetet, félelmet, féltékenységet, harci kedvet, agressziót, zsarnokoskodást szítja az emberekben, vagy éppen a teljes közönyt…. . Az asztrológusok tisztában vannak a Mars sötét oldalával - a fentebb említett érzések, és a Mars világos oldalával - mindezek ellentéte, ahogyan Ares csillapítja ezeket az érzéseket, és a háborút békévé, a férfivirtust bölcs, férfi érettséggé, a szerelemben és az élet minden területén zajló háborúzást harmóniává és egyensúllyá változtatja át. Olyan ez, mint amikor nálad felmegy a pumpa, de belső Horusod intésére bölcsen viselkedsz, és kiszállsz a játszmából, még mielőtt elkezdődne. Nem mindegy ugyanis, hogy mire pazarolod az energiádat, és a marsi erő bizony értékes kincs. A kezdeményezőkészség, a gyorsaság, a tettrekészség, a tűzzel való teremtés, a gyors megoldások, a gyors reagálás, a férfierő, a jang energia, mellyel a jinből kiinduló teremtést a fizikai síkra integrálod. 

 

A Mars mint Horus eszköze, a béke bölcsességének metaforája, ahogyan a felé vágyakozó emberiség fölé emelkedik, az emberiségnek az a dolga, hogy megtanuljon minden faj idelent BÉKÉBEN EGYÜTT ÉLNI.

A Mars erre tanít minket, és ezt az asztrológusok is megmondják neked - mire való igazából a Mars a képletedben, és mire készüljünk, amikor a Mars együtt áll egy hangsúlyos bolygóval.

A Mars kétélű fegyver. A legrosszabb és a legjobb. Az, hogy mit hozunk ki belőle, csakis rajtunk áll, az, hogy hogyan érzékeljük és mivé formáljuk a tőle jövő energiákat, szintén rajtunk áll. Ahogyan minden bolygó esetében így van ez, és ugyanez vonatkozik a Földre is. Rajtunk áll, mit hozunk ki belőle. 

 

 A Mars 26 évente kerül olyan közel a Földhöz, hogy fényes csillagként könnyen be lehessen azonosítani az égbolton. A röppálya miatt 2025-ben lesz nyilvánosan elindítva a Marsra Elon Musk brigádja, na meg az alapos előkészületek miatt. A Mars légkörének összetétele miatt űrruha nélkül emberi lény nem tud meglenni a felszínén. Oxigén alig van a légkörében, szén-dioxid annál inkább, és más az ember számára nem kompatibilis összetevők is. 

A Mars bázisok, melyek mindenki képzeletét lázban tartják, minden bizonnyal a marsi felszín alatt léteznek ott, a mélyben lévő marsi óceán és a felszíni vörös marsi sziklás talaj között. Hogy mi van a marsi bázisokon, arról sokan írnak és találgatások is vannak bőven. A tréningen bemegyünk majd oda, és megnézzük. 

A marsi energia háttérhatalmi önkényes átalakítását is meg kell állítanunk, illetve a Mars meghódítását is, mint új sötét mátrix bázis kialakítását célzó háttérhatalmi tervet.

 

A Mars rendkívül izgalmas téma - felszíni és felszín alatti képződményeibe sok mindent beleláthatunk, az biztos. A “marslakók” elméletben effektíve nem hiszek, mert több helyről is érkeznek a Földre “idegenek”, de abban igen, hogy valaha, évmilliárdokkal ezelőtt ugyanolyan élet lehetett a Marson, mint a Földön most, illetve leginkább az ókori hatalmas civilizációkhoz hasonlított jobban, igen fejlett technikával. 

Humanoid fajokkal. Hatalmas, fejlett civilizáció mely dicsőségesen ragyott a Jupiter-rendszerben, és a BÉKÉÉRT ÉS AZ ÉRZELMI EGYENSÚLY FENNTARTÁSÁÉRT VOLT FELELŐS.

A Mars az önérvényesítésért és a szabad akaratért is ringbe száll az energiarendszerünkben, de ott van benne az AKAROM és a KELL, a türelmetlenség, a moströgtön, és a márcsakazértis. 

A túlélési ösztönt is markában tartja a Mars, valamint  HÓDÍTÁST is, és itt nem csak szerelmi hódításra gondolok, hanem területhódításra. Túl erősek az összefüggések, nem lehet őket figyelmen kívül hagyni…

AZ EMBERISÉGNEK, PONTOSABBAN A REJTETT KÉZNEK KELL A MARS. AKARJA, MOST RÖGTÖN. MEGHÓDÍTJA, TERJESZKEDIK, LEURAL, LEKASZÁL, MAGÁÉVÁ TESZI A MARSOT. TÚLÉLNI AKAR. NEM AZ EMBERISÉG, MERT AZ EMBERISÉG A FÖLDBEN GONDOLKODIK, ÉS ITT AKAR TÚLÉLNI. A HÁTTÉRHATALOM AKAR A MARSON TÚLÉLNI. Erre embereket használ fel. Akik kialakítják nekik azt, hogy emberi testben élhessenek ott tovább. Ugyanazt áttelepíteni oda, mint ami itt van.

A háttérhatalom a marsi energiákat tehát úgy küldi át nekünk, hogy őket szolgáljuk. 

A túlélésre játszanak, mint ahogyan mindig, de most már határozottan tisztában vannak azzal, hogy a Földön sokáig nem maradhatnak. Azzal azonban nincsenek tisztában, hogy mit is jelent az alázat, amire a Mars szintén felszólít minket, a harcos, tüzes, szenvedélyes energiák erővé alakítására, amit minden valamirevaló mágus meg is tesz az energiával: átalakítja erővé mindazt, ami egyébként nem az egységet szolgálná, hanem a kétséget szítaná. Minden kétségből lehet egységet csinálni, minden alacsony és magas rezgésű érzésből és gondolatból lehet olyan erőt alakítani, amelyik passzol az egységbe. Minél erőteljesebb egy érzés, vagy gondolat, energia, annál jobban lehet belőle erőt formálni. Hiszen az erő benne van minden rezgésben, akár alacsony, akár nem és mi sem mutatja jobban nekünk ezt mint a Mars, a mi szomszédunk, melyet kipécézett magának a háttérhatalom és régóta nem engedi az emberiséget ahhoz a hatalmas erőhöz hozzáférni, ami a Marsból felénk árad. A frekvenciazárral pl ezt is ügyesen felfogták és elterelték. 

A hadistenhez kötődő Mars bolygó legrosszabb energiáit küldik át az emberiségnek, és az emberiség sajnos veszi az adást.

 

JANG OLDAL 

  • ellenségeskedés

  • széthúzás

  • gyűlölet

  • harag

  • irigység

  • féltékenység

  • háború

  • küzdés

  • játszma

  • dráma 

  • akaratosság

  • dominancia

  • önzés

  • egó

  • -------------------- másik oldal JIN 

  • közöny

  • felelősséghárítás

  • elbagatellizálás

  • tehetetlenség

  • cselekvésképtelenség

  • kezdeményezés hiánya bármilyen ügyben, főleg közügyekben

  • önérvényesítés hiánya

  • önmagunkkal való egység hiánya

  • önmagunkért kiállás hiánya

  • akarat hiánya

  • szabad akarat hiánya

  • kitartás hiánya

  • elhatározás hiánya.

 

Az emberiség még csak azt sem tudja, hogy mit akar….

 

Ares jótanácsai a háborúval kapcsolatban:

 

  • ne becsüld alá az ellenfeleidet

  • ne hidd azt, hogy te nyersz - nem nyerésre játszunk, hanem ÉLETRE

  • soha ne gondold azt, hogy már győztél

  • ne akarj háborút, csatát vívni

  • ne gondold azt, hogy az ellenfeleid nincsenek felkészülve

  • ne kötődj a mátrixhoz, légy tudatos, ne vedd be a megtévesztő hatalmon alapuló világot

  • ne várd azt, hogy egyszer megnyered a háborút

  • ne akarj újabb területeket meghódítani - az, ami van, az tökéletes - ezt úgy is értheted, hogy sok ember mindig többet és többet akar. Terület, pénz, szex, hatalom… 

  • ne akarj embereket meghódítani - akik körülötted vannak, éppen azok, akik most tökéletesek a számodra

  • - arra a bolygóra koncentrálj, ahol létezel, mert AZ A BÁZISOD. Ahol avatarként vagy, az a székhelyed, a biztonságos zónád ahol a tested, mint avatar is, védve van

  • ha a fizikai síkon a tudatlanok és ostobák háborúznak, az nem rád vonatkozik. Legyen ez akár fizikai fegyverekkel és erőszakkal vívott háború, vagy szavakkal vívott háború, minden mögött az érdekek, a játszmák, a hatalmaskodás és a hamis programok állnak. Nem a te ügyed. Nem a te bizniszed. Nem a te érdeked. A te érdeked az, hogy egység legyen és harmónia. 

  • ne szólj bele mások háborújába

  • ne akard mások háborúját te megállítani

  • a háborúval szemben indíts békehadjáratot

  • a mostani világ nem támogatja a háborút. Az emberiség nem akar háborút.

  • a nagyhatalmak a jelenlegi helyzetet háborúval nem fogját tudni megoldani, mégpedig azért nem, mert túl éles fegyverek állnak egymással szemben, és a veszteség és a következmények kiszámíthatatlanok - lerombolnák a fizikai síkot

  • a nagyhatalmak jobban félnek a háborútól, mint az emberek

  • a Földön már minden háborús játszma le van játszva

  • A Földön kívül nem indíthatnak háborút, nem tudják ugyanis, hogy kikkel, mikkel állnak szemben

  • az asztrál-mentálsíkon folyamatos háború van, és ezzel a háttérhatalom tisztában van, ugyanis ők az ellenfeleink

  • a háború nem területért, pénzért, hatalomért zajlik, hanem energiáért

  • a háború zajlik még továbbá A KÉPESSÉGEKÉRT, melyek a felébredettek birtokában vannak

  • minden háború véget ér egyszer, ez is véget fog érni egyszer. Eldől, hol marad az energia és a képességek. A rejtett kéz csak ezt akarja megszerezni, ugyanis a mátrix ellenére sem tudta

  • egyvalami folytán nem tudják végül megszerezni ezeket, mégpedig azért nem, mert használni nem tudják sem az energiátokat, sem a képességeiteket, ahogyan a miénket, az istenekét sem

  • a teljes mátrix maga egy háborús zóna, és csak idő kérdése, hogy ez felszínre jöjjön, és az emberek megharcolnak a szabadságukért, ahogyan eddig is mindig megtették, legyen az bármilyen politikai körülmények között és bármilyen felhanggal

  • végezetül: a háború vége mindig ugyanaz: BÉKE.

 

Tehát a háború egy színjáték, melyben a vége mindig egyfajta MEGEGYEZÉS, SZERZŐDÉS, ALKU, PAKTUM. A megegyezéskor minden fél jól jár. A szerződéskor már vannak kitételek, melyeket teljesíteni kell, míg a megegyezés esetében a felek már hivatalosan aláírva is lejátszották a meccset, és nem történik semmi utána, a szerződés esetén a felek a Földön és a Földön kívül is a kitételeket nem teljesítik, illetve megszegik, ami újabb háborúhoz vezethet. Az alku esetében csak az egyik fél jár jól, a másik fél feladja törekvéseit, ami időlegesen számára elfogadható ugyan, de idővel ki fog törni ebből a helyzetből és újabb háborút indít. A paktum erőszakos és kemény agresszió egy dominánsabb fél részéről egy kevésbé határozott, gyengébb fél felé, olyan, mint a PUNKTUM :) Ezvanéskész alapon. 

Csak megegyezés vezethet jóra, az fejez be egy háborút. A paktum, az alku és a szerződés nem. A békeszerződés ezért nem zárta le a háborút. Csupán időlegesen.

MEGEGYEZÉSRE VAN SZÜKSÉG AZ EGYSÉGBEN MINDEN ERŐVEL, ÉS AZ EGYSÉGEN KÍVÜLI ELLENFÉLLEL IS. 

 

Végezetül a marsi átformált energiák által uralt hamis jang.

Jahve úgy gondolja, a hamis jang energia az, amit ő irányítani tud.

Vagy az erőszakos, nárcisztikus és szocipátiára alapozott férfienergia - szándékos belenyúlás van a férfiak anyával való kapcsolatából, ami alapja a szociopátiának -, vagy a gyenge, határozatlan férfienergia. Ezekből kitisztulva is van jelen eredendő jang a Földön, mely harcba szállt a hamis janggal, sőt a hamis jinnel is, mely az érdekek, a számítás, a csábos mosolyok mögé rejtett mocsok, kétszínűség, csalárdság és hazugság maga. 

(6) Rácz Gergő x Burai Krisztián feat. Rico - Szédíts Másvalakit - YouTube

:))) ugyehogyugye.

 

Szóval jang és jin Jahve hatalma alatt senyvedve távolról sem az a Földön, aminek lennie kellene…. és a Mars és a Vénusz ezekre úgy hatott, hogy ilyenek lettek, amilyenek. Az eredendő jin és jang energiának a Földön nincs könnyű dolga éppen azért, mert túl gyakran találkozik a hamis jinnel és janggal. A hetes mátrix kapu, a hamis szerelem úgy igazán megtestesíti ezt. Ott találkozik a hamis szerelem az eredettel, ott kapjuk a legkeményebb hamis szerelem leckéket a mátrixtól, és ha elég erősek vagyunk, KITÖRÜNK, elég kemény belső és külső háborúval kísérve, végül önmagunkkal békét és megegyezést kötve belépünk az Eredetbe és a valós, a mátrix által nem uralt téridőbe, és újra megtanuljuk az eredendő jinjangot magunkban és felismerjük magunkon kívül. Ekkor már a Vénusz és Mars tiszta energiáit vesszük, és formáljuk, és ebbe nem szól bele senki és semmi. 

Ez már az az állapot, amikor eredeti energiák mentén eredeti avatar eredeti küldetést teljesít a Földön. Háború nélkül.

 

Mert csak az háborúzik, aki fél.

“Nem azt mondom el neked, hogyan végződött a háború. Azt mutatom meg, hogyan kezdődött.” /Neo. Mátrix/

 

Komoly tréning, komoly témával, bátraknak és nem bátraknak. Mert az istenek szemében úgy vagy jó, ahogyan vagy. Kivezetjük az emberiséget a háborúból.

Ugyanis a mátrix minden bolygón folyamatos REJTETT ÁLLÓHÁBORÚKÉNT VAN JELEN, ugyanis nincsen tökéletes lefedésű mátrix, ahol nincs egyetlen rés sem a mátrix hataloméhes pajzsán. Mindig voltak, vannak és lesznek ELLENÁLLÓK akik először ösztönszerűen a háborúval törnek ki, majd onnan az Eredetben a békével. A mátrix tehát háború, és a háború energiáit vesszük el, visszük ki innen, hogy az EREDETI MARSOT visszaadjuk az emberiségnek, ami nagyobb erő, mint amit most elképzelni tudnánk. 

Tiszteljétek a Marsot azért, amit ad, és ismerjétek fel, hogy valóban mire való.

 

Tartsatok velünk szombaton.

 

Áldás

Eszter

Fényhozó




Szólj hozzá