2021. jún 10.

KARMA-KAMÉLEON

írta: Eszter 777
KARMA-KAMÉLEON

TTT 2021, 2021. JÚNIUS 12.SZOMBAT, 15.00-19.00 SKYPE

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

SZATURNUSZ

KARMA-KAMÉLEON

 

2021. június 12. szombat

15.00-19.00

Skypeon

 

részvétel: 9.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

“Az emberélet útjának felén egy nagy, sötétlő erdőbe jutottam”

 /Dante -Pokol - Első Szín/

 

A következő írás átformálja a világról alkotott nézeteid egy részét. Ez egészen biztos. Elgondolkodásra késztet majd téged és arra, hogy átgondold a bűn és büntetés, karma és nem karma, szabad és nem szabad, jó és rossz fogalmát. Ugyanis az emberiség sorsát karmikus bekötésekkel és újabb és újabb idő újraindítással alaposan át módosították olyanra, hogy az emberiség ne tudjon kitörni. Soha. Mindezt a Szaturnusz gyűrűiben indították el, és indítják a mai napig. Oda kapcsolódnak, és elég energiában kapcsolódniuk, mert a Szaturnusz a Naprendszer órája… és ideje ezáltal. Az idő pedig a karma mentén fonódik és tud egyre jobban kötötté válni… kötött idővé, azaz a “nem történhet másképp, mert meg van írva” kategóriájává, mégis azt mondom neked, ez esetben nincs megírva, a karma az nem megírt sors. A karma jó nagy része inkább MÓDOSÍTOTT SORS.

 

Karmikus körökkel kötnek minket be a hamis időbe, és a hamis térbe. A karma sokszor ránk kényszerített, kreált, hamis bekötés, és nem csak előző életeket tekintve. Már 2017-ben kijelentettem, hogy nincs karma, hogy itt valami nem stimmel, hogy nem élhetjük úgy az életünket, hogy folyton azért bűnhődünk, amit előző életekben elkövettünk, tekintettel arra, hogy sok mindent előző életeinkben, ahol sem a világ helyzete, sem a társadalmi állapotok, sem a mi lelki és mentális fejlődési szintünk nem ott állt, ahol most, a középkortól kezdődően, ugyanis az ókor után az emberi léleknek és emberi tudatnak is óriási bukás jött el, nem csak magának az emberiségnek. Nem élhetjük úgy az életünket, hogy egyrészt minden hibás döntésünket azzal magyarázzuk, hogy KARMIKUS, valamint minden minket lelkileg, mentálisan vagy bárhogyan bántalmazó emberre ráfogjuk, hogy KARMIKUS, és ezért bármit megtehet velünk. Bármit. Mert szerintünk mi tartozunk neki. 

Ez nem normális hozzáállás az élethez, és túlgondoltan Jahve bűn-büntetés-áldozat programja mentén lefektetett álspritiuális nézőpont, ahol mindent meg lehet magyarázni a karmával. 

Az élet bármely mocskosságát, igazságtalanáságt. Mert “karma”. Hát nem. Nem az. Sokkal inkább Sorsmódosítás, idő és térmódosítás. Mégpedig a Szaturnuszról, mely minden fekete mágus és illuminati háttérhatalmi szabadkőmüves tag kedvence. A fekete mágia fészke. A módosítás, a befolyásolás fészke. 

Azért jöttünk ide, hogy szabadok legyünk. 

Nem azért, hogy karmát dolgozzunk le, végeérhetetlenül futva a köröket a Szaturnusz gyűrűin. Amit le kellett dolgoznod mint karma, azt biztosan tudod, és érzed, hogy le van dolgozva. Amit igazságtalanságnak, túlzásnak érzel, na az már nem karma. Az már a sorsodba való külső belenyúlás, mely globálisan bevett gyakorlata a háttérhatalomnak, és nem csak régen nyúltak bele, most is belenyúlnak, folyamatosan módosítják az emberiség sorsát. 

 

Ha valóban minden előző életes  bűnödet ez életben le akarnád tenni, nagyjából hatezer éves élettartamra lenne szükséged….. 

Csupán ELENYÉSZŐ az a valódi KARMA, ami tényleg ledolgozandó ebben az életben, hiszen minden életben dolgoztál le valódi karmát. Valamit, amit nem is karmának hívnék inkább, hanem KIEGYENLÍTŐDÉSNEK. EGYENSÚLYNAK. 

 

A Szaturnusz, amire óriási figyelem irányul, a Naptól számolva hatodik bolygó, a Naprendszer második legnagyobb óriása a Jupiter után, és 68 holdja van, ebből 56-ot sikerült azonosítani eddig, több holdján fellelhetőek az élet nyomai. A Szaturnusz gyűrűi mindig is mozgatták az emberiség fantáziáját, amióta Galielo Galilei 1610-ben felfedezte őket,de nem tudta őket azonosítani. Ezt írta: "a bolygó nincs egyedül, hanem három részből áll, amelyek majdnem érintik egymást és soha nem mozdulnak el egymáshoz képest.”Szaturnusz – Wikipédia (wikipedia.org)

Később derült ki, /1655-ben/, hogy ez több gyűrű, melyek között RÉSEK vannak. /időrések.../. Jégből, törmelékből álló gyűrűrendszernek azonosították a gyűrűket, és ÚGYNEVEZETT KÜLLŐK /tökéletesen megformált képződmények, melyek túl tökéletesek ahhoz, hogy csupán a természet vívmányának tekinthessük őket/ láthatóak a gyűrűkben. Mint azt tudjátok, a Pateon bolygó maradványaiból lettek a gyűrűk. Egy óriási intergalaktikus háború utáni állapotból, ahol a Pateon bolygó, melyen úgy sejtem lakosság is volt... , felrobbant. Egyes források szerint a Pateon először a Marsnak ütközött neki, amelynek a döntően Nappal átellenes oldalán atomtöltetek voltak a marsi felszín alatt, és ezek felrobbantak, letarolták a Marsot, és szétrobbantották a Pateont, a Marsnak pedig ettől olyan furcsa, asszimetrikus a formája. Tehát egy büntetés az, ami a Szaturnusz köreit alkotja. Egy bolygót büntettek meg, végzetesen a saját lakosságával együtt. Egyszerűen kivégezték őket. 

A Szaturnusz jele az ISTEN SARLÓJA, a csapás maga. A karmát nem véletlenül társítjuk a Szaturnuszhoz. A Saturnus /Kronosz/ isten történetét olvasva igen hidegrázósnak tűnik a dolog. 

Szaturnusz (freewb.hu)

 

Az isten sarlója az idő elvágásáról szólhat szerintem. Az idő MEGSZAKÍTÁSÁRÓL és ÚJRAINDÍTÁSÁRÓL MÁS FORMÁBAN. Mintha a Földet újra és újra indították volna. Ez megmagyarázza azt is, hogy a Földnek eddig öt bukott kora volt, és minden kor után időújraindítás történt.

Akinek a kezében van az isten sarlója, az rendelkezik az idő felett, és számomra világos, hogy az isten sarlója kétélű fegyver.

AKINEK PEDIG A KEZÉBEN VAN AZ IDŐ, ANNAK KEZÉBEN VAN A HATALOM.

Az időt azonban nem lehet egyszerű embernek megragadnia, és magához vennie. Isteni eredetű segítség nélkül semmiképp. Az istenek azonban képesek rá, az istenek pedig nem jönnek le olyanokhoz, akik nem avatarjaik. Ezért aztán a földi háttérhatalom az időt legutóbb magához ragadó YHWH kiszolgáltatottja, és nem tudják az időt ők irányítani, hanem annak csapdájában vannak. Ha meg tudnák ragadni az időt, már régen megoldották volna a problémáikat, és nem olyan megoldásokkal jönnének az emberiség számára, mint a NOVUS ORDO SECLORUM, mely eltörpül amellett, amire az istenek képesek. Az idővel a kezükben. 

Mert az idő már újra az istenek kezében van és nem Jahve kezében. 

Az EREDET erről szól. A valós téridő. Amelyben számtalan párhuzamos valóság, azaz párhuzamos téridő van, a lehetőségek végtelen számát tekintve, melyeket mégis a Terv tart össze, tehát van azért egy csapásirány. Szabad akaratodból ugrálhatsz a téridősíkok között, és döntést hozhatsz, melyiket választod. 

 

Kronosz előtt Uranos uralta a téridőt. A kezében volt a Naprendszer mindenkori órája, a Szaturnusz. 

Uranos isten megijedt saját fiaitól, a titánoktól, és a FÖLD MÉLYÉRE ZÁRTA ŐKET. /Tartarosz/. A saját fiai hatalmától és erejétől ijedt meg ennyire. 

Nemrég emeltünk ki onnan 333 ősi istenséget.. a föld mélyéből egy kb másfél hónappal ezelőtti tréningen./ Elborzadt a hatalmuktól, és attól, hogy nem tudja irányítani a földi létezést, mert ezek a lények hatalmasabbak nála. A kezéből kicsúszik a földi tér és idő, és bármi történhet, amit ő, Uranos nem tud kontrollálni többé… ugyanez történt meg Kronosszal is, és utána fiával Zeusszal is, valamint Jahvéval is, csakhogy Jahve, aki a hamis genezist elindította - lásd lentebb a Michelangelo - Ádám teremtése képnél - már nem volt isteni energiával áldott, nem a Teremtőből született és nem képviselte az istenek valódi hatalmát a Földön, hanem hatalmát már csak 3D-ben tudta megvalósítani.

Kronosz – Wikipédia (wikipedia.org)

 

Kronosz volt Uranos egyik fia, az egyedüli, aki elvállalta a “melót”,  - mégpedig azért, mert ő volt az istenek közül az, aki az időt képviselte - hogy Uranos uralkodását Gaián, az édesanyján, megállítja. Uranos volt Gaia égi párja, és egyre nagyobb fájdalmat okozott neki azzal, hogy újra és újra erőszakkal gyermeket nemzett neki, és gyermekeit sorra a föld mélyére száműzte, míg Gaia megelégelte a gyermekei feletti zsarnokoskodást. 

Kronosz legyőzte atyját, majd amikor neki magának is gyermekei születtek, ugyanígy megijedt tőlük,  mégpedig ő attól tartott, hogy gyermekei, mint pl Poseidon, Hesztia, Démeter, Héra…. elragadják tőle a trónt, így sorba lenyelte őket születésük után. /tehát az IDŐ ELNYELTE AZ ISTENEK ELSŐ GENERÁCIÓJÁT.../, az utolsó fia, Zeusz, akit Gaia titokban szült meg, és akinek sikerült legyőznie apját, és büntetésül a Szaturnuszba zárta őt, leláncolva a végtelen idő kerekén, hogy örökkön-örökké nézze saját öregedését, saját fájdalmát, saját ráncait és saját tehetetlenségét - az emberiség inkarnációs ciklusai - Zeusz legyőzte Kronoszt - legyőzte az időt, és magához ragadta ezzel a hatalmat - és megalkotta az istenek második generációját, mint pl Pallasz Athéné, Aphrodité, Ares ésatöbbi. 

Uranos az égből természeti csapásokkal tarkítva küldte gyermekeit a Földre, azaz villámlás, mennydörgés, meteoreső, cunami, földrengés, vulkánkitörés… hatalmas erők, amelyek a természetben nyilvánulnak meg, és az ősi emberek az istenek haragjának tartották ezeket. - nem véletlenül. Ugyanis ezek habár nem a harag megnyilvánulásai, hanem a változásé, az emberiség nem szereti a változást, és úgy van programozva, hogy az állandóságban látja a biztonságot, nem pedig a változásban, pedig  A VÁLTOZÁS A VALÓDI BIZTONSÁG. BIZONYOSSÁGA ANNAK, HOGY A DOLGOK VÁLTOZNAK, EFFEKTÍVE A SORS KEREKE JÓL FOROG. MERT HA NEM FOROG, AKKOR GÁZ VAN.

“Ha semmi nem történik a fizikai síkodon, akkor biztos lehetsz benne, hogy valami nem stimmel a sorsodban és a sorsodat módosították.” /Baál, a Napisten/

 

Vérrel, háborúval és fájdalommal teli teremtéstörténetek ezek. Véreskezű, kegyetlen, féltékeny, bosszúálló, ostoba döntéseket hozó istenekről. Nem tudni, ebből mennyi az igaz és mennyi nem, de már csupán a metaforák is érdekesek. Az idő, ami felfalja gyermekeit. A Földanya, mely méhébe zárva őrzi fiait. - a föld mélyén rejlő hatalmas erő, mely LÉTEZŐ ENTITÁSOKAT IS JELENT, akiket Jahve is ugyanígy a föld alá száműzött, és láncokra vert, mert tudta, hogy hatalmasabbak nála, és ha kitörnek onnan, akkor nem uralkodhat a Földön tovább.  Az erőszakos haragvó ég, mely megerőszakolja a Földanyát, újra és újra. - természeti csapások. A haragvó éggel szembeszálló idő, mely miközben az ég közösül a földdel, egy Földanya méhében kifejlesztett gyémánt sarlóval levágja atyja nemi szervét, - isteni eredetű kristály, mely a Földanya mélyén található, és valóban, van egy kristály réteg a szeizmikus lemezek és a magköpeny között… bizonyított, tudományos tény - és a tengerbe veti, melyből megszületik Aphrodité, és a herékből születik Eros.- az égből jövő isteni beavatkozás, amely megtermékenyíti az óceánt. Az idő ura, mely láncra veretik legkisebb fia által, - hamis idő alapja -, aki megnemzi az új isteneket a Földön, akik azután sok évezreden át uralkodnak itt. - az új istenek is beleesnek a 13 mátrix kapu csapdájába, akárcsak elődeik, és Jahve is ugyanígy beleesett. Majd őket is felváltja egy új istenség, aki egyes egyedül, szerelmi sztorik nélkül, azokat kizárva és elutasítva, egymaga uralkodik a Földön, Jahve, azaz YHWH.

Tehát, a legendák és mítoszok kódolt üzenetei alapján még az istenek is ugyanígy jártak, mint mi. Ugyanazokat a hibákat követték el, és ugyanígy végződött a történetük. Mint a miénk. Egy hamis mátrixszal, hamis idővel és hamis térrel sújtott időhurokban végezték, és a legtöbbüket a föld alá, vagy a Vénuszra, a Marsra illetve a Jupiterre száműzte Jahve. Így lett látszólagos rend, és erő és tudás, valamint képességek nélküli humanoidok, emberek népesítették be a földet a hamis genezis után. A hibák a Szaturnusz gyűrűinek irányításából jönnek létre a Földön, azaz a hibák nem mások, mint a KARMIKUS ÖSSZEFONÓDÁSOK, amelyek FOGVA TARTANAK A HAMIS IDŐBEN.

 

A Szaturnuszi lények a múltban élnek. A múlt az ő téridejük. A Szaturnuszi lény cseppjei bennünk is ott vannak, a befolyásolt, a tudatától teljesen elszakított, végtelenül manipulált, bábként irányított lény. Mindannyian megtapasztaltuk már, mit jelent teljesen módosított szabad akarattal élni.

 

A hamis genezisben már Marduk is részt vett, a hüllők királya, és az Édenkertben zajlott Éva segítségével, aki Lilithből kitépte a Szent Grált, a méhet, és Marduk megtermékenyítette azt a köldökén keresztül - újabb legenda, melyet én látomások alapján csatornáztam le. Lilith ugyebár a első Nő, a valódi eredendő jangból, Isis és Osiris frigyéből született, és megalkotta az Édenkertet, melybe Jahve tudathasadással jutott be és úgy juttatta be Mardukot is, aki elcsábította Évát, és elaltatta Ádámot. Éva - Evé, Ádám- Adá… mondta egyikőtök nemrég nekem a nevek érdekes és logikus magyarázatát. Lucifer az Édenkertből kilopta az ALMÁT, ami egy földönkívüli szerkezet, és a szabad akarat esszenciáját tartalmazza. Megőrzite nekünk és a HARMADIK SZEM ÉS A TOBOZMIRIGY KÖZÖTTI TERÜLETEN HELYEZTE EL, HOGY AMIKOR ITT AZ IDŐ, FELÉBRESSZEN MINKET. A FÉNYHOZÓ HAJNALCSILLAG. A szabad akaratunkra. Elég nagy kavirc a Bibliát és a mítoszokat tekintve, nemdebár?....

Az istenek kezéből újra és újra kicsúszott az irányítás, egy valami maradt. A szabad akarat, és a szabadság, melyet nem lehetett kiirtani az emberekből, és semmilyen lényből a Világegyetemben. Egy alapvető éltető erő, mely a túlélésről szól. 

A szabad akarat az, amellyel képes vagy továbblépni a karmán. A karma láthatatlan szaturnuszi irányításán. Azon a tényen, hogy benned a karma egy féket hoz létre - ezt nem szabad, azt nem szabad, de nem azért, mert valójában nem tennéd meg, hanem csak azért nem teszed meg, mert nem szabad. Ebbe a kategóriába nem tartozik bele az, amit saját értékrended és erkölcseid miatt valóban nem tennél meg. Az más lapra tartozik. Ebbe az tartozik bele, hogy amit meg kellene tenned, és nem teszed meg, és mivel nem teszed meg, marad a karma időhurka. Örökkön-örökké.

A Michelangelo képen két férfit láthattok, akik csupán “isteni szikrát” /mesterséges intelligenciát/ cserélnek. Egy öregembert, aki Jahve a képen és Zeuszról koppintották a kinézetét, és egy fiatal férfit, aki elfogadja ezt, mert nem kell bevállalnia cserébe az isteni mivoltját, hanem a hamis istenre bízza ezzel a Teremtést. A hamis genezis olyan volt, mint egy lombikprogram. 

 

Amire leginkább felkapjátok a fejeteket: az ikerlángok közötti végzetes és fájdalmas, NAGYON NEHEZEN MEGSZAKÍTHATÓ kötődést a  Szaturnusz gyűrűiben hozták létre. Úgy gondolom, hogy a végeérhetetlen, megalázó szenvedésnek véget kell vetni. Annak a fajta önbecsapásnak, ami egy idealizáláson alapuló, new age irányvonalban az embereket magányba, gyötrődésbe, fájdalomba taszítja, és AZ ELME KONTROLL, SPIRITUÁLIS KONTROLL, AWAKENING KONTROLL, ASZTRÁLIS KONTROLL IRÁNYÍTÁSA ALATT ÁLL. 

 

Az ikerlángokat én különválasztva értelmezem az Egylélek Pároktól, akik a fizikai síkon is beteljesülő párkapcsolatra hivatottak és SOKAN EL IS ÉRIK AZT, bár tapasztalatból mondom, hogy nem könnyű út. Hosszú és fájdalmas próbák sokasága, melyben benne van a Szaturnusz rejtett keze…. és NEM MINDENKINEK SIKERÜL, viszont a többségnek igen. 

Az alábbi rajzon az EGYLÉLEK PÁROK lépcsőfokait láthatjátok a fizikai síkon. 

A piramis azért van fejjel lefelé, mert a hamis időből /KÉT-SÉG/, a valós időig / EGYSÉG/ vezető utat formázza, és a hamis idő szűk keresztmetszet, a valós idő elég tág és végtelen lehetőséget tartalmaz. A lépcsőfokok között ugrálnak is a párok, a sorrend ugyan adott, de sajnos igen gyakran lehet visszacsúszni akár több szintet is. Amint láthatjátok, FÁJDALOM-KÖRÖKNEK neveztem el azokat az időszakokat, amikor tapasztalunk, egymás nélkül, és ezen tapasztalások sokszor a teljesen alvó tudatállapotban történnek meg, tehát egyáltalán nincs róla fogalmunk, hogy mit is csinálunk egymás nélkül voltaképpen… Általában az egyik tudatos, tudja, hogy összetartoznak, és türelmesen vár, a másik nem tudatos, és máshol jár, mint ahol lennie kellene. Mégsem összekeverendő ez az ikerlángokkal, akiknél túl hosszúak a különlétek és túl rövidek az összekapcsolódások, valamint az Egylélek Párok esetében egyre több az összekapcsolódás, és egyre erősebb, az ikerlángok esetében ez egyre gyengébb…. akár meg is fordíthatnánk a piramist, amit a rajzomon látsz, ha az ikerláng kapcsolódások lépéseit szeretnénk értelmezni, és ami a teljesen hamis téridőbe vezet. FELISMERÉSEKNEK neveztem el az összekapcsolódásokat, és a FÁJDALOM-KÖRÖK előbb-utóbb elfogynak… amikor már eléggé tud fájni és mindezt egy erős felismerés mozdítja ki a megakadt állapotból, akkor az ALÁZAT szőnyegén át vezetik vissza az istenek az egyiket a másikhoz.

 

A rajzon láttok egy olyan sort, hogy fekete mágia. Minden fekete mágus tudja, hogy a Szaturnusz a fekete mágiában mint rontáshozó, rendkívüli fontossággal bír. Megvannak az órák, amikor a Szaturnuszhoz kapcsolódni lehet, és meg is teszik. Mert a Szaturnusz az a bolygó a Naprendszerben, amely felelős az időért. Az időért, melyet ellopni vagy visszaadni is lehet. Az idő, melyben a karmikus bekötések lekötik az életedet. Most, és előző életeidben is. Az idő melyet minden fekete mágus a kezébe vesz és leköti, hogy ami valóban rád várna, mint Sors, az ne történjen meg, és majd a fekete mágus megszabja, hogy helyette mi történjen. Talán nem is a fekete mágus az, aki igazán hangsúlyos ebben a folyamatban, mivel sok fekete mágus van, akik valakinek a bábjai.. vagy valaminek. Talán inkább a Naprendszer fekete mágusaként a Szaturnusz az, amire több figyelmet kell fordítani. Mert a Szaturnusz egy olyan égitest, amely befolyásolja a sorsodat. Jó és rossz… igaz és hamis… fény és sötét… kényszerű büntetés és áldozat… vagy kitörés.. a Jupiter felé. A kényszerű büntetés és áldozat alaposan megakasztja például az egylélek kapcsolatokat is, de minden más életterületen is megállít mindent azzal, hogy sajnos hittel táplálod, hogy neked ledolgozandó karmáid mentén jogos a büntetésed, és jogosan áldozod fel magad, mert “karmikus”. A karma az egész lenti fejjel lefelé fordított piramist átszövi, mint egy pókháló. Az eggyel lentebbi időpiramisos rajzon, ahol az évszámok vannak, láthatod is, hogyan ránt vissza a karma marka oda, ahol egyszer már jártál… Úgy, hogy a mindaz, amit meg kellene tenned adott időben és évben, azt nem teszed meg, mert azt hiszed, a karma visszacsap rád, /pedig létfontosságú és jogos döntésekről van szó/, vagy pedig azért nem teszed meg, mert azt hiszed, hogy karmikusan szenvedned kell egy adott helyzetben és amíg a karma nem jár le, nem törhetsz ki belőle… hát elmondom neked, a karma az nem tud lejárni, kivéve azon kevés esetet, amikor valódi karmáról van szó… sokkal inkább megszakítani kell a karmát, pontosabban ezt a hamis karmát, ami kaméleonként utánozza le az életedben a valódi leckéket… te pedig pl sok esetben és sok évben hagyod ki az egylélek párodat, mert a karma kaméleon markában senyvedsz… és nem léped meg azokat a létfontosságú dolgokat, melyek a szabadulásod kulcsát jelentenék. Az egylélek párok akkor tudnak összejönni fent és lent is, azaz az istenség bennük fizikailag is megnyilvánulni, és ők maguk harmonikus valódi párkapcsolatban lenni, ha a hamis karma kötelékeit, és a hamis időt ledobják magukról. Ekkor megtörténik az Egység.

AZ EGYSÉG AZT JELENTI, MIND.EGY. Nincs benne karma, elvárás, kötelék, harag, mátrix. Semmi, csak az istenek tiszta kapcsolódása két ember között, ahogyan megvalósítják a Földön azt emberi testben avatarként, amit odafenn megalkottak a Tervben, és amit Jahve éppen a karmikus kötésekkel tudott erősen megállítani, és a Tervet többek között ezzel is módosítani.

Ezzel szemben az ikerláng kapcsolódások mindig ugyanúgy érnek véget.

 

Az ikerlángok lélekrészeit a Szaturnuszon cserélték meg, hogy örökkön-örökké, minden földi inkarnációban egymást keressék, kutassák, és SZÁMTALAN KARMÁT HALMOZZANAK ÍGY FEL EGYMÁSSAL.

Többször is megtörtént az ikerlángok lélekrész cseréje, erőszakkal.  Atlantisz bukásakor is,  jóval Atlantisz előtt is, és már akkor is, amikor a Föld még nem létezett. TEHÁT: OLYAN LELKEK RÉSZEIT ERŐLTETTÉK EGYMÁSBA, AKIKNEK AMÚGY SEMMI KÖZÜK EGYMÁSHOZ. 

Ezért van az, hogy nem tudtok összejönni az ikerlángotokkal. Hiszen valójában nincsen kettőtök közt igazi párkapcsolati vonzalom, csak oda vetítitek… és ezt az egyik fél jelzi is, csak az illúziókergetés miatt a másik fél ezt NEM AKARJA ELFOGADNI. 

Még akkor sem, ha szemtől szembe mondja neki a másik, keményen az arcába: 

NEM ÉRTED MEG, HOGY NEM AKAROM??? - és nem, nem érti meg.. Sajnos nem és megmagyarázza, hogy ez az ikerláng eltávolodási szakasz. 

Nem az!!!!!!! 

Ez az ikerláng LEVÁLASZTÁSI SZAKASZ. AMIKOR VÉGRE ESÉLYED LENNE ELENGEDNI A LÉLEKRÉSZÉT MAGADTÓL IS, KÜLSŐ SEGÍTŐ BEAVATKOZÁSA NÉLKÜL. De rendszeresen kihagyják az ikerláng hívők ezt a lépést és ez MÉG SOK ÉVNYI SZENVEDÉST HOZ MAGA UTÁN, főleg azért, mert olyannyira ragaszkodnak az illúzióhoz, hogy nem kérnek külső segítséget az ügyben, sőt, az olyanokat, mint én az ikerlángok ellenségének állítják be…. és mindenki mást is, aki szót mer emelni annak érdekében, hogy ezt a végeérhetetlen illúziórikus szenvedést abba kellene hagyni….

 

Visszatérve a karma témára a Szaturnusszal összefüggésben.

Egyfajta karma-túlhitelezés indult el… .tehát túl sok ilyen erőltetett karmát halmoztunk fel, melyet Jahve hitelezett meg nekünk, és úgy tűnik, sosem dolgozzuk le…. sokszor érezted már ezt… ebben egészen biztos vagyok. Ez természetesen nem csak az ikerláng jelenségnél áll fenn, de pl az ikerlángosdi az a jelenség, ahol kifejezetten hajlamosak az emberek meggondolatlan dolgokat csinálni, és kétségbeesetten vágyni arra, amit sosem érhetnek el. 

 

Képzeld el a karmát, mint egy hitelező bankrendszert.

Mindenáron meg akarsz kapni valamit/valakit, és ezért BÁRMIT, MINDENT, AKÁRMIT HAJLANDÓ VAGY MEGTENNI….

Ezért aztán nem törődve a következményekkel /sőt, legtöbb esetben fel sem fogva őket, HAJT ELŐRE CSAKIS AZ EGÓD, amit általában vagy szerelemnek hiszel, vagy karriernek hiszel, vagy jogos érdeknek hiszel, bármi legyen is az, amit mindenáron megszerezni, megkapni, megtartani akarsz, OLYASMIT TESZEL ÉRTE MEG, AMIT EGYÉBKÉNT NEM TENNÉL MEG.  Valamit, ami TŐLED TÁVOL ÁLL. A tett pillanatában nem vagy tisztában vele, hogy mit tettél…. mint aki nincs is jelen adott téridőben…. csak UTÓLAGOSAN ÉBREDSZ RÁ, HOGY MIT IS TETTÉL… 

Akkor pedig már késő helyrehozni.

Karma. Mindig így működik. Nem vagy tudatában a tett pillanatában sem a súlyának, sem a következményeinek. Csak csinálod, mert AZT HISZED, HOGY AKAROD CSINÁLNI.

Az átállított Szaturnusz hat rád így. A BEFOLYÁSÁVAL. Az egyikőtök azt mondta nekem a minap, hogy a Szaturnusz egy viperafészek. Az. 

A valaha tiszta Sorsért felelős bolygó, amelynek a gyűrűiben a küllők, a Sorskerék küllői… és a Szaturnusz azt a Sorsot kormányozza, mely ördögi körökben az egyetlen idő birodalmában mindig ugyanoda visz. 

Egy nagy, sötét urat szolgál a Szaturnusz most, a hamis téridőt, és Jahve birodalmát, melyben az az érdek, hogy minél több karma-hitelt vegyél fel és ezzel örökre a Szaturnusz köreire kösd magad. 

 

Az ikerlángok kapcsolódása NEM A PÁRKAPCSOLATRÓL SZÓL, hanem egy fájdalmas kiképzési-tükrözési-gyógyítási folyamatról, MELYBŐL NEM LESZ PÁRKAPCSOLAT. Több ikerlángod is van, igen sok, és LÉLEKRÉSZEITEK REZEGNEK ÖSSZE, azért érzed a Társadnak azt, akibe egy IDEÁLKÉPET VETÍTESZ BELE, de ikerlángod lehet a testvéred vagy valamelyik szülőd is…. akikbe természetesen ugyanezt - szerencsés esetben - nem vetíted bele, nem látsz bele párkapcsolatot, oda semmiképp, ahol a saját egódnak megfelelően nem is keresnél, ugyanis csakis az ego tartja az ikerlángosdit életben. Benne vagyok jó pár ilyen csoportban, és látom, mit művelnek ott… az a végtelen, fájdalmas reménykedés, örökké tartó várakozás, illúziókergetés, hamis fény oldali demagóg szövegek, és önigazolás, látni is fájdalmas. 

Az Egylélek kapcsolat, ahol a két lélek odafenn egy istenségben EGY, és idelent a mátrixban kettéválva kezdik el beteljesíteni a kiküldetéseket, / a Földre több egymás után végrehajtandó kiküldetéssel érkezünk, mindezt egy inkarnáción belül kell teljesíteni/ majd eggyé válnak a nagyon erőteljes fizikai kapcsolódás vezérfonalán elindulva, FIZIKAI KAPCSOLATTAL KEZDŐDIK, nem pedig plátói szerelemmel, ami az ikerlángosdira oly nagyon jellemző, hogy nézni is rossz…. 

Önmagukat hitegető, önmagukat büntető, önmagukat hibásnak látó, borzasztóan eltévedt emberek kergetik az illúziót, hogy megtalálták a Társukat egy olyan emberben, aki legtöbb esetben még szóba állni sem hajlandó velük, és sajnos a jogos avagy nem jogos elutasítást is megmagyarázzák, kimagyarázzák az ikerlángosdi alapszabályaival. Én is írtam az ikerlángokról sok cikket, és én is beleestem ebbe az össznépi Jahve féle / BETELJESÜLETLENSÉG, ÖNMEGTARTÓZTATÁS, ÁLDOZAT, ÖNBÜNTETÉS, ÖNSZABOTÁZS/, rejtett kéz által támogatott párkapcsolati mátrixba, hogy ikerláng…. és mivel végigcsináltam és láttam hová vezet, - az ikerlángok nagy része bántalmazó kapcsolat egy empata és egy nárcisztikus vagy szocipata között -, mindenkit, aki ilyenben szenved, leválasztok az ikerlángjáról, ugyanis ezen lélekrészeket kell csak visszacserélni és a teremtő kulcsokat úgyszintén. Ezután a kapcsolódás megszakad és a KÍNLÓDÁS VÉGET ÉR. 

Csakhogy ebben a kínlódásban vastagon benne van a Szaturnusz, melynek gyűrűit módosították még az idők kezdetén. 

 

A következő rajzomon lent, az időspirált láthatod, ahogyan a hamis időből a valós időbe tart, és hogy az évek között a DÁTUM SZERINTI SZINKRON ALAPJÁN átjárás van. IDŐÁTJÁRÓK. Az időrés is szerepel a rajzon /baloldalt, lent/, ami 2012-ben nyílt meg, és nem véletlen, hogy a 2021 és a 2012 egymás TÜKREI, MERT AZ IDŐRÉS, AMI OTT NYÍLT, AMIN KERESZTÜL SIKERESEN BE IS HOZTUK A VALÓS IDŐT, ÉS EZÁLTAL AZ EREDETET, AZ IDÉN DECEMBER 21-ÉN ZÁRÓDIK BE. Azaz, ott minden el lesz döntve. VÉGÉRVÉNYESEN ÉS MEGMÁSÍTHATATLANUL. MINDEN. A VILÁG SORSA, A BOLYGÓ SORSA, AZ EMBERISÉG SORSA, ÉS A VILÁG VÉGÉRVÉNYESEN VISSZATÉR AZ EREDETBE.  A rajzon láthatod a fény kapukat is, és az elhelyezkedésüket az ÉVEK ALATT ÉS AZ ÉVEK FELETTI SÍKON PEDIG AZOKAT A FÉNYKAPUKAT, MELYEK MINDIG MINDEN ÉVRE HATOTTAK, CSAK A DÁTUM SZERINTI SZINKRON ALAPJÁN AZ VOLT A FELADAT, HOGY EZEKET A MINŐSÉGEKET, MINT GYÓGYÍTÁS, TANÍTÁS, ESEMÉNY, STB, MINÉL MAGASABB REZGÉSEN HOZZUK LE. Nem hamis fényoldal rezgésen. . VALÓS REZGÉSEN. Valós rezgésen azt jelenti, hogy a rezgése a fizikai síkon is zemmel láthatóan jelenik meg. Amikor valamit valóssá teszel, azt úgy teszed azzá, hogy minden láncot levágsz róla, vagy spirituális értelemben, vagy sem. 

Azaz, hagyod hogy megvalósuljon úgy, hogy nem állsz mindenféle karmikusnak kikiáltott önbüntető programokkal, illetve adott személyekre való ideálvetítéssel, valamint konkrétumoktól várni a boldogságot és a bőséget - a bőséget sem úgy teremtjük jól meg, hogy valakiktől személy szerint elvárjuk, hanem úgy, hogy szabadon hagyjuk a HOGYANT, és a kérést küldjük ki. A hibás Jahve programok bizony rengeteg kárt okoznak, és a karma egy ilyen hibás program. Eléggé sokat vitatott és félreértelmezett dolog, és LEOLDANI IS CSAK OLYAN KARMÁT TUDUNK, AMI VALÓJÁBAN NEM IS LÉTEZIK! 

Mert ami valódi lecke, ahhoz földi segítő, de még istenek sem nyúlhatnak. Annak meg kell történnie, de te pontosan érzed, mik azok, amiknek meg kell történnie, és mik azok, amik csupán tévutak voltak az életedben, és ott bizony IDŐLOPÁS VOLT JELEN. 

Mert nem elég, hogy Jahve és őelőtte más mátrix urak, és a Föld más uralomra törő istenei is módosították az időt a karmakötéseken keresztül, és időhurkokat hoztak létre, de még hamis programokat is beültettek az emberekbe, melyek a bűn és bűnhődés körein alapszanak. Áldozat - bűn - büntetett - bűnhődő. KARMA. Valami, amiről csak halvány fogalmad van, mégis engedelmeskedsz neki. MERT AZ EMBERISÉG MÉG MINDIG VÉGZETESEN A DETERMINÁCIÓRA VAN PROGRAMOZVA.

 

Mielőtt szokás szerint kiborulnál ikerláng-hívőként a fenti sorokon, emlékeztetnélek arra, hogy A BOLDOGSÁGHOZ NEM SZENVEDÉSEN ÁT VEZET AZ ÚT, HANEM A SZENVEDÉS ELUTASÍTÁSÁN ÁT. 

“Aki a boldogságra hallgat, annak megnyílnak ajtók ott, ahol eddig falak álltak.” /The Secret/

De mi is a boldogság?..... hát nem az, hogy mennyei energiákat érzel ott, ahol csak a te illúzióid dolgoznak, illetve az amúgyis neked az istenektől érkező energiák, melyeket idealizmusodoból fakadóan egy másik embernek tulajdonítasz. Mellesleg az ikerláng idea abban segít, hogy ne kelljen beleállni egy VALÓSÁGOS kapcsolatba, és így lehessen egy távoli, majdvalamikormegtörténik típusúba időt és energiát fektetve, elkerülni MAGÁT AZ ÉLETET, és kicsit belehalni a Szaturnusz melankolikus, mélázásra késztető, depresszív gyűrűibe, melyeken csak futod a végtelen köröket….

Addig, amíg azt nem mondod végre magadnak: HÁT EZ NEM BOLDOGSÁG!!!!!!! 

Én nem akarom ezt tovább!!!! Legyen szó bármiről, bármilyen élethelyzetről, ahol a dolgok nem mozdulnak, ahol bekötve, leragadva érzed magad, és nincs történés, ami kimozdítaná a helyzetből a dolgokat, - KARMA-KÖTÉS - tehát az előző életes kreált karmák miatt ebben az életben is ugyanazzal a helyzettel szembesülsz, és hiába oldod meg, újra és újra visszatér, és mégpedig azért, mert a karma le van kötve a Szaturnusz módosított gyűrűivel a Földön, azaz MEGOLDHATATLANNAK MINŐSÜL -ez azt jelenti, hogy a fizikai síkon lehetsz te bármilyen alázatos, próbálhatsz törleszteni karmát, nem fog menni, mert újra és újra ugyanazzal az akadállyal fogsz találkozni. 

Rendkívül fájdalmas folyamat az, hogy az emberek a karmára hivatkozva örökké bűnösnek érzik magukat. Ha bármi olyan történik az életükben, ami egyébként nem férne bele, a karmára fogják. “Karmám van vele”, mondogatják arra a helyzetre, amikor egy ember borzasztóan megalázza őket, és a karma miatt neki erre szerintük joga van…. ??!!! hát nincs.

Példának okáért, ha valaki borzasztóan megaláz, az előző életekben is megalázott, és PONTOSAN A JAHVE ÁLTAL GENERÁLT HAMIS KARMIKUS SZÁLAKON TALÁL RÁD ÚJRA ÉS ÚJRA, AZ ÖSSZES ÉLETBEN, ÉS ALÁZ MEG ÚJRA ÉS ÚJRA… AMÍG HAGYOD….

A dolgod éppen az lenne, hogy ne hagyd!

A karma egy éles és kétélű fegyver. Tanulhatsz is belőle akár, és többé nem teszed, amit korábban tettél, vagy éppen fejet hatjasz a karmának és arra hivatkozva NEM NÉZEL SZEMBE A VALÓSÁGGAL. 

Nevezetesen, hogy A KARMA KAMÉLEON MARKÁBAN VAGY, MELY PONTOSAN AZT AZ ARCÁT MUTATJA FELÉD, AMELYIKNEK ALÁZATOSAN MEG FOGSZ TÉRDELNI, UGYANIS RETTEGSZ ATTÓL, HOGY HA NEM, AKKOR ÚJABB KARMÁT CSINÁLSZ MAGADNAK.

Tehát. Adva van egy rettegett karma marka, mely körbeér, körbemegy, visszacsap. Rettegsz a csapástól. Az isten sarlójától, mely HA VÉGRE MEGTENNÉD, AMIT NEM MERSZ, MERT AZT HISZED, HOGY A KARMA CSAP LE RÁD, HA MONDJUK NEMET MONDASZ MÁSOKNAK, NEM FELELSZ MEG MÁSOKNAK, STB,... HA MEGTESZED VÉGRE, HOGY MEGSZAKÍTOD A KARMÁT, AKKOR AZ ISTEN SARLÓJA ÉPPEN A TE KEZEDBEN VAN, AZAZ MEG TUDOD VELE AZ IDŐHURKODAT SZAKÍTANI, MELYBEN SOK ÉVE VOLTÁL BENNE. 

Ez az, amikor felismered, hogy a Sorsodat TE irányítod és NEM A KARMA!!! Amikor ez megtörténik, egycsapásra visszafizetted a karma hiteleidet, ugyanis a karmák hamisan tartottak benne egy újra és újra ismétlődő ördögi körben, egy időhurokban.

Az érem másik oldala, amikor azt látod, hogy egyesek sosem számolnak el a tetteikkel, és nem bűnhődnek meg érte. Azért nem, mert nem éreznek lelkiismeretfurdalást, ez az egyik oka. A másik oka már sokkal durvább, és nagyon figyelj most ezekre a sorokra: amíg együtt érzel velük, amíg hiszel nekik, amíg őket táplálod, őket pártolod, saját magad helyett, és helyettük éppen magadat tartod bűnösnek, illetve bármilyen érzelmet táplálsz irántuk, legyen az pozitív vagy negatív előjelű, addig bizony ők beléd kapaszkodva rád terhelik az ő tanulnivalójukat és az ő ördögi időhurokból való kiszabadulásukat, ami úgy néz ki, hogy ők nem csinálnak semmit azért, hogy szabaduljanak, rád terhelik az egészet, te helyettük őket nem szabadíthatod ki, ezért aztán te szenvedsz helyettük!

Hát tényleg ezt akarod? Kétlem!

ABBAN A PILLANATBAN, AMINT AZ ILYEN EMBERT ELENGEDED, ÉS TELJES KÖZÖNY VAN BENNED IRÁNTA, ELKEZDŐDIK AZ ELSZÁMOLÁS, NO DE NEM KARMIKUS ELSZÁMOLÁS, EZT FELEJTSD EL. HANEM AZ EZÉLETBELI TETTEI CSAPNAK RÁ VISSZA, HISZEN AZ IDŐSZÁMLÁJA AZ NEKI IS GYŰLIK, /Az Illúzió Ára, Az Illúzió Bére c. írásomban írok erről/, és hirtelen csap le rá mindaz, amit eddig megúszott, és ez NEM KARMA. EZ EGYENSÚLY. UNIVERZÁLIS ALAPTÖRVÉNY ÉS SEMMI KÖZE JAHVE ILLEGÁLIS HAMIS KARMA BEKÖTÉSEIHEZ, MELYEK ÉPPEN ENNEK ELLENKEZŐJÉRŐL SZÓLNAK, AZAZ TÁMOGASD EZEKET AZ EMBEREKET ÉS HELYETTÜK SZENVEDJ TE. Az ikerlángosdiban pontosan ez történik! Támogatnak olyan embereket, akik kötődésre, párkapcsolatra, legtöbb esetben őszinteségre és feltétel nélküliségre totálisan képtelenek, együtt éreznek velük, helyettük szenvednek, a karma hitelszámlát átveszik tőlük és ezek az ikerlángoknak kikiáltott nők és férfiak pedig örökké megússzák tetteik következményeit. Hát ez a helyzet, és ezért hoztam éppen az ikerlángosdit fel, mert ez  az egyik legszembetűnőbb példa. 



A Szaturnusz energiái eredendően FELELŐSEK AZ IDŐÉRT. Amíg a Jupiter a TÉR formálásáért felelős, addig a Szaturnusz az időt tartja a kezében. AZ IDŐT, MELYET LINEÁRISAN EGYETLEN IDŐDIMENZIÓBA RAKTAK A FÖLDÖN ÚGY, HOGY NE LEHESSEN ÁTJÁRNI MÁSIK IDŐSÍKOKRA, tehát AZVANAMIVANÉSKÉSZ EZTKELLELFOGADNI alapon A YHWH háttérhatalmi struktúra pontosan ezen az EGY IDŐSÍKBÉLI KISZOLGÁLTATOTTSÁGON ALAPSZIK, melyre már nem volt nehéz ráépíteni a mátrixot. 

Tehát van a Földön egy IDŐSÍK, és van hozzá egy irányító is, méghozzá a Szaturnusz, melyet a YHWH szuperintelligencia a Naprendszerben AZ “IDŐK KEZDETÉN” /a mostani idő kezdetén.../ a maga karmikus körforgáson alapuló szájízére alakított át úgy, hogy az emberiség egyetlen idősíkban senyvedjen, neki teljességgel feltálalva. Svédasztalon. 

Ugyanis, ha egyetlen idősík rabja vagy, akkor egyetlen lehetséges kimenetele van az életednek. Az, amit a hamis isten kijelöl számodra. A Szaturnusz ennek ellentéte volt valaha, az idők kezdete előtt, ugyanis a párhuzamos idősíkokat kormányozta a Naprendszerben /pontosabban Jupiter-Rendszerben/, és a test-szellem, azaz test-sík és asztrális sík közötti TUDAT-kapcsolatért volt felelős. 

A Szaturnusz és a Jupiter egy-egy összefüggő kapcsolatrendszerben tartotta a Naprendszer két fontos pillérét, a párhuzamos idősíkokból álló teret és időt. Itt azt is elmondanám Neked, hogy most is párhuzamos tér és idő síkok vannak a Naprendszerben, és csakis abban a téridőben, amit YHWH alkotott, tudhatjuk biztosan, hogy a Szaturnusz és a Jupiter, illetve a többi bolygó a Naprendszerben EBBEN A MÓDOSÍTOTT állapotban van, amiben mi ismerjük őket. Egy másik téridőben a helyzet nem így néz ki, és amikor mi ezeket a bolygókat oldjuk, felszabadítjuk, akkor éppen azokat a téridősíkokat aktiváljuk, melyekben ezek a bolygók AKTÍVAK, mert most sajnos PASSZÍVAK. 

Istenek ők a Naprendszerben, a bolygók, olyan istenek, kiket Jahve megtagadott, kitagadott és eltüntetett ebben a téridőben, amiben mi élünk. Nem véletlen, hogy minden bolygó egy-egy istenség nevét viseli, ugyanis mindegyik bolygó egy-egy istenség TRÓNJA úgymond, és ezek a bolygók az adott istenségek forrásenergiái.

Olyan ez, mint Lucifer bolygója a Vénusz, mint HAJNALCSILLAG forrásenergia. Az istenek közül a legtöbb ebben a téridőben a JUPITERRE LETT SZÁMŰZVE, és a Szaturnusz láncaival leláncolva. 

A Szaturnusz istensége Kronosz.

KRONOSZ - IDŐ.  Kronosz az idő ura. Őt is módosították és eltiporták, leláncolták. Egy két évvel ezelőtti szertartáson élesztettük Kronoszt újra a Szaturnuszon, és ott ő, mint az idő ura, egy öregségben hajlott hátú, vénséges vén nyugdíjas volt, aki a saját szerencsétlenségén töpreng. MEGÖREGBÍTETTÉK. Ahogy minket is idelenn. Kronosz láncait akkor elvágtuk, és egy daliás, hosszú fehér hajú, kék szemű ifjú titán lett belőle, aki visszanyerte erejét, és elindította a valós téridősíkot. Az Eredet, a fénykapuk, a mátrix kapuk, a teremtő dimenziók, a fényrendszer, és a Jupiter rendszer csak azután jött…..

 

Nekem úgy tűnik, hogy Kronosz Zeusz büntetését töltötte a Szaturnuszon lekötözve azzal, hogy öregedett, és elfogyott az ereje, és amikor újjáélesztettük, akkor a hatalmaskodó, keménykezű, bosszúálló istenek haragja mentén már Jahve előtt elindult önkényeskedés áldozataként rabláncon tengődő IDŐT felszabadítván megalapoztuk a valós idő beérkezését. HATALMASKODÁS NÉLKÜL. 

Úgy látszik, a valaha volt Jupiter rendszerben a Naprendszer előtt minden bolygó ki lett fosztva, meglehet, az összes létező téridőben is, és végül még az isteneknek is csak a Föld maradt, mint végső Édenkert, ahol KÉNYTELENEK LETTEK MEGTANULNI EGYMÁSSAL EGYÜTT ÉLNI. 

Jahve már erre az óriási istenek-háborúra kontrázott rá, amikor egyedül magához ragadta a Földön a hatalmat, és a Naprendszerben is.

Így végül az összes régi istent maga mögé utasítva alkotta meg birodalmát, mely most omlik össze: A MÁTRIXOT.

Az időre azért fektetett az összes, a hatalmat magához ragadni akaró istenség, mert tudták, hogy a tér az időn alapszik, és egy olyan idősíkot kell létrehozni, ahol az emberek szolgálhatják őket. Mindig az idővel operáltak. Mindig. Az idő az, ami mentén adott mátrixot létre lehet hozni, legyen az bármilyen mátrix, az istenek hataloméhségét szolgáló, avagy a közjót szolgáló.

Viszont. Van itt egy érdekes tény. Az istenek, akikről fentebb írtam, változnak. Látjuk őket az asztrálon és a mentálon, mégpedig a valós asztrálon és mentálon. Azok, akik Jahve csapdájában eddig a hamis asztrált és hamis mentált látták, ők abból tudják megítélni, hogy azt látták, hogy a látomásaik egyrészt a hamis isten nárcisztikus önkényuralmán alapszanak - szolgáld őt és minden rendben lesz, de ha nem… - illetve a hamis angyalok hamis sugallata mentén tett dolgok itt a fizikai síkon enyhén szólva is nem jöttek be az embereknek. A dolgok inkább iszonyúan félrecsúsztak. 

Azok az istenek, akik Jahve hamis asztráljára és hamis mentáljára a frekvencia zár miatt alapból le se tudtak jönni, nos ők FEJLŐDTEK, igen sokat a hamis idő kezdete óta. Mindazon dolgok, melyeket a mítoszokban leírnak róluk, és melyek metaforikusan is és bizonyos esetekben sajnos valóságosan is megtörténtek - Atlantisz nem véletlenül bukott el, az isteneket ott is a hatalom ékszíja kapta el, és Atlantisz is a hamis időn csúszott el -, most távol állnak ezektől az istenektől. Megtisztultak és tudod mitől? ATTÓL, HOGY BENNÜNK, AZ AVATARJAIKBAN A FÖLDRE JÖTTEK ÉS TANULTAK BENNÜNK. Mindent, amit kellett, főleg alázatot, és amikor ők ide jöttek bennünk, avatarokban, pontosan tisztában voltak vele, hogy mit csinálnak és azzal is, hogy a Szaturnuszt a karma hitelezés rendszere miatt módosították. 

 

“Életem útjának felén egy nagy, sötétlő erdőbe jutottam.” - nem találsz ki az erdőből, ha nem látod az igazságot.

 

Tarsatok velünk szombaton.

 

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

Szólj hozzá